Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NK Dinamo Zagreb

+26
eva kant
scorpio57
Stevo Largo
jasim
JOCA
shakti
AryMan
Ive
Skiper1
Ecstasy
THUNDER_DINIX
Optimyst
goc
Neu
FALKON 2
Prop
Sinister
gio_deluxe
m
Purgy
WEYLAND-YUTANI
Mass
tekilinho
Max007
Iron Man
fernando torres
30 posters

:: Sport :: Nogomet forum

Stranica 1 / 40. 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Go down

NK Dinamo Zagreb Empty NK Dinamo Zagreb

Postaj by fernando torres sub pro 20, 2008 2:51 pm

evo tema o najpopularnijem i najtrofejnijem hrvatskom klubu....
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 984
Reputacija Reputacija : 19
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb Empty57 / 99957 / 999NK Dinamo Zagreb Empty

[Vrh] Go down

NK Dinamo Zagreb Empty Re: NK Dinamo Zagreb

Postaj by fernando torres ned pro 21, 2008 1:15 pm

Miroslav Slepička: Imao sam i drugih ponuda, ali sam želio baš u Dinamo!

'Da mi se nije svidjela ponuda iz Zagreba, otišao bih u Bundesligu. No, nakon što sam upoznao Mamiće, koji su na mene ostavili sjajan dojam, znao sam da je to dobar izbor'
Miroslav Slepička u petak poslije podne potpisao je ugovor s Dinamom, a nedugo potom, uz posredovanje hrvatskog menadžera Ilije Majstorovića, pristao odgovoriti na niz pitanja za naš list. Djelovao je vrlo srdačno i pristupačno, a mi smo nekako imali dvojbu je li baš sretan, možda se kao češki reprezentativac nadao poznatom poslodavcu iz Petice, a ne Dinamu. No u startu je odbacio takav stav:
- Ne, Dinamo je velik klub, iznimno sam zadovoljan što smo se dogovorili i što ću karijeru nastaviti u Zagrebu. Kod nas u Češkoj Dinamo je ugledno ime koje se respektira. Meni je to velik izazov i radujem mu se.

Informacije govore da vam je to bila jedina konkretna ponuda?
- Nije posve tako, zanimali su se njemački klubovi. Istina, nisu otišli tako daleko kao Dinamo, no da sam želio otezati, da mi se nije svidjela ponuda iz Zagreba, vjerujem da bi se do kraja prijelaznog roka, a ima još mnogo vremena, napravio transfer u Bundesligu. Međutim, kad sam vidio koliko me Dinamo želi, pogotovo nakon što sam upoznao braću Mamić, koja su na mene ostavila izuzetno pozitivan dojam, zaključio sam da je to dobar izbor.

Jeste li već bili u Hrvatskoj, osim na susretu s Dinamom?
- Jesam, Hrvatska mi je u jako lijepoj uspomeni. Kao dijete dolazio sam na more s roditeljima.

Koliko znate o hrvatskom nogometu? Je li vam poznato suparništvo Dinama i Hajduka? Upravo ćete na Jadranu započeti karijeru u plavom dresu.
- Kako ne, znam sve o Dinamu i Hajduku. To su rivali poput Sparte i Slavije kod nas. Jedva čekam da dođem u Zagreb na početak priprema, već se palim na utakmicu s Hajdukom. Znam da nam je to prva u nastavku prvenstva i da moramo pobijediti kako bismo učvrstili mjesto na vrhu tablice.

S obzirom na prezime, koje bi moglo mnogima, posebice onima što ne simpatiziraju modru boju razigrati maštu, morat će se pripremiti za “topao” doček suparničkih navijača. Inače, na češkom jeziku “slepička” ima konkretno značenje - kokoš. Bitno drukčije nego što zvuči kod nas
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres ned pro 21, 2008 1:35 pm

Dolaskom u Maksmir ostvario obiteljski san

Dvadesetdvogodišnji Ilija Sivonjić najbolji je jesenski strijelac zaprešićkog Intera (8 pogodaka), a ove zime odjenut će dres Dinama. Modri dosad nikad nisu imali igrača iz brojnije obitelji: Ilija ima šestoro braće i dvije sestre! Iliju smo i zatekli u Dežanovcu nedaleko od Daruvara, gdje će se do siječnja odmarati u obiteljskom ozračju.

Pet godina u Kamenu
Obitelj Sivonjić doselila se 1991. godine u Dežanovac iz okolice Jajca u BiH i već je tada u fokusu zanimanja petogodišnjega Ilije bila samo jedna stvar.

– Vrijeme je najčešće provodio s loptom. Rijetko je odlazio u selo, a uvijek je bio poslušan i pristojan. Nikada mu ništa nije bio problem učiniti – kaže Ilijina majka Mara. Njegov nogometni put počeo je u NK Daruvaru, a nastavio se u NK Dinamu iz Dežanovca. U to su vrijeme mnogi delegati i suci na utakmicama komentirali da mu, prema sposobnostima i vještini u tom rangu nije mjesto.

– Tada mi je trener Venco Štrosmajer otvorio put u Kamen Ingrad za koji sam igrao pet godina, a posljednjih godinu dana skrasio sam se u Interu – dodaje Ilija. Kako bi mogao redovito nastupati za Kamen Ingrad, pohađao je školu u Požegi. Otac Ivan, zaposlenik Viadukta koji je najčešće na terenu, kaže da je bilo mnogo odricanja, no da mu nikada nije bilo teško jer je znao da je sin, koji je u Požegi završio srednju školu za plinoinstalatera, talent pred kojim je svijetla nogometna budućnost. Ilija kaže da mu je ponuda da odjene Dinamov dres dosanjani dječački san, a za to je velikim dijelom zaslužan i njegov menadžer Ivan Cvjetković Tarzan. Spretne noge očito je naslijedio baš od oca Ivana koji je bio nogometaš lokalnoga kluba u BiH, a nogometni talent, kako se čini, pretočio se i na ostalu šestoricu braće. Naime, Željko, Mario, Pejo i Branko igraju za lokalni Dinamo iz Dežanovca, Dragan je igrač NK Kraljevice, a najmlađem, osnovnoškolcu Franji predviđaju da će jednog dana igrati u - Barceloni!

