Treba li marihuana u HRV biti legalna i zašto
+37
rihanna
damfisk
MissShinigami
otpisani
Weekend_Warrior
Dreamer Deceiver
Hunnerkongen
Psi
zbracun
sunce
minutus
SAS
morbuss
The Guardian
pustinja
Narco
FALKON 2
Teo
m
scorpio57
Angie
eva kant
Neukrotivi pastuh
evitaa
THUNDER_DINIX
shakti
Prop
gio_deluxe
Love
bittersweet
House
Arkannen
Sinister
WEYLAND-YUTANI
Mass
Hell
Neu
41 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 11 / 12.
Stranica 11 / 12. • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Treba li marihuana u HRV biti legalna i zašto
@neu
@tanuki
hvala za cvijeće
tvoju terminologiju i kategorije razmišljanja izumili su razbojnici, da bi mogli zaglupiti ljude i onesposobili ih bilo šta smislenog misliti i prepoznati. to je ono što sam već daleko prije izuma čestitog božića nazivao idiotizacijom.
tako bi se prvo morao osloboditi (a ne možeš) misaonih shema, koje ne dozvoljavaju odgovor ni na koje životno pitanje. kad počneš vlastitim riječima opisivati što doživljavaš, tada ćeš možda misliti i svojom glavom, a ne samo recitirati stihove dekadentnih slaboumnih razbojnika.
apropos čestit božić, da malo oftopičarim iz aktualnog povoda:
da božić sada služi jednom parazitu josipoviću za vlastito uzdignuće, a jednom bozaniću za najniže igre moći te sotonizaciju i pritiskanje neistomišljenika, razotkriva karakter i svrhu kršćanskog nauka. vidite, pokazuje nam ljiga, kako ja, agnostik, mogu lijepo kulturno uživati u slavlju božića, slavlju radosti ljubavi i brige o bližnjem. a njega i kompanjone s kojima se producirao, servisirala je četa sluga dan i noć. društvo ih je pralo, oblačilo, čistilo, kitilo, hranilo, pripremilo čiste gaćice, peglane košuljice, frakove, i vozikalo u luksuznim kočijama od pozornice do pozornice. za uzvrat je dobilo daddy coola, kao u nekoj crnačkoj geto-parodiji. samo da si nitko ne umišlja da je jedan od velečasnih izvukao kunu iz svog džepa, ne bi li dao nešto za uzvrat onima, čije dostojanstvo im navodno leži na srcu. bozanić vjerojatno ni ne posjeduje novčanik, jer se u hrvatskoj osjeća kao ja u svom vrtu. ovo je ionako sve moje. analogno: imamo hrvatsku.
omraženi balkanski komunisti još nikad nisu pali na tako niske grane.
tak je i aktualno propadanje rh, izravna posljedica odricanja suvremenog[You must be registered and logged in to see this image.]društva od rada, bratstva, jedinstva i solidarnosti, a promocije (nagrađivanja) nerada, neprijateljstva, pohlepe, razbojstva i ubojstva.
tak i tradicionalna čestitka gornjih, donjima za božić i novu godinu, postaje cinična poruga građanima.
@tanuki
hvala za cvijeće
viš, tko piše ovakve postove, tome ne pristoji žaliti se na moje, cviliti da se osjeća uvrijeđenim i zahtijevati posebni tretman u obliku izuzeća od kritike.Weekend_Warrior je napisao/la:
glavno da su sad levičari postali pušači trave.ti ćeš mi govorit da pišem gluposti majmune jugoslovenski sa miloradom četnikom mosorom.odmah sam vidio koliko pizaš čim ti je to smeće udbaško neradničko na profilu.di ti je miljenko jergović ante tomić i još ostala neradnička intelektualna elita.možda ti fali janjetinja ćićo senjanović.jadniče jugoslovenski jesi na blatinama u oficirskim stanovima ili na trsteniku?ti ćeš me dočekivati da pišem gluposti ne znaš di si šupalj.uzmi šporkog dopa pukni zlatni šut da je jedno smeće manje na svijetu.takvi govnari kao ti su klip pod kola normalnom narodu izrode jedan mešanački jugoslovenački.
