Lost - Izgubljeni (2004–2010)
+7
AryMan
Prop
Iron Man
evitaa
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
House
11 posters
Stranica 6 / 12.
Stranica 6 / 12. • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Lost - Izgubljeni (2004–2010)
Margaritić, bacaj se na komentare kao i ja kad budeš počela gledat drugu sezonu , nadam se da ćemo zajedno komentrirati, ti, ary, narco i ja.Margarita_Bulgakova je napisao/la:Neu, ako nastaviš gledati ovim tempom, pogledat ćeš čitavu seriju prije nego što ja završim 2. sezonu Ali baš mi je drago što gledaš i što ti se sviđa Za finale prve sezone reagirala sam slično kao Ary, ali nisam imala skinutu 2. sezonu pa sam doslovno sjedila pored laptopa i čekala da mi se skine 1. epizoda, samo da mogu nastaviti E, a onda laganini dalje...
Meni se u seriji najviše sviđa to što pokazuju dosta toga iz njihovih života prije nego što su stigli na otok. Vjerojatno će se tako doći i do povezanosti između svih njih.
uh, jedva čekam vidjet.AryMan je napisao/la:nije to neu, nešto što bude kasnije...
i ja sam takvim tempom gledao, po par epizoda dnevno.
pozz cure, idem sad
Narco je napisao/la:lol,ja sam gledao po 10 epizoda na dan. zavrsio sam sve u 2 tjedna
a ne vidim baš da si nešto pisao u ovu temu, kakva ti je serija, omiljeni lik i sl.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Pa nije mi zanimljivo kad sam pisem.
Kakva mi je serija? Super,jedinstevna,puno misterija i jednostavno iscekujes sto ce se desiti u sljedecoj epizodi,sto ce biti poslije. Ima dosadnih epizoda kao i svaka druga serija,ali se moze preci preko toga.zadnja sezona mi nije ni priblizno kakvu sam ocekiva,nemogu se odluciti jeli to dobro ili lose.
Omiljeni lik? jako tesko pitanje,ali ako bas moram izdvojiti,onda bi to bili Ben i Sawyer,iako su mi Michael i Locke takoder jako dobri.
Kakva mi je serija? Super,jedinstevna,puno misterija i jednostavno iscekujes sto ce se desiti u sljedecoj epizodi,sto ce biti poslije. Ima dosadnih epizoda kao i svaka druga serija,ali se moze preci preko toga.zadnja sezona mi nije ni priblizno kakvu sam ocekiva,nemogu se odluciti jeli to dobro ili lose.
Omiljeni lik? jako tesko pitanje,ali ako bas moram izdvojiti,onda bi to bili Ben i Sawyer,iako su mi Michael i Locke takoder jako dobri.
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
ben? njega za sad nisam skužia, nije baš prikazan
Započeo/la tema :
Ben se pojavi tek polovinom druge sezone, ali predstavlja se u početku kao Henry.
Meni su u biti svi likovi bili dosta dobri u ovoj seriji, pa bi radije mogao nabrojati manje drage a to je Michael zbog toga što se ispostavio kao sebično đubre koje zna samo za svoju guzicu.
Meni su u biti svi likovi bili dosta dobri u ovoj seriji, pa bi radije mogao nabrojati manje drage a to je Michael zbog toga što se ispostavio kao sebično đubre koje zna samo za svoju guzicu.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Pogledah:
Lost - 01x20 - Do No Harm
Lost - 01x21 - The Greater Good (a.k.a. Sides)
Lost - 01x22 - Born tu Run
Prikazano je kako je Kate ubila nekog, ubila je svog dečka iz mladih dana, ali ne na način da puca u nju, već ga je vozila u autu, i kad je bježala (ne zam zašto??) od policije, sudarila se u neki stup i njezin dečko, doktor, je umro. ALi, ako joj on nije žrtva, zašto je i prije njega bježala od policije, da li je još nekog ubila?
Boone je umro, zar nije htio da mu Jack skrati nogu zbilja zbog uštede lijekova ili je vidio da nema izgleda za preživjet? Reakcija njegove sestre na njegovu smrt mi se ne sviđa, glupo mi je što je htjela ubiti Lockija, nije on krvi.
Sin od Michaela je došao do Locija, ne znajući za onaj poklopac i rekao mu da ga ne otvara, imam osjećaj da je u njemu nešto strašno.