Obiteljska momčad
Kada su na okupu, braća redovito zaigraju mali nogomet u dvorištu, a uz roditelje bodre ih sestre Danijela i Kaja. Štoviše, sljedećeg će tjedna na daruvarskom malonogometnom turniru nastupiti kao momčad Sivonjića koju će dopuniti još trojicom stričeva!

– Oduvijek smo bili Dinamovi navijači, a sada ćemo biti još žešći – zaključuje Ilijin otac Ivan ne skrivajući ponos zbog toga što će mu sin ostvariti snove svih Sivonjića - zabijat će golove u dresu hrvatskoga prvaka!
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres pon pro 22, 2008 10:14 am

Uefa nezadovoljna: Dinamo ipak leti iz Europe?

Šokirala me visina novčane kazne. Nijedan klub za silne incidente nisu kaznili tako drastičnom finanijskom kaznom, izjavio je Dinamov direktor Damir Vrbanović.
"Modre" su za bakljadu protiv Spartaka u Maksimiru te protiv Udinesea u Udinama kaznili sa 200.000 eura.

- Ova kazna pokazuje da smo došli do kraja i svi smo zabrinuti što će biti u budućnosti - pričao je prije desetak dana Vrbanović.
No iako je kazna za sve u Dinamu drastična, za vodeće ljude Uefe baš i nije.

Izvori bliski krovnoj europskoj nogometnoj organizaciji tvrde da će je Uefa preispitati i poništiti. Slično nam je potvrdio i izvor blizak Hrvatskom nogometnom savezu. U petak je navodno stiglo pismo u kojem piše da će Uefa poništiti kaznu disciplinske komisije jer su “nezadovoljni visinom kazne”.

Za razliku od Dinama, oni misle da je ona premala. Na jednoj od Uefinih sjednica pod predsjedanjem Michela Platinija Dinamovu bi kaznu trebali povećati.
Navodno postoje tri opcije prema kojima će sankcionirati dugogodišnje ispade navijača “modrih”. Prema jednoj bi mogla ostati novčana kazna, ali veća nego ona disciplinske komisije. Prema drugoj verziji, Dinamu prijeti izbacivanje iz europskih natjecanja na godinu dana, a prema trećoj, “modri” bi trebali čak dvije godine igrati pred praznim maksimirskim tribinama.

OVO NE BI BILA PRVA PROMJENA KAZNE
Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić nije “baš siguran” je li iz Uefe u Rusanovu stiglo pismo takvog sadržaja, odnosno vezano uz preispitivanje odluke disciplinske komisije. No rekao je da tako nešto nije bilo nemoguće i ne bi bilo prvi put. I HNS je bio blizu promjene kazne zbog divljanja navijača, ali ipak se uspio izvući i Uefa mu nije mijenjala kaznu.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man pon pro 22, 2008 2:42 pm

Dinamo godinu dana bez Europe ili 500.000 eura!

Uefa smatra da je kazna koju je Dinamo dobio preblaga tako da postoji izgledna opcija da se hrvatskog prvaka dodatno kazni. Dakle, postoji nekoliko mogućnosti da se kazni 'modre' zbog nereda 'navijača' u Udinama.

- Čelnici Uefe su jako nezadovoljni odlukom Disciplinske komisije. Uložena je žalba i Dinamo čeka teža kazna – potvrdio je glasnogovornik Uefe William Gallard.

Postoje tri scenarija nastavka priče za kažnjavanje Dinama.

1. Dinamo će biti godinu dana suspendiran iz svih europskih natjecanja

2. Prvotna kazna od 200.000 eura bit će zamijenjena onom od čak 500.000 eura

3. Dinamo će sljedeće dvije godine europske utakmice igrati pred praznim maksimirskim tribinama

- Teško je sada reći koja će od tih kazni zateći Dinamo. Jedino što znam je da su sve opcije moguće i da je Uefa jako nezadovoljna provotnom kaznom. Dinamo je zbog svojih navijača već dugo na našoj crnoj listi i tome treba stati na kraj – kratak i jasan bio je Gallard.

- Uefin disciplinski inspektor se odlučio žaliti na prvotnu presudu Uefe. On je tražio da se odluka preispita, ali to što se žalio, može značiti i da smatra kako je kazna od 200 tisuća eura preoštra. Ipak, ne bih želio komentirati nešto što nisam vidio - ogradio se Damir Vrbanović, koji se nalazio u Nyonu kada je Uefa donijela najstrožu novčanu kaznu u povijesti nogometa.

Dinamovi 'navijači' su prekinuli na deset minuta susret Lige Uefe između Udinesea i Dinama zbog bacanja baklji na teren. Sudac je na molbu Vrbanovića nastavio susret, ali klub je kažnjen sa 200.000 eura. Nova kazna očekuje se nakon Nove godine.
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb Empty336 / 999336 / 999NK Dinamo Zagreb Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Max007 pon pro 22, 2008 10:22 pm

KUPUJE SE SLOVENSKO
Boštjan Cesar se pojavio u Zagrebu, slijede razgovori s Mamićima!
Slovenski reprezentativac ima ugovor s Marseilleom do ljeta 2009. godine, a njegov dolazak u Dinamo ne bi previše koštao. Zato je moguće da se transfer ostvari

U Zagrebu se pojavio Boštjan Cesar (26), bivši nogometaš Dinama koji bi uskoro mogao postati i budući. Dogovoren je razgovor sa Zoranom i Zdravkom Mamićem o mogućnosti njegova angažiranja u zimskom prijelaznom roku.
Cesar je nakon uspješne karijere u modrome dresu otišao u Marseille da bi ga u poznatom francuskom klubu zaustavile ozljede. Bio je posuđen na Otok, igrao je za West Bromwich Albion, a onda se vratio u “grad Joška Skoblara”. Ima ugovor s Francuzima do ljeta 2009. godine, a njegov dolazak u Dinamo ne bi previše koštao. Zato je moguće da se transfer ostvari. Osim toga, igrač poput Cesara, koji igra na poziciji stopera, odlično bi došao Vlakovoj momčadi.
Max007
Max007
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 22.12.2008
Broj postova : 225
Reputacija Reputacija : 0
Godina imam : 99
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb Empty31 / 99931 / 999NK Dinamo Zagreb Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Max007 pon pro 22, 2008 10:28 pm

Sivonjić ‘plavi’ do 2014.

