Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NK Dinamo Zagreb

+26
eva kant
scorpio57
Stevo Largo
jasim
JOCA
shakti
AryMan
Ive
Skiper1
Ecstasy
THUNDER_DINIX
Optimyst
goc
Neu
FALKON 2
Prop
Sinister
gio_deluxe
m
Purgy
WEYLAND-YUTANI
Mass
tekilinho
Max007
Iron Man
fernando torres
30 posters

:: Sport :: Nogomet forum

Stranica 27 / 40. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Go down

NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty Re: NK Dinamo Zagreb

Postaj by Purgy čet srp 29, 2010 9:28 pm

Navijači Dinama i BBB su dvije potpuno različite stvari.
Wink

Ja neznam koji si se kurac zakačio na nas dvojicu? Koji ti je kurac? Jesi se zaljubio? Šta ti je? Ja nemam gay sklonosti, tako da, mene slobodno prekriži iz svojih kombinacija.

I da.
Za Dinamo se navija, za Dinamo se ne izbijaju zubi.
Jer, nogometni klub toga nije vrijedan. Zapravo, 99% stvari u životu nije toga vrijedno. Niti 98% ljudi koje poznajem nije toga vrijedno. A ne nogometni klub.
Ako si navijač, onda navijaš, a ne tučeš se da dokažeš svoju "ljubav" prema klubu. Objasni mi tu ljubav, kada se zbog te "ljubavi" njihovom Dinamu prijetilo nebrojeno puta izbacivanjem iz Europe.

I jos nesto. Reci mi post Masiella ili mene u kojem su nalupetane gluposti.
Hvala unaprijed.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty142 / 999142 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet srp 29, 2010 9:43 pm

scorpio57 je napisao/la:daj ne seri,Dinamo je bio i sada je zato ne lupitaj ti i bandy gluposti.Ja sam za Dinamo davo i dobivo batina a vi ste obične pičkice nekada su BBB bili moćni,šta sada bacate baklje izbijate oči policiji-mi smo se dogovarali di će biti fajt časno i pošteno

Mass je hajdukovac...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty108 / 999108 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 čet srp 29, 2010 9:51 pm

daj balo ne seri ako se vas dva handrite vaš problem,za ala znam da je dobar sa četnikom,da ja sam bio navijač i gledao sam utakmica Dinama purgeru više nego ti i onaj zajedno.Izbacivanje iz Europe se prijeti unazad 20-tak godina nisi se još ni rodio...zašto-zato šta nisu imali muda se potuć ko ljudi van stadiona-šta vi radite...baklje ko pičkice time pokazujete svoju ljubav prema Dinamu i zato se prijeti izbacivanju.U moje vrime ni bilo ni p od prijetnje.No balav si da neke stvari skužiš
al sa vrimenom dočeš na moje žile Very Happy
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty65 / 99965 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 čet srp 29, 2010 9:52 pm

Prop je napisao/la:
scorpio57 je napisao/la:daj ne seri,Dinamo je bio i sada je zato ne lupitaj ti i bandy gluposti.Ja sam za Dinamo davo i dobivo batina a vi ste obične pičkice nekada su BBB bili moćni,šta sada bacate baklje izbijate oči policiji-mi smo se dogovarali di će biti fajt časno i pošteno

Mass je hajdukovac...

i?a šta mu je tvoj i njegov frend,aj ne seri i ti idi spati ili ganjat trebe a ne visit
na forumu cili dan
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty65 / 99965 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet srp 29, 2010 9:54 pm

Ne purgy, nemoj.. Nema smisla
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty200 / 999200 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet srp 29, 2010 9:55 pm

masiello88 je napisao/la:Ne purgy, nemoj.. Nema smisla

NK Dinamo Zagreb - Page 27 91634
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty108 / 999108 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop čet srp 29, 2010 9:59 pm

http://www.index.hr/sport/clanak/beciraj-se-novim-pogotkom-prodaje-u-dinamo-dodo-pojacao-lokomotivu/504406.aspx

