Lost - Izgubljeni (2004–2010)
+7
AryMan
Prop
Iron Man
evitaa
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
House
11 posters
Stranica 7 / 12.
Stranica 7 / 12. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Lost - Izgubljeni (2004–2010)
kako nije važna? mene sad to zanima i živcira me što ne znam kako to da on sad hoda otokom i neki ga vide i pokazuje pst, zašto se ne vrati svojoj ekipi, mislim, koji kurac?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
vidjet ćeš s vremenom da je to s Waltom jedna od sporednijih stvari. mislim, nešto će se riješiti s njim, samo neće otkriti je li on na kraju imao moći ili ne. ne brini, čeka te još puno zanimljivih misterija, pitanja i odgovora. pitaj narca ako meni ne vjeruješ
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Lost - 02x07 - The Other 48 Days ovo je definitivno jedna od najboljih epizoda u Lost-u, neizbježna za gledanje kako bi sve shvatili, najbolja epizoda druge sezone, prijašnje epke su mi bile relativno dosadnne ali ova epka je
napokon sam saznala što je bilo s drugim preživjelima iz aviona, s krila. ana mi se sviđa i sviđa mi se veliki crnac. ana je hrabra i pametna, dobro je skontala tko je bio šoijun pa ga je ubila.
Pogledah i
Lost - 02x08 - Collision
Lost - 02x09 - What Kate
Lost - 02x10 - The 23rd Psalm
odlične epke
ne mogu vjerovat da je Mr. Eko bio kriminalac prije pada leta, da je ubio brojne ljude, švercao drogu i sl, ali drago mi je da ga je šuga od brata spasila smrti iz prijašnjeg leta, jer da je on ušao u njega, bio bi mrtav. znači, njegove su one gospe u kojima je droga.
shanon je umrla, ubila ju je ana lucia, koja je pak policajka, i ne mogu vjerovati da je bila trudna kad je lik pucao u nju, u životu, rije pada leta, vjerojatno je zato tako nadrkana, ali ona mi je okej, tebi?
i da, kako se sad walter javlja preko kompa michaelu?
napokon sam saznala što je bilo s drugim preživjelima iz aviona, s krila. ana mi se sviđa i sviđa mi se veliki crnac. ana je hrabra i pametna, dobro je skontala tko je bio šoijun pa ga je ubila.
Pogledah i
Lost - 02x08 - Collision
Lost - 02x09 - What Kate
Lost - 02x10 - The 23rd Psalm
odlične epke
ne mogu vjerovat da je Mr. Eko bio kriminalac prije pada leta, da je ubio brojne ljude, švercao drogu i sl, ali drago mi je da ga je šuga od brata spasila smrti iz prijašnjeg leta, jer da je on ušao u njega, bio bi mrtav. znači, njegove su one gospe u kojima je droga.
shanon je umrla, ubila ju je ana lucia, koja je pak policajka, i ne mogu vjerovati da je bila trudna kad je lik pucao u nju, u životu, rije pada leta, vjerojatno je zato tako nadrkana, ali ona mi je okej, tebi?
i da, kako se sad walter javlja preko kompa michaelu?
Započeo/la tema :
meni je Ana Lucia jako drag lik, jedino mi je krivo što je ubila Shannon.
pa Walter se poskrivečki javlja, on je kod Drugih.
pa Walter se poskrivečki javlja, on je kod Drugih.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
da, znači, drugi isto imaju takvo sklonište?
i da li se walte rmože vratiti svojima, ako hoće ili je zarobljen?
i da li se walte rmože vratiti svojima, ako hoće ili je zarobljen?
Započeo/la tema :
što se tiče Drugih, vidjet ćeš u 3x01 kako i gdje oni žive.
Walt je zarobljen i kasnije će ga - uz neke uvjete koje ćeš vidjeti - Drugi vratiti Michaelu. ali ni to neće biti samo tako happy end, ali ti ne mogu reći da ne spojlam...
Volim taj Lockeov citat
Walt je zarobljen i kasnije će ga - uz neke uvjete koje ćeš vidjeti - Drugi vratiti Michaelu. ali ni to neće biti samo tako happy end, ali ti ne mogu reći da ne spojlam...