Lost - 01x20 - Do No Harm
Lost - 01x21 - The Greater Good (a.k.a. Sides)
Lost - 01x22 - Born tu Run
Prikazano je kako je Kate ubila nekog, ubila je svog dečka iz mladih dana, ali ne na način da puca u nju, već ga je vozila u autu, i kad je bježala (ne zam zašto??) od policije, sudarila se u neki stup i njezin dečko, doktor, je umro. ALi, ako joj on nije žrtva, zašto je i prije njega bježala od policije, da li je još nekog ubila?
Boone je umro, zar nije htio da mu Jack skrati nogu zbilja zbog uštede lijekova ili je vidio da nema izgleda za preživjet? Reakcija njegove sestre na njegovu smrt mi se ne sviđa, glupo mi je što je htjela ubiti Lockija, nije on krvi.
Sin od Michaela je došao do Locija, ne znajući za onaj poklopac i rekao mu da ga ne otvara, imam osjećaj da je u njemu nešto strašno.
Započeo/la tema :
vidit ces.
Svako season finale ima ogroman cliffhanger,jednostano ti dode da prespavas godinu dana da vidis sto ce se desiti u sljedecoj sezoni.
sreca pa ti moras samo pokrenuti sljedecu epizodu
Svako season finale ima ogroman cliffhanger,jednostano ti dode da prespavas godinu dana da vidis sto ce se desiti u sljedecoj sezoni.
sreca pa ti moras samo pokrenuti sljedecu epizodu
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
pOGLEDALA SAM FINALE PRVE SEZONE lOST, NIŠTA POSEBNO, KOLIKO STE PRIČALI O FINALU, OČEKIVALA SAM VIŠE. tko su oni ljudi koje su sreli na brodu? ostali preživjeli? zašt su oteli malog?
Započeo/la tema :
Ja ne mogu vjerovat da ti nije šokantno finale, ali razumljivo kad nisi skužila što se dogodilo...
dakle oni su mislili da su naišli na pomoć, a Walta su na kraju oteli Drugi (The Others) !! više o njima tijekom druge sezone nadalje..
i jel te zanima šta je u rupi?
(pa ja se nisam baš raspisao o finalu S01, bilo mi je jako šokatno ali meni je ipak od finala Losta naj naj finale 3. sezone, zadnja scena )
dakle oni su mislili da su naišli na pomoć, a Walta su na kraju oteli Drugi (The Others) !! više o njima tijekom druge sezone nadalje..
i jel te zanima šta je u rupi?
(pa ja se nisam baš raspisao o finalu S01, bilo mi je jako šokatno ali meni je ipak od finala Losta naj naj finale 3. sezone, zadnja scena )
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pa znam da su to ti drugi ljudi s otoka, to sam shvatila, ali ne shvaćam odakle im tako dobar brod i zašto su oteli klinca. I sad, pošto su ovima rasturili brod, sad će ovi vjerojatno plivat nazad do otoka?
Očekivala sam u poklopcu ljude ili neki svijet, nisam se iznenadila ili šokirala na to.
Očekivala sam spektakularnije finale.
Očekivala sam u poklopcu ljude ili neki svijet, nisam se iznenadila ili šokirala na to.
Očekivala sam spektakularnije finale.
Započeo/la tema :
The Others nisu ostali preživjeli. Vidjet ćeš tko su oni i da imaju više od broda tijekom druge sezone, a odakle im to sve i di točno žive u 3x01...
Sawyer i Michael će ploviti na ostacima splava.
Pa u rupi ima nekoga, vidjet ćeš tek u 2x01.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ary,plus na post prije.
ja se ni nesjecam ostalih finala. :S
morat cu opet pogledat sve xD
ja se ni nesjecam ostalih finala. :S
morat cu opet pogledat sve xD
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
ako se ne sjećaš, to ti je znak da možeš gledat ponovo
ja ću sigurno za par godina gledat opet, Lost je takva serija da moraš utvrdit gradivo a u drugom gledanju sigurno skontaš mali milijun stvari na koje prije nisi obratio pažnju.
samo za narca spojler:
ja ću sigurno za par godina gledat opet, Lost je takva serija da moraš utvrdit gradivo a u drugom gledanju sigurno skontaš mali milijun stvari na koje prije nisi obratio pažnju.
samo za narca spojler:
- Spoiler:
- baš sam na jubitou gledao kako je u S01 bio clue da je Locke bio black monster https://www.youtube.com/watch?v=vHfSaBspid4
mislim, kao zanimljivo, ali nije Locke smoke monster nego je ovaj uzeo njegov oblik
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Neu,necitaj
]jel nije to u zadnjoj sezon,kad se vrate na otok?
lock je umro prije toga,a kad su se vratili black monster(zaboravih nejgovo pravo ime) je preuzeo njegov oblik,i poceo voditi svoju grupu ljudi
]jel nije to u zadnjoj sezon,kad se vrate na otok?
lock je umro prije toga,a kad su se vratili black monster(zaboravih nejgovo pravo ime) je preuzeo njegov oblik,i poceo voditi svoju grupu ljudi
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
to i kažem, nije Locke smoke monster nego je uzeo njegov oblik.. monster je nastao kad je Jacob pokušao ubiti brata (Man in black) a to je bilo puno prije nego što je Locke uopće rođen. da, to je prikazano u S06.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Da da,o tome ja pricam,cek
jel ti men pokusavas reci da je Locke Man in Black od samog pocetka serije?
Znam da je bila ona scena kad ih dim napdne i on skoci u rupu. Jel je tada ovaj preuzeo njegov oblik?
Uopce nsam razmisljao o tome.
jel ti men pokusavas reci da je Locke Man in Black od samog pocetka serije?
Znam da je bila ona scena kad ih dim napdne i on skoci u rupu. Jel je tada ovaj preuzeo njegov oblik?
Uopce nsam razmisljao o tome.
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
ajd dobro.AryMan je napisao/la:The Others nisu ostali preživjeli. Vidjet ćeš tko su oni i da imaju više od broda tijekom druge sezone, a odakle im to sve i di točno žive u 3x01...
prva sezona mi je 7/10
Započeo/la tema :
@narco
]žišku, po tom videu ispada da su nam još u 1. sezoni davali hintove da će Locke postati smoke monster iliti dimno čudovište.
da, mislim da je tada preuzeo njegov oblik, čak sam i ja zaboravio.
očito je u početku Jackov tata bio smoke monster jer MiB može uzeti tijelo samo mrtvacima... ako se sjećaš S01E05, očito da ga je 'tata' pokušao ubiti jer bi ga s Jackovim oblikom svi preživjeli slušali i bilo bi lakše graditi mržnju protiv Jacoba pa bi ga na kraju netko ubio.
iako je postojala teorija da je i Walt smoke mon.
]žišku, po tom videu ispada da su nam još u 1. sezoni davali hintove da će Locke postati smoke monster iliti dimno čudovište.
da, mislim da je tada preuzeo njegov oblik, čak sam i ja zaboravio.
očito je u početku Jackov tata bio smoke monster jer MiB može uzeti tijelo samo mrtvacima... ako se sjećaš S01E05, očito da ga je 'tata' pokušao ubiti jer bi ga s Jackovim oblikom svi preživjeli slušali i bilo bi lakše graditi mržnju protiv Jacoba pa bi ga na kraju netko ubio.
iako je postojala teorija da je i Walt smoke mon.
Zadnja promjena: AryMan; uto oľu 05, 2013 12:23 pm; ukupno mijenjano 1 put.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
jebite se, čitala bi spojlere al neću
baš me zanima druga sezona. .. i tko su ti drugi ljudi.
baš me zanima druga sezona. .. i tko su ti drugi ljudi.
Započeo/la tema :
nemoj čitat, veliki su spojleri, nešto o Lockeu, tek za 6. sezonu...
danas gledaš 2x01 ? jedva čekam komentare.
danas gledaš 2x01 ? jedva čekam komentare.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Pogledah
Lost - 02x01 - Man of Science, Man of Faith
Lost - 02x02 - Adrift
Lost - 02x03 - Orientation
ništa posebno, očekivala sam više, znači, sviđa mi se podzemni svijet, ne sviđa mi se ono odbrojavanje i iskreno ne vjerujem da ako se ne unese kod da bi se nešto dogodilo, čudi me kako su oni drugi ljudi zarobili ove a nisu skužili pištolj, malo lejm.
Lost - 02x01 - Man of Science, Man of Faith
Lost - 02x02 - Adrift
Lost - 02x03 - Orientation
ništa posebno, očekivala sam više, znači, sviđa mi se podzemni svijet, ne sviđa mi se ono odbrojavanje i iskreno ne vjerujem da ako se ne unese kod da bi se nešto dogodilo, čudi me kako su oni drugi ljudi zarobili ove a nisu skužili pištolj, malo lejm.