tvoju terminologiju i kategorije razmišljanja izumili su razbojnici, da bi mogli zaglupiti ljude i onesposobili ih bilo šta smislenog misliti i prepoznati. to je ono što sam već daleko prije izuma čestitog božića nazivao idiotizacijom.
tako bi se prvo morao osloboditi (a ne možeš) misaonih shema, koje ne dozvoljavaju odgovor ni na koje životno pitanje. kad počneš vlastitim riječima opisivati što doživljavaš, tada ćeš možda misliti i svojom glavom, a ne samo recitirati stihove dekadentnih slaboumnih razbojnika.
apropos čestit božić, da malo oftopičarim iz aktualnog povoda:
da božić sada služi jednom parazitu josipoviću za vlastito uzdignuće, a jednom bozaniću za najniže igre moći te sotonizaciju i pritiskanje neistomišljenika, razotkriva karakter i svrhu kršćanskog nauka. vidite, pokazuje nam ljiga, kako ja, agnostik, mogu lijepo kulturno uživati u slavlju božića, slavlju radosti ljubavi i brige o bližnjem. a njega i kompanjone s kojima se producirao, servisirala je četa sluga dan i noć. društvo ih je pralo, oblačilo, čistilo, kitilo, hranilo, pripremilo čiste gaćice, peglane košuljice, frakove, i vozikalo u luksuznim kočijama od pozornice do pozornice. za uzvrat je dobilo daddy coola, kao u nekoj crnačkoj geto-parodiji. samo da si nitko ne umišlja da je jedan od velečasnih izvukao kunu iz svog džepa, ne bi li dao nešto za uzvrat onima, čije dostojanstvo im navodno leži na srcu. bozanić vjerojatno ni ne posjeduje novčanik, jer se u hrvatskoj osjeća kao ja u svom vrtu. ovo je ionako sve moje. analogno: imamo hrvatsku.
omraženi balkanski komunisti još nikad nisu pali na tako niske grane.
tak je i aktualno propadanje rh, izravna posljedica odricanja suvremenog[You must be registered and logged in to see this image.]društva od rada, bratstva, jedinstva i solidarnosti, a promocije (nagrađivanja) nerada, neprijateljstva, pohlepe, razbojstva i ubojstva.
tak i tradicionalna čestitka gornjih, donjima za božić i novu godinu, postaje cinična poruga građanima.
minutus- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
+ bozanić vjerojatno ni ne posjeduje novčanik
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
wtf, ovaj post nije bio kad sam ja pisala. ovo je ban, dobro ti je mass dao ban.Weekend_Warrior je napisao/la:glavno da su sad levičari postali pušači trave.ti ćeš mi govorit da pišem gluposti majmune jugoslovenski sa miloradom četnikom mosorom.odmah sam vidio koliko pizaš čim ti je to smeće udbaško neradničko na profilu.di ti je miljenko jergović ante tomić i još ostala neradnička intelektualna elita.možda ti fali janjetinja ćićo senjanović.jadniče jugoslovenski jesi na blatinama u oficirskim stanovima ili na trsteniku?ti ćeš me dočekivati da pišem gluposti ne znaš di si šupalj.uzmi šporkog dopa pukni zlatni šut da je jedno smeće manje na svijetu.takvi govnari kao ti su klip pod kola normalnom narodu izrode jedan mešanački jugoslovenački.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
opla, sada primječujem svoju grešku!
odgovor je bio demfisku a ne minutusu, a odgovor je valjda u stilu demfiska!
ali to ništa ne mjenja jer moj odgovor bi bio isti!
i da po stoti put se ne slažem s datim banom, osim u slučaju ako prozvana osoba zahtjeva ban,
ćemu štititi ljude koji se razotkrivaju kakvi su
odgovor je bio demfisku a ne minutusu, a odgovor je valjda u stilu demfiska!
ali to ništa ne mjenja jer moj odgovor bi bio isti!
