Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ima li rock budućnost?

+10
infišan
pametnom dosta
Godal
Neu
damfisk
Bugarski apolon
Sizif2
Otokar
histrion
Kapistran
14 posters

Stranica 1 / 3. 1, 2, 3  Next

Go down

Ima li rock budućnost? Empty Ima li rock budućnost?

Postaj by Godal čet lis 03, 2013 10:48 pm

Rock nikada nije ni imao budućnost, a oduvijek je bio osuđen na propast. Tako je sa svime što je u suprotnosti s iskonskim ljudskim moralnim vrijednostima.

Glazbeni žanr i životni stil koji je upropastio tolike mlade i otvorio vrata i pripremio teren raznim novim i modernijim oblicima glazbenih izričaja, koji su, jednako u maniri rocka, samo na druge načine, širili opačine i nemoral među mladima. Pankeri, raveri, darkeri, partijaneri, hiphoperi i slični luzeri.

I uopće se ne zajebavam kad to govorim. Niti mislim samo na predbračni seks kao nešto negativno ovdje. Ne.

To je glazba "izgubljenih" i uništenih ljudi koji misle da su netko i nešto, da ih slušanje tako nečeg kao što je rock "definira". Ne samo definira, nego i čini superiornima primjerice nad onima koji ne slušaju tu istu glazbu, ili po njihovom mišljenju ne daj Bože, slušaju nešto manje vijedno, tipa narodnjake.

Radi se o najobičnijem psihičkom poremećaju. Vrijedi za sve obožavatelje nekog od nametnutih glazbenih žanrova izvana.

S druge strane, kad ste vidjeli obožavatelje npr. veličina kao što su Ivo Robić, Vice Vukov, Olivera Dragojevića, pa i Miše Kovača, da imaju i/ili promoviraju neki svoj stil u životu, da uzimaju neke droge, da se posebno odijevaju ili ponašaju zato što vole njihove pjesme?

Ljudi poslušaju pjesmu, zabave se, neke su više umjetničke vrijednost, neke manje, ali to je to. Koncert završi, kazeta odvrti, i ide se kućama.

Tkz. ljubitelji rocka nisu ništa drugo nego najobičniji ovisnici, često i ovisnici o drogi.
Godal
Godal
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 03.10.2013
Broj postova : 213
Reputacija Reputacija : 25
Godina imam : 78
Započeo/la tema :
Ima li rock budućnost? Empty0 / 9990 / 999Ima li rock budućnost? Empty

[Vrh] Go down

Ima li rock budućnost? Empty Re: Ima li rock budućnost?

Postaj by Neu čet lis 03, 2013 10:56 pm

Odlična tema, svaka čast.

Na žalost, rock klubovi sve više i više izumiru, barem u mom gradu (Osijek) gdje je sve manje i manje zainteresiranih.

Osobno mislim da je predrasuda svrstvati sve rockere u isti koš jer nisu oni svi kosom obrasli, odjeveni u crno, pijani i drogirani, ima ih i normalnih.

Slušam domaći rock,

Hladno Pivo
Opću Opasnost
Parni Valjak
Prljavo Kazalište koje obožavam i fan sam od malih nogu
Majke
Divlje Jagode
Daleka Obala

itd...

i to su sve bendovi koji vječno sjaje, koji nadam se neće nikada propasti a samim time, vidim neku budućnost u rocku iako tešku za nove bendove.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ima li rock budućnost? Empty999 / 999999 / 999Ima li rock budućnost? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Godal čet lis 03, 2013 11:10 pm

Naravno da ima ljudi koji vole Olivera ili Vukova a da se drogiraju. No droga ne prati tu vrstu glazbe. S druge strane, za "dostići viši nivo svijesti" i ostale bedastoće kakvima rock glazba puni umove mladih ljudi, droga je počesto popratni sadržaj. To je priznat ćeš, velika razlika. Ljubitelji, ili fanovi, ako ih tako možemo nazvati Olivera, Robića su nešto drugo. Ti pjevači sami po sebi nisu tako oholi da si umišljaju da su oni neko i nešto, da su oni ti koji trebaju nešto reći svijetu. Da oni imaju nekakve poruke. Samim time, njihovi fanovi, ako ih tako možemo nazvati nisu fanatici, nisu manijakalni. Ti pjevači nemaju takvo destruktivno djelovanje na neizgrađene i neobrazovane umove i masu kao takvu.

Sama činjenica da se ti ne drogiraš, ne osporava ovo što sam ja tvrdio nego dapače potvrđuje moju tezu. Ti si onda jedna od onih koja je ušla u to, ali nije stradala u svemu tome. Meni je to iskreno drago.

Bitna je kombinacija svega navedenog. Tko se to posebno odijeva, ponaša, hoda, druži u posebnim krugovimai, ili konzumira razne supstance samo zato jer voli Olivera? Nitko. Utjecaj nula.

A kakav utjecaj i kakav primjer (ne ulazim u ocjenu njega kao osobe) daje Bare? Ili onaj engleski pervertit iz Rolling Stonesa?
I oni će meni govoriti o "svijetu" oko nas.

Što se tiče toga da ja tvrdim da se svi moraju uklapati u gomilu i ne biti individue, pa sama vaša skupina se svrstava u gomilu i izdvaja u posebnu sortu i ratuje protiv drugih skupina, verbalno ili nekad i na druge načine. Vi ste ti koji ne prihvaćate različitosti. Ja samo kritiziram i osuđujem takvo ponašanje.

I ne mislim to samo o rocku, jednako smatram o svim frikovima koji se na prvu loptu izjašnjavaju i deklariraju (isključivo ili makar prvenstveno) kao rokeri, pankeri, gotičari ili sljedbenici bilo kojeg glazbenog stila.
Godal
Godal
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Kapistran pet lis 04, 2013 9:59 pm

Sandi, Vojković i onaj frontmen iz Fantoma su u to vrijeme bili poznati zg rockabiliji.
Stalno su se tukli sa šminkerima, darkerima i punkerima po omladinskim klubovima u Zagrebu.
Jednom sam bio sa Sandijem i nekim njegovim frendom u Njivicama. Zbarili mi neke Nijemice iz kampa, a
ja sam muljao jednu jednu koja je bila pola pola. Stara Srpkinja iz GOrnjeg Milanovca a stari Nijemac.
I sjedimo mi s tim komadima i spremamo se kod njih u šator. Kad ono, neki bosanci se potukli međusobno
na terasi. Njih dvojica odmah povikali; ajmo, pokažimo se da smo pravi rokabiliji, idemo se šibati.
Umješali se tako oni u tuču na stranu jedne skupine bosanaca, kad svi bosanci povikali; vidi punkere, pedere, mamu im jebem pedersku, ajmo ih razbiti. U tren oka se dogodio totalan lom. Morali smo ih spašavati ja i jedan drugi bosanac, drot koji sjedio za susjednim stolom s nekom pičkom.
Na kraju su njih dvojica otišla doma vidati rane, a ja moja simpatija te taj bosanac i njegova cura smo otišli kod njega doma na rakiju, pršut i sir. Ova moja se totalno otkačila od cuge i pjesme; Oprosti što ti ljubav nisam, oprosti što sam tvoju ljubav krao, a ti si samo pravu ljubav htela, jer si me volela.

Dala je bez problema, još uvijek čuvam njenu sliku i broj telefona iako se već dva puta udavala-.

Kapistran
Trajno baniran/a

Registriran/a : 04.10.2013
Broj postova : 8
Reputacija Reputacija : 1
Godina imam : 59
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by  pon lis 07, 2013 5:23 pm

Iskreno - naslov odličan i o tome ima li rock budućnost moglo bi se razgovarati i raspravljati danima. No izgubila sam volju za izjašnjavanjem nakon što sam pročitala uvodni post u kojemu se odmah u prvoj rečenici daje 'odgovor'. Pa bih, prije nego što napišem nešto konkretnije, molila za neka objašnjenja.

Godal je napisao/la:Tako je sa svime što je u suprotnosti s iskonskim ljudskim moralnim vrijednostima.
Po čemu je to točno rock glazba u suprotnosti s ljudskim moralnim vrijednostima? 'Promoviraju' li to glazbenici svojim načinom života ili tekstovima pjesama ili nečim trećim? I kako to da si izdvojio baš tu vrstu glazbe (i njene podžanrove)? Smatraš da toga nema u nekim drugim vrstama glazbe (ili čak nekim drugim zanimanjima)?

