Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NK Dinamo Zagreb

+26
eva kant
scorpio57
Stevo Largo
jasim
JOCA
shakti
AryMan
Ive
Skiper1
Ecstasy
THUNDER_DINIX
Optimyst
goc
Neu
FALKON 2
Prop
Sinister
gio_deluxe
m
Purgy
WEYLAND-YUTANI
Mass
tekilinho
Max007
Iron Man
fernando torres
30 posters

:: Sport :: Nogomet forum

Stranica 15 / 40. Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Go down

NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty Re: NK Dinamo Zagreb

Postaj by goc čet lis 01, 2009 10:27 pm

ajde napokon... Laughing Laughing

Dinamo konačno pronašao žrtvu u Europi

Dinamo je u Temišvar otišao barem po bod, a u Zagreb se vraća sa sva tri. Nažalost, izvrsnu izvedbu 'modrih' i uvjerljivu pobjedu posve je zasjenio pohod Bad Blue Boysa u Rumunjsku, u kojem su stradavali redom svi koji su im se našli na putu

Kruno Jurčić je pred polazak za Rumunjsku vrlo jasno kazao kako ga protiv Temišvara zanima barem bod. Igru u 2. kolu skupine A Europske lige postavio je ofenzivno, očito očekujući da će se domaćini pridržavati svoje ustaljene prakse - zatvorene igre s brzim kontranapadima.

Cropix
No, umjesto da se satima pred početak susreta bavimo taktikama i iščekivanju prvog sučevog zvižduka, ponovno smo se, po tko zna koji put, morali baviti navijačima. Bad Blue Boysi su u Rumunjsku stigli u povećem broju i vrlo brzo su počeli svoje 'igre'. Prvo su u gradu sreli Zdravka Mamića pa ga napali bocama, kamenjem i tko zna čime sve ne, pa se 'modri' izvršni predsjednik dao u bijeg.

Nekoliko sati kasnije, nakon kraćeg mira na ulicama Temišvara, domaći navijači, pojačanim navijačima Partizana i Zvezde, počeli su sa provokacijama BBB-a, a zagrebačkim tifozima nije trebalo puno da krenu u napad. Policija je srećom brzo intervenirala, te u pritvor odvela stotinjak gostiju.

Nažalost, ni tu nije bio kraj divljanjima. S ulica ludilo se preselilo na stadion. BBB-i su smješteni u kavez, a 10-tak domaćih navijača pronašlo je hrabrosti i krenulo s provokacijama prema Zagrepčanima. Gdje je bila policija, to nitko ne može reći, no ograda koja je dijelila BBB-e od domaćih navijača brzo je popustila i počeo je lov po tribinama.

Cropix
Teško je reći tko je koga više mlatio, no u jednom trenutku BBB-i su se našli na suprotnoj strani stadiona od onog koji je bio predviđen za njih. Umjesto 30.000 navijača na tribinama je ostalo tek njih oko 7.000 i u takvoj atmosferi krenula je utakmica.

Dinamo je izvrsno otvorio susret. Milan Badelj pogodio je za 1:0 već u 8. minuti i to lijepim udarcem s ruba 16-terca. Na putu do mreže lopta je okrznula Ettoa i završila iz leđa Pantilimona. Nakon prvog gola utakmica se posve otvorila. I jedna i druga momčad igrale su otvoreno, prilike su se stvarale i na jednoj i na drugoj strani, no treba biti pošten i reći da su 'modri' završili prvih 45 minuta u plusu samo zbog dvije briljantne intervencije Filipa Lončarića.

U drugom dijelu ponovno je hrvatski prvak bolje krenuo i u 52. minuti, nakon asistencije Badelja na 2:0 je povisio Sammir. S dva gola prednosti utakmica je gotovo bila riješena, no kad je Pedro Morales pogodio iz kontre za 3:0 u 59. minuti ni najveći pesimisti više nisu imali pravo na razmišljanja o nekakvom preokretu.

Ronald Goršić / Cropix
Jednostavno, Dinamo je odigrao jako dobro, kontrolirao je cijelu utakmicu, dok nogometaši Temišvara nisu prikazali ništa što bi ih kvalificiralo viceprvacima Rumunjske. Obrana je ovog puta bila bez kiksa, vezni red puno je trčao, ponajprije Sammir, dok su napadači igrali i obranu i otvarali prostor za veznjake koji su ovog puta preuzeli zadatak zabijanja pogodaka.

Do kraja utakmice 'modri' su se povukli, očito čekajući kraj i početak proslave velike pobjede. Dinamo je u Temišvaru konačno pronašao europsku žrtvu koju može 'razbiti'. Sigurno je da će pobjeda u Rumunjskoj biti veliki podstrek jedninom hrvatskom predstavniku u Europskoj ligi pred teško gostovanje u Amsterdamu 22. listopada.

