Pušači/nepušači
+10
franja
m
goc
Mass
Hell
Love
House
tanuki
bittersweet
Sinister
14 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Pušači/nepušači
Slažete li se i do koje mjere sa zabranom pušenja? Mislite li da je svjež zrak ipak bitniji od poroka pušača na koji su se navukli?
Tko je u pravu od ove dvije sukobljene strane?
Uf,evo ovdje očekujem da serete na mrtvo...odoh se oprat.
Tko je u pravu od ove dvije sukobljene strane?
Uf,evo ovdje očekujem da serete na mrtvo...odoh se oprat.
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Re: Pušači/nepušači
meni je svejedno, dečko mi je pušač pa sam se nažalost naviknula na smrad, ali ako su do sad nepušači mogli trpiti pušače i prilagođavati se njima, ne vidim zakaj pušači nebi mogli isto.
bittersweet- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 7152
Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
U mojoj maloj firmi je sedam zaposlenika, od toga 4 pušaća! prilikom zapošljavanja su svi govorili da mogu bez pušenja! ili da će pušiti samo za vrijeme gableca- međutim pušenje poćinje u jutro, uz kavicu- tako da se sa poslom kreće 15 min kasnije- čik pauze se uzimaju u toku radnog vremena 5-6 puta!
Dali je u redu da ti radnici dobiju otkaz?
Dali je u redu da ti radnici dobiju otkaz?
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
bittersweet je napisao/la:ako su do sad nepušači mogli trpiti pušače i prilagođavati se njima, ne vidim zakaj pušači nebi mogli isto.
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Iskreno,jebe mi se živo,oni koji su pušili pušit če i dalje ma da neznam kakva zabrana dođe a nepušači če uvijek ispaštat jbg..
Ja sam sretna što sam nepušač,osim ekološke naravno
Ja sam sretna što sam nepušač,osim ekološke naravno
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
pa neće pušiti po kafićima npr. ako će im biti zabranjeno
sumnjam da će netko ići riskirati kaznu koja sigurno neće biti baš mala, a inspekcije će vjerojatno postojati.
sumnjam da će netko ići riskirati kaznu koja sigurno neće biti baš mala, a inspekcije će vjerojatno postojati.
Započeo/la tema :
pa zabrane su ti i sad po kafičima pa puši rulja
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
nisu, otkud ti to? tek je vrijeme prilagodbe kolko ja znam. još nije došlo do prave zabrane. sad je na vlasnicima kafića da odluče hoće li dopustiti ili zabraniti pušenje dok prava zabrana ne počne.
Započeo/la tema :
neznam,možda sam pristran iz razloga što pušim-duhan naravno-ali mislim da to neće moć funkcionirat,jesam za odvajanje na neki način pušačkog djela od nepušača(govorim o kafićima)
ako nemogu zapalit cigaru,neću niti uć u kafić,ako me netko zamoli da ugasim cigaretu jer mu smeta,uvjek ću ugasit bez ikakvog protivljenja ali ako mi se zabrani...neću ić tamo..
ako nemogu zapalit cigaru,neću niti uć u kafić,ako me netko zamoli da ugasim cigaretu jer mu smeta,uvjek ću ugasit bez ikakvog protivljenja ali ako mi se zabrani...neću ić tamo..
Gost- Gost
a što ako su u društvu pušači i nepušači? zašto bi se nepušači morali prilagoditi pušačima i trpiti njihov smrad? zašto se pušači nebi prilagodili nepušačima? ja mislim da taj zakon može funkcionirati. jesi pušač, ali nisi idiot jbt. kaj su nepušači dosad trebali odbijati kave sa pušačima?
Započeo/la tema :
Zapravo su pušači ti sa posebnom potrebom i oni su ti koji bi se trebali prilagođavati ostalima...
Ajde probaj zamoliti pušača da se makne od tebe jer ti smeta dim pa ćeš vidjeti šta će ti reći.
Ali nemojte misliti da će naljepnica dozvoljeno/zabranjeno pušenje riješiti bilo šta.
Ajde probaj zamoliti pušača da se makne od tebe jer ti smeta dim pa ćeš vidjeti šta će ti reći.
Ali nemojte misliti da će naljepnica dozvoljeno/zabranjeno pušenje riješiti bilo šta.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Prvenstveno ja sam hedonista, i cijenim svakog pušaća, koji uživa u pušenju, međutim po mom iskustvu većina pušaća puši nesvjesno- hrpu puta sam primjetio da peperalja popuši cigaretu, a pušać pali drugu, nesvjestan da prvu nije ni popušio!
