Pušači/nepušači
+10
franja
m
goc
Mass
Hell
Love
House
tanuki
bittersweet
Sinister
14 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 2 / 4.
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Pušači/nepušači
.TAK JE I MENI... mrzim to..
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
hell evo jedan prijedlog za avatar..pošto sve mrziš i stalno nešto negoduješ..
[You must be registered and logged in to see this image.]
šala..al sad opet na temu,za mog prijatelja ja bih se kruha odreko ako to traži od mene,
hell generalizira-ko i uvjek,njemu ne postoji sivo tak da neću ni pokušavat
tanuki je u pravu,veći je problem što 99% pušača puši iz navike,ja sam sad pred kompom nekih 2 sata i nisam uopće zapalio
pošto se sa nečim zanimam,da sam gledo tv ili sjedio u kafiću popušio bih bar 5 cigareta..
[You must be registered and logged in to see this image.]
šala..al sad opet na temu,za mog prijatelja ja bih se kruha odreko ako to traži od mene,
hell generalizira-ko i uvjek,njemu ne postoji sivo tak da neću ni pokušavat
tanuki je u pravu,veći je problem što 99% pušača puši iz navike,ja sam sad pred kompom nekih 2 sata i nisam uopće zapalio
pošto se sa nečim zanimam,da sam gledo tv ili sjedio u kafiću popušio bih bar 5 cigareta..
Gost- Gost
vjeruj mi...mnogi me uspoređuju sa tim štrumfom..xd
ja meni i je sve crno-bijelo..ja ili oni...
..reci da ti razmišljaš bolje od nepušača?
ja meni i je sve crno-bijelo..ja ili oni...
..reci da ti razmišljaš bolje od nepušača?
Započeo/la tema :
ja ne razmišljam na taj način,smatram sebe normalnom osobom svjestan svojih mana među kojim je i pušenje,kao što sam već i rekao,
reci ti šta sam ja rekao loše u ovoj temi..nemislim na mrguda..
reci ti šta sam ja rekao loše u ovoj temi..nemislim na mrguda..
Gost- Gost
^^ bravo! i gle sad priću, ako uživaš u pušenju, kupiš paket duhana ( samson, dram,,)i papiriće rizla koje nemaju otrov da se cigareta ugasi- ako nemamaš osjećaj da sam zmotaš cigaretu, postoje jeftine spravice, koje to rade! i onda kad napraviš cigaretu , napraviš tajm brek, i popušiš tu cigaretu sa guštom( ugasit će se ako ne pušiš)!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
ma problem je što taj gušt postoji samo na početku,poslje samo po sebi pređe u naviku..
btw kupovo sam duhan,motao dok sam bio u vojsci u Bjelovaru,tam ga bilo u kantini..
btw kupovo sam duhan,motao dok sam bio u vojsci u Bjelovaru,tam ga bilo u kantini..
Gost- Gost
ja sam maestro za motanje..duhana
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Ja sam nepušać,valjda mi to ne leži! ali nisam antinikotinski fašis!, u mojim vezama , uglavnom su žene pušile,zbog njih sam i ja pušio, ( grozno je ljubiti pušaćicu ako i sam ne pušiš, kao i konzumirati bijeli luk)- međutim mislim da su se najmanje moje dvije veze raspale upravo zbog pušenja!
Započeo/la tema :
slazem se da su cigarete smece ali zapitaj se koliko je zdravija prehrana koju jedes.npr,na raznim proizvodima preh. ind. se nalaze sastojci istih iz kojih je vidljivo da jedemo stvari otrovnije od cigareta,djeca se igraju igrackama koje su prebojane otrovnim bojama i svako malo netko povucxe svoje proizvode sa trzista ispricavajuci se a uopce ne kalkurijacu koliko je vec stete naneseno.
zasto kazu stop cigaretama?iz razloga jer su ekonosmki neisplative drzavama zapada.70-tih je ta grana industrije bila jedna od najjacih i u njeno se poslovanje petljala cak i CIA ali danas su te djelatnosti vise neisplative.