Ajax je, podsjećamo, nakon slabašnih 0:0 na svojoj Areni protiv Temišvara u 1. kolu, na gostovanju u Bruxellesu u 2. kolu odigrao tek 1:1 protiv Anderlechta, pa će 22. listopada, kad 'modri' stižu u Nizozemsku prijestolnicu, biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći protiv ne baš uvjerljivog nogometnog velikana.

TEMIŠVAR - DINAMO 0:3 (0:1)

TEMIŠVAR, stadion Dan Paltinisau, gledatelja 8.000; Sudac Peter Rasmussen (Danska)

Strijelci: 0:1 Badelj (8), 0:2 Sammir (52), 0:3 Morales (59)

Temišvar:Pantilimon - Bonfim, Nibombe, Alexa, Mera - Art.Karamjan, Curtean (od 69. Magera), Arm.Karamjan (od 46. Parks), Ionescu (od 55. Bourceanu) - Bucur, Goga. Trener: Ioan Ovidiu Sabau

Dinamo:
Lončarić - Etto, Lovren, Kovač, Cufre (od 60. Barbarić) - Vrdoljak, Badelj - Sammir, Morales (od 83. Calello), Mandžukić - Sivonjić (od 74. Papadopoulos). Trener: Krunoslav Jurčić
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty62 / 99962 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Skiper1 pet lis 30, 2009 2:32 pm

Uefa je za nerede huligana u Temisvaru kaznila Dinamo oduzimanjem tri boda u Europskoj ligi, a obje preostale utakmice skupine, protiv Ajaxa (5. studenoga) i Temisvara (17. prosinca), igrat će pred praznim maksimirskim tribinama!

Eto kad ti huligani dođu glave, znaci Dinamu se "brise" pobjeda u Temisvaru te nastavlja natjecanje sa 0 bodova. Kako stvari stoje ni ove godine nista od prezimljavanja u Europi. Mislim da je krajnje vrijeme da policija malo cvrsce krene na huliganske skupine
Skiper1
Skiper1
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 29.09.2009
Broj postova : 262
Reputacija Reputacija : 39
Godina imam : 56
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty0 / 9990 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet lis 30, 2009 3:28 pm

treba ukinut te navijacke skupine

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty889 / 999889 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Skiper1 pet lis 30, 2009 5:05 pm

Nemozes ukinuti navijacku skupinu ali im treba dati po rebrima za svaki incident (u kojem ih se uhvati Dignuta obrva ) a ne da ih se putem medija pokusava opravdati.
Jednostavno treba provoditi zakon, postoji zakon o navijacima koji se ne provodi. Kad neki pametnjakovic drugi puta krene bejzbol palicom na nekoga u drugoj boji dresa, a zakonodavstvo mu spici optuzbu za pokusaj ubojstva a ne nekakvo remecenje javnog reda i mira, vidjeti ces kako ce drugi puta promisliti hoce li sudjelovati u neredima ili ne.
Skiper1
Skiper1
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet lis 30, 2009 5:08 pm

i onda se medij cudi sto nitko ne prati hrvatsku ligu :S:
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Skiper1 pet lis 30, 2009 5:10 pm

zrine89 je napisao/la:i onda se medij cudi sto nitko ne prati hrvatsku ligu :S:

Da, ne prate je normalni ljudi ali ovakvi kreteni je nazalost prate
Skiper1
Skiper1
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet lis 30, 2009 5:39 pm

zrine89 je napisao/la:i onda se medij cudi sto nitko ne prati hrvatsku ligu :S:
kad pojma nemaju. gori su od amatera

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty889 / 999889 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ive ned stu 01, 2009 8:08 pm

I Dinamo je nešto upao u krizu i u HNL-u , što mislite koliko će se još Jurčić zadržati na klupi dok ga ne najure?
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty111 / 999111 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned stu 01, 2009 8:09 pm

Poraz od Ajaxa u četvrtak i X2 protiv Šibenika u nedilju, bu finito per Kruno....
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty108 / 999108 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ive ned stu 01, 2009 8:14 pm

Da, ako ne dobiju Šibenik, koji im je sada već došao na zaostatak od samo 2 boda, mislim da će bit adio Kruno...
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty111 / 999111 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned stu 01, 2009 8:15 pm

onda ce Maminjo mamu prodavati za novog trenera Laughing
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned stu 01, 2009 8:33 pm

Zoran Mamić novi trener, nema druge fiju
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty108 / 999108 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned stu 01, 2009 10:16 pm

a da bas...