Interesting novost......
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet srp 30, 2010 9:35 am

masiello88 je napisao/la:Ne purgy, nemoj.. Nema smisla

okretocima
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet srp 30, 2010 12:04 pm

scorpio57 je napisao/la:daj balo ne seri ako se vas dva handrite vaš problem,za ala znam da je dobar sa četnikom,da ja sam bio navijač i gledao sam utakmica Dinama purgeru više nego ti i onaj zajedno.Izbacivanje iz Europe se prijeti unazad 20-tak godina nisi se još ni rodio...zašto-zato šta nisu imali muda se potuć ko ljudi van stadiona-šta vi radite...baklje ko pičkice time pokazujete svoju ljubav prema Dinamu i zato se prijeti izbacivanju.U moje vrime ni bilo ni p od prijetnje.No balav si da neke stvari skužiš
al sa vrimenom dočeš na moje žile Very Happy

A ti si očito prestar da pročitaš post u cijelosti te da ga shvatiš.
Ili se nisi rodio sa tom sposobnošću. Neznam.
Neću u to ulaziti. Nije moje područje.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty142 / 999142 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sub srp 31, 2010 9:16 pm

Evo izgubili su.
Dobro, nema veze. I poraz je sastavni dio sporta. I puno lakše mi pada ovaj poraz nego onaj od Kopra. U ovom je bilo dobre igre. Puno dobre igre. Realno, trebalo je završiti 6:1, ali onaj golman je na nekakvim opasnim drogama.
Treba ga testirati.
Very Happy

I Dinamo iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje, brže, kombinatornije. (jao)

Ali, ima nekoliko problema.
Ako ćemo krenuti od zadnje linije, tu je Ibanez jako, jako loš. Oba gola su pala po njegovoj strani. I još je nekoliko puta prenaivno ispao. U kombinaciji sa Vrsaljkom na drugom boku, on ne funkcionira. Ali, o tome malo niže. Very Happy
Dalje, Ademi nije odigrao ništa. Baš ništa. Nula. Ali, može se opravdati prvom službenom utakmicom u Dinamovom dresu, totalnom neuigranosti i slično.
Morales je užasan. Daleko najlošiji igrač Dinama ove sezone. Ništa ne pokazuje, teži nekakvoj glupoj i nepotrebnoj atrakciji kada netreba, direktni krivac je za prvi gol, i nije napravio ništa dobro ove sezone. Osim kaj je zabio gol Dragovoljcu, ali, budimo realni... Dragovoljcu... Vjerojatno da su imali priliku, i mlađi pioniri bi zabili gol.
A sada dva idiota. Sivonjić i Dodo. Jebeš mi sve, ali da je film "glup gluplji" sniman ove godine, bio bi uvjeren da je sniman po Dinamovom napadačkom dvojcu. Neznam tko je nesposobniji. Ali, recimo, glasam za Dodu. Na osnovu čega on igra u Dinamu? Na osnovu rodbinskih veza sa Eduardom? Pa, njega se Eduardo treba odreć preko Narodnih novina, jebem li ga nesposobnog nafriziranog.
Sivonjić također. Čemu on služi? Koja je njegova prava pozicija? Eventualno prvi grijač klupe. Jer, za špicu nije, čuvanje lopte je za njega strani pojam, a boga mi ni za krilo nije. Nit' se ubacuje, niti kad dobije loptu nezna centrirati, nezna proći igrača...
Očito su njih dvoje zakasnili na trening kad se učilo štopanje lopte.

Nadam se da će se ulaskom Rukavine, za kojeg se duboko nadam da će igrati dobro, zapravo uvjeren sam, ispasti taj kreten iz prve postave.
Isto tako, ne razumijem izmjenu Kramarić- Slepička?!? Jedino logično objašnjenje je da je Slepička umoran i ozljeđen, jer, znam da ima problema sa leđima.

