Lost - Izgubljeni (2004–2010)
+7
AryMan
Prop
Iron Man
evitaa
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
House
11 posters
Stranica 8 / 12.
Stranica 8 / 12. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Lost - Izgubljeni (2004–2010)
ne moraš gledat cijelu prvu ako ti se ne gleda, pogledaj samo prve minute da vidiš kako žive Drugi. osma je meni predobra zbog Desmonda. i onda pogledaj 21, 22, 23 - to su predfinalna i finalne epke.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Tebi je narco i nekakav klišej film desetka, koji je pak nama ostalila jedva dva.
tako da... o tvom ukusu neću raspravljat.
Imam razloga dati 10,film me je zabavio bez obzira sto drugi pljuju po njima.
Ja filmove neocjenjujem po detaljima koje 90% ljudi nece ni skuziti,ja ocjenujem koliko me je zabavio.
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Pogledala sam LOST S03E01. Meni je dobra epka, vidjela sam gdje žive 'the others' ali nije mi jasno kako su tamo dospjeli? i zašto drže njih troje?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Meni je isto bila dobra 3x01 kao i 3x06, zadnja prije veće pauze kad se serija originalno emitirala.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Super je osma epizoda. Pokušala sam gledati 20 - nisam ništa shvaćala, pa sam ugasila, isto tako i 21.
Ne mogu pohvarat sve ako nisam gledala cijelu sezonu.
Pogledala sam dvije szeone, da bih pogledala cijelu Lost seriju potrebito je da pogledam još oko 70 epizoda a toliko mi se ne da gledat.
Odustajem, odustajem od gledanja Losta.
Ne mogu pohvarat sve ako nisam gledala cijelu sezonu.
Pogledala sam dvije szeone, da bih pogledala cijelu Lost seriju potrebito je da pogledam još oko 70 epizoda a toliko mi se ne da gledat.
Odustajem, odustajem od gledanja Losta.
Započeo/la tema :
Žao mi je što odustaješ, istina je da se od ove serije ipak ne trebaju preskakati epizode. Samo molim te nemoj blatiti seriju i govoriti da je sranje kad nisi sve pogledala, a ne bi bila na vrhovima svih top lista najboljih serija u raznih kategorijama, ne bi je gledalo 20-ak milijuna gledatelja (u SAD-u, a još koliko preko torrenta u drugim zemljama) da je loša, i na kraju krajeva - ne bi dobila 6 sezona.
Ja ti onda ne preporučujem ni Supernatural ni Fringe jer sumnjam da bi pogledala (možda bi ti se svidjele, ali ti ne voliš kad ima više od 100 ep).
Ja ti onda ne preporučujem ni Supernatural ni Fringe jer sumnjam da bi pogledala (možda bi ti se svidjele, ali ti ne voliš kad ima više od 100 ep).
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Da ima manje epizoda, pogledala bih, ovako mi je to previše a ne mogu pohvatat sve ako preskačem. Žao mi je što nisam saznala što je bilo, ali ti mi možeš ispričat?
Započeo/la tema :
Znam da bi pogledala da ima manje ep, a tko zna, možda ti nekad dođe da pogledaš...
Ne znam šta da ti kažem, rekli smo ti da se mora pogledat da bi se shvatilo, ali pitaj šta te zanima pa ti možda budemo mogli odg.
Ne znam šta da ti kažem, rekli smo ti da se mora pogledat da bi se shvatilo, ali pitaj šta te zanima pa ti možda budemo mogli odg.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
nekako mi se ovih dana mota po mislima lost, ali samo zato što mi je Sawyer prespaljen. nešto si mislim da li da pogledam S03E02
Započeo/la tema :
e jebemu,bas sam napisao bibliju da ti spojlam seriju,a ti odustala od nje.
neka,bit ce jos serija za spojlanje
neka,bit ce jos serija za spojlanje
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
pogledat ću s03e02 sada dok se skine, no. ary, navukao si me i sa dmi se gleda iako mi posljednje epke nisu bile ok
Započeo/la tema :
treća sezona meni je slaba sve do polovine, popravlja se polako od 3x07 nadalje. ali jbg, izdrži jer ako preskačeš nećeš shvatit, isplatit će ti se zbog onoga što dolazi. jerbo finale treće, kao i četvrta i peta sezona su prejebene.
ne moraš gledat 5 ep dnevno pa ćeš možda lakše podnijet.
ne moraš gledat 5 ep dnevno pa ćeš možda lakše podnijet.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 03x02 - The Glass Ballerina - meni super epizoda, zapravo, ja ne volim 'the others' i kad su oni u epki epk ami bude loša. ovdje se saznalo da je sun varala jina, ne mogu vjerovati? i da li se njezin ljubavnik ubio ili ga je netko drugi gurnuo s balkona?
odlična scena kad je kate kopala a Sawyer ju onako strasno poljubio, uh... nije smio jer su im prijetili da moraju raditi ali ona mu je bila neodoljiva pa ju je zaskočio
njih dvoje su baš super kad se tako pale jedno na drugo
Lost - 03x04 - Every Man For Himself - odlična epizoda, o saweru, on je bio u zatvoru u koje je trebao bit još 6 godina ali se nagodio s upraviteljem ako sazna gdje zatvorenik drži pare da će ga pustit i pustili ga. on ima kćer? :O
super su mi on i kate i svidjelo mi se što kate kad je imala priliku pobjeći nije, jer nije htjela ostaviti njega.
