Liga Prvaka
+22
JOCA
Stevo Largo
scorpio57
GUSTI
Neu
Ive
franja
Iron Man
m
gio_deluxe
WEYLAND-YUTANI
FALKON 2
goc
Purgy
Sinister
Prop
Mass
interista
tekilinho
Max007
fernando torres
THUNDER_DINIX
26 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 10 / 40.
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Liga Prvaka
UEFA unaprijed znala rezultat polufinala
Svi oni koji smatraju da je UEFA namjerno zaustavila Chelsea u polufinalu Lige prvaka kako bi izbjegla novi engleski finale, dobili su nove argumente i materijal za razmišljanje.
Naime, britanski The Sun tvrdi da je Europska nogometna federacija satima prije početka uzvrata u Londonu na svojim službenim stranicama objavila lažni izvještaj s utakmice koji je bio nevjerojatno sličan scenariju koji će se kasnije zaista odigrati na Stamford Bridgeu.
Autor teksta je, osim rezultata 1:1, predvidio i da će Barcelona zabiti gol u posljednjim trenucima utakmice, a pogodio je i da će Didier Drogba, Michael Ballack i Alex dobiti žute kartone.
Promašena je tek rubrika s crvenim kartonima. Naime, u njoj je stajalo da je Chelsea ostao s igračem manje na terenu, dok je u stvarnosti katalonska momčad kraj utakmice dočekala s 10 igrača.
Svi oni koji smatraju da je UEFA namjerno zaustavila Chelsea u polufinalu Lige prvaka kako bi izbjegla novi engleski finale, dobili su nove argumente i materijal za razmišljanje.
Naime, britanski The Sun tvrdi da je Europska nogometna federacija satima prije početka uzvrata u Londonu na svojim službenim stranicama objavila lažni izvještaj s utakmice koji je bio nevjerojatno sličan scenariju koji će se kasnije zaista odigrati na Stamford Bridgeu.
Autor teksta je, osim rezultata 1:1, predvidio i da će Barcelona zabiti gol u posljednjim trenucima utakmice, a pogodio je i da će Didier Drogba, Michael Ballack i Alex dobiti žute kartone.
Promašena je tek rubrika s crvenim kartonima. Naime, u njoj je stajalo da je Chelsea ostao s igračem manje na terenu, dok je u stvarnosti katalonska momčad kraj utakmice dočekala s 10 igrača.
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Ovo već ne vjerujem...tj, nadam se da nogomet nije toliko propao!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
neznam..previse su stvari pogodili da ce se dogodit..i to prije tekme..neznam..polufinale..valjda nije istina..ogavno ak je..strasno..nemam rijeci
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Ma uefa je komedija... sudac bi se trebao ispričavati Chelseaju, ne obratno. Govna...
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
uefa je jedna organizirana skupina mafijaša koji na temelju "poštenja" i nogomea okreću basnoslovne količine novca..........
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
ma gle,kad mi jave da je nešto javo"the sun",onda to odmah na drugo uho izađe van,ali da je uefa,a i fifa skupina kriminalaca,to stoji
gio_deluxe- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Na rimskom Olimpicu gazit će večeras noge vrijedne gotovo milijardu eura.
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
A pobijedit će one u crvenim dresovima!!!!
Započeo/la tema :
Bijelim, točnije...
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Ah, crvena srcu, bijela samo večeras voljom ždrijeba
Započeo/la tema :
Prognoziram 4-1 za naše..
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Ufff, al' smo optimistični, ja rekao 2-0!
Započeo/la tema :
e sad ćemo vidjeti dal su u uefi toliko gramizivi i jel sjebana i ova utakmica ili su dopustili da makar finale bude kako treba.....
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Manchester ce pobjeditiiii
franja- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 29.12.2008
Broj postova : 403
Reputacija : 12
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
2:1 za barcu
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
evo ga pao gol, jedan nula za barselonu.........
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
C BarCelona
:cooll
:cooll
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Sta, popusili ste gol, a?
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
još mi na muku i ti staji, tam hank veli da navija za barsu a sad se ti naslađuješ sa tim golom..............
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
Ajde nek mi neko, od fanova Manchestera objasni koji ku*** onaj Park radi u prvoj postavi. Tocnije sta on radi u Manchesteru uopce. Jos preciznije, kaj on radi u Premiershipu?
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
pa ubire novce, jbt koje pitanje........
FALKON 2- Doktor foruma
Započeo/la tema :
isto sto i anderson.. trci ko muva bez glave
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:još mi na muku i ti staji, tam hank veli da navija za barsu a sad se ti naslađuješ sa tim golom..............
zato i govorim..a stavio sam i lovu na barcu
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Idem onda ja trcat ko "muva" bez glave i imat placu 130.000€ tjedno.
(Index.hr)
"U RIMU ću odigrati svoju posljednju utakmicu za Manchester United", rekao je Cristiano Ronaldo bliskim prijateljima uoči puta za talijansku prijestolnicu gdje će se Manchester boriti s Barcelonom u finalu Lige prvaka, piše britanski tabloid The Sun. Podsjećamo, posljednjih se dana opet aktualizirala priča o Ronaldovom prelasku u Real Madrid, koji je navodno voljan ponuditi čak 100 milijuna eura.
Iako ga Ferguson želi zadržati na Old Traffordu, a ni Manchesterovi navijači neće se olako pomiriti s gubitkom najboljeg igrača, Ronaldo je čini se odlučio da napušta Englesku. Nije ni ranije CR krio svoje ambicije da zaigra za kraljevski klub; ta je trakavica trajala gotovo cijelo prošlo ljeto, ali na kraju su ga ipak nagovorili da ostane u Manchesteru. No, ukoliko je Ronaldo doista nezadovoljan, kao što u razgovoru s prijateljima tvrdi da jest, Ferguson neće imati izbora. Nezadovoljan igrač u svlačionici nikome ne koristi, čak ni ako je jedan od najboljih na svijetu.
"Ronaldo igra u najboljem klubu na svijetu", reakcija je Manchesterove legende Ryana Giggsa na upit što misli o mogućem transferu u Real. "Cristiano je tijekom proteklih nekoliko godina dokazao da je najbolji igrač na svijetu i to je napravio u Unitedu. Stoga zašto bi odlazio? I dalje je mlad, još može učiti, napredovati u igri. To može najbolje napraviti ako ostane u Manchesteru", kaže Giggs.
Giggs je također dodao kako razumije da Ronaldo vidi izazov u pokušaju da Real vrati na staze slave kojima najslavniji europski klub već odavno ne korača, ali smatra kako je to uzaludno jer - Real će se vratiti s njim ili bez njega. "Real Madrid je veliki klub i zbog svoje povijesti ne može nikako ostati izvan europskog vrha. Ali Manchester je puno stabilniji klub; tu nema nikakvih predsjedničkih izbora i imamo istog trenera već godinama", zaključio je Giggs.
(Index.hr)
"U RIMU ću odigrati svoju posljednju utakmicu za Manchester United", rekao je Cristiano Ronaldo bliskim prijateljima uoči puta za talijansku prijestolnicu gdje će se Manchester boriti s Barcelonom u finalu Lige prvaka, piše britanski tabloid The Sun. Podsjećamo, posljednjih se dana opet aktualizirala priča o Ronaldovom prelasku u Real Madrid, koji je navodno voljan ponuditi čak 100 milijuna eura.
Iako ga Ferguson želi zadržati na Old Traffordu, a ni Manchesterovi navijači neće se olako pomiriti s gubitkom najboljeg igrača, Ronaldo je čini se odlučio da napušta Englesku. Nije ni ranije CR krio svoje ambicije da zaigra za kraljevski klub; ta je trakavica trajala gotovo cijelo prošlo ljeto, ali na kraju su ga ipak nagovorili da ostane u Manchesteru. No, ukoliko je Ronaldo doista nezadovoljan, kao što u razgovoru s prijateljima tvrdi da jest, Ferguson neće imati izbora. Nezadovoljan igrač u svlačionici nikome ne koristi, čak ni ako je jedan od najboljih na svijetu.
"Ronaldo igra u najboljem klubu na svijetu", reakcija je Manchesterove legende Ryana Giggsa na upit što misli o mogućem transferu u Real. "Cristiano je tijekom proteklih nekoliko godina dokazao da je najbolji igrač na svijetu i to je napravio u Unitedu. Stoga zašto bi odlazio? I dalje je mlad, još može učiti, napredovati u igri. To može najbolje napraviti ako ostane u Manchesteru", kaže Giggs.
Giggs je također dodao kako razumije da Ronaldo vidi izazov u pokušaju da Real vrati na staze slave kojima najslavniji europski klub već odavno ne korača, ali smatra kako je to uzaludno jer - Real će se vratiti s njim ili bez njega. "Real Madrid je veliki klub i zbog svoje povijesti ne može nikako ostati izvan europskog vrha. Ali Manchester je puno stabilniji klub; tu nema nikakvih predsjedničkih izbora i imamo istog trenera već godinama", zaključio je Giggs.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Liga Prvaka
» Rukomet - općeniti topic
» Friendship virtualna kladionica - 3. kolo - liga prvaka
» Europska liga