Dosadašnji napadač zaprešićkog Intera karijeru nastavlja u zagrebačkom Dinamu, prema kojem mu je ljubav odmalena usadio otac Ivan

ZAGREB - Ilija Sivonjić u ponedjeljak se u Maksimiru sastao s braćom Mamić i dogovorio 5,5-godišnji ugovor s klubom iz Maksimira, do 30. lipnja 2014. Svečano potpisivanje ugovora uslijedit će 5. siječnja, no igračev zastupnik Ivan Cvjetković potvrdio nam je da je stvar riješena.

Uefa se žalila, Dinamu prijeti izgon iz Europe

Sivonjić neće biti najmlađi Dinamov napadač, jer je mjesec i pol stariji od Josipa Tadića, no njih dvojica i Mandžukić činit će trojac mladih napadačkih snaga “plavih” na proljeće. U konkurenciji su još pridošli Čeh Slepička, te iskusni HNL-borci Balaban i Šokota.

Sivonjić je seniorsku karijeru započeo u Kamen Ingradu, čiji su ga treneri uočili dok je bio član niželigaša Dinama iz Dežanovca pokraj Daruvara, kamo je cijela obitelj (Ilija ima šestero braće i dvije sestre!) izbjegla iz Zubovića, općina Jajce, predratne 1991. U Velikoj je na sebe pozornost skrenuo zabivši gol Hajduku na Poljudu, ukupno je u 87 nastupa zabio 21 pogodak i izborio se za nastupe u U-19 reprezentaciji Hrvatske.

Uoči kraja ljetnog prijelaznog roka 2007. od Kamen Ingrada ga je otkupio predsjednik Intera Kordić i Ilija je u Zaprešiću u godinu i pol u 38 nastupa, s manjim stankama zbog ozljeda, zabio 12 prvoligaških golova. Prošle jeseni propustio je samo domaću utakmicu s Dinamom; u pet je bio strijelac (jednom i “hat-trick”, u Vinkovcima), na još tri asistent, ukupno osam pogodaka i četiri asistencije, ali samo je Zadru zabio na domaćem terenu, ostalo sve u gostima, među ostalim i za pobjedu u Rijeci. Zabio je jesenas i na maksimirskom stadionu, i to dvaput, ali ne Dinamu nego - Croatiji iz Sesveta.

Sivonjići su, inače, prava nogometna obitelj, jer je i otac Ivan, dinamovac iz vremena kada je to, poglavito u BiH, značilo i više od klupske pripadnosti, bio nogometaš, ali lokalnih razmjera. Ilijina braća igraju i dalje za Dinamo iz Dežanovca, sastavili su, uz pomoć stričeva, malonogometnu momčad Sivonjića za Božićni turnir u Daruvaru.

S obzirom da se nogometaši podrijetlom iz BiH u Dinamu najčešće odlično snađu, pred Ilijom Sivonjićem je lijepa perspektiva.
Biografija
Ilija Sivonjić

10. srpnja 1987.
Zubovići (Jajce, BiH)
180 cm, 77 kg
napadač, dešnjak

Statistika u Prvoj HNL

(nastupi, pogoci):

2004. - 2007. Kamen Ingrad 49 9
2007. - 2008. Inter Zaprešić 38 12

Jesen 2008:

17 nastupa
8 pogodaka
4 asistencije
Max007
Max007
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Max007 uto pro 23, 2008 7:55 am

PANIKA U MAKSIMIRU
Nepopravljivi optimist Vrbanović: Možda nam žele smanjiti kaznu!
Oprezni smo, ali nema nikakve panike - kazao je direktor kluba Damir Vrbanović kad je dobio službeni dopis u kojem piše da će Uefa preispitati Dinamovu kaznu

Jučer prijepodne u Maksimir je stigao službeni dopis Uefe u kojoj se Dinamo obavještava da je Uefin inspektor Leuba podnio zahtjev za preispitivanje odluke Disciplinske komisije Kuće europskog nogometa koja je kaznila Dinamo sa 200.000 eura zbog nedoličnog ponašanja navijača na utakmicama skupine Kupa Uefe protiv Spartaka i Udinesea. Dakle, radi se o zaista iznenađujućem zahtjevu u kojem Uefa traži preispitivanje odluke svoje vlastite komisije.
- Oprezni smo, ali nema nikakve panike - kazao nam je direktor kluba Damir Vrbanović

Što sve to konkretno znači? Traži li Uefin inspektor strožu kaznu za Dinamo? Ili možda misli da je kazna koju su izrekli “disciplinci” previsoka? U plavom klubu ne znaju odgovor na to pitanje.
- U dopisu koji smo dobili piše samo ta jedna rečenica o zahtjevu za preispitivanje odluke, pa zaista ne znamo točno o čemu se radi.
Jeste li ipak ostali zatečeni?
- Rekli bismo - iznenađeni! Dobili smo najveću financijsku kaznu koja je posljednjih godina izrečena u Europi i nismo se žalili. Naravno, zašto bismo odmah sve morali gledati negativno, možda zahtjev za preispitivanje odluke ide u pozitivnom smjeru - tješi se Vrbanović.