Ako ćemo gledati pozitivne strane, njih ima isto. Nije sve tako sivo. Kad imaš s nekim otić na pivo! Very Happy
Prije svega, iz utakmice u utakmicu Vrsaljko je sve bolji i bolji. 2x je bolji na beku od onog Etta. Nadam se da je to i Zajec primjetio. Čovjek ima mogućnost ponavljanja, dobar je u obrani, probija bok, ubacuje se, i na sve to ima vrlo solidan udarac. Mislim da on mora igrati u prvoj. Jednostavno, mora. A, sada da se vratim na ono sa Ibanezom i njim... Možda bi bilo puno pametnije da na drugom beku igra Mesarić, koji nema toliko ofenzivnih ambicija. Jer, kada ova dvojica odu naprijed, izgube loptu (Morales, Dodo, Sivonjić), cijela obrana ostaje na Bišćanu i Cufreu. A dva na dva u nogometu nije lako zaustaviti. Pogotovo kada ti je partner ovakav Bišćan.

Sammir, igrač koji je uvijek bio meta mojih kritika, ove sezone igra odlično. Stvarno. Prestao je petljati, makar mu se zalomi tu i tamo, ima dobru dubinsku loptu, gradi igru, ne gubi lopte kao nekada...

I sad, ja ovdje moram uvrstiti i Kramarića. Jedinog koji je bio opasnost za ludog golmana nakon gola. Na svakoj je lopti, naravno, koja je u njegovoj blizini, ima dobar dribling, udarac također, makar to danas nije pokazao. I vjerujem da je danas igrao od prve minute, zabio bi gol. Jer, u paru sa Slepičkom, mislim da bi funkcionirao jako dobro. Nije čovjek uzalud najbolji strijelac Dinama u povjesti. Ali, opet. Dolaskom Rukavine, on će ispasti iz kombinacija, jer, Dodo ima prednost. Skupa sa Sivonjićem. Njih treba prodati.
A ako se Zajec sa zadnjom konstatacijom ne slaže, nakon sljedećeg poraza očekujem njegov "obostrani dogovor o raskidu ugovora".

I, Badelj je pokazao da zna zabiti gol glavom. Onako malo tko zna zabiti. Pogotovo svom vlastitom golmanu.

Very Happy

Koji post!?! Izgledao je manji kad sam ga pisao.
sw7
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI sub srp 31, 2010 9:24 pm

I Dinamo iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje, brže, kombinatornije. (jao)

...kad serif dode u maksimir bit ce uigrani 100 %...ziher
...jebo te dinamo...0 bodova. wc
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty133 / 999133 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim ned kol 01, 2010 2:24 pm

Koji dinamo ?
Pa od kako je na udaru za namestanje ni Rijeku ne moze da pobedi Very Happy
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty0 / 9990 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy ned kol 01, 2010 4:31 pm

Ma, to su ti sad ove nove lopte.
Imaju čipove unutra, isti takav čip ima i golman u rukavici pa rade na principu magneta.
Vratar momčadi koja mora pobjediti obuče takve rukavice.
Jučer su kružile priče da Dinamo mora izgubiti. Ali, da ne bude sumnjivo, pucali su puno po golu.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass ned kol 01, 2010 4:36 pm

Nebo se plavi Rijeka slavi Very Happy
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty200 / 999200 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri kol 04, 2010 9:11 pm

Ma jebemu mater.
Nek se sve goni u kurac krasan.
Jebem ti sreću.

Pa koji je kurac s tim Dinamom? Od 8 penala, mi smo fulali 4. I još na kraju onako se prederski odbije. Jel se nije mogla odbiti pod drugim kutem? Recimo, od 120°? Kao Cufreu? Nije, naravno. Da. Ipak je Dinamo u pitanju.
Mislim, bilo je previše da zabiju i Etto(jebo mu ja mater nesposobnu), Callelo koji gola u službenim utakmicama nije zabio i još na kraju svega DODO! Stvarno se previše očekivalo. Neznam zašto Slepi nije pucao. neznam

I ono smeće. Ona 9 moldavska. Đubre se cijeli drugi produžetak valja po podu i onda puca penal. I još zabije. Ma daaaj...

