Električna cigareta (e - cigareta)
+23
eva kant
vili
scorpio57
Prop
AryMan
Turrican
minutus
suki
damfisk
m
sunce
diabolik.
britania
zbracun
Iron Man
Mass
RIS_BG
Amyicha
Teo
Hate
tanuki
Purgy
Neu
27 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 2 / 5.
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Električna cigareta (e - cigareta)
Znam da već relativno duži period ta cigareta egzistira na tržištu, no nisam primijetio da je zauvijek izbacila klasičnu cigaretu iz navike pušača koji su je koristili.
Ljudi bi to kupili, koristili neko vrijeme i onda se vratili opet na klasičnu cigaretu, ili bi jednostavno prestali pušiti.
Ljudi bi to kupili, koristili neko vrijeme i onda se vratili opet na klasičnu cigaretu, ili bi jednostavno prestali pušiti.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Najjaci su ljudi koji nesto nikada ne probaju al imaju podosta veliki vokabular rijeci za popljuvati proizvod, jebem ti glup mentalitet.
Nisam probao, imam zelju jer razmisljam o prestanku pusenja, a kako pusim dobih 14 godina nije bas et prestat cu i gotovo. Tako da cu definitivno kupiti i isprobati.
Zasto ?
1. Kada se zazelim uvuci dim, izvadim tu cigaretu, povucem dim 2 i super, dok recimo kod obicne cigarete uvucem dim 2, al opet glupo je bacati pola cigarete pa popusim cijelu, ili ako bacim pola, bacio sam pare. Kako god okrenes, ovako uzmes dim ili 2 i dosta.
2. U tu cigaretu se stavlja cisti nikotin par kapi i traje dosta dugo, s obzirom da neces pol sata uvlaciti tu istu cigaretu a kod obicne cigarete uvlacis 4000 sastojaka + sto opet kazem pusis cijelu cigaretu, to znaci vece kolicine svega i svacega
3. Ne treba ti pepeljara, plin (upaljac) , ogromna kutija koja zauzima mjesta u hlacama ili u cemu vec
itd itd.
Imam podosta frendova koji imaju tu e-cigaretu i moram priznati da ih je vec 12 prestalo pusiti upravo zahvaljujuci toj cigareti, jer su vukli dim, 2,3 kada ih je doslo da puse i na kraju su smanjili na dim , pa su maknuli bateriju, pa su ju drzali u ruci i u ustima iz navike i onda prestali.
A volio bi isto barem jednom vidjeti bilo koju osobu da nesto proba a onda popljuje sve zivo i nezivo vezano uz tu stvar a ne na vidjeno, niti spinat ne izgleda fino kada se tek napravi, al bome je zdrav i ukusan (kako kome naravno) . Proizvod se ne gleda po pakiranju, kao sto se niti zena nezna na prvi pogled
Nisam probao, imam zelju jer razmisljam o prestanku pusenja, a kako pusim dobih 14 godina nije bas et prestat cu i gotovo. Tako da cu definitivno kupiti i isprobati.
Zasto ?
1. Kada se zazelim uvuci dim, izvadim tu cigaretu, povucem dim 2 i super, dok recimo kod obicne cigarete uvucem dim 2, al opet glupo je bacati pola cigarete pa popusim cijelu, ili ako bacim pola, bacio sam pare. Kako god okrenes, ovako uzmes dim ili 2 i dosta.
2. U tu cigaretu se stavlja cisti nikotin par kapi i traje dosta dugo, s obzirom da neces pol sata uvlaciti tu istu cigaretu a kod obicne cigarete uvlacis 4000 sastojaka + sto opet kazem pusis cijelu cigaretu, to znaci vece kolicine svega i svacega
3. Ne treba ti pepeljara, plin (upaljac) , ogromna kutija koja zauzima mjesta u hlacama ili u cemu vec
itd itd.