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pet stu 06, 2009 10:03 am

Evo jučer spušili opet, od Ajaxa 2:0. Sad ako ne dobiju Šibenika u HNL-u bit će garant opet neki Maminjov ispad heheh
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet stu 06, 2009 11:07 am

maminjo ce pocet pucat onda Laughing

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet stu 06, 2009 1:05 pm

mislim da ce maminjo ovaj put plaće derati po pola a ne košulju Laughing
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet stu 06, 2009 1:34 pm

i meni se tako cini smajlić

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ive ned stu 08, 2009 1:37 pm

Dinamo se na zimu rješava stranog tkiva - Papadopoulosa i Slepičke!

Od stranaca bi se moglo zadržati Moralesa i Sammira (postoji mogućnost napretka), Calella (zbog vjerojatnog odlaska Vrdoljaka), te Ettoa (na desnom boku nema rješenja).

Dinamo se oprostio od Europe i najzanimljiviji dio sezone za sve njegove poklonike je završen. Vraća se ustaljeni ritam Prve HNL do stanke, slijede zimske pripreme, pa opet sve ispočetka, proljeće na domaćim travnjacima i snivanje nekog europskog rezultata sljedeće sezone. Deja vu.
U sljedećim danima iz Maksimirske 128 slušat ćemo kako je ovosezonski sveti klupski cilj bio obrana naslova prvaka, te da će svi biti iznimno ponosni ako se u tome uspije. Pričat će društvo iz plavih salona da plasman u daljnje natjecanje Europske lige nije bio nikakav imperativ. Sve su to rečenice kojima će se željeti opravdati još jedan europski fijasko. Također, deja vu.

Mnogo se slova potrošilo na trenera Krunu Jurčića, posljednjih mjesec dana mediji zazivaju njegovu smjenu. Ali, on je samo jedan od sukrivaca za Dinamov europski neuspjeh. Bilo bi pogrešno isključivo u njega upirati prstom, makar je imao pogrešaka, što i nije čudno, mlad je stručnjak, tek je počeo s pravom trenerskom karijerom. Zdravku Mamiću bilo bi bolje da je napravio onako kako je planirao nakon odlaska Branka Ivankovića. Jurčić je trebao biti pomoćnik Iliji Lončareviću i ispeći zanat uz iskusnijeg trenera. Bojimo se da se ovako brzo potrošio.

Klub koji sa sobom po Europi vodi divlje huligane nije poželjan, nema adekvatan status u Uefi. Budimo realni, nitko iz Uefe ovakav klub ne želi vidjeti u nekom od svojih natjecanja. Koloplet svih tih činjenica je razlog za plavi debakl u Europskoj ligi.
Međutim, glavni razlog Dinamova neuspjeha leži u lošoj selekciji. Točnije, u potpuno promašenom dovođenju stranih nogometaša. Oni su dovedeni kako bi bili glavni glumci, a dok je tako, film će biti za izbjegavanje. Nitko od njih nije glavni glumac, samo su sporedni likovi, statisti. Iz te priče periodično iskaču samo Morales i Sammir.
Na sceni je Dinamo kakav ne želimo gledati!

Lijek za Dinamovu bolest samo je jedan - odstraniti strano tkivo. U tom slučaju maksimirski život bit će zdraviji i veseliji. Može to biti uistinu početak projekta “europskog Dinama” o kojem toliko sanja gazda Mamić. Nije sve crno, dapače. Modri imaju odličan temelj sazdan od mladih, iznimno kvalitetnih nogometaša Badelja, Lovrena, Barbarića, Tomečaka, Kramarića, Lončarića, Kelave, sjajno funkcionira projekt Lokomotiva iz kojeg bi već u zimskoj stanci morali preseliti veliki talenti, veznjak Antolić i lijevi bočni Musa. Evo prave prilike za mudar i strpljiv početak izgradnje jake momčadi. Samo, pobogu, treba se riješiti nekih stranaca u ovom zimskom prijalaznom roku. Sad kad je Europa prošlost, više ne trebaju. Što će Dinamu za Prvu HNL, nema nikakve logike ostavljati ih u svlačionici, skupo ih plaćati.

Do početka sljedeće europske sezone napredovat će domaći mladi dečki, dok će i ovako isluženi stranci biti gotovo godinu dana stariji. I vjerojtano još lošiji nego sada.

Od zime u Dinamovom dresu prije svih ne bi trebali biti napadači Papadopoulos i Slepička, a nama se čini da Modri nisu ništa dobili niti s Cufreom, odnosno igrački ništa ne bi izgubili da ga pošalju natrag otkud je i došao, u Argentinu. Vrlo je upitan Ibanez, taj mladić uopće nije napredovao za boravka u Dinamu, ne vidimo način da postane igrač vrijedan pozornosti, bilo kakvo pojačanje za Dinamo. Konačno, u klubu moraju zauzeti stav o Mathiasu Chagi, je li on zdrastveno spreman za sve napore, može li odgovoriti svim zahtjevima. Treba vidjeti što će biti s Carlosom nakon operacije, odvagnuti je li on kapacitet za Dinamo.