Definitivno nisu zaslužili prolaz.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri kol 04, 2010 9:17 pm

Purgy, si živ? NK Dinamo Zagreb - Page 27 239757
Dinamo je bolja ekipa od ovih Moldavaca, što san vidija od utakmice Rukavina nije bija loš, Slepi pokazuje da zna igrati, Sammir trči, Badelj kao da ima krizu samopouzdanja, al' u konačnici - ovo je stvarno peh!
Nemoš krivit trenera, nemoš toliko ni igrače, penali su ipak lutrija.....

Jebati ga, stvarno nisu zaslužili ispasti!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri kol 04, 2010 9:29 pm

Nisam.
Umro sam.
Od jada. Kao i nebrojeno puta do sada.
Samo, ovaj put je još gore.

Najgore od svega je šta će sad Zajec dobiti otkaz, sve dobro će se zanemariti...
Ma... Neznam...
Nešto je prokleto na Maskimiru.
Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri kol 04, 2010 9:33 pm

Bila bi to bedastoća, da Zajec otkaz dobije, pa Dinamo dugo nije gore igrače ima, a bolje igra!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri kol 04, 2010 9:40 pm

Vidjet ćeš.
Ako još dva tjedna izdrži bit će dobro.

Jer, Dinamo igra dobro, ali nema rezultate. Jebat ga. K tome, navijači ga vole. Znači, Mamić samo čeka da dovede nekoga poput Jurčića.

Meni samo nije jasno šta se dogodilo sa obranom? Pa jel moguće da je Kovač toliko puno značio?
Vrsaljko je stvarno dobar, ako ga zaobiđu ozljede ima potencijala napraviti veliku karijeru. Isto kao i Ademi i Tomečak.
Ali, Ibanez, koliko se god trudio, rupa je u obrani. Jebote, pa nemoš' bit tako neodgovoran. Ali stvarno....

Na Etta se netreba trošiti riječi više. Užas. Katastrofa. I na Callela. Ne sviđa mi se uopće. O njemu dovoljno govori to da nije još hrvatski ni pokušao naučiti.

Za Slepičku sam tvdrio i tvrdim i dalje da je dobar igrač. Dosta dobar. Pogotovo za Dinamo. Neznam zašto ljudi toliko pljuju po njemu. Stvarno neznam.
Onaj Dodo mutavi loptu nezna dodati a ima isto prilika kao i Slepička.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri kol 04, 2010 9:49 pm

Eh, jebat ga.. Da je bilo malo više sreće do penala nebi ni došlo..
Kad je komentator reko da je Sammir dosad zabiio sve penale koje je puco za Dinamo ja san reka 'sad će ga falit' i falija je :prsi se:
I da, Slepi bi trebo malo skoknit do Lokomotive na sezonu-dvije
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri kol 04, 2010 9:51 pm

Ja bi do Lokosa puno prije poslao Calella, Etta, Moralesa, Dodu i Sivonjića.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri kol 04, 2010 9:56 pm

Ja ne bi Etta i Moralesa. Etta treba samo stavit da piči po boku gore-dolje, nije loš on, za Dinamo odličan. Šta je on danas igro? Špicu?
Morales dosta manje igra kod Zajeca kolko sam uspio skužit. Je da se fura na pedera al ima solidnu loptu
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sri kol 04, 2010 10:20 pm

Ako je Etto za Dinamo odličan, onda je Vrsaljko dostojna klasa za Manchester United.

Problem je u tome šta je Vrsaljko u stanju ponavljati takve prodore 120 minuta, a Etto nakon 55' nije.
Morales ne funkcionira još od onog potresa u Čileu. Nije ni sjena onog igrača kakav je bio prošlu jesen. A i nema gdje igrati. Pogotovo kada se Tomečak vrati.
A nadam se da će se vratiti do sljedeće europske utakmice.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy čet kol 05, 2010 12:23 pm

tršš

Al' sad ću reći što mi leži na duši
Makar me ubio gromom
Reci na koju foru stalno ja pušim
Pa nisam ratovao s tobom

Very Happy

Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sub kol 07, 2010 8:41 am

Inače, mislim da su i Dinamo i Hajduk dobro prošli sa ždrijebom!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 27 / 40. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics

:: Sport :: Nogomet forum