Lost - 03x06 - I Do najbolja epizoda u lostu, sawer i hate su se seksali, napokon! i rekli su si da se vole.
ben ima tumor na kralježnici, jack će ga operirati. iako, voljela bih da ga ne operira, da ben umre jer me on najviše i živcira uz te sve svoje 'the others'
Lost - 03x07 - Not In Portland-odlična epka, ne mogu vjerovat da je i plavuša iz the others zarobljena. osmu sam još prije gledala.
odlična scena kad je kate kopala a Sawyer ju onako strasno poljubio, uh... nije smio jer su im prijetili da moraju raditi ali ona mu je bila neodoljiva pa ju je zaskočio
njih dvoje su baš super kad se tako pale jedno na drugo
Lost - 03x04 - Every Man For Himself - odlična epizoda, o saweru, on je bio u zatvoru u koje je trebao bit još 6 godina ali se nagodio s upraviteljem ako sazna gdje zatvorenik drži pare da će ga pustit i pustili ga. on ima kćer? :O
super su mi on i kate i svidjelo mi se što kate kad je imala priliku pobjeći nije, jer nije htjela ostaviti njega.
Lost - 03x06 - I Do najbolja epizoda u lostu, sawer i hate su se seksali, napokon! i rekli su si da se vole.
ben ima tumor na kralježnici, jack će ga operirati. iako, voljela bih da ga ne operira, da ben umre jer me on najviše i živcira uz te sve svoje 'the others'
Lost - 03x07 - Not In Portland-odlična epka, ne mogu vjerovat da je i plavuša iz the others zarobljena. osmu sam još prije gledala.
Započeo/la tema :
evo ti plus iliti lajk jer si nastavila gledat!
zaboravio sam da je bilo tako važnih scena u prvim epizodama S03. ma nisu to TOLIKO loše epizode, sad kad tako vidim mislim da će ti se svidjeti više od S02.
uff, i ja sam htio da Ben umre, ali kasnije će se on popravit.
Kate i Sawyer
zaboravio sam da je bilo tako važnih scena u prvim epizodama S03. ma nisu to TOLIKO loše epizode, sad kad tako vidim mislim da će ti se svidjeti više od S02.
uff, i ja sam htio da Ben umre, ali kasnije će se on popravit.
Kate i Sawyer
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ma ove epizode su bolje od cijele druge sezone jer su u njima kate i sawer, uh, njih dvoje su mi zakon.
ben je ljigaaaaaa
ben je ljigaaaaaa
Započeo/la tema :
mislio sam da ti se neće svidjet je su prvih 6 ep usredotočeni na Kate, Sawyera, Bena, Jacka i Juliet (plavuša), ali drago mi je da sam se prevario
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pogledala sam i 11 epizodu i epke prije nje , no. Ove su mi malo lošije epizode jer u njima više nema tog barenja između Kate i Sawera.
Ono što je bitno, možda Jackova tetovaža koja znači 'hoda s nama ali nije jedan od nas', zatim Kate i Sawer su se vratili u kamp kod svoje ekipe, bez Jacka, jer Jack je sredio s 'the others' da ih puste, tj. pobjegli su.
Ne zn am zašto se tebi prvih 7 epizoda nije dopalo, meni su baš te najdraže.
Lost - 03x12 - Par Avion - odlična epka, Kate, Lock i još dvoje su pošli tražiti Jacka i kad su napokon našli mjesto gdje žive the others vidjeli su jacka kako se igra loptom s tomom? wtf, zar nije zarobljen, izgled ami sretno tu?
a carie je jackova sestra?
Ono što je bitno, možda Jackova tetovaža koja znači 'hoda s nama ali nije jedan od nas', zatim Kate i Sawer su se vratili u kamp kod svoje ekipe, bez Jacka, jer Jack je sredio s 'the others' da ih puste, tj. pobjegli su.
Ne zn am zašto se tebi prvih 7 epizoda nije dopalo, meni su baš te najdraže.
Lost - 03x12 - Par Avion - odlična epka, Kate, Lock i još dvoje su pošli tražiti Jacka i kad su napokon našli mjesto gdje žive the others vidjeli su jacka kako se igra loptom s tomom? wtf, zar nije zarobljen, izgled ami sretno tu?
a carie je jackova sestra?