Iako u europskim natjecanjima nisu pokazali previše, od stranaca bi se moglo zadržati Moralesa i Sammira (najveći talenti, postoji mogućnost napretka), Calella (zbog vjerojatnog odlaska Vrdoljaka u inozemstvo), te Ettoa (na desnom boku nema dovoljno rješenja).

Jasno je da će se javiti problemi s raskidima ugovora, ali ako se Mamić mogao odreći Balabana i Šokote, dogovoriti se o otpremnini, neka to onda napravi i sada, kad su u pitanju neperspektivni stranci. Svlačionicu treba pod hitno provjetriti.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho ned stu 08, 2009 3:44 pm

Ibanez je igrao sjajno do dolaska Jurčića
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty19 / 99919 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned stu 08, 2009 3:45 pm

Dinamo-Šibenik 2 bbbb
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned stu 08, 2009 8:20 pm

prop_ovednik je napisao/la:Dinamo-Šibenik 2 bbbb

A možda i ne Laughing Laughing Laughing
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ive ned stu 08, 2009 8:28 pm

Nevjerojatno kako većina momčadi u glavi izgubi već prije nego što stignu na Maksimir... jednostavno kao da se ništa ne nadaju tamo i već odustanu prije nego počne utakmica..

Šibenik neprepoznatljiv u ovoj utakmici, igraju premlako, premalo agresivno i nezainteresirano...
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned stu 08, 2009 10:24 pm

uplase se, a nemaju razloga

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pon stu 09, 2009 6:15 pm

Zašto je običan puk zaobišao Maksimir

Nažalost, derbi 14. kola nije opravdao svoj naziv. Ni po stanju na terenu, ali ni po broju ljudi koji su došli na maksimirski stadion. Za ovo prvo krivci su sjajni Dinamo i blijedi Šibenik, dok za drugo postoji više razloga.

Poziv Zdravka Mamića da ljudi dođu u nedjelju navečer na Maksimir te BBB-a da se svi okupe na sjevernoj tribini nije urodio plodom. Zapravo, najvatreniji navijači hrvatskog prvaka stigli su u solidnom broju (2.000), ali zakazali su ostali ljubitelji nogometa. Tako se na tribinama okupilo samo tri tisuće gledatelja, a razloga za tu pustoš je više.

1. Europski rezultati zasigurno su utjecali na smanjenje broja posjetitelja. Uobičajeno je da nakon 'modrih' posrtaja u Uefinim natjecanjima splasne euforija u gradu pa se Maksimir počinje zaobilaziti.

2. Zdravko Mamić je jedan od razloga zašto neki 'modri' drukeri ne dolaze podržati Dinamo. Izvršni dopredsjednik pozvao je navijače da dođu na utakmicu, a istodobno je dijelio 500 eura u emisiji 'Volim nogomet'. Razbacivanje novcem dok porezni obveznici financiraju njegov Dinamo sigurno nije dobro sjelo onima koji za taj iznos rade cijeli mjesec.

3. Šibenik nije Hajduk. Svaka čast momčadi sa Šubićevca, ali dio zagrebačke publike zanima samo Europa i Hajduk. Ogledi s tzv. manjim klubovima se izbjegavaju. Sa sličnim problemom se muče i ostali sportski kolektivi u metropoli.

4. Kiša je možda i najviše utjecala na broj ljudi na tribinama. A vremenska nepogoda odmah povlači pitanje stadiona koji je nenatkriven i ne pruža dovoljan komfor. Po uvjetima kakvi su vladali u nedjelju može se samo zaraditi upala pluća.

5. Televizijski prijenos u nedjeljnom večernjem terminu također je jedan od uzroka praznih tribina, zbog čega se klubovi bune. Ljudima je jednostavnije, pogotovo onima koji nisu iz Zagreba, ostati doma i zavaljenima u fotelju pogledati utakmicu Dinama i Šibenika. I odmah nakon nje uskočiti u krevet.

6. Slaba igra. Dinamo je protiv gostiju demonstrirao moć, no dok se nije iskalio na Šibeniku bio je u krizi (Zagreb, Cibalia, Ajax, Hajduk, Ajax). Ljudi žele gledati samo atraktivni Dinamo.

7. Huligana se na utakmici Dinama i Šibenika nitko ne mora bojati, no scene navijačkih nereda u Europi uvijek su mnoge odvraćale s tribina. U današnje vrijeme ljudi pušu i na hladno.

Inače, na osam domaćih prvenstvenih utakmica Dinama bilo je samo 29 tisuća gledatelja, što daje prosjek od 3.625 navijača po dvoboju.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho uto stu 10, 2009 12:28 pm

Dinamo se treba riješit onog napuhanog Samira i dovest Fernandeza iz Rijeke
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty19 / 99919 / 999NK Dinamo Zagreb - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 15 / 40. Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics

:: Sport :: Nogomet forum