Lost - Izgubljeni (2004–2010)
+7
AryMan
Prop
Iron Man
evitaa
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
House
11 posters
Stranica 10 / 12.
Stranica 10 / 12. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Lost - Izgubljeni (2004–2010)
Lost - 04x07 - Ji Yeon
Ova sedma epizoda četvrte sezone je nejasna. Sun rađa, Jin dolazi i netko ispred vrata mu kaže da je rodila sina a ona je rodila kćer? I zašto se on skrivao, nije ušao u sobu? I na kraju epizode Sun ide na Jinov grob i kaže mu da je rodila kćer? Znači totalno zbunjeno.
A Dezmond i Said su na spasilačkom brodu sreli starog od Walta, koji se sad drugačije zove, uh.. Da mi je znat kako je dospio tamo. Nije ih ni prepoznao.
Ova sedma epizoda četvrte sezone je nejasna. Sun rađa, Jin dolazi i netko ispred vrata mu kaže da je rodila sina a ona je rodila kćer? I zašto se on skrivao, nije ušao u sobu? I na kraju epizode Sun ide na Jinov grob i kaže mu da je rodila kćer? Znači totalno zbunjeno.
A Dezmond i Said su na spasilačkom brodu sreli starog od Walta, koji se sad drugačije zove, uh.. Da mi je znat kako je dospio tamo. Nije ih ni prepoznao.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Lost je zbunjola od serije
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Lost - 04x08 - Meet Kevin Johnson - znači Majkl se ubacio tajno na brod kako bi radio za Bena da spasi svoje prijatelje s otoka jer bi ih čovjek čiji je brod sve pobio pošto je lažirao njihovu smrt?
De mi objansi prošli moj post, odgovori mi.
De mi objansi prošli moj post, odgovori mi.
Započeo/la tema :
evo moj komentar na tu epku.
U toj epizodi prikazali su prošlost i budućnost; Jin je u prošlosti, a Sun u budućnosti. Uglavnom, Jin je u životu prije avionske nesreće kupio pandu za ženu nekog poslovnog partnera.
AryMan je napisao/la:S04E07 mi je predobra i prešokantna
Prvo sam pomislio da je Sun u prošlosti već bila trudna pa sam se sjetio da sada prikazuju scene nakon spašavanja s otoka. Onda otkriće da Jin ne kupuje pandu i ne žuri k Sun u bolnicu, u međuvremenu se na brodu pojavljuje Michael pod lažnim imenom, i na kraju vidimo Sun i Hurleyja s djetetom na Jinovom grobu
U toj epizodi prikazali su prošlost i budućnost; Jin je u prošlosti, a Sun u budućnosti. Uglavnom, Jin je u životu prije avionske nesreće kupio pandu za ženu nekog poslovnog partnera.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
To nisam shvatila, to mi je bilo zbunjeno.
Lost - 04x09 - The Shape of Things to Come - :O
Ben i Said će u budućnosti raditi zajedno. Šokirana sam. A Ben je prijetio Charlesu, starom od Penelope da će mu ubiti kćer jer je on ubio njegovu. Žao mi je zbog smrti benove kćeri, njezinog dečka i majke.
Nejasno mi je kako Ben upravlja onim crnim dimom, taj dim je ubio vojnike?
Najbolja izjava kad je Sawyer rekao Locku 'ako padne jedna dlaka s njegove kuštarve kose, naći ću te i ubiti' a mislio je da debelog. hahahaha
Jel tebi dobra ta epka? Ima li tvoj komentar za nju?
Lost - 04x09 - The Shape of Things to Come - :O
Ben i Said će u budućnosti raditi zajedno. Šokirana sam. A Ben je prijetio Charlesu, starom od Penelope da će mu ubiti kćer jer je on ubio njegovu. Žao mi je zbog smrti benove kćeri, njezinog dečka i majke.
Nejasno mi je kako Ben upravlja onim crnim dimom, taj dim je ubio vojnike?
Najbolja izjava kad je Sawyer rekao Locku 'ako padne jedna dlaka s njegove kuštarve kose, naći ću te i ubiti' a mislio je da debelog. hahahaha
Jel tebi dobra ta epka? Ima li tvoj komentar za nju?
