Ima li rock budućnost?
+10
infišan
pametnom dosta
Godal
Neu
damfisk
Bugarski apolon
Sizif2
Otokar
histrion
Kapistran
14 posters
:: Kultura i Zabava :: Glazba :: Stilovi - žanrovi glazbe :: Rock & Metal
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Ima li rock budućnost?
Revolucije nikad nisu dobre, ono što je u biologiji nekontrolirana mutacija i karcinom, to je revolucija u društvu. Priroda počiva na evoluciji i postepenim promjenama i napretku, a jedino tako i društvo može naprijed.damfisk je napisao/la:
Lažeš.
Godal- Nevina dušica
- Registriran/a : 03.10.2013
Broj postova : 213
Reputacija : 25
Godina imam : 78
Započeo/la tema :
Nov sam na forumu pa se ne snalazim. Ima li igdje botun za prijaviti upis zbog vrijeđanja kolege diskutanta?damfisk je napisao/la:
Antisemitizam. Konačni dokaz jednoznamenkastog broja aktivnih moždanih stanica.
Lažeš.
Bugarski apolon- Nevina dušica
- Registriran/a : 05.10.2013
Broj postova : 31
Reputacija : 2
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
Nije istina. Štoviše, to je potpuna i apsolutna laž i izmišljotina.Godal je napisao/la:
Revolucije nikad nisu dobre, ono što je u biologiji nekontrolirana mutacija i karcinom, to je revolucija u društvu. Priroda počiva na evoluciji i postepenim promjenama i napretku, a jedino tako i društvo može naprijed.
Postoji tema na kojoj se prijavljuje ono šta smatraš vrijeđanjem.Bugarski apolon je napisao/la:
Nov sam na forumu pa se ne snalazim. Ima li igdje botun za prijaviti upis zbog vrijeđanja kolege diskutanta?
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Vrijeđanje na intelektualnoj razini. Crveni karton. Također traje 20 dana.damfisk je napisao/la:
Antisemitizam. Konačni dokaz jednoznamenkastog broja aktivnih moždanih stanica.
Kad istekne, prijavi se u temu koju sam linkala gore.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nema tu nikakvog vrijeđanja. Antisemitski napis dobio je odgovor kakav zaslužuje.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Revolucionarne ideje - da, ali uvijek kroz evoluciju.damfisk je napisao/la:Nije istina. Štoviše, to je potpuna i apsolutna laž i izmišljotina.
Ne znači da osuđujem revolucionare, ali kroz izvedbu se uvijek kompromitiraju, samo je pitanje koliko.
Godal- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Još jedna neistina.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
elabolirajdamfisk je napisao/la:Još jedna neistina.
pametnom dosta- Nevina dušica
Broj postova : 80
Reputacija : 10
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Ja protiv Židova nema ništa, ali protiv cionizma kao pokreta koji radi holokaust nad palestincima sam uvijek. Jednako kao što nemam ništa protiv Nijemaca, ali sam protiv nacizma. Ne znam damfišče što je tu nejasno.
Bugarski apolon- Nevina dušica
- Registriran/a : 05.10.2013
Broj postova : 31
Reputacija : 2
Godina imam : 39
Započeo/la tema :
Rado. Čim ti elaboriraš svoje nebuloze.pametnom dosta je napisao/la:
elaboliraj
Bugarski apolon je napisao/la:Ja protiv Židova nema ništa, ali protiv cionizma kao pokreta koji radi holokaust nad palestincima sam uvijek. Jednako kao što nemam ništa protiv Nijemaca, ali sam protiv nacizma. Ne znam damfišče što je tu nejasno.
Onda OK.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Skrenuli ste s teme, ako i dalje imate potrebu razgovarati o Židovima ili revoluciji - potražite neku temu izvan Glazbe. Hvala.
Vratimo se Godalovoj temi: Ima li rock budućnost?
Vratimo se Godalovoj temi: Ima li rock budućnost?
Zadnja promjena: Margarita_Bulgakova; uto lis 08, 2013 11:23 am; ukupno mijenjano 1 put.
