30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
4 posters
Stranica 1 / 1.
30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
Liz Lemon (Tina Fey) ima posao iz snova, posao koju bi svaki scenarist mogao poželjeti - vodeću poziciju na zahtjevnom, ali vrlo popularnom live TV showu u New Yorku. Njen život bio bi puno lakši da nema Jacka Donaghyja (Alec Baldwin) koji Lizin show, a i život, okreće naglavačke sa svojim konstatnim uplitanjima. Novi šef inzistira da Liz nagovori Tracy Jordan (Tracy Morgan), divlju i nepredvidljivu filmsku zvijezdu, da se priključi njihovom timu i postane nova zvijezda showa.
Liz se sada mora nositi s arogantnim novim šefom i novom zvijezdom, glumcem kojem nisu baš sve daske na broju. Ona mora učiniti sve da show ide dalje i da ona nastavi uspješno raditi svoj posao iz snova. Liz mnogo vremena i energije troši na uspješnost showa, no pritom pati njen društveni život. Za izlaske nema niti vremena niti živaca, a utjehu nalazi u društvu svoje dugogodišnje prijateljice Jenne Maroney (Jane (Krakowski). Jenna je bila zvijezda showa dok Jack Donaghy nije odlučio da se zaposli 'luđak'' Tracy Jordan. Show dobiva novo ime i novu zvijezdu, a to će smetati mnogima, no najviše Liz Lemon i Jenni Maroney.
Serija se prikazuje od ponedjeljka do četvrtka iza ponoći na Novoj TV. Pratite?
Liz se sada mora nositi s arogantnim novim šefom i novom zvijezdom, glumcem kojem nisu baš sve daske na broju. Ona mora učiniti sve da show ide dalje i da ona nastavi uspješno raditi svoj posao iz snova. Liz mnogo vremena i energije troši na uspješnost showa, no pritom pati njen društveni život. Za izlaske nema niti vremena niti živaca, a utjehu nalazi u društvu svoje dugogodišnje prijateljice Jenne Maroney (Jane (Krakowski). Jenna je bila zvijezda showa dok Jack Donaghy nije odlučio da se zaposli 'luđak'' Tracy Jordan. Show dobiva novo ime i novu zvijezdu, a to će smetati mnogima, no najviše Liz Lemon i Jenni Maroney.
Serija se prikazuje od ponedjeljka do četvrtka iza ponoći na Novoj TV. Pratite?
Zadnja promjena: AryMan; ned svi 12, 2013 7:40 pm; ukupno mijenjano 1 put.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: 30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
jel valja to sta?
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
nisam gledala,čini se okej
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ni ja nisam gledao al čini mi se fora po sadržaju, a čitam da je gledana u svijetu. al termin je ubi bože
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Tom Hanks najnovija je u nizu hollywoodskih superzvijezda koja će imati gostujuću ulogu u američkoj hit humorističnoj seriji "Televizijska posla" (30 Rock).
Zvijezda filma "Forrest Gump" potpisala je ugovor za gostujuću ulogu u seriji Tine Fey, te je sretnu vijest podijelio sa svojim Twitter fanovima.
On je jedna od brojnih hollywoodskih zvijezda koja se pojavila u showu - među njima su i Whoopi Goldberg, Susan Sarandon, Matt Damon, Jennifer Aniston i Oprah Winfrey.
Izvor: hbo.hr
Zvijezda filma "Forrest Gump" potpisala je ugovor za gostujuću ulogu u seriji Tine Fey, te je sretnu vijest podijelio sa svojim Twitter fanovima.
On je jedna od brojnih hollywoodskih zvijezda koja se pojavila u showu - među njima su i Whoopi Goldberg, Susan Sarandon, Matt Damon, Jennifer Aniston i Oprah Winfrey.
Izvor: hbo.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Pogledao sam napokon prve tri epizode, dobra je serija. Likovi su super. Gledam dalje i povremeno javljam dojmove.
"Ako bih mogla pritisnuti gumb da petero ljudi na svijetu umre, a ja dobijem doživotno besplatnu kabelsku, učinila bih to" -Liz Lemon
"Ako bih mogla pritisnuti gumb da petero ljudi na svijetu umre, a ja dobijem doživotno besplatnu kabelsku, učinila bih to" -Liz Lemon
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pratio jedno vrijeme na tv-u. Dobra je serija, može se pogledati.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Trebaš počet gledat ispočetka da bi znao kako je sve počelo, nije baš od onih serija gdje se mogu gledati nasumične epizode. Ali da, dobra je serija, pogledao sam još nekoliko epizoda. Zasad ocjena 9/10.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Kako kažeš nasumično sam gledao, nisam baš voljan pratiti ispočetka
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Upravo gledam S01E16. Ovo mi je sve bolje kako odmiču epizode 1. sezone. Prvih par epizoda je bilo okej, ali sad su pravi!
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Similar topics
» 3rd Rock From The Sun (Treći kamenčić od Sunca) 1996-2001
» Arrested Development (2003-2006; 2013)
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Da li je novac vrijedan posla poput prostitucije?
» Ima li rock budućnost?
» Arrested Development (2003-2006; 2013)
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Da li je novac vrijedan posla poput prostitucije?
» Ima li rock budućnost?
Stranica 1 / 1.