U to čisto sumnjamo. Ne vjerujemo da bi se neki Uefin inspektor zalagao za Dinamo želeći mu smanjiti kaznu. Prije će biti kako dotični Leuba želi još teže napakostiti Dinamu, izbaciti ga iz europskih natjecanja!
Max007
Max007
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres uto pro 23, 2008 9:17 am

Max007 je napisao/la:KUPUJE SE SLOVENSKO
Boštjan Cesar se pojavio u Zagrebu, slijede razgovori s Mamićima!
Slovenski reprezentativac ima ugovor s Marseilleom do ljeta 2009. godine, a njegov dolazak u Dinamo ne bi previše koštao. Zato je moguće da se transfer ostvari

U Zagrebu se pojavio Boštjan Cesar (26), bivši nogometaš Dinama koji bi uskoro mogao postati i budući. Dogovoren je razgovor sa Zoranom i Zdravkom Mamićem o mogućnosti njegova angažiranja u zimskom prijelaznom roku.
Cesar je nakon uspješne karijere u modrome dresu otišao u Marseille da bi ga u poznatom francuskom klubu zaustavile ozljede. Bio je posuđen na Otok, igrao je za West Bromwich Albion, a onda se vratio u “grad Joška Skoblara”. Ima ugovor s Francuzima do ljeta 2009. godine, a njegov dolazak u Dinamo ne bi previše koštao. Zato je moguće da se transfer ostvari. Osim toga, igrač poput Cesara, koji igra na poziciji stopera, odlično bi došao Vlakovoj momčadi.

ovo bi bio odličan potez.....
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Max007 uto pro 23, 2008 9:21 am

u svakom slučaju bolji od sadašnjih stopera Dinama
Max007
Max007
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres uto pro 23, 2008 10:05 am

Mikić odlazi u Japan, Šokota još čeka

U ponedjeljak je sve dogovoreno: Mihael Mikić (29) napušta Maksimir i odlazi u japansku Hiroshimu. Iako je i ponuda Red Bull Salzburga bila vrlo ozbiljna, na kraju su Japanci bili konkretniji i Mikić je odlučio ove zime otići na Daleki istok.

- Najprije moram zahvaliti Dinamu, klupski čelnici bili su vrlo korektni. Dobio sam priliku za rješavanje egzistencije, braća Mamić su to shvatila i nisu mi stvarala teškoće - rekao je Mikić nakon sastanka s klupskim vrhom.

Miljenik maksimirskog istoka potpisat će dvogodišnji ugovor s Hiroshimom i to je zasad prvi potvrđeni odlazak iz Dinama. A bit će ih još, dovođenje igrača istodobno znači i rastanak s nekima koji su dosad bili u Dinamovoj svlačionici, a učinak im je bio slab. Ili su imali malo prilika za igru.

U toj skupini koja je malo igrala nalazi se i Tomo Šokota. Zajedno s Mikićem, te Bišćanom i Balabanom, dio zimskog odmora proveo je na skijanju u Schladmingu i dojmovi su mu još vrući:

- Bilo je fantastično! Nikad dosad nisam bio na skijanju i nisam osjećao neku preveliku želju. No, oduševio sam se, sve je bilo čudesno - rekao nam je Šokota prije nego što je otišao u klub na sastanak o svojoj budućnosti. A nakon sastanka rekao je:

- Još se nismo ništa dogovorili, sjest ćemo za stol sljedeći tjedan. I nadam se da ćemo tada u miru sve riješiti - kaže Šokota.

Kakvi su vam planovi? U svlačionici su sad šestorica napadača.
- Da, ima nas puno, gužva je. Ni jesenas, kad smo bili četvorica, nisam baš dobivao šansu, tako da ne trebam očekivati ništa bolje ni za proljeće. Stoga moramo pronaći neki način da i klub i ja budemo zadovoljni.

Znači li to da ste bliži odlasku nego ostanku?
- Da, može se to i tako reći - kaže Šokota.

Dinamova prinova iz zaprešićkog Intera, Ilija Sivonjić, jučer je dogovorio uvjete potpisivanja ugovora s plavima, a najvažnije je da će ugovor potpisati na pet i pol godina.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres uto pro 23, 2008 12:44 pm

http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=7395
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres uto pro 23, 2008 3:07 pm

Siniša Jagodić vraća se u Dinamo, stožer ostaje isti

Neće biti promjena u Dinamovu stručnom stožeru. Dakle, treneru Marijanu Vlaku u radu će pomagati Hrvoje Braović, Boris Kubla, Mario Jozić (trener vratara) i Miljenko Rak (kondicijski trener).

U Dinamo se od Nove godine vraća Siniša Jagodić, preuzet će glasnogovorničku funkciju od Ade Kožula, koji je kooptiran u Izvršni odbor. Jagodić će biti zadužen za sve potankosti vezane uz klupske aktivnosti i odnose s medijima.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres čet pro 25, 2008 2:37 pm

Sochaux već na zimu želi Dinu Drpića i Ivicu Križanca!

Prema France Footballu o njihovu dolasku bi se moglo razgovarati tek ako tijekom zimskog prijelaznog roka 2009. nigerijski srednji branič Afolabi odluči napustiti klub.

Nogometni magazin France Football u novom je broju objavio kako je Sochaux zainteresiran za dva naša braniča - Dinu Drpića iz Dinama i Ivicu Križanca iz ruskog Zenita.

Prema France Footballu o njihovu dolasku bi se moglo razgovarati tek ako tijekom zimskog prijelaznog roka 2009. nigerijski srednji branič Afolabi odluči napustiti Sochaux šest mjeseci prije isteka ugovora jer mu na kraju ove sezone istječe ugovor.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres pon pro 29, 2008 7:21 pm

Tomislav Barbarić odbio potpisati za Dinamo, Balabanov ostanak upitan!

Suarez će na posudbu u Južnu Ameriku, a šestorica mladih igrača Lokomotive potpisali su na 7,5 godina za Dinamo. Prema riječima Mamića, prijelazni rok za Dinamo je gotov
Prvoga dana priprema profesionalni ugovor s Dinamom potpisat će dosadašnji igrači Lokomotive, Domagoj Antolić, Ivan Tomečak i Josip Pivarić, te Dinamove velike nade, Andrej Kramarić i Šime Vrsaljko! Svi će potpisati na 7,5 godina. No, još jedna velika nada, stoper Tomislav Barbarić, koji je za Soldina mandata bio čak i član udarne postave, odbio je potpisati ugovor iako mu je za 7,5 godina ponuđeno 500.000 eura, makar u tom razdoblju ne odigra niti minute! Navodno je problem o odšteti prilikom transfera iz Dinama. Klub inzistira da sve pripadne Dinamu, a igrač se s time ne slaže.

Izvršni dopredsjednik servirao nam je još neke nove informacije iz Dinamove svakodnevice. Prvo, one o odlasku nogometaša iz plave svlačionice.
- Mihael Mikić je legenda kluba i zaslužni igrač, izašli smo mu ususret i odlazi u Hiroshimu. Razgovaramo o gentlemanskom razlazu s Tomom Šokotom, a Suarez će vjerojatno otići na posudbu u Čile ili Argentinu.

Kakva je situacija s Boškom Balabanom?
- On je upitan. Ne možemo čekati da se netko odluči hoće li ostati ili ne, odgovorno planiramo budućnost kluba - kazao je Mamić.

Hoćete li još koga kupiti ili je prijelazni rok završen dovođenjem Calella, Slepičke i Sivonjića?
- Nikad ne reci nikad, ali danas ne vidim igrača koji može doći u Dinamo. Mislim da je kupovina završena - kazao je Mamić.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres čet sij 01, 2009 7:10 pm

Suarez napušta modre i odlazi u Bocu Juniors

Guillermo Suarez, 24-godišnji Argentinac koji je proteklog ljeta došao u Dinamo, vraća se u Argentinu.

Naime, taj se vezni nogometaš nije uspio priviknuti na Zagreb, a ni Ivanković ga nije mogao predugo čekati. No, iznenađujuće je pomalo da je otišao u posljednjih godina najuspješniji argentinski klub Bocu Juniors.

Vjerojatno će čelnici toga slavnoga kluba Suareza iskušati i kasnije također nekomu posuditi.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man sub sij 03, 2009 3:17 pm

Pamić: Ništa od prelaska u Dinamo, najbliže sam povratku na Kantridu

U Balama, 20-ak kilometra od Pule, odmara se kod djevojke Sanje. Manuel Pamić. Službeno je još igrač Red Bull Salzburga, čim je dobio novi klupski mobitel?
- Naš gazda Mateschitz kupio je mobilnu mrežu pa smo svi prešli kod njega - kaže nam prije nego nas je uputio u novosti glede karijere.
- Službeno, u klub se trebam javiti na početak priprema, 12. siječnja. Tjedan Salzburga, 10 dana Turske, opet tjedan dana kod kuće pa 10 dana Španjolske, to je plan priprema.

Vjerojatno to neće biti vaš itinerar?
- Vjerojatno neće. Co Adriaanse me od prvog dana dolaska otpisao, kao sve igrače iz zemalja s prostora bivše Juge te je doveo devet novih internacionalaca po svom ukusu. Postalo je besmisleno nastupati u drugoj ligi s drugom momčadi Red Bulla, stoga moram ići što prije.

Dinamo je odustao?
- Sportski direktor Thomas Finke kaže da su htjeli otkupiti ugovor koji traje do 2011. godine, ali Austrijanci ne žele ni čuti za takvu opciju, pristaju tek na posudbu.

Zašto ako vas trener ne vidi na mapi prve momčadi? Ili je Adriaanse taj koji će u lipnju otići. Ima ugovor na godinu dana, a da su htjeli vjerojatno bi mu već ponudili novi?
- To treba njih pitati. Istina je da trener ima obveze još u preostalih 13 kola do kraja prvenstva za koje sam uvjeren da će završiti pobjedom Red Bulla! Ne bih govorio o tome što klub kani, pogotovo zbog nezadovoljstva statusom pa se svaka izjava može pogrešno shvatiti.

Je l’ vam žao za Dinamo?
- A kako ne bi bilo, u velikom klubu bih sigurno napredovao, ne sumnjam.

Je l’ vas možda zvao Hajduk?
- Koliko znam nije pokazao interes.

Je li Rijeka najizglednija opcija?
- Privremeni povratak na Kantridu u najužoj je kombinaciji zajedno s nekoliko opcija u Austriji i, eventualno, Njemačkoj.

Gdje biste vi najradije?
- Najradije bih ostao u Salzburgu gdje mi je sjajno po svi drugim osnovama.

Niko Kovač?
- I njemu je puna kapa statusa u Red Bullu, ali vjerujem da mu je teško prije lipnja otići jer mu kćer tamo ide u školu. Rijeka? Koliko mi je poznato, to je jedna od opcija, ali Niki ne manjka i drugih ponuda. Sjajan je igrač, ali i čovjek.
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb Empty336 / 999336 / 999NK Dinamo Zagreb Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres sub sij 03, 2009 3:54 pm

Antolić: Na ovo sam čekao cijeli život

Dinamo je ponudio ugovore petorici mladih igrača među kojima posebno odskače ime veznjaka.

ZAGREB - Jedan od pet mladih igrača koji će nastaviti u Dinamu i nakon staža u omladinskoj školi jest i Domagoj Antolić. Veznjak, primarne pozicije na desnoj strani, prošloga proljeća imao je debi na prvoligaškoj sceni, a ovu godinu započinje potpisom profesionalnog ugovora sa Dinamom kojemu se obvezuje na 7,5 godina dugu vjernost.

- Cijeli život sam čekao kada ću potpisati za Dinamo, kako ne bih bio uzbuđen. Sav sam nervozan od same pomisli na to - iskren je mladić koji se može pohvaliti iskustvom igranja u prvoj momčadi “modrih” i bez profesionalnog ugovora. Iz utakmica prošloga proljeća Antolić će posebno izdvojiti jedno ime.

- Luka Modrić. Igranje s njim bilo je strašno iskustvo.

Kada smo već kod iskustva, Antolić ga je najviše stjecao u Lokomotivi gdje ga je klupska vrhuška uputila nakon priprema s Dinamom. Tamo je pod Ćukovim ravnjanjem izrastao u glavnog zamašnjaka klupskih uspjeha. Uostalom, dobre igre osigurale su mu i povratak u svlačionicu podno južne tribine koju će ravnopravno djeliti sa ostalim "modrim" zvijezdama.

U prilagodbi će mu pomoći veliki prijatelj Milan Badelj. Osim zajedničkih dana u omladinskoj školi, sa Badeljom djeli i kvart. Gajnice su sve češće zastupljene u svlačionici Dinama.

- U stalnom sam kontaktu s Badeljom. Neće biti prevelikih tajni - smije se Antolić kojem je žao što njegovim putem nije krenuo i Tomislav Barbarić.

- Ne želim komentirati probleme oko njegova ugovora. To je stvar kluba, ali mogu reći da je Barbarić odličan stoper. Jedan od najboljih s kojim sam igrao. Velika je šteta ako nećemo igrati u istoj momčadi - nije krio impresioniranost mogućnostima donedavnog suigrača. Kraj smo ostavili za ciljeve koje je stavio pred sebe u idućoj kalendarskoj godini.

Još jedan ‘domaći dečko’

- Gdje se vidim iduće godine u ovo vrijeme? Hm, baš ste me zatekli. U statusu prvotimca kojeg na proljeće čeka obrana naslova prvaka - završio je Antolić, jedan od domaćih dečki kojega ćemo gledati u modrom dresu. Svaka čast “uvoznima”, ali u Maksimiru su oduvijek na posebnoj cijeni bili igrači koji su svoj put započeli na terenima Hitrec Kacijan. Barem u očima od navijača.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres sub sij 03, 2009 11:11 pm

Dinamo: Mandžukić odbio bolji ugovor

Miroslav Slepička je prošao liječnički pregled. To je najbolja vijest, jer 15 mjeseci stanke zbog teške ozljede koljena uvijek može biti potencijalni problem. I Ilija Sivonjić je spreman krenuti u borbu za svoje mjesto pod “plavim nebom” iako je u ovom trenutku nominalno četvrti napadač. Ispred njega su Mandžukić, Slepička i Tadić.

- Dinamo ima šest napadača (još nisu otišli Šokota i Balaban), no optimalno je da imamo četiri - pričao je nakon što su braća Mamić završila posao Dinamov trener Marijan Vlak.

Šokota i Balaban, kako će Vlak reći, nisu u njegovoj kompetenciji. To je stvar klupske politike. Vlak je nakon svih ovih godina puno oprezniji. I dobro poznaje i braću Mamić, ali i sve svoje igrače. Trener je sretan jer dolazi Argentinac Calello, jer i sam je znao često puta reći da je pozicija zadnjeg veznog bio vitalni problem Dinamove igre protekle jeseni. Dinamo će u nedjelju predstaviti pojačanja, potpisati profesionalne ugovore s mladićima, a u ponejeljak počinju pripreme.

Odmah u utorak momčad putuje na Dvoransko prvenstvo u Zadar. Na početku Nove godine nitko ne razmišlja o Ligi prvaka i novom formatu Kupa Uefe. Samo o borbi s Hajdukom za naslov. A, bez obzira na sva pojačanja umnogome će modri ovistit o Mariju Mandžukiću. A, taj prvi modri napadač nerijetko je imao “bubice” u glavi. Pa je tako odbio potpisati novi ugovor pod povoljnijim uvjetima za njega. Naime, Mandžukić nije bio zadovoljan s Mamićevim prijedlogom, sada su obje strane u pat poziciji.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres ned sij 04, 2009 1:06 pm

Mamić: Na ljeto odlazim, ali kao pobjednik

Mićo Vujanić, dugogodišnji prijatelj Zdravka Mamića, poslao mu je znakovitu novogodišnju čestitku: “Želim ti sretnu Novu godinu i da što prije odeš iz Dinama!”

Završavajući intervju, rekao je: “Sa pedeset godina razmišlja o odlasku u mirovinu. Barem u ovom poslu...”

• Nećete valjda, mnogima će “suze grunuti na oči”?

- Ako se stanje ne smiri, neću dopustiti da Dinamo na jesen izbace iz Europe! Ali, prije nego što odem, pobijedit ću Hajduk...

• Samo jednom u mandatu Zdravka Mamića tablica je izgledala - lošije. Tada je Hajduk bio prvak, a Dinamo igrao u ligi za bedaka. Danas Dinamo vodi, ali su stvari “vrlo knap” i prvenstvo će se najvjerojatnije odlučivati 22. veljače u Splitu?

- Slažem se s tvrdnjama da će prvenstvo 90 posto presuditi utakmica u Splitu! Bez ikakve demagogije, drago mi je što je ta tenzija prisutna, da se svi tresemo zbog rezultatske neizvjesnosti, žao mi je samo što nema više klubova u poziciji Dinama i Hajduka. Da smo mi kojim slučajem u 8. kolu pobijedili Hajduk u Zagrebu, prvenstvo bi bilo gotovo! I kakvog bi smisla imalo 25 sljedećih kola? Nikakvog. Ona tri prvenstva kada je Dinamo imao 100 bodova prednosti pred Hajdukom u konačnici hrvatskom nogometu uopće nije koristilo! Iako bih volio da Dinamo vječno bude prvi, ovo je sa sportskog stanovišta bolje. Zar nemaju čelnici Barcelone, Reala, Bayerna, Liverpoola, Manchester Uniteda iste brige kao i Dinamo? Njima je ‘stres’ svaka tri dana, ni nama ne bi škodilo malo više nogometnog stresa...

• Ali, Dinamo nikad nije imao veći budžet, rijetko je imao i kvalitetniju momčad, vi ste najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa, a Hajduk nikad nije bio tako blizu.

- Na hrvatskoj razini, Dinamo je blizu maksimuma. U Hrvatskoj nema igrača koji će odmah biti pojačanje za Dinamo. Teško da u Hrvatskoj postoji igrač koji bi mogao igrati u naših prvih 11, pa čak i onih koji igraju u Hajduku! U 2008. godini osvojili smo prvenstvo, Kup, nakon 35 godina u Zagrebu smo proglašeni za najmomčad, igrali smo Ligu Uefe. Bitno smo promijenili momčad jer nama je za dvije godine otišla jedna dobra reprezentacija, uspjeli smo prebroditi smjenu generacija. Stvorili smo novu momčd i odigrali 34 utakmice, osam međunarodnih utakmica više od Hajduka. U tranzicijskoj sezoni dobro smo pozicionirani. Naš kapetan Bišćan je nakon dolaska iskazao neviđenu moć i svi su pisali kako Bišćana treba vratiti u reprezentaciju. Onda je došao pad zbog duge apstinencije, da bi opet zasjao u finišu sezone.