Glazbeni žanr i životni stil koji je upropastio tolike mlade
Imaš neke konkretne primjere iz svoje okoline zbog kojih si oblikovao takvo mišljenje? Ili su ti mišljenje oblikovali mediji?

pankeri, raveri, darkeri, partijaneri, hiphoperi i slični luzeri.
Za sada ću preskočiti ovo 'luzeri' i reći samo da takvo označavanje (pankeri, darkeri i slično) uglavnom prestaje već nakon srednje škole. Vjerujem da je malo ljudi baš toliko ograničeno pa da sluša isključivo jednu vrstu muzike i onda još sebe naziva npr. 'pankerom'. (Možda i griješim, ali ja ih zaista ne poznajem.) Druga stvar je ako si mislio na izvođače, tu se takva označavanja koriste samo zato da bi ih se smjestilo u ladice, lakše grupiralo. Pa eto, svakako napiši na što si točno mislio.

To je glazba "izgubljenih" i uništenih ljudi koji misle da su netko i nešto, da ih slušanje tako nečeg kao što je rock "definira". Ne samo definira, nego i čini superiornima primjerice nad onima koji ne slušaju tu istu glazbu, ili po njihovom mišljenju ne daj Bože, slušaju nešto manje vijedno, tipa narodnjake.
Tu bih se donekle i složila s tim da 'rockeri' sebe uzdižu, ali ja bih tu opet rekla - srednjoškolski rockeri (ili oni koji su ostali na razini petnaestogodišnjaka). Doduše, to uzdizanje i pljuvanje po svemu što je drugačije nije karakteristično samo za svijet glazbe. Pljuvanje po onome što nije kvalitetno mogu odobriti ako je objektivno, ali ono 'moj tata je jači od tvog tate zato što je MOJ' je djetinjasto, a čitajući što si napisao učinilo mi se da imaš upravo takav stav. No nigdje nisi napisao jesi li uopće slušao tu vrstu glazbe pa bi i odgovor na to pitanje dobrodošao, u slučaju da sam promašila bit onoga što si napisao.

Radi se o najobičnijem psihičkom poremećaju. Vrijedi za sve obožavatelje nekog od nametnutih glazbenih žanrova izvana.
Koji to glazbeni žanrovi nisu nametnuti izvana? Misliš li da većina sluša samo ono što im se nameće?

S druge strane, kad ste vidjeli obožavatelje npr. veličina kao što su Ivo Robić, Vice Vukov, Olivera Dragojevića, pa i Miše Kovača, da imaju i/ili promoviraju neki svoj stil u životu, da uzimaju neke droge, da se posebno odijevaju ili ponašaju zato što vole njihove pjesme?
Tkz. ljubitelji rocka nisu ništa drugo nego najobičniji ovisnici, često i ovisnici o drogi.
Na ovo je već Neu reagirala i složit ću se da izbor glazbe nema nikakve veze s tim hoće li se netko drogirati ili ne. Ako imaš neke dokaze o suprotnom, rado ću ih pročitati.

Ljudi poslušaju pjesmu, zabave se, neke su više umjetničke vrijednost, neke manje, ali to je to. Koncert završi, kazeta odvrti, i ide se kućama.
Zašto misliš da oni koji slušaju rock glazbu ne rade isto to? Ili: što misliš da rade oni koji slušaju  rock glazbu nakon što završi koncert? Idu se drogirat? Razbijat aute i izloge po ulicama? Istuć nekoga tko je drugačiji? To što tako nešto dospije u medije ne znači da se događa svaki dan i naravno da ne znači da je većina takva. Ali se zbog tih nekoliko ljudi stvara kriva slika o onima ostalima.

Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Ima li rock budućnost? Empty30 / 99930 / 999Ima li rock budućnost? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Otokar pon lis 07, 2013 5:32 pm

Godal je napisao/la:Rock nikada nije ni imao budućnost,

...blah blah blah---

Radi se o najobičnijem psihičkom poremećaju...
Stari dobri tvrdi socijalistički stav iz pedesetih: sve je to smeće koje dolazi izvana zatrovati našu zdravu omladinu. Ako ćemo uopće pjevat, nek to budu lake note Ive Robića i Vice Vukova Laughing

Otokar
Trajno baniran/a

Broj postova : 25
Reputacija Reputacija : 0
Godina imam : 85
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Godal pon lis 07, 2013 5:42 pm

Otokar je napisao/la:Stari dobri tvrdi socijalistički stav iz pedesetih: sve je to smeće koje dolazi izvana zatrovati našu zdravu omladinu. Ako ćemo uopće pjevat, nek to budu lake note Ive Robića i Vice Vukova  Laughing
Evo jedne žrtve cijele te mašinerije.

Reci ti meni, jesi ti ikad čitao izvještaje jugoslavenskih agenata pa znaš kako zvuče, ili bi zvučali?
Ili zašto bi jedna ekspertna analiza ljudi koji su stručnjaci u svom poslu, bila nešto loše?
A Jugosloveni su imali vrhunske stručnjake u mnogim oblastima.