i da po stoti put se ne slažem s datim banom, osim u slučaju ako prozvana osoba zahtjeva ban,
ćemu štititi ljude koji se razotkrivaju kakvi su
Započeo/la tema :
Weekend_Warrior je napisao/la:glavno da su sad levičari postali pušači trave.ti ćeš mi govorit da pišem gluposti majmune jugoslovenski sa miloradom četnikom mosorom.odmah sam vidio koliko pizaš čim ti je to smeće udbaško neradničko na profilu.di ti je miljenko jergović ante tomić i još ostala neradnička intelektualna elita.možda ti fali janjetinja ćićo senjanović.jadniče jugoslovenski jesi na blatinama u oficirskim stanovima ili na trsteniku?ti ćeš me dočekivati da pišem gluposti ne znaš di si šupalj.uzmi šporkog dopa pukni zlatni šut da je jedno smeće manje na svijetu.takvi govnari kao ti su klip pod kola normalnom narodu izrode jedan mešanački jugoslovenački.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
a ceriš se sada i nije ti ni malo žao što je čovjek popušio ban zbog tebe,
a vidi i sam koliko te razumju, ako ja mislim da od ovih nabjeda nema ni slova poveznice s tobom, pa sam tako popušio misleći da je odgovor upućen minutusu a nikako tebi
a vidi i sam koliko te razumju, ako ja mislim da od ovih nabjeda nema ni slova poveznice s tobom, pa sam tako popušio misleći da je odgovor upućen minutusu a nikako tebi
Započeo/la tema :
Čovjek popušio ban zbog mene? Kakav veličanstveno stupidan zaključak.
Kako si ti samo pametan, pronicljiv i promućuran, pa to je čudno jedno.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
pa gle, zar odgovor nije upućen tebi?damfisk je napisao/la:Čovjek popušio ban zbog mene? Kakav veličanstveno stupidan zaključak.
novak je očito nešto popušio, jer ovo što je napisao apsolutno nema veze s tobom, rekao bi pucanj u prazno,
zašto je novak opalio na živce u jednom trenutku i istresao se na tebe,
da možda dupli acc pa te mrzi od ranije, ali ne bi rekao
ni ja nemam visoko mišljenje o tebi ali sigurno da je suprotno od ovoga što je lik nadrobio,
eto meni bi bilo normalnije da je ta sranja uputio meni, neznam s čim si zaslužio da budu upučena tebi,
totalno sam zbunjen i iznenađen,
novak se ili napušio ili napio
Započeo/la tema :
ne treba legalizirati , protiv sam legalizacije ..........
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
[You must be registered and logged in to see this link.]
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
ovo je genijalno,minutus je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
stvarno toliko ironije od tako mladih ljudi nisam očekivao!
Započeo/la tema :
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
treba kako se ne bi morali skrivati nego slobodno zapaliti kad nam se zapali
rihanna- Nevina dušica
- Registriran/a : 24.12.2008
Broj postova : 188
Reputacija : 9
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Točno. I ujedno se liječiš od mnogih bolesti.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
osim toga je bezobrazluk, da će mi netko određivati što smijem jesti, piti, pušiti itd. i proglasit me kriminalcom, ako ne prihvaćam zahtjev.
to mogu biti samo idioti i/ili veliki razbojnici i wanabe-robovlasnici.
[You must be registered and logged in to see this image.]
to mogu biti samo idioti i/ili veliki razbojnici i wanabe-robovlasnici.
[You must be registered and logged in to see this image.]
minutus- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Holy: Marihuana bi trebala biti legalna jer je korisna
Predsjednica OraH-a Mirela Holy u emisiji Nedjeljom u dva kazala je da je društvo licemjerno jer dozvoljava alkohol i cigarete, ali ne i marihuanu. Smatra da bi uzgoj industrijske konoplje pomogao napretku hrvatske poljoprivrede. Iako je nije probala, zalaže se za legalizaciju marihuane jer tvrdi da od kriminalizacije ima koristi samo mafija.
24sata
Predsjednica OraH-a Mirela Holy u emisiji Nedjeljom u dva kazala je da je društvo licemjerno jer dozvoljava alkohol i cigarete, ali ne i marihuanu. Smatra da bi uzgoj industrijske konoplje pomogao napretku hrvatske poljoprivrede. Iako je nije probala, zalaže se za legalizaciju marihuane jer tvrdi da od kriminalizacije ima koristi samo mafija.
24sata
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
holyca sasvim ok razmišlja..gledala sam je i ja jučer kod stankovića..
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Uz alkohol i duhan, da. Treba.