Probao sam naći užitak u pušenju, miris nezapaljenog duhana mi je super! postao sam majstor u frkannju cigareta- duhan drum, samson , pal mal , van neil!- ali valjda nemam genetsku bazu za uživanje u nikotinu, kao ni u travi- pušenje mare mi je bez veze- samo osjećam masni jezik i smrad-ali moje čulo mirisa je vrhunsko, i ako u bircu netko puši travu, odmah namirišim, !- možda bih trebao tražiti zapolenje u policiji
Probao sam naći užitak u pušenju, miris nezapaljenog duhana mi je super! postao sam majstor u frkannju cigareta- duhan drum, samson , pal mal , van neil!- ali valjda nemam genetsku bazu za uživanje u nikotinu, kao ni u travi- pušenje mare mi je bez veze- samo osjećam masni jezik i smrad-ali moje čulo mirisa je vrhunsko, i ako u bircu netko puši travu, odmah namirišim, !- možda bih trebao tražiti zapolenje u policiji
Započeo/la tema :
Cynic je napisao/la:Zapravo su pušači ti sa posebnom potrebom i oni su ti koji bi se trebali prilagođavati ostalima...
pa naljepnica neće, ali drastične kazne i inspekcije bi mogle.
Započeo/la tema :
Uopće nisi nijednom do sada naglasio da si hedonista
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Čuj dećko, nemoj me podjeb. slijedi misao, jesi li ti pušać?
Započeo/la tema :
Nikad,pa čak ni tad
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
ja govorim ovo u svoje ime,ako si nepušač i kažeš mi na kulturan način da ugasim,ugasit ću..falcon.75 je napisao/la:neznam,možda sam pristran iz razloga što pušim-...
...ako me netko zamoli da ugasim cigaretu jer mu smeta,uvjek ću ugasit bez ikakvog protivljenja
nevjerujem da će to proć iz razloga istog ko i 0 promila..nažalost!
Gost- Gost
pa ako ti nije problem ugasiti, zašto uopće pališ? - pogotovo ako znaš da postoji zabrana. ona je tak i onak donešena jer nisu svi kulturni i neće svi ugasiti ako ih se zamoli.
meni tvoj bunt liči na onaj kad teta u vrtiću djetetu zabrani slatko pa ono plače i odbija ići u vrtić.
meni tvoj bunt liči na onaj kad teta u vrtiću djetetu zabrani slatko pa ono plače i odbija ići u vrtić.
Započeo/la tema :
moguće da je tak,opet kažem,vjerovatno sam pristran jer sam pušač,ali ovdje je i nemoguće bit nepristran,ili jesi ili nisi pušač,za mene osobno je veće zlo vozit pijan već pušit,da nebude da opet tjeram svoje,znam da je to glupost ali jbg..
Gost- Gost
Sve ovisi kako se uzme...i jedno i drugo je pogubno za okolinu...
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
da vidimo...
imamo dvije skupine
1 skupina . nepušači imaju čistu percepciju, nemaju mozak spržen
i
2. pušači, kojima je mozak i pluča u banani..i cigarete doslovno pričaju mjesto same osobnosti...
mislim nije teško odabrati...
imamo dvije skupine
i
2. pušači, kojima je mozak i pluča u banani..i cigarete doslovno pričaju mjesto same osobnosti...
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
mislim da to nije to, pušenje bi trebalo biti nekakvo uživanje, budući da postoji fama oko zdravlja, duhanska industrija je omah izbacilana na tržište lajt i ekstra lajt cigarete, ali u papiru imaju kemikalije (otrovnije od nikotina) da se cigareta ne ugasi, a nikotinski ovisnik mora popušiti duplo više da bi zadovoljio svoje potrebe! najveći problem pušača je što uopće ne uživaju u pušenju, već im je to prešlo u prokletu naviku,!Hellraiser je napisao/la:da vidimo...
imamo dvije skupine
i
Započeo/la tema :
zado gube percepciju...i ponašaju se iracionalno..
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Uživanje na štetu drugih nepušača u okolini...
Mene užasno iritira kada sam vani sa društvom i njih jedno 4-5 zapali...jebote...kud ne možeš disati,kud smrdiš...
Mene užasno iritira kada sam vani sa društvom i njih jedno 4-5 zapali...jebote...kud ne možeš disati,kud smrdiš...
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nepušači su pametniji od pušača?!
» Bolesti koje možete dobiti zbog pušenja cigareta + pasivni pušači
» Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici
» Bolesti koje možete dobiti zbog pušenja cigareta + pasivni pušači
» Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 1 / 4.