Započeo/la tema :
Prvih 6, zapravo. originalno su emitirane prije 3-mjesečne pauze i bile su kao neka mini serija. fanovi to baš nisu gotivili. od tih 6, sjećam se da su mi 3x01 i 3x06 bile najbolje.
da, to mi je iz 3x12 bilo tu negdje sredinom sezone počinju odlične epke.
Carrie je Jackova polusestra, imaju istog oca.
da, to mi je iz 3x12 bilo tu negdje sredinom sezone počinju odlične epke.
Carrie je Jackova polusestra, imaju istog oca.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 03x13 - The Man From Tallahassee - Lock je raznio podmornicu, i kako to da je našao svog starog na otoku kod the others?
Započeo/la tema :
e to je taj trenutak kad sam zamrzio Lockea, jer se ponio kao sebični gad koji je uvjeren da mu je sudbina ostati na otoku!!!
i meni je bilo iznenađenje što je Lockeov stari živ... vidjet ćeš što će još biti. prevarant je, ima veze sa "Sawyerom".
i meni je bilo iznenađenje što je Lockeov stari živ... vidjet ćeš što će još biti. prevarant je, ima veze sa "Sawyerom".
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
i meni je lock ispao pizda
Lost - 03x15 - Left Behind- znači, kate je poznavala sawerovu žensku? i zašto su the others ostavili plavušu i svi pobjegli?
Lost - 03x16 - One Of Us - Ne mogu vjerovati da je Ben namjerno ubacio Juliet u kamp kod Jacka, da je to sve isplanirao? Ali zašto? Što će sad bit? Oni sad misle da je Juliet jedna od njih.
Lost - 03x18 - D.O.C Ona ženskica koja je pala na otok, pa su joj izvaidli granu je rekla da su pronašli let ali da su svi mrtvi, kako su mrtvi ako su ovi živi?
Lost - 03x19 - The Brig Lockijev stari je zapravo onaj prevarant koji je pokrao mamu od Sawera? :O Sawer ga je ubio.
Kate je došla reći Jacku da su našli ženu, na to je plavušica rekla 'trebamo joj reći' a što to?
Lost - 03x20 - The Man Behind the Curtain - epizoda o benu, zanimljiva je.
Lost - 03x15 - Left Behind- znači, kate je poznavala sawerovu žensku? i zašto su the others ostavili plavušu i svi pobjegli?
Lost - 03x16 - One Of Us - Ne mogu vjerovati da je Ben namjerno ubacio Juliet u kamp kod Jacka, da je to sve isplanirao? Ali zašto? Što će sad bit? Oni sad misle da je Juliet jedna od njih.
Lost - 03x18 - D.O.C Ona ženskica koja je pala na otok, pa su joj izvaidli granu je rekla da su pronašli let ali da su svi mrtvi, kako su mrtvi ako su ovi živi?
Lost - 03x19 - The Brig Lockijev stari je zapravo onaj prevarant koji je pokrao mamu od Sawera? :O Sawer ga je ubio.
Kate je došla reći Jacku da su našli ženu, na to je plavušica rekla 'trebamo joj reći' a što to?
Lost - 03x20 - The Man Behind the Curtain - epizoda o benu, zanimljiva je.
Započeo/la tema :
ne sjećam se ovog iz 3x18...
3x19
još su ti 3 epke ostale. uh da bar mogu izbrisat pamćenje da opet doživim to finale, pogotovo zadnjih par minuta
3x19
još su ti 3 epke ostale. uh da bar mogu izbrisat pamćenje da opet doživim to finale, pogotovo zadnjih par minuta
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 03x21 - Greatest - epizoda o Charlie-u. Odlična. Mislila sam da će na kraju epizode umrijeti ali srećom nije. Ušao je u podmornicu gdje su ga dočekale dvije naoružane ženskice. Uzbudljiv kraj.
Ary, sjećaš se te epke?
Ary, sjećaš se te epke?
Započeo/la tema :
zadnje tri epizode S03 su predobre. tog se apsolutno sjećam. jedva čekam da pogledaš iduće dvije. vidjet ćeš šta će bit sa charliejem i desmondom.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pogledala sam finale LOST S03 i mogu napisati da je odlična sezona, 8/10.
Tužan mi je Charlijev kraj.
Nejasan mi je bradati Jack iz budućnosti.
Hurley-evo spašavanje je carski.
Tužan mi je Charlijev kraj.
Nejasan mi je bradati Jack iz budućnosti.
Hurley-evo spašavanje je carski.
Započeo/la tema :
Stranica 8 / 12. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Lost Girl (2010– )
» Izgubljeni gradovi drevnog svijeta
» Lost Via Domus
» Lost in Space (1998)
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
» Izgubljeni gradovi drevnog svijeta
» Lost Via Domus
» Lost in Space (1998)
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
Stranica 8 / 12.