Radije ti ospori onda nešto iz mog upisa, a manje vrijeđaj agente i eksperte nepostojeće države.
Godal
Godal
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Otokar pon lis 07, 2013 5:47 pm

Nemam što osporavati, ništa ti se ne drži. Zaslijepljen si poput sektaša.

Otokar
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Godal pon lis 07, 2013 5:55 pm

Margarita.

upravo ono o čemu govorim, taj mentalitet "ili si s nama i slušaš isto što i mi, ili si bolestan, nenapredan čak i zao".
Znak ozbiljne pomućenosti uma, uvjerenosti u vlastitu ispravnost te jednostavno opasnosti po okolinu.
Nivo Jehovnih svjedoka. svatko tko se posebno i ustrajno odijeva jeednako samo da pokaže da prati nekakvu vrstu glazbe zaslužuje sobu i promatranje.

Ali postoji velik dio onih koje se na prvi pogled ne može ubrojiti u tu skupinu, no esencijalno nema razlike među njima jer se vode jednakim predrasudama, jednako razmišljaju, jedino što ovi drugi nisu tako uočljivi i bolje to skrivaju.

I oni su žrtve rock muzike.

Neki od najzadrtijih i umno najskučenijih ljudi koje sam ikad susreo i upoznao su bili rokeri.
I ne bih to spominjao da upravo rock muzika nije izvorište njihovog identitea i vrijednosnih sudova.
Onda to vrijedi spomenuti.

Nisam sreo ljubitelja Cece da će srati po Rolling Stonesima, a obrnuto je svakodnevna pojava. Kompleksi više vrijednosti, manjak tolerancije, nekava vrsta autizma i zatvorenosti prema svemu što je van tog svijeta, tog žanra.
Ljudi-žrtve.

Stari kenjac od 70 godina iz Rolling Stonesa napastuje i seksualno zavodi te iskorištava slatku 18-godišnju Ruskinju. Svakome kome to nije odvratno, nije čovjek. Mala je žrtva, to je jasno, a tkz. rock muzika je prouzrokovala ovo, to i mnoge druge patnje i nedaće koji neki drugi mladi ljudi proživljavaju. Zajedno sa kokainom šmrkao pepeo pokojnog oca. Vidiš da se radi o manijaku. Takvima bi trebalo oduzeti putovnicu.
Godal
Godal
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Godal pon lis 07, 2013 5:58 pm

Otokar je napisao/la:Nemam što osporavati, ništa ti se ne drži. Zaslijepljen si poput sektaša.

Koji teški spin.

Ti si prvi počeo sa socijalizmo i jasno je što si sugerirao. Ti si rekao to boldano, ne možeš sad to meni nametati kao moje mišljenje.
I što se uopće tu više može reći.

Mi napredni i proganjeni, neshvaćeni, mi smo za bolji svijet.

Teško da ćeš s takvim razmišljanjem iskusiti puninu života. Potraga za hedonizmom unesrećuje.
Godal
Godal
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Otokar pon lis 07, 2013 6:09 pm

Godal je napisao/la:

Nisam sreo ljubitelja Cece da će srati po Rolling Stonesima, a obrnuto je svakodnevna pojava. Kompleksi više vrijednosti, manjak tolerancije, nekava vrsta autizma i zatvorenosti prema svemu što je van tog svijeta, tog žanra.
Ljudi-žrtve.

Stari kenjac od 70 godina iz Rolling Stonesa napastuje i seksualno zavodi te iskorištava slatku 18-godišnju Ruskinju. Svakome kome to nije odvratno, nije čovjek. Mala je žrtva, to je jasno, a tkz. rock muzika je prouzrokovala ovo, to i mnoge druge patnje i nedaće koji neki drugi mladi ljudi proživljavaju. Zajedno sa kokainom šmrkao pepeo pokojnog oca. Vidiš da se radi o manijaku. Takvima bi trebalo oduzeti putovnicu.
Ne znam koga si ti sretao, ali ja sam sreo ljubitelje Cece koji su podvodili/prostituirali slatke 18-godišnje Ruskinje, otimali ljude za otkupninu, ucjenjivali, mučili, silovali, reketirali.
Dakle, nije samo rock prauzrok svega zla, nego i cajke.

Otokar
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sizif2 pon lis 07, 2013 6:13 pm

Stonesi i U2,su precijenjeni bendovi. To je zdanovljevsk,gebelsovska umjetnost koja velica sotonizam, nihilizam i trash nacin zivota. EKV je prava umjetnost! Mladenovic je za Micka i Bonu,isto ono sto i Gus Hidink za Cacica
Sizif2
Sizif2
Nevina dušica
Nevina dušica

Broj postova : 162
Reputacija Reputacija : 27
Godina imam : 44
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Otokar pon lis 07, 2013 6:15 pm

Ali i jedni i drugi su šmrkali i boli se, što Godal ne odobrava.

Otokar
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sizif2 pon lis 07, 2013 6:17 pm

U2 i Stonesi su propagandistički bendovi, koji veličaju isprazni konzumerizam, sotonizam, animalne vrijednosti, te u alegoriji govore o životu nakon formiranja svjetske vlade ( pjesma Where the Streets have no name govori o životu korporacijskom logoru smrti). Njihovi tekstovi i scenski nastup osmišljeni su laboratoriju masona i financijske oligarhije. Bono Vox je dugi niz godina kandidat da bude generalni direktor svjetske banke. Smisao rocka je bunt protiv diktature i nepravde. Članovi benda EKV su svojom produkcijom i načinom života pokazali kako se za pravedne ciljeve živi i umire.

Netočne su informacije da su umrli od droge. Oni su ubijeni od strane Miloševićevog režima, ubrizgavanjem virusa HIV i zračenjima u bolnici.
Sizif2
Sizif2
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion pon lis 07, 2013 6:17 pm

Godal je napisao/la:
... Stari kenjac od 70 godina iz Rolling Stonesa napastuje i seksualno zavodi te iskorištava slatku 18-godišnju Ruskinju ...
Evo - konačno smo saznali zašto svo to pljuvanje po rocku.
Stari prdonja uhvatio balavicu - i sad se ti sliniš jer i ti bi to radio - ali tebi nitko neda.

Eee, to se zove Zavist.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sizif2 pon lis 07, 2013 6:18 pm

Otokar je napisao/la:Ali i jedni i drugi su šmrkali i boli se, što Godal ne odobrava.
Članovi benda EKV kao i većina pripadnika beogradske novovalne scene bili su djeca visokopozicioniranih jugoslavenskih diplomata i oficira jugo vojske. Zar misliš da takvi narkomani nemaju novca da mijenjaju uredno šprice. Na kraju krajeva, čak i da su hors počeli uzimati intravenozno, teku 90-tima, opet su kao glazbenici uzivali takav drustveni status da su imali dovoljno novca da mijenjanju šprice. Na kraju krajeva, šprica je zbog rata i svih popratnih pojava bilo ko pljeve.

Čuo sam verziju da su par puta završavali u bolnici, i da su im tamo preko zaraežnih igala uvalili HIV, te da su Mladenoviću davali neke medikamente za jetru koji izazivaju rak organa u trbušnoj šupljini.
Sizif2
Sizif2
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sizif2 pon lis 07, 2013 6:23 pm

histrion je napisao/la:Evo - konačno smo saznali zašto svo to pljuvanje po rocku.
Stari prdonja uhvatio balavicu - i sad se ti sliniš jer i ti bi to radio - ali tebi nitko neda.

Eee, to se zove Zavist.
BUDALO !!!!

O Boni Voksu kao potencijalnom direktoru i eksponentu financijske oligarhije piše John Grup u svojoj knjizi Korporatizam. Dok o Stonsima i ostalim bendovima kao projektu CIA i financijske oligarhije piše Enghdal u svojim knjigama Stoljeće rata 2 i Bogovi novca.

Sizif2
Sizif2
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Otokar pon lis 07, 2013 7:21 pm

Sizif2 je napisao/la:BUDALO !!!!

O Boni Voksu kao potencijalnom direktoru i eksponentu financijske oligarhije piše John Grup u svojoj knjizi Korporatizam. Dok o Stonsima i ostalim bendovima kao projektu CIA i financijske oligarhije piše Enghdal u svojim knjigama Stoljeće rata 2 i Bogovi novca.

Pišemo o glazbi, jednoj od najljepših stvari koje čovječanstvo posjeduje i u tom kontekstu ne deri se na sugovornika i ne nazivaj ga budalom.

Potencijalnom, ha? I ja sam potencijalni direktor Svjetske banke, pa?
Pisao sam o Ivi Robiću kao pederčini, no njegova glazba egzistira neovisno o mojem pisanju.

Glazba postoji neovisno o slušateljima/fanovima. Beethovenova Oda radosti bila je omiljena glazba oficira 3. Reicha. Je li zato manje vrijedna?

To što vi imate svaki po stotinu godina, slušate cajke i vrijeme vas je zgazilo nema veze s rock glazbom.

PS.
Stvarno mi se jebe za Eghdalove izbljuvke.

Otokar
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Otokar pon lis 07, 2013 7:49 pm

Sizif2 je napisao/la:Članovi benda EKV kao i većina pripadnika beogradske novovalne scene bili su djeca visokopozicioniranih jugoslavenskih diplomata i oficira jugo vojske. Zar misliš da takvi narkomani nemaju novca da mijenjaju uredno šprice. Na kraju krajeva, čak i da su hors počeli uzimati intravenozno, teku 90-tima, opet su kao glazbenici uzivali takav drustveni status da su imali dovoljno novca da mijenjanju šprice. Na kraju krajeva, šprica je zbog rata i svih popratnih pojava bilo ko pljeve.

Čuo sam verziju da su par puta završavali u bolnici, i da su im tamo preko zaraežnih igala uvalili HIV, te da su Mladenoviću davali neke medikamente za jetru koji izazivaju rak organa u trbušnoj šupljini.
Mene ne zanima njihova smrt, spolna orijentacija, broj cipela, boja kondoma. Samo glazba.

Otokar
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sizif2 pon lis 07, 2013 7:54 pm

Otokar je napisao/la:]Mene ne zanima njihova smrt, spolna orijentacija, broj cipela, boja kondoma. Samo glazba.
Ja sam naveo segmente prema kojima EKV smatram natprosjecnima.
Dakle, kvaliteta glazbe, čistoća, i jasnoća zvuka, umjetnička kvaliteta tekstova, poseban naboj na koncertima. Sve su to elementi koji jedan bend čine natprosječnim.
Sizif2
Sizif2
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon lis 07, 2013 8:12 pm

Sizif2 je napisao/la:
BUDALO !!!!

Crveni karton zbog neprimjerena izražavanja prema sugovorniku.

Crveni karton traje 20 dana, kad istekne javi se u ovu temu da ga moderacija skine:
http://www.crofriends.com/t17834-istekao-rok-trajanja-kartona

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ima li rock budućnost? Empty999 / 999999 / 999Ima li rock budućnost? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Bugarski apolon pon lis 07, 2013 8:13 pm

Rock and roll ima budućnost jedino kao pjesma himna i koračnici progresivnih snaga
koje će ustati protiv cionizma i krupnog kapitala. Ja se zamišljam kako u napad na sjedište agrokora vodim mlade proletere i pjevamo iz sveg glasa; Mene ne zanima
Bugarski apolon
Bugarski apolon
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 05.10.2013
Broj postova : 31
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 39
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Godal pon lis 07, 2013 8:19 pm

Bugarski apolon je napisao/la:Rock and roll ima budućnost jedino kao pjesma himna i koračnici progresivnih snaga
koje će ustati protiv cionizma i krupnog kapitala. Ja se zamišljam kako u napad na sjedište agrokora vodim mlade proletere i pjevamo iz sveg glasa; Mene ne zanima
Revolucija jede svoju djecu, donosi samo jad i bijedu, nasilje i nemir, bol i patnju i nazadovanje dugo, dugo nakon revolucije.
Godal
Godal
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pon lis 07, 2013 8:21 pm

Bugarski apolon je napisao/la:Rock and roll ima budućnost jedino kao pjesma himna i koračnici progresivnih snaga

Antisemitizam. Konačni dokaz jednoznamenkastog broja aktivnih moždanih stanica.

Godal je napisao/la:Revolucija jede svoju djecu, donosi samo jad i bijedu, nasilje i nemir, bol i patnju i nazadovanje dugo, dugo nakon revolucije.

Lažeš.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Bugarski apolon pon lis 07, 2013 8:24 pm

Godal je napisao/la:Revolucija jede svoju djecu, donosi samo jad i bijedu, nasilje i nemir, bol i patnju i nazadovanje dugo, dugo nakon revolucije.
A tko te tjera da u njoj sudjeluješ. Radije čitaj o gospodarskim dostignućima grada Zadra i znanstvenim istraživanjima Primorca. To su stvari kod čovjeka izazivaju duhovnu katarzu.
Bugarski apolon
Bugarski apolon
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 05.10.2013
Broj postova : 31
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 39
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 3. 1, 2, 3  Next

[Vrh]

- Similar topics