Jørgen- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 08.06.2013
Broj postova : 2381
Reputacija : 63
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
"Hrvatska je nedavno dekriminalizirala posjedovanje droge za osobnu upotrebu. No, prema istraživanjima još uvijek nije spremna za potpunu, rekreativnu i medicinsku legalizaciju marihuane. Ali, većina stručnjaka kao i najznačajnije političke stranke ne protive se legalizaciji marihuane u medicinske svrhe", piše Jutarnji.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ja sam oduvijek zastupao tezu da treba legalizirati sve droge i lake i teške,Neu je napisao/la:"Hrvatska je nedavno dekriminalizirala posjedovanje droge za osobnu upotrebu. No, prema istraživanjima još uvijek nije spremna za potpunu, rekreativnu i medicinsku legalizaciju marihuane. Ali, većina stručnjaka kao i najznačajnije političke stranke ne protive se legalizaciji marihuane u medicinske svrhe", piše Jutarnji.
jedino što ovisnike treba kontrolirati ( nebitno dali je to nikotin, marihuana ili alkohol)
medicinska svrha marihuane je za mene upitna kao i nikotin, ali upitno je zašto je heroin zabranjen u medicinske svrhe , kad on jedino i uspješno blokira bol!
sada imamo bezobrazno skupe preparate u obliku flastera koje plasira farmaceutska industrija koje jesu na bazi heroina i pogoduje im ta zabrana umjesto direktnog korištenja heroina koji bi daleko olakšao posljednje dane umirujućim osobama,
ali zarada je ipak na prvom mjestu!
fama o marihuani je smiješna , nitko se neće navući na nju kao ni na duhan od jedne probe.
ovisnost o kofeinu uopće se ne spominje. a najveći bukači protiv mare su upravo oni koji bez kavice ne mogu započeti dan!
ovisnik je svaki koji ne može barem mjesec dana bez kave, cigarete ili alkohola koji su legalni!
kakva je tu razlika između mare ili koke?
nisam pristaša teorijama zavjere, ali se pitam što je to još u konfekcijskim cigaretama, kada potrošači, ovisnici kupuju 10 puta skuplji gotovi proizvod u obliku konfekcijske cigarete umjesto da kupuju duhan?
p.s.-
nije mi Neu jasan pojam rekreativne legalizacije marihuane
Započeo/la tema :
Treba biti strogo zabranjena
"Lake" droge su put do teških
Mihovil- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
droga portorožMihovil je napisao/la:Treba biti strogo zabranjena
eto danas u lidlu nema bibera u zrnu- valjda su i oni čuli za tu krilaticu,
počneš sa biberom a završiš na methu
Započeo/la tema :
Mihovil je napisao/la:Treba biti strogo zabranjena
A ovu stravičnu, kolosalnu budalaštinu temeljiš na - čemu točno? Onome šta ti je rekao svećenik na misi? Ili si pak čuo kako to pričaju babe po selu?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:
A ovu stravičnu, kolosalnu budalaštinu temeljiš na - čemu točno? Onome šta ti je rekao svećenik na misi? Ili si pak čuo kako to pričaju babe po selu?
Pita sam babu a i pop je potvrdija isto. Misliš (znaš) da su u krivu? Popusija si puno trave a nisi se fiska
Pojasni. Ublaži budalastinu. Kolosalno, kako samo ti znaš.
@Tanuki
Ae, proizvodi droge portorož su prvi korak
Mihovil- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Ti si iznio tvrdnju, ti je dokaži.
U protivnom je riječ o kolosalnoj budalaštini.
U protivnom je riječ o kolosalnoj budalaštini.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 11 / 12. • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Legalna mješavina koja 'puca' bolje od marihuane (Pot Incense)
» Zašto se uz konzumiranje alkohola više puši? Zašto alkohol i cigarete idu tako "dobro" zajedno?
» Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?
» Je li marihuana droga - smatrate li marihuanu drogom?
» Marihuana - Jeste li pušili ikada marihuanu? Što mislite o tome?
» Zašto se uz konzumiranje alkohola više puši? Zašto alkohol i cigarete idu tako "dobro" zajedno?
» Marihuana ljekovita? Liječenje marihuanom?
» Je li marihuana droga - smatrate li marihuanu drogom?
» Marihuana - Jeste li pušili ikada marihuanu? Što mislite o tome?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 11 / 12.