Operacije koje se plaćaju a u pitanju je život ili smrt - visoke cijene lijekova, liječenja, skupi lijekovi, skupe operacije
+6
tanuki
Purgy
Lenica
Prop
Hunnerkongen
Iron Man
10 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Operacije koje se plaćaju a u pitanju je život ili smrt - visoke cijene lijekova, liječenja, skupi lijekovi, skupe operacije
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Operacije koje se plaćaju a u pitanju je život ili smrt - visoke cijene lijekova, liječenja, skupi lijekovi, skupe operacije
da se vratimo na nedopričanu priču o Nori ?
priča je počela s tim da Nori nema pomoći u Hrvatskoj,
javnost je podignuta na noge, pa iako se šuškalo da Nora nije jedina, skupio se novac i eto Nora je sada na eksperimentalnom lječenju u americi!
kako će priča završiti nije ni bitno, jer priča je zanimljiva dok traje!
priča je počela s tim da Nori nema pomoći u Hrvatskoj,
javnost je podignuta na noge, pa iako se šuškalo da Nora nije jedina, skupio se novac i eto Nora je sada na eksperimentalnom lječenju u americi!
kako će priča završiti nije ni bitno, jer priča je zanimljiva dok traje!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Žalosno je sto za život moramo placati i sto su lijekovi i operacije grozni
O skupi
O skupi
rihanna- Nevina dušica
- Registriran/a : 24.12.2008
Broj postova : 188
Reputacija : 9
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Žalosno ali istinito. Doslovno umireš a da bi preživio treba ti cijelo bogatstvo! Od plače mi skidaju za socijalno pa onda još plaćam dopunsko i opet kad hoću slikati recimo zube opet moram platiti nešto...
Kad sam bio gore u KBC rebro na dječjem odjelu i vidio tu djecu bolesnu, nemam riječi za to. Bolest ne bira! Da dobijem na lotu otišao bi tamo i onome tko stvarno treba platio sve.
A opet da se iz proračuna uzima za to, da vidiš kako bi odjedanput svi bili bolesni. Svi bi trebali operacije, gurne koju tisuću doktoru i da vidiš nalazi za koju god hoćeš bolest... i eto novaca!
Kad sam bio gore u KBC rebro na dječjem odjelu i vidio tu djecu bolesnu, nemam riječi za to. Bolest ne bira! Da dobijem na lotu otišao bi tamo i onome tko stvarno treba platio sve.
A opet da se iz proračuna uzima za to, da vidiš kako bi odjedanput svi bili bolesni. Svi bi trebali operacije, gurne koju tisuću doktoru i da vidiš nalazi za koju god hoćeš bolest... i eto novaca!
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Lovorka Hančić je 42-godišnja majka petero djece koja boluje od rijetkog oblika tumora, a kojoj liječnici uskraćuju lijek koji joj treba da bi preživjela. Naime, odlukom Povjerenstva za lijekove umjesto lijeka Glivec se propisuje generički lijek Imakrebin, koji je 4.000 kuna jeftiniji, no Hančić od njega trpi strašne nuspojave. HZZO i Ministarstvo zdravlja kažu joj da se obrati specijalistu, HALMED joj ne odgovara, a Povjerenstvo za lijekove joj odbija molbe. » Index
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Lovorka Hančić je 42-godišnja majka petero djece koja boluje od rijetkog oblika tumora, a kojoj liječnici uskraćuju lijek koji joj treba da bi preživjela. Naime, odlukom Povjerenstva za lijekove umjesto lijeka Glivec se propisuje generički lijek Imakrebin, koji je 4.000 kuna jeftiniji, no Hančić od njega trpi strašne nuspojave. HZZO i Ministarstvo zdravlja kažu joj da se obrati specijalistu, HALMED joj ne odgovara, a Povjerenstvo za lijekove joj odbija molbe. » Index
Žalosno da idu štedjeti na tuđem zdravlju, a kad se kupuju novi službeni automobili skuplje marke onima na vlasti onda se novac uvijek nađe ne treba štedjeti. Sramota za državu.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Operacije opća rasprava
» Plastične operacije-bi li ikad išli na njih?
» Štetne tablete - lijekovi koje je bolje izbjegavat
» Facebook, Zanimljive grupe na facebook-u,
» Prirodan način liječenja akni
» Plastične operacije-bi li ikad išli na njih?
» Štetne tablete - lijekovi koje je bolje izbjegavat
» Facebook, Zanimljive grupe na facebook-u,
» Prirodan način liječenja akni
Stranica 2 / 2.