Volim taj Lockeov citat
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pogledah
Lost - 02x11 - The Hunting Party
Lost - 02x12 - Fire Water
Lost - 02x13 - The Long Con
Lost - 02x14 - One of Them
Lost - 02x15 - Maternity Leave
Lost - 02x16 - The Whole Truth
Lost - 02x17 - Lockdown
Lost - 02x18 - Dave
serija se doslovno pretvorila u dosadnu sapunicu gdje se više prikazuje što je bilo prije pada leta nego što je trenutno na otku, a kad se prikaže što je na otoku to su uglavnom nepotrebne scene poput kartanja, žderanja i sl.
jedina misterija je tko je onaj gale? jedino to. ostalo je nebitno. i da, bitno je da se od lockija tata prAvio mrtav, na kraju se pojaio, da bi žico lockija uslugu, da ode u banku po neke pare.
B O R I N G
Lost - 02x11 - The Hunting Party
Lost - 02x12 - Fire Water
Lost - 02x13 - The Long Con
Lost - 02x14 - One of Them
Lost - 02x15 - Maternity Leave
Lost - 02x16 - The Whole Truth
Lost - 02x17 - Lockdown
Lost - 02x18 - Dave
serija se doslovno pretvorila u dosadnu sapunicu gdje se više prikazuje što je bilo prije pada leta nego što je trenutno na otku, a kad se prikaže što je na otoku to su uglavnom nepotrebne scene poput kartanja, žderanja i sl.
jedina misterija je tko je onaj gale? jedino to. ostalo je nebitno. i da, bitno je da se od lockija tata prAvio mrtav, na kraju se pojaio, da bi žico lockija uslugu, da ode u banku po neke pare.
B O R I N G
Započeo/la tema :
na stranu sve misterije, ali likovi u LOST-u su fenomenalno napisani... ok imali su i oni promašaja i razvlačenja (iz vedra neba mi Kate pada na pamet), ali slojeviti su i inteligentno napisani... mislim da je to osnova uspjeha serije i nešto što danas mnogim serijama fali. mrzim kad serije imaju površne likove i ništa ne znaš o njima
mislim da ti se onda neće sviđati ni 3. sezona, pogotovo komplet od prvih 6 epizoda koji je kao neka mini-serija, kad su se bazirali većinom na Kate, Jacka i Sawyera (vidjet ćeš zašto). premda je 3x01 jako važna i 3x06 mi je dobra, ostalo možda da preskočiš? uglavnom, nemoj odustati od serije, šteta je jer si onda bezveze "gubila" vrijeme, a ništa nećeš saznati, a ostalo je puno misterija. kraj 3. sezone je meni najbolji kraj Losta, a 4. i 5. sezona te neke epizode u 6. su mi super.
mislim da ti se onda neće sviđati ni 3. sezona, pogotovo komplet od prvih 6 epizoda koji je kao neka mini-serija, kad su se bazirali većinom na Kate, Jacka i Sawyera (vidjet ćeš zašto). premda je 3x01 jako važna i 3x06 mi je dobra, ostalo možda da preskočiš? uglavnom, nemoj odustati od serije, šteta je jer si onda bezveze "gubila" vrijeme, a ništa nećeš saznati, a ostalo je puno misterija. kraj 3. sezone je meni najbolji kraj Losta, a 4. i 5. sezona te neke epizode u 6. su mi super.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 02x19 - S.O.S
Lost - 02x20 - Two For The Road
ove dvije su dobre.
Čekaj, zašto je michael ubio ana luciu i anu durgu ženu?
jesu kate i jack polubrat i polusestra?
Lost - 02x20 - Two For The Road
ove dvije su dobre.
Čekaj, zašto je michael ubio ana luciu i anu durgu ženu?
jesu kate i jack polubrat i polusestra?
Započeo/la tema :
Znači došla si tu. Uf, to je bio trenutak kad sam zamrzio Michaela. Druga ženska je Libby, Hurleyjeva simpatija... I jesi skužila iz flashbackova da se Libby i Hurley poznaju iz ludnice? To je bio jedan od šokova, a nisi navela...
Joj, iskreno sam zaboravio što je tu bilo. Koliko se sjećam, Michael je morao ubiti Anu Luciju jer je znala njegovu 'tajnu' a onda se pojavila Libby i u nju je slučajno pucao, baš se vidi da ga je to iznenadilo i da mu je krivo.
Nisu, ali Jack i Claire su polubrat i polusestra.
Joj, iskreno sam zaboravio što je tu bilo. Koliko se sjećam, Michael je morao ubiti Anu Luciju jer je znala njegovu 'tajnu' a onda se pojavila Libby i u nju je slučajno pucao, baš se vidi da ga je to iznenadilo i da mu je krivo.
Nisu, ali Jack i Claire su polubrat i polusestra.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Koju je tajnu znala? NIsam skužila da je Ana Lucia znala tajnu.
Nisam to skužila, vjerojatno sam premotavala taj dio jer je bila dosadna epizoda.
Nisam to skužila, vjerojatno sam premotavala taj dio jer je bila dosadna epizoda.
Započeo/la tema :
a ne sjećam se toga, kažem ti. mislim da je nešto vezano uz Henryja (to je zapravo Ben, jedan od Drugih).
edit: čitam opis na Wikipediji, piše ovako... Ana Lucia kaže Michaelu da ju je Henry ranije tog dana pokušao ubiti, i ona je njena pokušala ali nije uspjela povući okidač. Michael se ponudio da on ubije Henryja, ali nakon što mu je dala pištolj on je ubio nju. Onda je Libby došla i donijela deke i nju je slučajno upucao jer ga je preplašila tim što je ušla.
e sad, nešto čitam da su glumice izbačene iz serije jer su zaradile kazne za vožnju u pijanom stanju, i da se njihova smrt planirala više od godinu dana.
edit: čitam opis na Wikipediji, piše ovako... Ana Lucia kaže Michaelu da ju je Henry ranije tog dana pokušao ubiti, i ona je njena pokušala ali nije uspjela povući okidač. Michael se ponudio da on ubije Henryja, ali nakon što mu je dala pištolj on je ubio nju. Onda je Libby došla i donijela deke i nju je slučajno upucao jer ga je preplašila tim što je ušla.
e sad, nešto čitam da su glumice izbačene iz serije jer su zaradile kazne za vožnju u pijanom stanju, i da se njihova smrt planirala više od godinu dana.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
AryMan je napisao/la: finala sezone 2
Zadnje tri minute finala sezone 2 mi nisu bile jasne pa sam malo prošvrljao po Lost wikiji. Uglavnom neka dva lika koji su u nekom skloništu ili što već i snježnoj mećavi zovu plavušu i kažu "mislim da smo pronašli". Ispada da je to Penny, Desmondova žena, tako da sam zaključio da njega aktivno traže i da su našli otok.!
Evo, pogledala sam i ja finale druge sezone Losta, što da kažem? Bez teksta sam, koliko li je smao druga sezona loša, glupa, dosadna, bez smisla. Mišljenja sam kako se Lost mogao napravit u maksimalno 3 sezone, ima dosta nepotrebnih epizoda, dugih scena, druga sezona je drstično lošija od prve, nije čak ni zanimljiva, ni napeta, gledam radi reda jer sam počela gledat pa me zanima što će bit ali nisam fan, nisam uživljena i ne bih ovu seriju nikom preporučila.
Prva szeona mi je 7/10
Druga sezona mi je 4/10
Što je bitno u drugoj sezoni?
Bitno je to da su 'the others' ljudi koji koriste lažnu bradu.
Ana Lucia Cortez je bivša policajka koja je bila trudna kad ju je neki tamo čovo upucao, nakon toga mu se ona osvetila na način da ga je ubila (kad se oporavila, jel'). Nju je ubio Michael, čovo za kojega se mislilo da je dobar, na kraju je ispao govno koje bi zbog sina ugrozio sve tuđe živote, prodao svoje prijatelje, umjesto da je organizirao sa istima napad na 'the others' i tako bi ih vjerojatno i uspjeli krknuti.
Rose Nadler je prije pada leta bolovala od teške bolesti, ostalo joj je još godinu dana života, kad je došla na otok, osjećala se zdravom.
Desmond je bio u zatvoru, nije se slagao s ocem od cure te se odlučio natjecat protiv njega u trčanju, dobio je brod od Hurlijeve otočne cure - Elizabeth 'Libby' Smith, psihologinje, čiji muž je umro, te je brod ostao iza njega.
Mr. Eko je svećenik, prije pada leta je bio kriminalac, brat ga je prije leta učinio svećenikom. Na otoku je pronašao svog poginulog brata, koji je također bio svećenik, a prevozio je dorgu za njega koja je skrivena u kipovima djevice marije, točnije, kokain.
Henry Gale, lagator, uvukao se u kamp, a zapravo je jedna od 'the others' - michael ga je pustio iz kampa.
John Locke je naivan čovo, stari ga je sjebo dva puta, nije mu samo uzeo bubreg već mu je uzeo i ljubav. Zbog njega ga je ostavila cura. Mislim, lagao je curu da se ne viđa s tim govnetom od oca a zaprvao se viđao.
Što je bitno iz druge sezone? Hmmm...
Da postoji 5 karantena, da je eko našao mrtvog brata na otoku, da su the others u zadnjoj epki uz michaelovu pomoć oteli Jacka, Kate i Sawyera, Huga su pustili da se vrati u kamp i kaže prijateljima da nikad ne smiju doći tamo. Michael je sa svojim sinom otplovio u nekakvom brodiću, the others su ih pustili, to je bio dogovor. I tako je pak završila druga sezona. Eh da, pojavila su se ta dva čove koje Ary spominje, vjerojatno, točnije sigurno traže Desmonda po nalogu njegove cure.
Eh da, raznijeli su karantenu u kojoj su bili, nisu pritisnuli tipku, eksplodirala je. Postoji još jedna karantena u kojoj su pak ljudi bili zaduženi da snimaju sve ostale ljude u drugim karantenama, njihove radnje. I to su kao bilejžili u bilježnicu, i nakon toga bi bilježnicu stavili u nekakvu plastiku i plastiku stavljali o otvorm, a na snimci je prikazano kako ta plastika treba ići u ruke glavnih, naime, nije išla, već je sav taj materijal padao u šumu, na jedno obično mjesto. Bullshit.
Ništa posebno, uz ovaj moj post, slobodno preskočite gledanje druge sezone Losta, iz posta ćete sve saznati.
Autor: Neu, www.crofriends.com. Zabranjeno kopiranje posta na ostale stranice i forume, čak i uz naveden izvor podataka.
Započeo/la tema :
Pola si stvari krivo shvatila i dosta si važnih stvari koliko vidim preskočila jer si premotavala. Al okej, tvoj izbor.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Nisam premotava, smao sam možda dvije epke premotala i to ne cijele nego cca 10 minuta.
Što sam krivo shvatila a što pak izostavila?
Što sam krivo shvatila a što pak izostavila?
Započeo/la tema :
Namjerno tu navodiš pola stvari koje i jesu nevažne, samo da bi imala argumente reći da je sezona loša. Okej, prva je odlična i druga je možda neusporediva s prvom, ali je bilo itekako dosta dobrih i šokantnih trenutaka. Jedna od stvari koje ne mogu vjerovat da nisi komentirala i zaključila je to kako se Libby i Hurley poznaju iz ludnice, to je svima bio jedan od najvećih šok momenata.
Srećom, velika većina ljubitelja ovog žanra je već pogledala Lost pa ih nećeš odvratit od gledanja serije
Srećom, velika većina ljubitelja ovog žanra je već pogledala Lost pa ih nećeš odvratit od gledanja serije
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
to za hurleya uopće ne smatram bitnim za seriju, a taj dio sam, kao što sma i rekla premotala. to mi nije šok, jer svi se likovi znaju od prije. čak je i ana lucia bila s tatom od jacka. a kad su njih dvoje bili u autu, sojer je prošao kraj njih.
ovo je sve bitno da, al ništa spektakularno.
ostatak kipa, noga s 4 prsta, i to se vidjelo na možda 10 sekundi.
ana lucia je ubila shannon u drugoj sezoni ali u početku ili sredini, već sam na to i zaboravila, ubila ju je slučajno.
i da, neko vrijeme je walt lutao sma šumom i pokazivao psst, odjednom je on zarobljen i javlja se preko kompa.
znači, to se sve moglo stavit u 10 epizoda po sezoni. a ne pretjerivat s 24 epizode.
AryMan je napisao/la:sezona 2
- otkriće Desmonda i da je on odgovoran za pad aviona!
- Michael dobije poruku preko Desmondovog kompa i to je Walt!
- Michael ubija Ana Luciu i Libby i pušta Bena
- otkriće da je Libby bila u ludnici sa Hurleyjem
- Sayid, Sun i Jin vide ostatke kipa
- Ana Lucia ubija Shannon
ovo je sve bitno da, al ništa spektakularno.
ostatak kipa, noga s 4 prsta, i to se vidjelo na možda 10 sekundi.
ana lucia je ubila shannon u drugoj sezoni ali u početku ili sredini, već sam na to i zaboravila, ubila ju je slučajno.
i da, neko vrijeme je walt lutao sma šumom i pokazivao psst, odjednom je on zarobljen i javlja se preko kompa.
znači, to se sve moglo stavit u 10 epizoda po sezoni. a ne pretjerivat s 24 epizode.
Započeo/la tema :
nije važno na koliko se sekundi vidjelo, u tom i je misterija. žao mi je kako ti neke stvari ne shvaćaš ozbiljno i nemaš pojma koliko su sve sitnice važne. mislim da ti se neće svidjet ni prvi dio 3. sezone, ali ostatak je predobar. četvrta i peta sezona su mi bolje od druge i treće.
što se tiče broja epizoda, to je komercijala. Lost je najgledanija serija prošlog desetljeća, svaku epizodu pratilo je i do 20 milijuna ljudi, naravno da su htjeli to iskoristiti i snimit što više ep po sezoni.
što se tiče broja epizoda, to je komercijala. Lost je najgledanija serija prošlog desetljeća, svaku epizodu pratilo je i do 20 milijuna ljudi, naravno da su htjeli to iskoristiti i snimit što više ep po sezoni.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
shvaćam da je to misterija, odakle ta noga, što ona znači...
ali ne smatram da je to zanimljivo.
nemam pojma da li da gledam dalje, pročitala sma tvoj spojler treće sezone, ništa baš ne govori, osim bradatog jacka. budeš mi prepričao treću sezonu?
ali ne smatram da je to zanimljivo.
nemam pojma da li da gledam dalje, pročitala sma tvoj spojler treće sezone, ništa baš ne govori, osim bradatog jacka. budeš mi prepričao treću sezonu?
AryMan je napisao/la:
Sezona 3:
- otkriće da gledamo flashforward umjesto flashbacka je bilo zakon! "We have to go back, Kate!"
- Kate i Sawyer se prvi put poševe u kavezu
- Desmond i gđa. Hawking se upoznaju
- Ben dovodi Lockea u Jacobovu kolibu/"Help me"
- Ben upoznaje Richarda
- The Purge
- Charliejeva smrt, scena s njim u vodi i dlanom na kojim piše NOT PENNY'S BOAT
Započeo/la tema :
ajd ovak, pogledaj prve 4 minute 3x01 (do uvodne špice), a od svake sljedeće epizode pogledaj ono na početku 'iz prethodne epizode' te pogledaj kompletne epizode 3x08, 3x21, 3x22 i 3x23. mislim da će ti to biti dovoljno da pohvataš. ta sezona nije baš neka, a ni ja je nisam komentirao pa se ne sjećam baš.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ok, može.
flashforward umjesto flashbacka? ŠTO JE TO?
flashforward umjesto flashbacka? ŠTO JE TO?
Započeo/la tema :
vidjet ćeš, to je predobro, najšokantnije iz prve tri sezone. drago mi je da sad ne shvaćaš taj spojler jer ga nisi trebala pročitati. ako ti se to ne svidi, ne pričam više s tobom
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
a da samo pogledam 1,8,21,22, 23 epku, bez gledanja ostalih što je bilo, bum skontal asve? da ne moram skidat cijelu sezonu
Započeo/la tema :
AryMan je napisao/la:žao mi je kako ti neke stvari ne shvaćaš ozbiljno i nemaš pojma koliko su sve sitnice važne.
Sto mislis zasto vise nezelim sudjelovati u ovoj temi xD.
Nevolim kada ljudi neshvacaju sto se desava u seriji/filmu,premotavaju i slicno,i kasnije pljuju po seriji. Same sitnice u ovoj seriji znace jako puno,sitnice koje se kazu u radnom razgovoru imedu likova,a neki smatraju te rezgovore dosadnim i premotaju ih. Nadam se da neces nkad gledati superantural Neu
@neu Mislim kad bi pogledala sve epizode,ti i dalje nebi skontala xD
Zadnja promjena: Narco; sub oľu 09, 2013 1:18 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Tebi je narco i nekakav klišej film desetka, koji je pak nama ostalila jedva dva.
tako da... o tvom ukusu neću raspravljat.
tako da... o tvom ukusu neću raspravljat.
Započeo/la tema :
Stranica 7 / 12. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Lost Girl (2010– )
» Izgubljeni gradovi drevnog svijeta
» Lost Via Domus
» Lost in Space (1998)
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
» Izgubljeni gradovi drevnog svijeta
» Lost Via Domus
» Lost in Space (1998)
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
Stranica 7 / 12.