zato dolaze sve veci porezi na cigarete,zabrane pusenje i ogranicavanje prostora u kojima se pusi iz razloga visokih kazni i sve vecih cijena cigareta i poreza koje ce donjeti veliku zaradu.nemojmo se zavaravati,onaj tko je pusio prije dvije,tri godine,pustiti ce i dalje ali ce to pusenje puno vise placati i puno vise ce se love slijevati u drzavne blagajne.zatim su tu kazne kojima ce se kaznjavati pusaci koji ce zapaliti tamo gdje ne smiju,a koje ce biti izrazito visoke.tek ce se neznatan postotak ljudi odluciti baciti cigarete zbog zabrana i poskupljenja,sto nikako nije dovoljan broj da unisti duhansku industriju vec cisto da da novi polet istoj nosen krilima poskupljenja.ekonomija je rekla;"sve odlazi kvragu,dajte nam vise love,vremena i prostora."a upravo ovakvim metodama to i dobivaju.nikada nije bio bitan "mali covjek" vec iskljucivo ekonomija i kapital.
zasto kazu stop cigaretama?iz razloga jer su ekonosmki neisplative drzavama zapada.70-tih je ta grana industrije bila jedna od najjacih i u njeno se poslovanje petljala cak i CIA ali danas su te djelatnosti vise neisplative.
zato dolaze sve veci porezi na cigarete,zabrane pusenje i ogranicavanje prostora u kojima se pusi iz razloga visokih kazni i sve vecih cijena cigareta i poreza koje ce donjeti veliku zaradu.nemojmo se zavaravati,onaj tko je pusio prije dvije,tri godine,pustiti ce i dalje ali ce to pusenje puno vise placati i puno vise ce se love slijevati u drzavne blagajne.zatim su tu kazne kojima ce se kaznjavati pusaci koji ce zapaliti tamo gdje ne smiju,a koje ce biti izrazito visoke.tek ce se neznatan postotak ljudi odluciti baciti cigarete zbog zabrana i poskupljenja,sto nikako nije dovoljan broj da unisti duhansku industriju vec cisto da da novi polet istoj nosen krilima poskupljenja.ekonomija je rekla;"sve odlazi kvragu,dajte nam vise love,vremena i prostora."a upravo ovakvim metodama to i dobivaju.nikada nije bio bitan "mali covjek" vec iskljucivo ekonomija i kapital.
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
cijena nije, niti će ikada biti ograničenje! bitno je da se postavi negativni stav prema pušenju! da mladi ljudi ne dokazuju svoju zrelost , zato što puše!
Započeo/la tema :
bitno je da se postavi negativni stav prema pušenju!
A nego šta je pušenje nego negativno? Kakav bi se drugačiji stav trebao postaviti?
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
da stvarno..
Započeo/la tema :
cijena nije, niti će ikada biti ograničenje! bitno je da se postavi negativni stav prema pušenju! da mladi ljudi ne dokazuju svoju zrelost , zato što puše!
hah pa mladi puše radi fore, ono kao ja pušim cigarete-sad sam faca a ti nisi jer ne pušiš...
tako je u većini slučajeva...
goc- Docent foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Većina njih se navuče upravo zbog toga,dakle zbog svojih teen preseravanja ispaštaju kasnije...
Svi pušači koje znam mi uvijek isto odgovore kada im predložim da prestanu pušiti.
Nikad nije odgovor,sviđa mi se,uživam,nego je uvijek "Pa ne mogu".
Svi pušači koje znam mi uvijek isto odgovore kada im predložim da prestanu pušiti.
Nikad nije odgovor,sviđa mi se,uživam,nego je uvijek "Pa ne mogu".
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
ja nisam povukao ni dim..a i nitko me nije niti nudio, jer svi znaju moj stav...
inače u 1 razredu srednje u mom razredu pušilo ih je 5...a danas ih puši 20....
inače u 1 razredu srednje u mom razredu pušilo ih je 5...a danas ih puši 20....
Započeo/la tema :
Fors...ja sam probao,čisto da mogu reći da sam probao i nije mi se svidjelo i nema smisla nastaviti.
Ne znam kako se drugi navuku na to,ajde da se radi o okusu jagode ili ne znam čega,ali dim...
Ne znam kako se drugi navuku na to,ajde da se radi o okusu jagode ili ne znam čega,ali dim...
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
^^tako i ja na početku srednje,al nije me to držalo dok druge je,ovisnici jedni!
tog mirisa se nemoš riješit,znam po svojoj ujni jbt,sve joj na dim smrdi da neznam koliko puta opere :ij:
tog mirisa se nemoš riješit,znam po svojoj ujni jbt,sve joj na dim smrdi da neznam koliko puta opere :ij:
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
ja sam u drugom razredu poceo i dan danas pusim i nisam nikad pokusavao prestat. to mi je gust
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
...umri 20 godina prije mene..xd
Započeo/la tema :
fumam .............. i ovisan sam o tim prokletim cigaretama ...... pokušavo sam u par navrata prestajti fumati .. ali nije išlo .........
nemam snagu volje ............. probao sam nicortete ...... flastere i žvake ... ali nište ....
sav sam bio obljepljen ........ flasterima .....
sječam se da sam ta dva dana šetao iza ljudi koji puše po cesti i udisao dim .. iza njih ...
KATASTROFA ............... ali istina .............. gadan stvar bilo koja ovisnost ...
pušim i uživam u tome ... a zdravlje mi propada .. toga sam svjestan .... ali jebiga ....
pušim ................. uživam u dimu bijelog ronhilla ...........
nemam snagu volje ............. probao sam nicortete ...... flastere i žvake ... ali nište ....
sav sam bio obljepljen ........ flasterima .....
sječam se da sam ta dva dana šetao iza ljudi koji puše po cesti i udisao dim .. iza njih ...
KATASTROFA ............... ali istina .............. gadan stvar bilo koja ovisnost ...
pušim i uživam u tome ... a zdravlje mi propada .. toga sam svjestan .... ali jebiga ....
pušim ................. uživam u dimu bijelog ronhilla ...........
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
^^a jel jako kašlješ pošto toliko duvaš?
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Cynic je napisao/la:Uživanje na štetu drugih nepušača u okolini...
Mene užasno iritira kada sam vani sa društvom i njih jedno 4-5 zapali...jebote...kud ne možeš disati,kud smrdiš...
slazem se s tobom
franja- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 29.12.2008
Broj postova : 403
Reputacija : 12
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
pa zašto onda izlazite sa tim društvom kada vam to smeta ...............
kada smrdite , nemožete disati , itd........................
jebiga meni smetaju narkići pa ne visim sa njima ..................
kada smrdite , nemožete disati , itd........................
jebiga meni smetaju narkići pa ne visim sa njima ..................
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
falcon.75 je napisao/la:ja govorim ovo u svoje ime,ako si nepušač i kažeš mi na kulturan način da ugasim,ugasit ću..falcon.75 je napisao/la:neznam,možda sam pristran iz razloga što pušim-...
...ako me netko zamoli da ugasim cigaretu jer mu smeta,uvjek ću ugasit bez ikakvog protivljenja
nevjerujem da će to proć iz razloga istog ko i 0 promila..nažalost!
ja imam drugi "problem".
zamolila sam susjeda da ne puši kod mene doma, jer smo svi u kuci nepušaci (muž i ja bivši pušaci)...i on se najprije mjesecima nije dao.
svaki put bi žicao i bio uporan u tome.
na kraju je sve to pocelo poprimati malo ozbiljne razmjere i na kraju je za novu godinu, rekao da ga iduci put vidimo za prvi maj...lol
kad ce moci sjediti na terasi i pušiti.
inace je - kuca nasuprot našoj...lol...i ne želi doci vec mjesecima, zbog...cigarete.
čudno.
uopce ne znam kako se trebam osjecati.
jel uredu da je stavio cigaretu ispred prijateljstva?
jesam li ja ta, koja sam stavila cigaretu ispred prijateljstva?
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Pa normalno da je bitniji. Ali nikad ne moš sve pušatče natjerat da ne puše.Mislite li da je svjež zrak ipak bitniji od poroka pušača na koji su se navukli?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nepušači su pametniji od pušača?!
» Bolesti koje možete dobiti zbog pušenja cigareta + pasivni pušači
» Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici
» Bolesti koje možete dobiti zbog pušenja cigareta + pasivni pušači
» Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 2 / 4.