Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Facebook, Zanimljive grupe na facebook-u,

+69
evitaa
boudicca
SAS
tomtomy
egea
zagi988
Teo
Hunnerkongen
Stevo Largo
Tidy_Zlocesta
AryMan
Hate
lexfan_96
m
Ly
abtony
Turrican
scorpio57
Purgy
mentalistica
ema007
eva kant
Neyra
Nessie
Shila
stitch
Ecstasy
Narco
Točkica
diabolik.
Amante
shakti
walter
Luxe
Angie
H[a]D
Amyicha
FALKON 2
Mr.Cooly
Neukrotivi pastuh
GUSTI
wjewerica
Aragorn
stidljiva ljubičica
Hell
fosforica
gio_deluxe
goc
Prop
Sasuke
Mass
WEYLAND-YUTANI
Sinister
mrkyblu
Deep Line
bittersweet
Achilles
daidza
House
nana_du
Hitman
ylangylang
THUNDER_DINIX
Iron Man
Clank
Neu
fernando torres
Optimyst
Love
73 posters

Stranica 1 / 16. 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Go down

Koliko koristite Facebook?

Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_lcap14%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_rcap 14% 
[ 5 ]
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_lcap14%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_rcap 14% 
[ 5 ]
[ 5 ]
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_lcap11%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_rcap 11% 
[ 4 ]
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_lcap9%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_rcap 9% 
[ 3 ]
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_lcap6%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_rcap 6% 
[ 2 ]
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_lcap31%Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, I_vote_rcap 31% 
[ 11 ]

Ukupno glasova : 35

Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty Facebook, Zanimljive grupe na facebook-u,

Postaj by Love pet pro 19, 2008 11:40 pm

Što mislite o tome?
Imate li i vi svoj profil tamo i kakvi su dojmovi?

Iskreno,mene to nimalo ne privlači dok je pola svijeta ludo za tim...
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty672 / 999672 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty Re: Facebook, Zanimljive grupe na facebook-u,

Postaj by Optimyst sub pro 20, 2008 3:35 pm

Nemam facebook,imam MySpace koji je po meni puno kvalitetniji i pregledniji,a i sigurniji,odlična stvar smajlić
Optimyst
Optimyst
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty168 / 999168 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty Re: Facebook, Zanimljive grupe na facebook-u,

Postaj by fernando torres ned pro 21, 2008 9:10 am

imam i facebook i my space.... ali na spaceu nisam bil sto godina jer je po meni glupost.... na fejsu je ipak bolje...
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Broj postova : 984
Reputacija Reputacija : 19
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty57 / 99957 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned pro 21, 2008 12:15 pm

meni je face glupost
Neu
Neu
CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty999 / 999999 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres ned pro 21, 2008 12:51 pm

ja fejs jedino koristim za dopisivanje s nekim osobama koje nemaju icq ili msn...
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Broj postova : 984
Reputacija Reputacija : 19
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty57 / 99957 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Clank ned pro 21, 2008 2:50 pm

imam, al većinu vremena tamo igram poker samo Very Happy
Clank
Clank
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 14
Reputacija Reputacija : 0
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty0 / 9990 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man ned pro 21, 2008 3:13 pm

Imam profil na fejsu, izvrstan je, bar meni
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty336 / 999336 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sri pro 24, 2008 12:53 pm

nemam FB profil
THUNDER_DINIX
THUNDER_DINIX
Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty889 / 999889 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by ylangylang pon pro 29, 2008 8:06 pm

Na internetu volim biti anonimna pa mi je besmisleno izrađivati facebook profil. Dobila sam već više pozivnica, ali nisam realizirala.
ylangylang
ylangylang
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 256
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty0 / 9990 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hitman pon sij 05, 2009 6:18 am

Optimyst je napisao/la:Nemam facebook,imam MySpace koji je po meni puno kvalitetniji i pregledniji,a i sigurniji,odlična stvar smajlić

I ja ga isto imam.
Hitman
Hitman
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty257 / 999257 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nana_du čet sij 08, 2009 7:33 pm

imam i ja, ok mi je
nana_du
nana_du
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 08.01.2009
Broj postova : 200
Godina imam : 45
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by House čet sij 08, 2009 7:34 pm

nemam neko mišljenje i nemam profil

House
Trajno baniran/a

Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty390 / 999390 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by daidza pet sij 09, 2009 9:42 am

imam

odem ponekad, ništa posebno i ništa loše
daidza
daidza
Nevina dušica
Nevina dušica

Broj postova : 25
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Achilles pet sij 09, 2009 10:41 am

Imam i ja, cisto ok mi je face, zbog slika i chata
Achilles
Achilles
Junior
Junior

Broj postova : 748
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty104 / 999104 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet pet sij 09, 2009 1:37 pm

nemam profil nit ga planiram imati.

bittersweet
Trajno baniran/a

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 7152
Reputacija Reputacija : 12
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty51 / 99951 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Deep Line ned sij 11, 2009 2:06 am

+
Deep Line
Deep Line
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 31
Godina imam : 38
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by mrkyblu uto vel 17, 2009 6:51 pm

imam profil na FB al nije mi to nista posebno....
mrkyblu
mrkyblu
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Broj postova : 1482
Reputacija Reputacija : 40
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty165 / 999165 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister uto vel 17, 2009 9:07 pm

Nemam,apsolutno bzvz je...
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty14 / 99914 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI uto vel 17, 2009 10:46 pm

nemam profil na FB niti me zanima.
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty133 / 999133 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love čet vel 19, 2009 1:31 pm

ja znam samo otič na burazov profil da pogledam slike od drugih i to je to..
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty672 / 999672 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet vel 19, 2009 2:04 pm

Imam profil 6 mjeseci,imam 2 prijateljice i bio 4-5 puta na FB-u
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet vel 19, 2009 2:24 pm

imam profil vec dosta dugo..iz pocetka mi je bilo zabavno al sam di dosadno..jedno vrijeme me je drzo poker na fejsu..al sad nisam bio dost dugo
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty200 / 999200 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sasuke čet vel 19, 2009 2:31 pm

Imam fejs i myspace.. Na MS-u nisam bio godinu dana sigurno...
Na fejsu sam dost aktivan, ucim igrat snaps i pricam s frendovima iz razra ^^
Sasuke
Sasuke
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija Reputacija : 83
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty43 / 99943 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri oľu 11, 2009 12:28 pm

Imam ga, ali nije mi drag... Nažalost, to je jedan efikasan način da se čujem sa ljudima koji su u Zagrebu, Osijeku, ekipom... da vidim što ima kod njih... Al' ponavljam , nije mi drag...
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty108 / 999108 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty 10 razloga zašto je Facebook zlo

Postaj by House uto oľu 24, 2009 1:12 pm

1. Pozdravite se sa slobodnim vremenom

Kao prvo, Facebook je nevjerojatan gutač vremena. Sve se na ovom servisu odvija u stvarnom vremenu, tako da informacije o vašim Facebook prijateljima ne prestaju dolaziti, a vi jednostavno ne možete prestati čitati što je Jakov danas pojeo za doručak. Nakon nekog vremena vaš će se život pretvoriti u bizarni voajerski ringišpil iz kojeg nema izlaza, u kojem prateći živote drugih u svom životu zapravo ne radite ništa pametno.

2. Pozdravite se s poslom

Naravno, sve se to mora odraziti i na posao. Osim što ćete naučiti brzo koristiti kombinaciju tipki Alt+Tab kojima možete sakriti prozor u kojem se nalazi Facebook, morat ćete šefovima objasniti manjak produktivnosti, tup pogled i opću bezvoljnost koja će vas snaći.

3. Vaši kolege vidjet će vaše pijane nepodopštine

Eh, da. Ovo je možda i najveći problem vezan uz Facebook i tu gotovo da se i ne šalimo: prije ili kasnije netko od vaših prijatelja će na Facebook postaviti fotke s jučerašnjeg tuluma, a ako vam je bilo tko s posla prijatelj, svi će sutradan vidjeti kako ste sinoć pokušali balansirati na krovu nečijeg Audija s bocom votke na glavi i flekom od crnog vina na košulji. Ako ne želite da vam se to dogodi, imate nekoliko opcija: kad vas netko tagira na inkriminirajućoj fotki, možete sami skinuti taj tag, također možete jednostavno odbijati prijateljstva s ekipom s posla. Na kraju, možete jednostavno ne izlaziti van i ne piti, ali gdje je tu zabava?

4. Dodavanje prijatelja vodi u neizlječivu ovisnost

Kad smo već kod Facebook prijatelja, ova društvena mreža napravljena je s namjerom da budete u kontaktu s ljudima koje stvarno poznajete. No nigdje ne piše da to mora biti tako, pa neki korisnici kao prijatelje počnu dodavati sve ljude koji im se svide, koji imaju dobru fotku, koji su suprotnog spola, sve dok to ne preraste u bezumnu utrku u nagomilavanju prijatelja čije aktivnosti jednostavno ne možete (a vjerojatno i ne želite) pratiti.

5. Pripremite se na čitanje gomile nebitnih gluposti o ljudima koje ne poznajete

Jednom kad se to dogodi, nema vam druge nego čitati o zahodskim avanturama malog Toma iz Albuquerquea ili o depresiji Marijine papige, jer svi znaju da je izrazito nepristojno maknuti nekoga s liste prijatelja. Ako ste pretrpali listu prijatelja, a ne želite nikoga izbaciti, otkrit ćemo vam mali trik koji možda niste znali: u News Feedu možete za svaku novost kliknuti na Options te podesiti koliko često želite da se pojavljuju vijesti tog tipa ili od tog korisnika.

6. Dosadni prijatelji kojih se ne možete riješiti

Još su veći problem stvarni prijatelji koji su inače sasvim normalni, ali na Facebooku se pretvore u opsjednute manijake koji moraju biti članovi svake grupe, riješiti svaki blentavi kviz i sve to, jasno, podijeliti s vama. Nema vam druge nego svakodnevno klikati na tipku Ignore par desetaka puta te proklinjati dan kad ste se uopće zakačili na taj vražji Facebook.

7. Igranje nevjerojatno zaraznih (glupavih) igara

Jedan od razloga zašto je Facebook toliko popularan i zarazan su dodatne aplikacije, koje su uglavnom posve blesave, ali zato se na njih vrlo brzo zakačite i onda ih se ne možete riješiti. Potpisnik ovog teksta tako zna sve zastave svijeta u mikrosekundi dodijeliti pravoj zemlji, na što je potrošio svega par mjeseci bjesomučnog klikanja po aplikaciji nazvanoj Geo Challenge. A još kad vidite da je vaša omiljena osoba nadmašila vaš rekord, tek tada nećete moći prestati s igranjem. Uglavnom, nema vam spasa.

8. Posvemašnji gubitak privatnosti

Vaše fotografije nekoć ste gledali samo vi, vaša obitelj i bliski prijatelji, a sada ih - putem Facebooka - vidi pola svemira. No Facebook nudi vrlo precizno podešavanje opcija za privatnost, tako da tu i ne vidimo neki veliki problem. Puno je veći problem zaštititi se od samog Facebooka, koji putem vaših aktivnosti zna gdje živite, kojim stranicama surfate, što volite jesti, kada spavate, koji su vam interesi, ukratko - sve. Kod nas to i nije toliko očito, ali na engleskom govornom području to je vrlo razvidno iz reklama na desnoj strani Facebooka koje često pogađaju točno vaše interese. Iako se ne sjećate da ste ikad negdje eksplicitno napisali da, primjerice, kupujete novi automobil, oglasi za rabljene automobile počet će se odjednom pojavljivati sumnjivom učestalošću, a vi ćete se pomalo početi osjećati kao da ste još jedan nesretni žitelj Big Brother kuće.

9. Veze na Facebooku.

Ovo je zamka u koju mnogi korisnici upadnu. U osobnim detaljima možete napisati jeste li u vezi i kakva je prirode ta veza: jeste li oženjeni, hodate li, ili su se stvari zakomplicirale. Većina korisnika veselo popuni ove podatke, no što kad veza stvarno ode k vragu? Želite li uistinu svima javno obznaniti da ste prekinuli? Ili pak želite da se stvari pročuju, pa da vas onda začuđeni poznanici neprestano pitaju: 'Ali na Fejsu piše da je sve OK!?' Vjerujte nam na riječ: ovaj korak vam je najbolje preskočiti, ili barem od početka stavite status na 'It's Complicated' i ne mijenjajte ga dok se ne oženite ili ne udate.

10. Zbog Facebooka možete završiti i u zatvoru

Kao što ste nedavno mogli čitati u hrvatskim medijima, otvaranje ili pridruživanje nekoj grupi na Facebooku može rezultirati i ozbiljnim posljedicama. Iako se na svakom forumu pod suncem (a ima ih na milijune) svakodnevno pojavljuju razni trolovi koji polupismeno trabunjaju o Hitleru, ubojstvima, samoubojstvima, seksu sa životinjama i tome slično, odjednom je Facebook postao mjesto na kojem se tjera pravda kad su u pitanju inače rijetko primjenjivani zakoni o rasnoj mržnji i isticanju nacističkih simbola. No što je, tu je - dok je situacija takva kakva jest i dok odluke donose ljudi koji nemaju pojma o internetu, morat ćete se kloniti sumnjivih grupa na Facebooku, inače biste i vi mogli na kakav obavijesni razgovor.

House
Trajno baniran/a

Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Započeo/la tema :
Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty390 / 999390 / 999Facebook,  Zanimljive grupe na facebook-u, Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 16. 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

[Vrh]

- Similar topics