Započeo/la tema :
Jesi ti uopće skužila da je lik koji živi u otvoru i ukucava brojeve Desmond, lik koji je jedan od preživjelih u brodolomu koji se dogodio tri godine prije avionske nesreće i lik kojeg je Jack upoznao na stadionu (kad mu je rekao: "vidimo se u drugom životu, brate" - pamti te riječi za kraj).
jel te zanima jel Shannon umislila Walta ili je stvaran?
ti drugi ljudi su isto preživjeli nesreću na letu 815, samo što su bili u repu aviona pa su se smjestili drugdje na otoku... bit će jedna epizoda posvećena njima tj. kako su oni proveli cijelo vrijeme i uklopili se u priču.
i da, itekako bi nešto bilo da se NE unesu brojevi. to će im i promijeniti život...
jel te zanima jel Shannon umislila Walta ili je stvaran?
ti drugi ljudi su isto preživjeli nesreću na letu 815, samo što su bili u repu aviona pa su se smjestili drugdje na otoku... bit će jedna epizoda posvećena njima tj. kako su oni proveli cijelo vrijeme i uklopili se u priču.
i da, itekako bi nešto bilo da se NE unesu brojevi. to će im i promijeniti život...
Zadnja promjena: AryMan; uto oľu 05, 2013 4:29 pm; ukupno mijenjano 1 put.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lost - 02x04 - Everybody Hates Hugo - i to sam pogledala, drago mi je što je živ muž od one crnkinje, on je drugi preživo, taj iz repa.
da, skužila sam da je to taj lik kojeg je jack sreo, ali zašto je pak pobjegao i da li će se vratiti?
walt je stvaran, vjerojatno, ima nešto u njemu, ima neku moć sigurno?
da, skužila sam da je to taj lik kojeg je jack sreo, ali zašto je pak pobjegao i da li će se vratiti?
walt je stvaran, vjerojatno, ima nešto u njemu, ima neku moć sigurno?
Započeo/la tema :
pobjegao je jer mu je dopizdilo unositi brojeve, vratit će se u S02E23. on je jako bitan lik i postao mi je omiljeni. sve njegove centric-epizode su odlične, pogotovo The Constant - S04E05 - za koju sam više puta rekao da mi je najbolja epizoda u Lostu
Walt je stvaran, ali njegove 'moći' koje su bile prikazane i sve misterije oko njega nikad se neće riješiti jer je glumac do kraja serije odrastao i nisu ga prikazivali.
sljedeća pojavljivanja su mu S02E06, S02E22, S03E22, S04E08, S04E13 i S05E07.
Walt je stvaran, ali njegove 'moći' koje su bile prikazane i sve misterije oko njega nikad se neće riješiti jer je glumac do kraja serije odrastao i nisu ga prikazivali.
sljedeća pojavljivanja su mu S02E06, S02E22, S03E22, S04E08, S04E13 i S05E07.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
bez vez ešto se to nikad neće saznati.
odličan kraj Lost - 02x06 - Abandoned (a.k.a. The Hunt), nadam se da shanon nisu ubili, a walt me nervira s tim pojavljivanjem
odličan kraj Lost - 02x06 - Abandoned (a.k.a. The Hunt), nadam se da shanon nisu ubili, a walt me nervira s tim pojavljivanjem
Započeo/la tema :
pa da, a producenti su valjda smatrali da ta misterija nije toliko važna za cijelu priču.
sad sam se podsjetio finala S02, mislim da je više zbunjola nego odlično, isprva nećeš znati što se dogodilo... ali S03E01
u svakom slučaju, na gledatelje koji su Lost pratili redovito i morali čekati po nekoliko mjeseci na novu sezonu, finala su sigurno ostavljala veći dojam.
sad sam se podsjetio finala S02, mislim da je više zbunjola nego odlično, isprva nećeš znati što se dogodilo... ali S03E01
u svakom slučaju, na gledatelje koji su Lost pratili redovito i morali čekati po nekoliko mjeseci na novu sezonu, finala su sigurno ostavljala veći dojam.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 6 / 12. • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Lost Girl (2010– )
» Izgubljeni gradovi drevnog svijeta
» Lost Via Domus
» Lost in Space (1998)
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
» Izgubljeni gradovi drevnog svijeta
» Lost Via Domus
» Lost in Space (1998)
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
Stranica 6 / 12.