Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih?

+19
Šobota
Godal
valentino
Teo
nikolina
Lenica
Southernman
evitaa
diabolik.
eva kant
Amyicha
Mr.Cooly
Neu
stidljiva ljubičica
Sinister
fosforica
Hitman
House
Mass
23 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty Plastične operacije-bi li ikad išli na njih?

Postaj by Mass pon tra 27, 2009 6:17 am

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? 0382007.17

U želji da izgledaju što ljepše i što privlačnije, mnogi su se slavni i neslavni okrenuli plastičnoj kirurgiji. No u nekim slučajevima stvari su krenule u potpuno krivom smjeru.

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? 0371007.17

Hang Mioku
Najveću štetu plastična kirurgija ostavila je na licu 48-godišnje Hang Mioku. Sami kirurzi nisu toliko krivi koliko njena ovisnost o operacijama.

Prvu plastičnu operaciju imala je s 28 godina, a kasnije su se samo nizale jedna za drugom. Nakon što se njeno lice već potpuno izobličilo, svi kirurzi koje je molila za daljnje zahvate su je redom odbijali.

No kako bi zategnula svoje lice, Hang je sama u njega uštrcavala ulje za kuhanje, a posljedice su strašne...

Iako joj se javnost smilovala i skupila novac za operativne zahvate tijekom kojih joj je uklonjeno 260 grama strane supstance s lica i vrata, i dalje izgleda poprilično loše.

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? 0372007.17

Jocelyn Wildenstein
Najpoznatija ovisnica o plastičnim operacijama je Jocelyn Wildenstein, poznata i kao žena-mačka, koja je kako bi se unakazila potrošila čak 40 milijuna dolara. Njena ovisnost o plastičnoj kirurgiji započela je krajem 70-ih godina kad je svog tadašnjeg prebogatog muža uhvatila u krevetu s 21-godišnjom ruskom manekenkom. U želji da ponovo osvoji svog nevjernog supruga, krenula je pod nož. Ostalo je povijest...

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? 0373007.17

Michael Jackson
Kralj popa je nekad izgledao sasvim normalno, čak i privlačno, no zahvaljujući ljubavi prema kirurškom nožu, pretvorio se u nakazu. Njegove transformacije prate mnoge priče... Od presađivanja preko izbjeljivanja kože, do čak 10 operacija nosa...

Nažalost, kad se pogledaju današnje Michaelove fotografije većina toga stoji...

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? 0376007.17

Dennis Avner
Dennis Avner, potomak američkih Indijanaca, poznat je kao i čovjek-mačka, ili pod svojim urođeničkim imenom Mačka Koja Uhodi. Kako bi što više nalikovao totemskoj životinji tigru, podvrgao se nizu zahvata, kao što su tetovaže, umeci za brkove, umeci koji su mu izmijenili oblik lica te transformacija zubi koji sad nalikuju tigrovima.

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? 0377007.17

Eric Sprague
Eric Sprague, ili čovjek-gušter, rođen je 1972. i jedan je od začetnika trenda ''podjele'' jezika koja je zadnjih godina postala dosta popularna. Kako bi se pretovario u reptila, ovaj 37-godišnjak je proveo 700 sati u tattoo-salonu. Uz to je ugradio 10 teflonskih rogova iznad obrva, zube pretvorio u oštrice...

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? 0379007.17

Donatella Versace
Nakon smrti svog brata Giannija Versacea, Donatella Versace prošla je kroz ozbiljne transformacije zahvaljujući plastičnoj kirurgiji.

Tako njen nos misteriozno raste, kao i njen usne. Neprirodno zategnuto lice čak i kad se smije ukazuje da je i Botox bio u igri, a nakon što je drastično izgubila na kilaži, otkrila je da i u grudima ima umetke.

Izvor:net.hr
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty200 / 999200 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty Re: Plastične operacije-bi li ikad išli na njih?

Postaj by House pon tra 27, 2009 9:15 am

ajme našto liče, onaj me "tigar" najviše iznenadio

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty390 / 999390 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty Re: Plastične operacije-bi li ikad išli na njih?

Postaj by Hitman pon tra 27, 2009 6:17 pm

samo wtf
Hitman
Hitman
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty257 / 999257 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pon tra 27, 2009 6:28 pm

michael nije u ovoj klasi...
on je u klasi svakošušačkoholivudsko"popravljanje"...nema veze sa ostatkom.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty21 / 99921 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister pon tra 27, 2009 7:03 pm

Koje budale...ne znaš koja je veća...
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty14 / 99914 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by stidljiva ljubičica pon tra 27, 2009 7:07 pm

meni je najviše ža Jocelyn Wildenstein
jadnoj ženi nije to tribalo ali me je podsjetila da radi muškoga nikad ništa ne triba raditi, već ako mu nešto ne odgovara, najbolje ga zamijeniti... koliko njih ima koji bi bili presretni i s običnom ženom bez push up efekta

stidljiva ljubičica
Trajno baniran/a

Registriran/a : 03.04.2009
Broj postova : 2036
Reputacija Reputacija : 81
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty92 / 99992 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty Bi li ikad išli na plastičnu operaciju da imate mogućnosti

Postaj by Neu pet sij 01, 2010 8:54 pm

Bi li ikad išli na plastičnu operaciju da imate mogućnosti, ukaže vam se prilika, dobijete ju besplatno ili za jeftini novac?

Što bi operirali?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty999 / 999999 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mr.Cooly pet sij 01, 2010 10:32 pm

nebih išo nema šanse
Mr.Cooly
Mr.Cooly
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 21.04.2009
Broj postova : 4748
Reputacija Reputacija : 253
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty0 / 9990 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha pet sij 01, 2010 10:38 pm

nikada
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty113 / 999113 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet sij 01, 2010 11:18 pm

znam da si sigurno ne bi pumpala usne i stavjala silikon u sise.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty92 / 99992 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. sub sij 02, 2010 7:39 am

eva kant je napisao/la:znam da si sigurno ne bi pumpala usne i stavjala silikon u sise.

Ti imaš jebozovne usne i prelijepe grudi. zaljubljen

Ja se bojim doktora, pa shodno tome i takve jebade ne dolaze u obzirovanje.
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty74 / 99974 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sub sij 02, 2010 8:36 am

ma nema to veze s mojim izgledom, jednostavno mi je to ružno i umjetno.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. sub sij 02, 2010 8:41 am

Ružno je kad se pretjera.
Ima sisa i usana koje su prirodne, no većina će ih svrstati u silikonizirane.
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty74 / 99974 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa pet sij 29, 2010 2:25 pm

Nebi išla neovisno o novcu , ali kada bi doživjela nesreću koja bi imala za posljedicu fizičke ozljede koje su vidljive a može ih se korigirati onda bih sigurno išla.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty0 / 9990 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Southernman sub lip 16, 2012 9:28 pm

Prije otprilike pola sata sam se našao kraj jednog fast food-a di je ženi uhvatio stroj za tijesto ruku, strašno i užasno za vidjeti i još mi je mučnina u grudima.
Mislim da će plastičari imati na njoj posla cijelu noć i može bit stretna ako joj vrate prste u funkciju a nisam čak ni siguran jesu li svi na broju.

Za to služe plastičari a ne za pumpanje usana i ostalih pomodarija.
Southernman
Southernman
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 06.06.2012
Broj postova : 41
Reputacija Reputacija : 16
Godina imam : 49
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica čet lip 28, 2012 10:48 pm

nebi nikad išla na plastičnu operaciju, bitnije mi je zdravlje. smajlić

E!

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica sub stu 24, 2012 4:40 pm

sa 19 godin sam tila ić povećat grudi..
Ne znam koji mi je bija. hihih

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija Reputacija : 110
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina pet lip 28, 2013 4:57 am

Nikada...strah me inekciju dobiti,ili krv vaditi,a još da se režem dobrovoljno.,....nema šanse...kakva sam takva sam ,kome se nesviđa nemora da gleda....
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pet lip 28, 2013 5:47 am

ne bih išao ovako samo da izgledam mlađe i liepše (bez potrebe), ako bih išao onda bi to bilo samo ako bi imao neke ožiljke npr. opekotina na licu, ožiljci od nečeg i sl.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by valentino sub kol 17, 2013 9:08 pm

Išao bih ako se mora, kao i na svaku drugu operaciju.

valentino
Trajno baniran/a

Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Godal sri lis 09, 2013 1:23 pm

Sad kad sam sredio nos, postajem ozbiljan, privatni poduzetnik kao Richard Gere u Američkom žigalu.
Godal
Godal
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 03.10.2013
Broj postova : 213
Reputacija Reputacija : 25
Godina imam : 78
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Šobota sri lis 09, 2013 1:28 pm

Prelijep sam da bih trebao plastiku. No 2009 išao sam na nadogradnju malog i domalog prsta lijeve ruke.

Šobota
Trajno baniran/a

Registriran/a : 07.10.2013
Broj postova : 247
Reputacija Reputacija : 5
Godina imam : 50
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan pet vel 14, 2014 12:57 pm

Neu je napisao/la:Bi li ikad išli na plastičnu operaciju da imate mogućnosti, ukaže vam se prilika, dobijete ju besplatno ili za jeftini novac?

Što bi operirali?
Nista ne bih, prihvacam sebe ovakvu kakva jesam...i nikad ne bih napravila ovo sto je Madona (ocito tko ima novaca taj ne zna sto je dosta):

Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? 1661983_525772660869758_1435398416_n

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pet vel 14, 2014 2:09 pm

još sa šminkom na nekaj liči , a kako izgleda kad se ujutro probudi ....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty14 / 99914 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pet vel 14, 2014 2:53 pm

Mass je napisao/la:
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? 0377007.17

Eric Sprague
Eric Sprague, ili čovjek-gušter, rođen je 1972. i jedan je od začetnika trenda ''podjele'' jezika koja je zadnjih godina postala dosta popularna. Kako bi se pretovario u reptila, ovaj 37-godišnjak je proveo 700 sati u tattoo-salonu. Uz to je ugradio 10 teflonskih rogova iznad obrva, zube pretvorio u oštrice...

Izvor:net.hr

Ovdje su u pitanju body modifikacije a ne plastična operacija.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty39 / 99939 / 999Plastične operacije-bi li ikad išli na njih? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics