Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici

+6
valentino
Hate
Purgy
damfisk
Prop
Neu
10 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty Re: Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici

Postaj by Purgy pet lip 21, 2013 10:46 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty142 / 999142 / 999Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty Re: Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici

Postaj by Hate pet lip 21, 2013 10:48 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

Da, da, taj drugi je definitivno bolji... I više bi nas opisivao... Ovaj naš, forumski je nekako previše happy.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty245 / 999245 / 999Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by valentino pet lip 21, 2013 10:59 am

Ne sad s tim pušačkim kad znaš da ne smijem Sad

valentino
Trajno baniran/a

Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun pet lip 21, 2013 2:35 pm

Mene zanima zašto onda kašlju i kašljucaju ljudi koji nikad cigaretu nisu vidli. Stvar je u tome, kad se čuje da neko kašljuca i vidi se da puši, onda je to "sigurno" zbog cigarete i cigareta je kriva za sve. A kad se čuje nepušača, onda je to zbog neke bolesti. Statistika je gadna stvar i ovisi samo o tome koga i što se hoće zajebat.
Ja pušim iz gušta prije svega i do sada nisam primjetil nikakvih problema koji se striktno mogu povezat sa cigaretom. Kad nas netko pita dali smo pušaći (prvenstveno doktori), treba odgovorit da nismo. Odma će se naći prava i stvarna dijagnoza naših problema, a ne unaprijed režirana "pušačka", često puta netočna i koja vodi krivim putem.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty3 / 9993 / 999Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sri lip 26, 2013 3:53 am

pa ako mi to paše ne bi prestala. ali logičnije mi je ako toliko kašljem da prestanem. nema mi onda to šta pružati zadovoljstvo ako kašljem ko konj. inače kada sam prehlađena i kašljem u to vrijeme bar dan dva ne pušim
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty113 / 999113 / 999Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri lip 26, 2013 9:35 am

zbracun je napisao/la:A kad se čuje nepušača, onda je to zbog neke bolesti.

ma ne, nepušač kašlje zbog alergije na dim/smrad duvana kojeg osjeti na kilometre boring
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Angie sri lip 26, 2013 12:32 pm

mora se od nečeg umrit.. možda je duvan ta mrva zadovoljstva u ovom kaosu
Angie
Angie
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 2785
Reputacija Reputacija : 296
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty14 / 99914 / 999Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina čet lip 27, 2013 4:46 am

Pušač sam i slaba sam na njih i kad me uhvati bronhitis ne odustajem od njih,a kašalj je onda ništa ....i ovisnik sam i glupa kada ih neznam baciti....
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Pušači koji kašlju a i dalje puše: glupani ili preveliki ovisnici - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics