Ima li rock budućnost?
+10
infišan
pametnom dosta
Godal
Neu
damfisk
Bugarski apolon
Sizif2
Otokar
histrion
Kapistran
14 posters
:: Kultura i Zabava :: Glazba :: Stilovi - žanrovi glazbe :: Rock & Metal
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Ima li rock budućnost?
Tema ostaje samo zbog naslova jer mislim da o tome vrijedi raspravljati. Postove do sada napisane još neću brisati, ali od sada ću post koji skreće na teme koje nemaju veze s glazbom obrisati ili ću zaključati temu na neko vrijeme. Ni meni se ne sviđa uvodni post jer bi trebao biti neutralan, a ne odmah izražavati mišljenje određenog forumaša i skretati razgovor na nebitno.
Duje, slažem se s tobom, rock itekako ima budućnost, baš zbog nas koji se na sve načine trudimo da ne umre.
Sljedeće godine rock slavi svoj 60. rođendan
Inače se radi o albumu, a ne o pjesmi. Ali uz toliku Zappinu diskografiju, čovjek se izgubi.
Duje, slažem se s tobom, rock itekako ima budućnost, baš zbog nas koji se na sve načine trudimo da ne umre.
Sljedeće godine rock slavi svoj 60. rođendan
Bilo bi dobro da obrazložiš svoje mišljenje, prije svega za one koji ne znaju o čemu se točno radi (nadam se da nećeš kao Godal mlatiti praznu slamu).rihanna je napisao/la:kada čujem glazbu Frank Zappe i pjesmu We're Only in It for the Money odmah odgovaram kako rock nema blistavu budućnost
Inače se radi o albumu, a ne o pjesmi. Ali uz toliku Zappinu diskografiju, čovjek se izgubi.
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Nevažno je to što nije neutralan, smije se i u uvodnom postu iznijeti osobno mišljenje.Margarita_Bulgakova je napisao/la: Ni meni se ne sviđa uvodni post jer bi trebao biti neutralan, a ne odmah izražavati mišljenje određenog forumaša i skretati razgovor na nebitno.
No problem je u tome što autor ne piše o glazbi, njega glazba ne zanima, osim Ive Robića, Vice Vukova i Cece koji, priznati ćeš, po nijednom kriteriju ne spadaju u rock.
Tko nije slušao Creedence taj ne zna što je rock.
Šobota- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 07.10.2013
Broj postova : 247
Reputacija : 5
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Za mene je dobar uvod onaj koji je neutralan, koji iznosi neke činjenice i koji pita za mišljenje. Forumaš koji je otvorio temu može u istom tom uvodu napisati i svoje osobno mišljenje, ali ga onda odvojiti od uvoda. Ne branim ni ovakav način kakav je u ovoj temi, ali ne sviđa mi se.Šobota je napisao/la:Nevažno je to što nije neutralan, smije se i u uvodnom postu iznijeti osobno mišljenje.
No problem je u tome što autor ne piše o glazbi, njega glazba ne zanima, osim Ive Robića, Vice Vukova i Cece koji, priznati ćeš, po nijednom kriteriju ne spadaju u rock.
No vratimo se rocku...
Nedavno su se u Osijeku zatvorila dva kultna mjesta (Mini teatar i Big Ben) u kojima su se održavale svirke i gdje su izlazili oni koji slušaju rock, blues, punk, metal i sl.
Drava fest koji se ove godine održao prvi put nije uspio skupiti dovoljno publike (na svirci mladih osječkih bendova bilo je desetak ljudi u publici, na Električnom orgazmu malo više od sto).
Upad na UFO ove je godine bio besplatan pa je i dalje dvorište Vege bilo poluprazno (ili polupuno, zavisi kako se gleda).
Koncert Partibrejkersa u Osijeku je otkazan jer je prodaja karata bila katastrofalna.
Svi se pitaju gdje je problem. U publici koja ne podržava scenu? U publici koja nema novaca? U mladim bendovima koji su loši i dosadni? U bendovima koji su svake godine u Osijeku? U nečem desetom?
Kada se tako postavi problem, onda se čini da rock u Osijeku baš i nema budućnost.
Ali ja sam optimistična. Probudit će se mladi, otvorit će se neki novi prostori, i dalje će se organizirati festivali...
Pa evo, zanima me kako je to u drugim gradovima
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Meni je jako žao što u Os nema rock klub, kao što je bio prije West. Puštao se domaći rock i svi smo uživali. Nikad nneću prežaliti što je klub zatvoren.
Obožavam domaći rock.
Obožavam domaći rock.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Neka čudna budučnost
» Superbus za putovanje u budućnost
» Bolesna noga, najbolji liječnici za noge, bolovi u nogama, boli noga
» Povratak u budućnost trilogija (Back to the Future)
» 30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
» Superbus za putovanje u budućnost
» Bolesna noga, najbolji liječnici za noge, bolovi u nogama, boli noga
» Povratak u budućnost trilogija (Back to the Future)
» 30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
:: Kultura i Zabava :: Glazba :: Stilovi - žanrovi glazbe :: Rock & Metal
Stranica 3 / 3.