Započeo/la tema :
nema, sljedeći mi je komentar na finale S04 ja mislim. nisam baš svaku ep komentirao.
jedva čekam da vidiš jednu scenu s Benom i Sayidom iz 5x10. ništa ti neće bit jasno, ali razjasnit će jedan razgovor u 5x11.
peta sezona mi je prejebena što se šokova tiče. na prvu mi se možda i nije svidio smjer kojim je serija krenula, ali odmah mi se tijekom sljedeće epke svidjelo
jedva čekam da vidiš jednu scenu s Benom i Sayidom iz 5x10. ništa ti neće bit jasno, ali razjasnit će jedan razgovor u 5x11.
peta sezona mi je prejebena što se šokova tiče. na prvu mi se možda i nije svidio smjer kojim je serija krenula, ali odmah mi se tijekom sljedeće epke svidjelo
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 04x10 - Something Nice Back Home - jACK I Kate su zajedno u budućnosti, usvojili su Aerona, Kate je radila neke poslove za Sawyera pa je Jack bio ljubomoran i svađali su se.
Nikako nisam za Kate i Jacka, među njima nema kemije ili ju pak ja ne primjećujem?
Ja sam za Kate i Sawyera.
Jel tebi bila dobra ta epizoda?
Ovdje je Jack već lagano počeo tonuti u propast, počeo je koristtii tablete.
Da, i meni je bilo tužno to kad je majka od Clarie rekla Jacku da su njih dvoije polubrat i polusestra. Tužna scena i to baš na pokopu Jackovog oca.
Finale četvrte sezone su mi odlični, žao mi je Jina, poginuo je na brodu ali nekako se nadam da je ipak preživjeo i za to je kriv Ben jer je ubio onog čovu koji je kriv za bombu.
Sawyer je ispao legenda kad je iskočio iz helića, kako bi se ostali mogli spasiti pošto su bili preteški.
Susret Deza i Pney je božanstven, i zo kako su zapravo ispalnirali da sakriju otok i slažu što je bilo kako bi zaštitili ostale preživjele na otoku.
Šokirana sam kad sam vidjela Locka u lijesu,uopće nije pisalo njegovo ime gore? I ben se pojavio.
Ben, pošto je pomakao otok ne može se vratiti ali se zato ostali moraju, baš me zanima zašto.
Treća sezona mi je bolja nego četvrta.
Četvrta sezona mi je 6/10
Uvod u petu sezonu mi se nije dopao, dosadnjikav je, osjećala sam kao da gledam drugu seriju, previše se skače iz jednog vremena u drugo vrijeme.
No, Lost - 05x06 - 316 mi je odlična epizoda. Svi se vraćaju natrag na otok, jedino se ne vraća mali Aeron, niti se zna što je bilo s njim, Kate je rekla Jacku da ju ne ispituje z anjega. Gdje je mali uopće? Zašto ga nije povela na otok, jer akos e svi moraju vratiti logika je da se i on mora jer i on je s otoka i rođen na njemu? Još uvijek ne znam što je bilo s Clarie?
i kako to da su se morlai vratiti, nisam skužila da se moraju već da se žele a u tome je razlika?
P.S. Na kraju šeste epizode se pojavljuje Jin, koji pak je sad u drugoj dimenziji? ako sam dobro shvatila?
Nikako nisam za Kate i Jacka, među njima nema kemije ili ju pak ja ne primjećujem?
Ja sam za Kate i Sawyera.
Jel tebi bila dobra ta epizoda?
Ovdje je Jack već lagano počeo tonuti u propast, počeo je koristtii tablete.
LOST FINALE ČETVRTE SEZONE
AryMan je napisao/la:Dovršio sam i 4. sezonu
OMG! OMG! Claire je Jackova polusestra
Moram priznati da sam pogodio o kojoj se curi radi dok mu je njena mama priznavala istinu. Znao sam da je neka plavuša (kao i mama), a i zanimljivo je s obzirom da je on usvojio njenu bebu Ali ipak sam šokiran
Finale mi nije nešto posebno šokantno, osim Lockea u lijesu u zadnjih pet sekundi...
Jako mi je bilo tužno kad je Sun spoznala i vidjela da je brod na kojem je Jin eksplodirao No uopće mi nije žao što je Michael poginuo koji se ispostavio kao prava pizda.
Susret Penny i Desmonda
Da, i meni je bilo tužno to kad je majka od Clarie rekla Jacku da su njih dvoije polubrat i polusestra. Tužna scena i to baš na pokopu Jackovog oca.
Finale četvrte sezone su mi odlični, žao mi je Jina, poginuo je na brodu ali nekako se nadam da je ipak preživjeo i za to je kriv Ben jer je ubio onog čovu koji je kriv za bombu.
Sawyer je ispao legenda kad je iskočio iz helića, kako bi se ostali mogli spasiti pošto su bili preteški.
Susret Deza i Pney je božanstven, i zo kako su zapravo ispalnirali da sakriju otok i slažu što je bilo kako bi zaštitili ostale preživjele na otoku.
Šokirana sam kad sam vidjela Locka u lijesu,uopće nije pisalo njegovo ime gore? I ben se pojavio.
Ben, pošto je pomakao otok ne može se vratiti ali se zato ostali moraju, baš me zanima zašto.
Treća sezona mi je bolja nego četvrta.
Četvrta sezona mi je 6/10
Uvod u petu sezonu mi se nije dopao, dosadnjikav je, osjećala sam kao da gledam drugu seriju, previše se skače iz jednog vremena u drugo vrijeme.
No, Lost - 05x06 - 316 mi je odlična epizoda. Svi se vraćaju natrag na otok, jedino se ne vraća mali Aeron, niti se zna što je bilo s njim, Kate je rekla Jacku da ju ne ispituje z anjega. Gdje je mali uopće? Zašto ga nije povela na otok, jer akos e svi moraju vratiti logika je da se i on mora jer i on je s otoka i rođen na njemu? Još uvijek ne znam što je bilo s Clarie?
i kako to da su se morlai vratiti, nisam skužila da se moraju već da se žele a u tome je razlika?
P.S. Na kraju šeste epizode se pojavljuje Jin, koji pak je sad u drugoj dimenziji? ako sam dobro shvatila?
Započeo/la tema :
Mislim da je Aaron s bakom (Claireinom mamom).
Claire ćeš još vidjeti i iznenadit ćeš se kako živi.
Vratili su se jer im je Locke rekao da će u protivnom svi koje su ostavili na otoku umrijeti. Osim toga, svatko od njih je imao osobne razloge za povratak. Npr. Sun se želi uvjeriti da je Jin zaista mrtav. Hurley je mentalno zdrav jedino na otoku. Jack na otoku nije ovisan o narkoticima. Kate je na otoku heroj, a izvan njega ubojica itd. U vanjskom svijetu svima su životi sjebani, otok im je sudbina. Ali vidjet ćeš još što će sve biti...
Claire ćeš još vidjeti i iznenadit ćeš se kako živi.
Vratili su se jer im je Locke rekao da će u protivnom svi koje su ostavili na otoku umrijeti. Osim toga, svatko od njih je imao osobne razloge za povratak. Npr. Sun se želi uvjeriti da je Jin zaista mrtav. Hurley je mentalno zdrav jedino na otoku. Jack na otoku nije ovisan o narkoticima. Kate je na otoku heroj, a izvan njega ubojica itd. U vanjskom svijetu svima su životi sjebani, otok im je sudbina. Ali vidjet ćeš još što će sve biti...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 05x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham si ti skužio ovu epku o Lcku?
Znači, htio se objesit jer ga nitko nije slušao da se vrate na otok, zatim je znao da je Jin živ ali Jin nije htio da se Sun vrati na otok, zatim je u trenutku kad se htio objesit uletio Ben koji ga je spasio i nakon nekoliko minuta ga je ben ugušio. Zašto ga je ben ubio?
i kako to da sad kad su se vratili na otok, nosili su locka u lijesu i na otoku je lock sad živ? što je on oživio?
Znači, htio se objesit jer ga nitko nije slušao da se vrate na otok, zatim je znao da je Jin živ ali Jin nije htio da se Sun vrati na otok, zatim je u trenutku kad se htio objesit uletio Ben koji ga je spasio i nakon nekoliko minuta ga je ben ugušio. Zašto ga je ben ubio?
i kako to da sad kad su se vratili na otok, nosili su locka u lijesu i na otoku je lock sad živ? što je on oživio?
Započeo/la tema :
Nije Locke oživio. Neću ti spojlati. Narco ti je napisao tko je Locke, ali preskočila si post. To je veeeliki spojler. Ne želiš znati prije vremena.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
jel lock Bog? ili tako nešto poput boga? ako nije oživio kako je sad na otoku i hoda?
Započeo/la tema :
Ne, nije Bog, ni išta slično. Nije bi brat blizanac
Kad se otkrije tko je, objasnit će se misterija iz prošlih sezona.
Kad se otkrije tko je, objasnit će se misterija iz prošlih sezona.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
]Lock je najvjerojatnije poginio davnih dana i black smoke je preuzeo njegov oblik
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Lost - 05x08 - LaFleur kakva epizoda, kakva epizoda! uživala sam.
Ne mogu vjerovati da je nakon 3 godine što je oceanova šestorka otišla s otoka, da je Juliet Burke bila u vezi s Sawyerom i taman kad je Sawyer mislio da je zaboravio Kate, pojavljuju se Kate i ekipa na otoku. Koji kraj epizode, uh...
Jedva čekam vidjeti što će bit dalje.
Nikako nisam za ljubavnu vezu Juliet Burke i Sawyera, a ti Ary?
Sjećaš li se ove epizode i jel ti se dopala?
Ne mogu vjerovati da je nakon 3 godine što je oceanova šestorka otišla s otoka, da je Juliet Burke bila u vezi s Sawyerom i taman kad je Sawyer mislio da je zaboravio Kate, pojavljuju se Kate i ekipa na otoku. Koji kraj epizode, uh...
Jedva čekam vidjeti što će bit dalje.
Nikako nisam za ljubavnu vezu Juliet Burke i Sawyera, a ti Ary?
Sjećaš li se ove epizode i jel ti se dopala?
Započeo/la tema :
Ni ja nisam za njihovu vezu. Heh, malo su se zamijenili za partnere.
Uf, vidjet ćeš tek finale sezone (mislim na zadnje minute, i doslovno na zadnju stotinku). To mi finale isto nije bilo loše, mogu zamislit kako je ljudima koji su morali čekat godinu dana na novu sezonu.
Uf, vidjet ćeš tek finale sezone (mislim na zadnje minute, i doslovno na zadnju stotinku). To mi finale isto nije bilo loše, mogu zamislit kako je ljudima koji su morali čekat godinu dana na novu sezonu.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Joj ary baš mi je drago što nas dvoje pričamo o lostu.
ej ali naš kako sam ostala paffffffff sad na kraju ove epizode. i tko bi uopće i očekivao njih dvoje zajedno i taman kad sawyer prestane mislit na kate ona se pojavi, joj jedva čekam vidjeti sad njihov susret, već su se vidjeli ali zanima me kako će se ponašati.
nego, znači finale pete szeone su šok?
p.s. u kojoj epki saznajem o locku to što me zanima i tko je on?
ej ali naš kako sam ostala paffffffff sad na kraju ove epizode. i tko bi uopće i očekivao njih dvoje zajedno i taman kad sawyer prestane mislit na kate ona se pojavi, joj jedva čekam vidjeti sad njihov susret, već su se vidjeli ali zanima me kako će se ponašati.
nego, znači finale pete szeone su šok?
p.s. u kojoj epki saznajem o locku to što me zanima i tko je on?
Započeo/la tema :
i meni
da, sjećam se te epizode. Kate i Jack su mi još nekako par, ali Sawyer i Juliet nikako. buuu!
iskreno, ne znam kad se točno sazna to za Lockea, pomiješalo mi se sve. valjda u finalu pete sezone. neki imaju teorije da je bilo naznaka još od početka.
da, sjećam se te epizode. Kate i Jack su mi još nekako par, ali Sawyer i Juliet nikako. buuu!
iskreno, ne znam kad se točno sazna to za Lockea, pomiješalo mi se sve. valjda u finalu pete sezone. neki imaju teorije da je bilo naznaka još od početka.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 05x09 - Namaste - ovo mi je baš glupa epizoda. kako ih je ugledao, sawyer ih je ubacio kao da su znanstvenici, nije rekao tim ljudima da se znaju od ranije, čak je i za sayida rekao da je agresivni i stavio ga u zatvor. što ne pobiju te ljude ionako je prošlost, i da, mali ben kod saida, to mi je bez veze.
Lost - 05x10 - Hes Our You - Said je u prošlosti ubio Bena, kao dječaka, kako je onda Ben doživio starost?
Lost - 05x10 - Hes Our You - Said je u prošlosti ubio Bena, kao dječaka, kako je onda Ben doživio starost?
Započeo/la tema :
Haha. To sam ti rekao za 5x10 Objasnit će ti jedan razgovor u idućoj epizodi - pozorno prati.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 05x11 - Whatever Happened, Happened - pogledal aupravo, šokirana sam. Kate je dakle odvela malog ranjenog bena ostalima u šumu i na to je jedan rekao ako ga spase nikad više neće bit isti, da će se izgubit njegova nevinost. dakle ben je postao the others kad ga je said upucao i kad ga je kate predala njima da ga spase?
Započeo/la tema :
Dobro si shvatila.
Evo kako sam ja komentirao te dvije epizode...
Evo kako sam ja komentirao te dvije epizode...
AryMan je napisao/la:Kraj 5x10 Oprostite, ali moram ovako napisati - JEBEMTILOST!
Sayid je pucao u malog Bena. Koji racku?!
Jel ipak postoji prokleti paralelni svijet? Ono, ako skaču kroz vrijeme, možda skaču i kroz svjetove? U jednom je mali Ben pobjegao kod Drugih i pobio Dharmu (bez pojavljivanja Sayida u tom svijetu), a oni su sada u paralelnom svijetu gdje će se ubojstvom Bena stvari odvijati drugačije (mislim, možda će Dharma opet biti pobijena, ali na drugačiji način).
S05E11
Što se tiče pucanja u malog Bena, hvala Hurleyju i Milesu na onom razgovoru
"Kad je Ben pokrenuo kolut, vrijeme za nas više nije ravna linija. Naši doživljaji u prošlosti i budućnosti dogodili su se prije ovih sadašnjih doživljaja."
Znači oni mogu umrijeti jer je to njihova sadašnjost. Ben ne može umrijeti jer je to njegova prošlost - mora odrasti i postati vođa Drugih.
Još je pitanje hoće li se Ben sjetiti da ga je Sayid upucao...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Dosadna mi je peta szeona, ove epke su baš dosadne pa sam ih premotala. Ostalo mi je još par epizoda pete sezone.
Započeo/la tema :
Nemoj premotavat, mislim da nećeš ništa skužit.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Onaj kinez iz stanica na otoku je stari od onog lika, onog kineza koji vidi duhove.
Onaj fizičar što je imao pokus na štakoru je sin od one žene koja će vratiti ekipu na otok.
Pogledala sam 15 epizodu, John želi ubiti Jacoba, a meni se činilo kao da je on taj Jacob?
Jack želi deaktivirati bombu, tako da se njihov let nikad ne sruši, tad će izbrisat zadnje 3 godine njihova života.
Sam nešt propustila?
Onaj fizičar što je imao pokus na štakoru je sin od one žene koja će vratiti ekipu na otok.
Pogledala sam 15 epizodu, John želi ubiti Jacoba, a meni se činilo kao da je on taj Jacob?
Jack želi deaktivirati bombu, tako da se njihov let nikad ne sruši, tad će izbrisat zadnje 3 godine njihova života.
Sam nešt propustila?
Započeo/la tema :
Skoro te niš' ne kontam, kad ne koristiš imena.
Jesi skužila da je Daniel Faraday sin Charlesa Widmorea i Eloise Hawking?
Za koga ti se učinilo da je Jacob? Locke?
Ostale su ti još 2 epizode ove sezone, to pogledaj bez premotavanja.
Jesi skužila da je Daniel Faraday sin Charlesa Widmorea i Eloise Hawking?
Za koga ti se učinilo da je Jacob? Locke?
Ostale su ti još 2 epizode ove sezone, to pogledaj bez premotavanja.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 10 / 12. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Lost Girl (2010– )
» Izgubljeni gradovi drevnog svijeta
» Lost Via Domus
» Lost in Space (1998)
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
» Izgubljeni gradovi drevnog svijeta
» Lost Via Domus
» Lost in Space (1998)
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
Stranica 10 / 12.