Obiteljski zakon
+8
diabolik.
tanuki
zbracun
Žužika
Teo
Mihovil
nikolina
Gabriel
12 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Obiteljski zakon
Nisi ti buntovnik, ti si egomanijak, narcisoidni fanatik kojega nije briga za nikog i ništa osim za vlasiti ego, za vlastitu ideju "borbe protiv sistema".
I upravo zbog toga nisi plaćao uzdržavanje vlastitoj djeci.
Upravo zbog te tvoje patološke potrebe da se buniš protiv svačega ti nisi plaćao alimentaciju, da zadovoljiš svoj bolesni poriv "prkosa" pravilima.
Umjesto da djeci platiš uzdržavanje.
Upravo zbog te tvoje patološke potrebe da se buniš protiv svačega ti nisi plaćao alimentaciju, da zadovoljiš svoj bolesni poriv "prkosa" pravilima.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Nisi ti buntovnik, ti si egomanijak, narcisoidni fanatik kojega nije briga za nikog i ništa osim za vlasiti ego, za vlastitu ideju "borbe protiv sistema".
da iz tvoje fiškalske perspektive si u pravu!
mogao sam plaćati tu mizernu alimentaciju i zadovoljiti zakonsku formu,
mogao sam ih imati i u jednom vikendu mjesečno kako to zakon propisuje,
ali eto ja se nisam zadovoljio tim zakonskim formama, pa sam na svu sreću zbog pameti moje bivše žene imao svoju djecu na raspolaganju svakodnevno, a ne samo vikendom u mjesecu i nisam nikome plaćao uzdržavanje vlastite djece jer sam ih sam uzdržavao!
da potpuno mi je jasno da u tvoj fiškalski mozak to ne ulazi, ali nadam se da češ i ti jednog dana biti otac i da ćeš shvatiti da se odnos roditelja naspram djece ne može regulirati zakonskim uzancama!
umjetni ljudski zakoni se ne mogu pretpostaviti prirodnim zakonima!
da imaš svoju djecu možda bi to i shvatio!
i da iako sam znao da nema šanse da nakon rastave dobijem svoje dvoje djece ipak sam pokušao, a sutkinja mi je rekla kasnije (koju poznajem) ,
ma nije problem s vama koji se otimate za djecu, problem je sa onima koji ni jedni ne žele djecu!
da bi sud meni dodijelio djecu morao sam podastrijeti podatke da je moja bivša žena neodgovorna , nemoralna!
da mogao sam i to ali savjest mi to nije dozvoljavala!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
ili da ti kažem da sam ja nakon rastave i dalje svako jutro vozio našu djecu u vrtić, jer sam eto ja imao auto i dolazio po njih!
možda bi bilo jednostavnije da sam plačao samo tu alimentaciju i uzdržavanje i formalnost vikenda jednom mjesečno!
ali eto moj preveliki grijeh u tvojim i žužikinim očima jest što nisam plačao tu zakonski propisanu alimentaciju i zbog tog ispadam đubre i nemoralna osoba!
ma jebe mi se što vi mislite, ali ja sam sretan jer su moja djeca postala ljudi koje volim i koja vole mene!
možda bi bilo jednostavnije da sam plačao samo tu alimentaciju i uzdržavanje i formalnost vikenda jednom mjesečno!
ali eto moj preveliki grijeh u tvojim i žužikinim očima jest što nisam plačao tu zakonski propisanu alimentaciju i zbog tog ispadam đubre i nemoralna osoba!
ma jebe mi se što vi mislite, ali ja sam sretan jer su moja djeca postala ljudi koje volim i koja vole mene!
Započeo/la tema :
i nije samo odlazak po djecu u vrtić bila jedina moja obveza, već i odlazaku školu na roditeljske sastanke gdje sam se eto susreo s drugom mamom koja mi je bila dugogodišnja pratilja u životu! i moj sin radio je u mojoj firmi, gdje je shvatio da ne može biti cjlog života obični šljaker, pa je nastavio školovanje ( na moju sreću, ne kao fiškal )
možete mi predbacivati da sam đubre jer eto nisam poštovao tu zakonsku odredbu i nisam plačao alimentaciju!
ali smatram da sam dobar otac!
možete mi predbacivati da sam đubre jer eto nisam poštovao tu zakonsku odredbu i nisam plačao alimentaciju!
ali smatram da sam dobar otac!
Započeo/la tema :
Ako si ih svakodnevno viđao i utjecao na njihov odgoj ,kupovao im knjige, odjeću, hranu i druge potrepštine ne može ti se ništa loše reći niti osuditi za nebrigu.
A zašto nisi obavljao i formalni dio - onaj plaćanja alimentacije za koju i sam kažeš da je bila mizerna , znaš samo ti.
A zašto nisi obavljao i formalni dio - onaj plaćanja alimentacije za koju i sam kažeš da je bila mizerna , znaš samo ti.
Mihovil- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
tanuki a jesi se nalaprdao,,,a ja rastavljena već tri godine! hahaha kratkoročno ti je pamćenje Very Happy
kažeš da si vozio djecu u školu jer si ti imao auto,,,naravno,,,to je bio tvoj auto i samo tvoj i nakon razvoda je sve vjerovatno bilo samo tvoje! i što bi sad trebalo,,,dignuti ti spomenik jer si vozio djecu u školu? pa nisu to kopilad...ne vidim hvalospjeve o tvojoj ženi koja je vjerovatno većinu svog vremena posvetila djeci i vjerovatno žrtvovala mnogo stvari zbog njih,,već je važnije da mi znamo da je ona bila glupača!
ajd,može biti da i jesi dobro skrbio o djeci,ali svejedno to nije nikakvo opravdanje za neisplaćivanje alimentacije...
ti si vjerovatno ona vrsta muškaraca koja se boji da glupača od supruge ne bi novac namijenjen djeci potrošila bezveze,,,pa brzo se može vidjeti kako je iskorišten taj novac i imaju li djeca adekvatnu brigu...
kažeš da si vozio djecu u školu jer si ti imao auto,,,naravno,,,to je bio tvoj auto i samo tvoj i nakon razvoda je sve vjerovatno bilo samo tvoje! i što bi sad trebalo,,,dignuti ti spomenik jer si vozio djecu u školu? pa nisu to kopilad...ne vidim hvalospjeve o tvojoj ženi koja je vjerovatno većinu svog vremena posvetila djeci i vjerovatno žrtvovala mnogo stvari zbog njih,,već je važnije da mi znamo da je ona bila glupača!
ajd,može biti da i jesi dobro skrbio o djeci,ali svejedno to nije nikakvo opravdanje za neisplaćivanje alimentacije...
ti si vjerovatno ona vrsta muškaraca koja se boji da glupača od supruge ne bi novac namijenjen djeci potrošila bezveze,,,pa brzo se može vidjeti kako je iskorišten taj novac i imaju li djeca adekvatnu brigu...
Žužika- Aktivni forumaš
Broj postova : 1085
Reputacija : 125
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
Slažem se, nažalost neki su skloni odsuditi čovjeka samo tako, a možda bi baš njegova bivša ili njegova djeca da su logirana na forumu potvrdila da je bio i jest dobar roditelj te da te osude su nepotrebneMihovil je napisao/la:Ako si ih svakodnevno viđao i utjecao na njihov odgoj ,kupovao im knjige, odjeću, hranu i druge potrepštine ne može ti se ništa loše reći niti osuditi za nebrigu.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Započeo/la tema :
pa eto ni moja biša nije bila sirotica i ta zakonski propisana alimentacija joj ne bi apsolutno ništa značila!Žužika je napisao/la:tanuki a jesi se nalaprdao,,,a ja rastavljena već tri godine! hahaha kratkoročno ti je pamćenje Very Happy
da ja sam ona vrsta muškaraca KOJI OBOŽAVA SVOJU DECU, MADA SU DOŠLA NA OVAJ SVJET NEŽELJENA!
moja djeca su moj pnosi samo u sječanju od prvih koraka do plivanja i vožnjee biciklom i na kraju vožnje autom!
pa iako rastavljeni gad, koji nikada ništa nisam uplatio u vidu alimentacije,sada kad sam na kraju svog životnog puta, ne zamjeram si apsolutno ništa i ponovno ništa ne bi promjenio
a dali sam bio dobar otac, nemam pojma!
to morate pitati moju djecu!
Započeo/la tema :
pa nitko ovdje ni ne važe dali si ti bio dobar otac ili nisi,to ti sam znaš,,,svatko voli svoju djecu i kako se ponašaš prema njima dok su mali,sve ti to vrate kad narastu,,,
ovdje je riječ isključivo o alimentaciji kao zakonskoj obvezi koja se mora ispunjavati,,,iako tako često nije u praksi
ovdje je riječ isključivo o alimentaciji kao zakonskoj obvezi koja se mora ispunjavati,,,iako tako često nije u praksi
Žužika- Aktivni forumaš
Broj postova : 1085
Reputacija : 125
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
Žužika je napisao/la:pa nitko ovdje ni ne važe dali si ti bio dobar otac ili nisi,to ti sam znaš,,,svatko voli svoju djecu i kako se ponašaš prema njima dok su mali,sve ti to vrate kad narastu,,,
Započeo/la tema :
Ti zakoni su napisani radi roditelja koji izbjegavaju brinuti se o djeci,a ne radi onih koji se brinu. Zato svaka čast Tanukiju. Tko god zagovara "ispunjavanje zakonske forme" samo radi toga jer je netko napisao taj zakon, je budala. Zar je ljudskost zločin, da bi se moralo i poštene ljude siliti da rade ono što već rade iz svoje ljudskosti? Onaj koji osuđuje drugog samo zato šta je čovjek, nije čovjek nego zavedena poltronska ovca koja je sklona sebičnosti i neispunjavanju ljudskih dužnosti i ljubomorna je na poštene ljude sa mozgom, osjećajima i svojim mišljenjem. Ako mi netko drugi mora govoriti i određivati kako biti čovjek, onda nisam čovjek. Sramite se svi kojima je zakonska forma važnija od ljudskosti i čovjeka.
Na žalost, iz gornjeg primjera se vidi sramota koja trpa čovjeka u zatvor zato šta nema od kuda ispuniti zakonsku formu i na taj način ga čini zločincem. Tako pošten čovjek postaje i ostaje zločinac koji će možda zbog krute okrutnosti zakonodavca kasnije učiniti i neki pravi zločin, razočaran u pravdu. Pravo i pravda često su dva potpuno različita pojma, a oni koji su zaluđeni pravom, u sebi nemaju pravde i ne zaslužuju da okuse pravdu.
Na žalost, iz gornjeg primjera se vidi sramota koja trpa čovjeka u zatvor zato šta nema od kuda ispuniti zakonsku formu i na taj način ga čini zločincem. Tako pošten čovjek postaje i ostaje zločinac koji će možda zbog krute okrutnosti zakonodavca kasnije učiniti i neki pravi zločin, razočaran u pravdu. Pravo i pravda često su dva potpuno različita pojma, a oni koji su zaluđeni pravom, u sebi nemaju pravde i ne zaslužuju da okuse pravdu.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Bla bla bla bla bla bla bla...
Nećeš da platiš uzdržavanje vlastitom djetetu, ideš i zatvor.
I nikakva jeftina priča o buntovništvu i individualnosti neće to promijenit.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
od svog jada ili jala fiškala počeo pisati srskidamfisk je napisao/la:Bla bla bla bla bla bla bla...
Započeo/la tema :
teško je objasniti očinstvo nekakvom kretenu koji to nikada nije bio!
nezaboravn trenutci prvih koraka,
pa plivanja,vožnja bicikla!
da bi me sada jedan prozivao zbog tog što priznajem da nikada nisam plaćao alimentaciju!
fiškal bi me strpao u zatvor, jer sam u njegovim očima kriminalac i neodgovorni roditelj jer eto nisam plaćao zakonski propisanu alimentaciju!
i možda jesam kriv jer mi je sin antipod a kći alpinista,
a ja ju podražavam mada sam prepun straha!
i da mogu zabranio bi joj odlazak u planine jer moje najgore more polaze od tog da će se mojoj djeci desiti nešto loše!
dal to može razumjeti jedan fiška u čjima sam očima samo pokvareno đubre stoga što nisam plačao o zakonski propisanu alimentaciju!
nikada taj kreten neće shvatiti te strahove jer očito da nikada neće biti pravi roditelj, a njegova spoznaja o roditeljstvu se zaustavlja na toj crti mržnje parova koji se svađaju!
nezaboravn trenutci prvih koraka,
pa plivanja,vožnja bicikla!
da bi me sada jedan prozivao zbog tog što priznajem da nikada nisam plaćao alimentaciju!
fiškal bi me strpao u zatvor, jer sam u njegovim očima kriminalac i neodgovorni roditelj jer eto nisam plaćao zakonski propisanu alimentaciju!
i možda jesam kriv jer mi je sin antipod a kći alpinista,
a ja ju podražavam mada sam prepun straha!
i da mogu zabranio bi joj odlazak u planine jer moje najgore more polaze od tog da će se mojoj djeci desiti nešto loše!
dal to može razumjeti jedan fiška u čjima sam očima samo pokvareno đubre stoga što nisam plačao o zakonski propisanu alimentaciju!
nikada taj kreten neće shvatiti te strahove jer očito da nikada neće biti pravi roditelj, a njegova spoznaja o roditeljstvu se zaustavlja na toj crti mržnje parova koji se svađaju!
Započeo/la tema :
Aha... Svakako... A ti trenuci su ti bili toliko nezaboravni da nisi plaćao alimentaciju.
I važnije ti je bilo tvoje "buntovništvo" negoli tvoja obaveza prema vlastitoj djeci.
Pa da... zgodno...
I važnije ti je bilo tvoje "buntovništvo" negoli tvoja obaveza prema vlastitoj djeci.
Pa da... zgodno...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Nametnuta obaveza namjenjena je potpunom razaranju koliko - toliko dobrih odnosa. Jedina ispravna obaveza je ona koju si čovjek koji ima savjest sam nametne. Obaveza nametnuta od nekog drugog izaziva samo nezadovoljstvo, inat, suprostavljanje, pa i mržnju prema osobama za koje im je nametnuta ta obaveza.
Ono, "šta se mora, nije teško", vrijedi samo za ljude bez svoje svjesti i pameti. Takvima i je potrebna diktatura i nečovječno vodstvo koje će im nametati svoju volju, koliko god to bile gluposti. Za takve ljude su najgore gluposti genijalnost, a sadizam i diktatura jedino prihvatljivo i ispravno ponašanje i ideologija. Čovjeku koji ima svoju svjest i pamet, tuđa ne treba. Ali, vidim, da takvih ima malo. Uzdizanje u nebesa tuđe "pameti" i nametnutih propisa je najniži oblik idiotizma, i takvim ljudima je mjesto u ustanovama zatvorenog tipa jer su opasni za sigurnost i živote normalnih ljudi.
Ono, "šta se mora, nije teško", vrijedi samo za ljude bez svoje svjesti i pameti. Takvima i je potrebna diktatura i nečovječno vodstvo koje će im nametati svoju volju, koliko god to bile gluposti. Za takve ljude su najgore gluposti genijalnost, a sadizam i diktatura jedino prihvatljivo i ispravno ponašanje i ideologija. Čovjeku koji ima svoju svjest i pamet, tuđa ne treba. Ali, vidim, da takvih ima malo. Uzdizanje u nebesa tuđe "pameti" i nametnutih propisa je najniži oblik idiotizma, i takvim ljudima je mjesto u ustanovama zatvorenog tipa jer su opasni za sigurnost i živote normalnih ljudi.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Bla bla bla bla bla bla bla...
Možeš plaćat alimentaciju ali to ne činiš - ideš u zatvor.
Pa tamo u hladovini svoje vlastite ćelije razmišljaj o nametnutim obavezama i savjesti i buntovništvu i sličnim pizdarijama kojima sociopatski egomanijaci pravdaju izbjegavanje svojih obaveza.
Pa tamo u hladovini svoje vlastite ćelije razmišljaj o nametnutim obavezama i savjesti i buntovništvu i sličnim pizdarijama kojima sociopatski egomanijaci pravdaju izbjegavanje svojih obaveza.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
a eto ja nisam plačao alimentaciju i nisam završio u zatvoru!damfisk je napisao/la:Bla bla bla bla bla bla bla...
kada danas gledam na to, vjerojatno mi to nije bilo ni malo bitno,
možda me nitko nije ni upozorio, jer sam bio odgovorni roditelj!
a tibi u bajbok svakog tko ne plača alimentaciju
a nisi se zapitao da možda nema prihode kojima bi plačao tu alimentaciju!
ti bi ga spremio u zatvor na teret poreznih obveznika, pa nek tamo razmišlja zašto je jebavao bez kurtona!
ali tvom idiotluku nema kraja!
nikadati nečeš znati što to znači biti roditelj!
za tebe postoji samo fiškalski mozak pa ćeš poput popa srati o obitelji i djeci koju nikada nećeš imati!
Započeo/la tema :
Već sam napisao - onaj tko ne plaća alimentaciju iako to objektivno može, taj ide u zatvor. Ti si sam izjavio da si alimentaciju mogao plaćati, ali nisi želio.
A nisi završio u zatvoru zato šta te nitko nije prijavio.
Da te je netko bio prijavio, onda bi završio u zatvoru.
O roditeljstvu znam dovoljno da mogu zaključit da je smeće onaj tko može plaćati alimentaciju, ali to ne želi.
O roditeljstvu znam dovoljno da mogu zaključit da je smeće onaj tko može plaćati alimentaciju, ali to ne želi.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ma nemoj biserko!damfisk je napisao/la:Već sam napisao - onaj tko ne plaća alimentaciju iako to objektivno može, taj ide u zatvor. Ti si sam izjavio da si alimentaciju mogao plaćati, ali nisi želio.
a ne pitaš se zašto me nitko nije prijavio,
odnosno trebao bi znati ili znaš da to i ne ide baš tako,
dakle prije nego bi završio u zatvoru trebalo mi se dati do znanja da ne izvršavam svoje zakonske obvze!
s obzirom da sam bio odgovorni otac i da sam vrlo lako mogao dokazati da moji troškovi za moju djecu deseterostruko prevazilaze zakonsku obvezu alimentacije. onda nije bilo elemenata za nekakvu prijavu!
nemoj srati fiškalu i trpati me u koš s neodgovornim roditeljima koje ti poznaješ!
moja djeca su rođena neželjeno, ali su opet nešto najljepše što mi se desilo u životu!
to što nisam plačao zakonski propisanu alimentaciju ne znači da sam izbjegavao svoje roditeljske obveze!
i onda i danas za njih bi dao apsolutno sve!
ali tvoj bološki sat je otkucao svoje pa ti zasigurno nečeš nikada biti otac, a o roditeljstvu znaš samo iz sutske prakse, pa češ trpati u zatvor očeve koji ne plačaju alimentaciju
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
ma nemoj biserko!
a ne pitaš se zašto me nitko nije prijavio,
Jebe mi se zašto te nitko nije prijavio. To se mene ne tiče, nisi mene morao uzdržavat.
tanuki je napisao/la:
odnosno trebao bi znati ili znaš da to i ne ide baš tako,
dakle prije nego bi završio u zatvoru trebalo mi se dati do znanja da ne izvršavam svoje zakonske obvze!
Ne, nije ti ništa trebalo dati do znanja.
Ti si primio presudu (odluku suda) u kojoj je navedena tvoja obveza uzdržavanja, visina iznosa i način njihove uplate. Nikakve druge obavijesti, upozorenja niti bilo šta drugo ti nisi trebao dobit.
tanuki je napisao/la:
s obzirom da sam bio odgovorni otac i da sam vrlo lako mogao dokazati da moji troškovi za moju djecu deseterostruko prevazilaze zakonsku obvezu alimentacije. onda nije bilo elemenata za nekakvu prijavu!
Naravno da je bilo elemenata za prijavu.
Ako nisi uplaćivao iznose uzdržavanja u visini i na način utvrđen presudom - a mogao si to činiti - onda si počinio kazneni djelo izbjegavanja zakonske obveze uzdržavanja. I
tanuki je napisao/la:nemoj srati fiškalu i trpati me u koš s neodgovornim roditeljima koje ti poznaješ!
Ti si sam sebe stavio u taj koš onog trenutka kada si sam svojevoljno odlučio da nećeš plaćati uzdržavanje. Nitko te na to nije natjerao, nego si sam svojom voljom donio takvu odluku.
tanuki je napisao/la: moja djeca su rođena neželjeno, ali su opet nešto najljepše što mi se desilo u životu!
Uopće me ne čudi da osoba koja vlastitoj djeci ne plaća uzdržavanje može vlastitu djecu nazivati neželjenom.
Nije ni čudo da ti je sin otišao u Japan, vjerovatno si mu u lice svakodnevno govorio da ga nisi želio.
tanuki je napisao/la: to što nisam plačao zakonski propisanu alimentaciju ne znači da sam izbjegavao svoje roditeljske obveze!
Ne. To samo znači da nisi plaćao alimentaciju, iako si to mogao činiti.
tanuki je napisao/la:i onda i danas za njih bi dao apsolutno sve!
Aha. Svakako.
Dao bi im apsolutno sve - osim iznosa alimentacije.
tanuki je napisao/la:ali tvoj bološki sat je otkucao svoje pa ti zasigurno nečeš nikada biti otac, a o roditeljstvu znaš samo iz sutske prakse, pa češ trpati u zatvor očeve koji ne plačaju alimentaciju
Nikoga ja ne trpam u zatvor. To čine sudovi.
Ja samo likove koji vlastitoj djeci ne plaćaju alimentaciju nazivam kriminalcima, zato šta oni to i jesu.
O roditeljstvu znam sasvim dovoljno da spodobu koja vlastitu djecu naziva neželjenom i ne želi im plaćat alimentaciju mogu nazvat đubretom.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
a jesi patetičan do boli!
odns mene i moje djece je takav kakav je,
ja se ponosi njima i oni se ponose samnom!
sada su skoro tvojih godina i šokiraju me svojim sječanjima koje sam i ja zaboravio!
ali očito da ti imaš problem!
dali te je tvoj otac naučio plivati, voziti bicikl...?
očito nije!
možda jesam kriv što sam učio svoju djecu jesti štapičima, pa sami im na neki način unio ljubav prema japanu!
učio sam ih hodati i plivati, voziti bicikl i skijati i voziti auto!
da nisam ih napravio svjesno i nisam licemjer da ih lažem,ali su mi ona nešto najljepše što mi se desilo u životu!
nisam plačao alimentaciju!
pa što?
po tebi sam trebao završiti u zatvoru?
stvarno si kretenčima i vjerojatno imaš jako lošu uspomenu na svog oca, ali nisu svi kretenčiine poput njega i tebe
odns mene i moje djece je takav kakav je,
ja se ponosi njima i oni se ponose samnom!
sada su skoro tvojih godina i šokiraju me svojim sječanjima koje sam i ja zaboravio!
ali očito da ti imaš problem!
dali te je tvoj otac naučio plivati, voziti bicikl...?
očito nije!
možda jesam kriv što sam učio svoju djecu jesti štapičima, pa sami im na neki način unio ljubav prema japanu!
učio sam ih hodati i plivati, voziti bicikl i skijati i voziti auto!
da nisam ih napravio svjesno i nisam licemjer da ih lažem,ali su mi ona nešto najljepše što mi se desilo u životu!
nisam plačao alimentaciju!
pa što?
po tebi sam trebao završiti u zatvoru?
stvarno si kretenčima i vjerojatno imaš jako lošu uspomenu na svog oca, ali nisu svi kretenčiine poput njega i tebe
Započeo/la tema :
Ako nisi plaćao alimentaciju, a mogao si, onda si trebao završit u zatvoru.
Kretenčina je onaj tko ne plaća alimentaciju a može i tko vlastitoj djeci u lice govori da su neželjena.
A od takve se kretenčine ne može ni očekivat ništa drugo negoli da kretenčinama naziva sugovornike i vrijeđa im familiju.
Starkeljo, pod hitno idi po tablete. Potpuno si se izgubio.
Kretenčina je onaj tko ne plaća alimentaciju a može i tko vlastitoj djeci u lice govori da su neželjena.
A od takve se kretenčine ne može ni očekivat ništa drugo negoli da kretenčinama naziva sugovornike i vrijeđa im familiju.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
nock nockdamfisk je napisao/la:Ako nisi plaćao alimentaciju, a mogao si, onda si trebao završit u zatvoru.
ti si taj koji vrijeđa,
nisam plačao alimentaciju jer to nitko od mene nije ni tražio,
dal ti i kurca kužiš ono što ja napišem!
a nisam svojoj djeci nikada nabijao na nos da su neželjena,
ali činjenica jest da ih nisam planirao,
kad su mi se desila jednostavno sam ih obožavao i ja sam im mjenjao pelene i dežurao noću kad su kmeknuli i ja sam ih naučio prvim koracima i naučio plivati i voziti bicikl, a i sad sam strahu za njih .zasina u tokiju iza ki koja je danas na velebitu!
a gdje si ti u tom filmu?
meni ćeš spočitavati roditeljsku odgovornost, a sam nisi u stanju napraviti vlastito djete, pa čak ni neželjeno
Započeo/la tema :
Ne, ti si taj koji vrijeđa - u ovom slučaju, članove moje familije. Doduše, od tebe se ništa drugo niti ne može očekivat. Jesi star, olinjao i dementan, ali to ti ipak nije isprika da vrijeđaš nečije roditelje.
Alimentaciju si bio dužan i obvezan plaćati od onog momenta kada je brak bio pravomoćno razveden, i nitko to od tebe ne mora posebno tražiti.
Ne moram bit roditelj da bi znao kako je samovoljno izbjegavanje plaćanja uzdržavanja vlastitoj djeci čin dostojan njagoreg šljama.
Alimentaciju si bio dužan i obvezan plaćati od onog momenta kada je brak bio pravomoćno razveden, i nitko to od tebe ne mora posebno tražiti.
Ne moram bit roditelj da bi znao kako je samovoljno izbjegavanje plaćanja uzdržavanja vlastitoj djeci čin dostojan njagoreg šljama.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zakon u domovima
» Novi zakon o radu! U štrajk svi!
» Zakon o posvojenju - Obiteljsko pravo
» Zakon o hrvatskom državljanstvu