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Godalova tema nije o glazbi nego o židovima, jehovinim svjedocima, udbi i starim kenjcima koji jebu mlade cure. Iz njegovog inicijalnog upisa jasno je da on rock nikad nije slušao nego čitao pamflete pa ne može ni raspravljati na glazbenoj temi.
infišan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 04.10.2013
Broj postova : 41
Reputacija : 3
Započeo/la tema :
Gdje sam spomenuo jevrejski narod?infišan je napisao/la:Godalova tema nije o glazbi nego o židovima, jehovinim svjedocima, udbi i starim kenjcima koji jebu mlade cure. Iz njegovog inicijalnog upisa jasno je da on rock nikad nije slušao nego čitao pamflete pa ne može ni raspravljati na glazbenoj temi.
Prijavit ću te za trolanje.
Godal- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Ti i jesi samo za prijavljivanje i trollanje. Udba.
Temu kakva je sad treba premjestit na teorije zavjere jer tebe glazba ne zanima niti si spomenuo ikoga od autora i išta od njihovih djela niti pisao o kvaliteti istih - sve što te zanima je stari kenjac koji je pojebo mladu curu
Temu kakva je sad treba premjestit na teorije zavjere jer tebe glazba ne zanima niti si spomenuo ikoga od autora i išta od njihovih djela niti pisao o kvaliteti istih - sve što te zanima je stari kenjac koji je pojebo mladu curu
Vidiš li tu jednu riječ o glazbi?godal je napisao/la:Rock nikada nije ni imao budućnost, a oduvijek je bio osuđen na propast. Tako je sa svime što je u suprotnosti s iskonskim ljudskim moralnim vrijednostima.
Glazbeni žanr i životni stil koji je upropastio tolike mlade i otvorio vrata i pripremio teren raznim novim i modernijim oblicima glazbenih izričaja, koji su, jednako u maniri rocka, samo na druge načine, širili opačine i nemoral među mladima. Pankeri, raveri, darkeri, partijaneri, hiphoperi i slični luzeri.
I uopće se ne zajebavam kad to govorim. Niti mislim samo na predbračni seks kao nešto negativno ovdje. Ne.
To je glazba "izgubljenih" i uništenih ljudi koji misle da su netko i nešto, da ih slušanje tako nečeg kao što je rock "definira". Ne samo definira, nego i čini superiornima primjerice nad onima koji ne slušaju tu istu glazbu, ili po njihovom mišljenju ne daj Bože, slušaju nešto manje vijedno, tipa narodnjake.
Radi se o najobičnijem psihičkom poremećaju.
Zadnja promjena: infišan; uto lis 08, 2013 11:36 am; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
Nije li to odvratno?infišan je napisao/la:Ti i jesi samo za prijavljivanje i trollanje. Udba.
Temu kakva je sad treba premjestit na teorije zavjere jer tebe glazba ne zanima niti si spomenuo ikoga od autora i išta od njihovih djela niti pisao o kvaliteti istih - sve što te zanima je stari kenjac koji je pojebo mladu curu .
Svakome kome to nije odvratno, nije čovjek. Pitao bih te da ti je to sestra, ili kćerka.
Znate li vi rokeri razmišljati dalje od crno-bijelog.
Ili čekate neku novu pjesmu pa da vam u njoj objasne da svijet nije "crno-bijeli".
Nezahvalniče, koliko je puta Uprava država bezbednosti tebi ili tvojima spasila guzicu od terorističkih napada?
Godal- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Vrati se na glazbu kako te je lipo upozorila moderatorica. Glazbu, čovječe.
Da mi je pojebo sestru ili kćer, pisao bih o tome na podforumu Sex ili Opće rasprave,ne bih trollao pdf Glazba.Nije li to odvratno?
Svakome kome to nije odvratno, nije čovjek. Pitao bih te da ti je to sestra, ili kćerka.
Zadnja promjena: infišan; uto lis 08, 2013 11:40 am; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
Ne trebate vi razbijati glavu glazbom, ima već ko je zadužen da raspravlja o toj temi, razni učenjaci, glazbenici, skladatelji lome koplja, a vi ste se našli pozvanima iznositi svoje mišljenje?infišan je napisao/la:Vrati se na glazbu kako te je lipo upozorila moderatorica. Glazbu, čovječe.
Nije ovo tema samo o glazbi.
Niti je rock samo glazbeni fenomen. To je puno veća opasnost.
Godal- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Postavio si temu na podforumu Glazba a niti riječ nisi napisao o glazbi.
Ovo je forum, nije skup učenjaka i skladatelja. Forum običnih članova koji slušaju ili ne slušaju, vole ili ne vole glazbu. I pišu o njoj.
Za pisanje o teorijama zavjere odi na pdf Teorije zavjere.
Ovo je forum, nije skup učenjaka i skladatelja. Forum običnih članova koji slušaju ili ne slušaju, vole ili ne vole glazbu. I pišu o njoj.
Započeo/la tema :
Vi ste opasni.infišan je napisao/la:Postavio si temu na podforumu Glazba a niti riječ nisi napisao o glazbi.
Godal- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Nitko još nije osporio moje navode, samo je Margarita pokušala kontraspin.
Zato sam napisao da si opasan, jer ono maloprije nisi uradio da bi trolao, nego iskreno misliš ono što si napisao.
Tako rock djeluje na ljude.
A ovdje se sad naveliko spama i pokušava rastočiti ovu raspravu. Ako vam je to cilj, slobodno. Ja se neću trsiti da ju održim ozbiljnom.
Zato sam napisao da si opasan, jer ono maloprije nisi uradio da bi trolao, nego iskreno misliš ono što si napisao.
A ovdje se sad naveliko spama i pokušava rastočiti ovu raspravu. Ako vam je to cilj, slobodno. Ja se neću trsiti da ju održim ozbiljnom.
Godal- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Tvoji navodi su jeftine teorije zavjere.Godal je napisao/la:Nitko još nije osporio moje navode, samo je Margarita pokušala kontraspin.
Iskreno mislim da bi se na ovoj temi trebali baviti rock glazbom.
Trollanje!Ljubitelji, ili fanovi, ako ih tako možemo nazvati Olivera, Robića su nešto drugo. Ti pjevači sami po sebi nisu tako oholi da si umišljaju da su oni neko i nešto, da su oni ti koji trebaju nešto reći svijetu. Da oni imaju nekakve poruke. Samim time, njihovi fanovi, ako ih tako možemo nazvati nisu fanatici, nisu manijakalni. Ti pjevači nemaju takvo destruktivno djelovanje na neizgrađene i neobrazovane umove i masu kao takvu.
Jebe mi se za Olivera i Robića, ti si otvorio temu o budućnosti rock glazbe, a o manijacima i fanaticima piši na teorijama zavjere.
Započeo/la tema :
infišan je napisao/la:Godalova tema nije o glazbi nego o židovima, jehovinim svjedocima, udbi i starim kenjcima koji jebu mlade cure. Iz njegovog inicijalnog upisa jasno je da on rock nikad nije slušao nego čitao pamflete pa ne može ni raspravljati na glazbenoj temi.
Svaka ti je riječ na mjestu.
histrion- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :
kada čujem glazbu Frank Zappe i pjesmu We're Only in It for the Money odmah odgovaram kako rock nema blistavu budućnost
rihanna- Nevina dušica
- Registriran/a : 24.12.2008
Broj postova : 188
Reputacija : 9
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Joj što volim kad se netko sretno rastrola kao ovaj u uvodnom postu, a modovi svi na godišnjem ili opravdano odsutni pa nema nitkog da makne smeće s podforuma.
Rock ima budućnost koju mu ne mogu oduzeti psihotična pljuvanja obožavatelja Vice Vukova..
Rock ima budućnost koju mu ne mogu oduzeti psihotična pljuvanja obožavatelja Vice Vukova..
duje0203- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 27.08.2013
Broj postova : 180
Reputacija : 24
Godina imam : 105
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Neka čudna budučnost
» Superbus za putovanje u budućnost
» Bolesna noga, najbolji liječnici za noge, bolovi u nogama, boli noga
» Povratak u budućnost trilogija (Back to the Future)
» 30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
» Superbus za putovanje u budućnost
» Bolesna noga, najbolji liječnici za noge, bolovi u nogama, boli noga
» Povratak u budućnost trilogija (Back to the Future)
» 30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
:: Kultura i Zabava :: Glazba :: Stilovi - žanrovi glazbe :: Rock & Metal
Stranica 2 / 3.