• U pitanju je obnova momčadi nakon što su otišli Modrić, Ćorluka, Vukojević, Pokrivač ili su vas Hajduku približili “politički utjecaji” koji su trenutno na strani Hajduka?

- Iz Dinama su otišla šestorica igrača koji su nositelji igre u reprezentaciji! Na drugoj strani, Hajduk je silno ojačao, i gospodarski i politički. Hajduk, koji je bio 100 bodova iza nas, povukao je niz dobrih gospodarskih, političkih poteza, zahvaljujući svojim ‘navijačima’,

• Koliko vam koristi vaš politički zaštitnik Milan Bandić?

- Po tom pitanju, u potpunoj smo defenzivi, zapravo smo - nevidljivi. Dinamo je sam, nikad nismo bili ‘najusamljeniji klub u ligi’. Osim legitimnih sportskih ciljeva, postoje i raznorazna lobiranja, udruživanja radi skidanja Dinama s trona na kojemu je već 42 mjeseca. U gradu Zagrebu, naši susjedi, koji jedu iz istog tanjura i kojima smo toliko puta pomagali, oni su u svakoj situaciji kontra Dinama. I nitko prstom ne mrdne i sve je to zastrašujuće i zabrinjavajuće. S druge strane, Hajduk, nakon što mu je 12 godina bio blokiran račun, nakon što je u tri sezone zaostao 100 bodova za Dinamom i još uvijek su iza nas (šest trofeja i dvije Lige Uefe), stekao se dojam da su oni Barcelona ili Bayern München, a mi klub u raspadnutom stanju. Sudaramo se sa zastrašujućim ponašanjem dijela huligana koji čine sve da klubu zagorčaju egzistenciju i postojanje. Imamo dio medija koji na nenormalno nekorektan i bezobrazan način ruše Dinamo. Nemamo nikoga, a zašto se to dogodilo, to je za dublju analizu. Ovdje je samo grupa fanatika, predvođena sa mnom i milijuni tihih navijača, gospoda koja ne dižu svoj glas.

• Koliko ste potrošili na pojačanja?

- U dvije godine potrošili smo 20,000.000 eura! Od dana kad su došli Mandžukić i Vrdoljak, Jertec i Pokrivač. U ovom prijelaznom roku potrošili smo 4,500.000 eura, u ljetnom 5,000.000 eura, dakle - ulažemo! U tri godine osvojili smo šest titula i igrali Ligu Uefe, a naši navijači nisu skandirali niti jednom igraču, osim Luki Modriću na oproštajnoj utakmici. A kako mediji opisuju naše igrače - da se KGB, Mossad i sve tajne službe potrude da izblate naše igrače, ne bi bili tako ‘efikasni’. Slepička igra u boljem klubu od Dinama, igra za češku reprezentaciju, a mi smo ga dočekali s omalovažavanjem i podsmijehom. Kao - ‘donio je paštetu iz Praga’. Morales, koji je u Toulounu proglašen najboljim igračem svijeta do 23 godine, zabio je za Dinamo u prvoj sezoni deset golova, ako Wenger kaže da je za adaptaciju igrača potrebno osam do dvanaest mjeseci. A kod nas igrač još nije prekoračio granicu na Bregani, a mi smo ga već zgazili. Ne vrijedi nam nitko, a ja u ovom času za Etta imam ponude iz Italije i Rusije i niti jedna nije ispod dva milijuna. A ne želimo ga prodati.

• Niste ušli u utrku za Anasa Sharbinija ni Vručinu?

- Naša struka nije smatrala da nam je Vručina neophodan, dok smo za Sharbinija bili zainteresirani. No, shvatili smo da danas u utrci s Hajdukom na hrvatskim prostorima nemamo nikakvu šansu! Zato nismo ni pokušali Sharbinija dovesti u Dinamo, to je nešto iznad sporta i iznad novca.

• Koliko će trajati Marijan Vlak? Možda samo jednu utakmicu, možda će već 23. veljače biti bivši?

- To sigurno neće biti tako jer očekujem s Hajdukom četiri utakmice. Četiri velike bitke, rijetko viđene u povijesti tih klubova. Četiri ‘bratoubilačka rata’. I još nešto; ja sam sve trenere volio i svi su iz Dinama odlazili s bogatim otpremninama. Silno smo željeli svog Fergusona ili Wengera, ali - nismo uspjeli.

• Jeste li nakon odlaska Ivankovića razmišljali o Zajecu ili Kranjčaru? Ili možda o Slavenu Biliću?

- Velimir Zajec nikada niti jednom ružnom riječju nije komentirao rad niti jednog čovjeka u klubu i to mu daje legitimitet da bude vječni kandidat za najvitalnije funkcije u Dinamu! Nedavno, u Kranjčarovu intervjuu nisam osjetio nikakvu gorčinu prema klubu i meni, što me veseli. Kranjčar će u budućnosti sasvim sigurno biti kandidat za trenera. A Slaven Bilić, kad bi htio, uvijek bi bio dobrodošao u Dinamo! Ne postoji cijena koju ne bih platio, treneru koji bi ostvario proljeće u Europi. Preživi Božić i ‘zagrabi, koliko ti srce želi...’

• Ako vas Uefa kazni još jače, znači li to prodaju Mandžukića, Sammira, Moralesa?

- Ne znam zašto smo uopće tako kažnjeni jer prema onome što je napisao delegat trebali smo biti kažnjeni sa 10.000. Utakmica je na zamolbu igrača završena bez ekscesa, bez ranjenih i mrtvih, nije bilo značajnije materijalne štete i slažem se s Markovićem da bi bilo zanimljivo otkriti inicijatora obnavljanja postupka. Kaznili su nas sa 200.000 eura, a mi na svih šest međunarodnih utakmica nismo toliko prihodovali. Možda taj inspektor smatra da je to previsoka kazna?

• Kako ste reagirali na vijest da će Igor Štimac podnijeti ostavku na dužnost predsjednika Udruge prvoligaša?

- Nekoliko puta sam se sastao s Igorom Štimcem kako bih izbio adute iz rukava onima koji potenciraju naš animozitet. Mi nismo u sukobu, ali su naše ideje i programi u sukobu. Ako smatram da je Liga 16 pogubna za Hrvatsku, to ne znači da se svađam sa Štimcem. Zatim, nisam vidio da se Udruženje prvoligaša bavi pitanjem kako vratiti gledatelje na stadion. Mi samo gledamo tko pripada kojem lobbyju i taboru. Štimac se, dakle, mora ponašati i kao predstavnik Dinama, jer i nas zastupa...

• Očekujete li da će otići u Nyon i lobirati za blažu kaznu Dinamu?

- Neka mu ne pada na pamet, to bi bilo poniženje za Dinamo! Očekujemo da će tamo otići Vlatko Marković!

• Zvonimir Boban je na dispoziciji, jednu misiju je završio?

- Prije nekoliko mjeseci pokušao sam uspostaviti kontakt sa Zvonimirom Bobanom i ne znam zašto do tog susreta nije došlo, iako je bilo volje i s moje i njegove strane. Htio sam mu ponuditi mjesto trenera Dinama ili našu punu podršku u Hrvatskom nogometnom savezu.

• Peticija protiv vas je sve glasnija i brojnija, traži se vaš odlazak.

- Svi vrište o lošoj klimi oko Dinama! Jesu li krivci za tu lošu klimu Sammir, Bišćan, Butina, Ivanković ili Mamić? U tako ‘lošoj’ klimi za tri godine smo osvojili šest titula, reprezentaciji dajemo šestoricu reprezentativaca, najmomčad smo u Zagrebu. U SN-u je obavljena inspekcija Dinama. Organizacija kluba 9, financijska situacija 10, sponzori 9, omladinski pogon 8, momčad 8. Stadion 3, navijači 3, ja bih dodao - mediji 1. A ovo s peticijom ne vode navijači, već grupa huligana. I molim ih da to ne rade svom klubu. Okupimo se svi pod Dinamovom kapom, a Udrugu navijača pozivam u klub i mogu govoriti koliko hoće. I to pred kompletnim rukovodstvom. Ali, ako se na proljeće bitno ne promijeni situacija, jer bi sada bio kukavičluk otići i jer sam ja najčvršći jamac da Hajdukov projekt neće završiti baš tako kako su planirali, otići ću! Ne želim pobjeći pred tom ‘olujom’ i ostaviti Dinamo na cjedilu, ali ako se klima ne promijeni - jedan kroz jedan je da ću na ljeto napustiti klub! Ali, kao pobjednik koji je četiri godine marširao Hrvatskom ligom.

• Sada, kada je novac potrošen na SP u rukometu, kakvi su izgledi da se dovrši stadion u Maksimiru?

- Činjenica je da je gradonačelnik Bandić za godinu dana sagradio Arenu koja je koštala 200 milijuna eura...

• A za devet godina nije uspio ugraditi niti jednu ciglu u maksimirski stadion?

- Za pet mjeseci su lokalni izbori i pitanje stadiona treba zalediti. Ali, ovo što je Bandić učinio s Arenom govori da je davno mogao i morao riješiti pitanje maksimirskog stadiona. Ako se ne možemo od najsposobnijeg gradonačelnika nadati da od ove ‘štale’ napravi uljuđeni stadion, od koga ćemo se nadati...
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres uto sij 06, 2009 2:18 pm

Mladi napadač tuzlanske Slobode Semir Slomić potpisuje za Dinamo

Semir Slomić (20), najefikasniji igrač tuzlanske Slobode u jesenskom dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine (pet golova) karijeru će nastaviti u Dinamu iz Zagreba.

Ovu informaciju potvrdio je Enes Mešanović, sportski direktor premijerligaša sa Tušnja, koji je Slomića u ljeto prošle godine iz banovićke Budućnosti i doveo u Slobodu. Mešanović je transfer dogovorio sa Zdravkom Mamićem, dopredsjednikom Dinama.

Slomić će u ponedjeljak biti podvrgnut liječničkom pregledu i ukoliko sve bude u redu, potpisat će ugovor na čak sedam i po godina, s tim da bi drugi dio tekuće sezone vjerovatno proveo na posudbi.

“Skauti Dinama jesenas su često boravili u Tuzli i pratili Slomićevu igru. Prenijeli su pozitivne dojmove Mamiću, s kojim sam na sastanku u Zagrebu jako brzo dogovorio uslove transfera“, izjavio je Mešanović.

Visina oodštete za prvog strijelca Slobode još nije poznata. Slomić je u Slobodu došao u kolovozu prošle godine nakon što je nekoliko sezona izuzetno uspješno nastupao za ekipu Budućnosti iz Banovića.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres uto sij 06, 2009 5:59 pm

Sammir nije stigao na pripreme

Modra ekspedicija otputovala je u Zadar bez Sammira, koji se nije pojavio na okupljanju prvotimaca u Maksimiru.

Nova zadarska dvorana na Višnjiku adresa je na kojoj će Dinamo pokušati doći do svoje prve titule naslova prvaka dvoranskog prvenstva Hrvatske. Vozač Mile u autobusu je pronašao mjesta za 24 igrača; nedostajali su samo Domagoj Antolić (ozljeda stopala) te Sammir, kojem se, prema svemu sudeći, nije išlo s toplijih temperatura. Brazilac se nije pojavio na zakazanom okupljanju u ponedjeljak. Službeno objašnjenje je da veznjak ima problema s letovima, ali skloniji smo varijanti da je Brazilac slijedio trend Južnoamerikanaca na privremenom radu kod europskih poslodavaca i produljio odmor za dan, dva. Ako nikako drugačije, barem se Dinamo na taj način približio europskim velikanima koji svake godine imaju slične probleme tijekom siječnja.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho ned sij 11, 2009 10:50 am

igro je Sammir jučer na dvoranskom
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb Empty19 / 99919 / 999NK Dinamo Zagreb Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass ned sij 11, 2009 3:01 pm

Ne bih se bas slozio sa prvim postom u ovom topicu
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
NK Dinamo Zagreb Empty200 / 999200 / 999NK Dinamo Zagreb Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres ned sij 11, 2009 3:04 pm

e vidiš ja se s tim slažem.... Very Happy zbog čega misliš da nije tako...
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down