Imam podosta frendova koji imaju tu e-cigaretu i moram priznati da ih je vec 12 prestalo pusiti upravo zahvaljujuci toj cigareti, jer su vukli dim, 2,3 kada ih je doslo da puse i na kraju su smanjili na dim , pa su maknuli bateriju, pa su ju drzali u ruci i u ustima iz navike i onda prestali.
A volio bi isto barem jednom vidjeti bilo koju osobu da nesto proba a onda popljuje sve zivo i nezivo vezano uz tu stvar a ne na vidjeno, niti spinat ne izgleda fino kada se tek napravi, al bome je zdrav i ukusan (kako kome naravno) . Proizvod se ne gleda po pakiranju, kao sto se niti zena nezna na prvi pogled
Gost- Gost
Jesi se ti zajebo, ili ti pušiš od 10. godine?
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
spaljo je napisao/la:Najjaci su ljudi koji nesto nikada ne probaju al imaju podosta veliki vokabular rijeci za popljuvati proizvod, jebem ti glup mentalitet.
Ti si znači jedan od kupaca onih silnih gluposti na Top Shopu?
Gle sinko - neki porizvodi su jednostavno beskorisni i amen.
A mene vidiš fasciniraju osobe poput tebe - kojoj su GLUPI ljudi koji ne žele kupovati gluposti. Mislim da si sa ovim sve rekao.
Purgy je napisao/la:Jesi se ti zajebo, ili ti pušiš od 10. godine?
Vidiš da mu logika nije jača strana...
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
@spaljo nikad ti nećeš tako prestat pušit.
Ja znam ljudi koji su pušili i po trideset godina i jednostavno bacili i cigarete i upaljač, te rekli od danas više ne pušim.
I otad nisu zapalili.
Poneki i par godina.
Pusti ti te fore s smanjvanjem količine.
To ti je za slabiće.
Jaki muži na ljutu ranu ljutu travu stavljaju.
Naj biti baba.
Ja znam ljudi koji su pušili i po trideset godina i jednostavno bacili i cigarete i upaljač, te rekli od danas više ne pušim.
I otad nisu zapalili.
Poneki i par godina.
Pusti ti te fore s smanjvanjem količine.
To ti je za slabiće.
Jaki muži na ljutu ranu ljutu travu stavljaju.
Naj biti baba.
diabolik.- Manga foruma
Započeo/la tema :
Purgy je napisao/la:Jesi se ti zajebo, ili ti pušiš od 10. godine?
Nisam se zajebo, i da, pusim od 10-te godine, bio nadobudan klinac, i dan danas mi zao radi toga, al sta je tu je
Hate je napisao/la:
Gle sinko - neki porizvodi su jednostavno beskorisni i amen.
A mene vidiš fasciniraju osobe poput tebe - kojoj su GLUPI ljudi koji ne žele kupovati gluposti. Mislim da si sa ovim sve rekao.
Vidiš da mu logika nije jača strana...
Po cemu si ti zakljucila da sam ja jedan od kupaca koji kupuju sve u Top shopu ? ajde mi molim te reci di sam to napisao ?
JA SAM REKAO: da je to nas GLUPI MENTALITET ljudi oni koji komentiraju pozitivno ili negativno , to sto je netko izmislio nesto sto nekome pomogne ili ne pomogne, od kud tebi pravo da to isto popljujes ? Jesi ti izmislila ista pa da vidimo tvoj proizvod ? (Ili si jedna od onih koja sve popljuje samo zato sto se kosi s tvojim uvjerenjima ?)neki proizvod bez da su ga probali, imali ili bilo kaj drugo, ako nikada neki proizvod nisi probala niti koristila, kako ga onda mozes komentirati ? Kako mozes sa 100 % reci da valja ili ne valja. Pardon, glupa recenica, naravno da mozes jer smo mi tako glup mentalitet , sto nam se ne svidi na oko popljujemo i super.
Isto tako, kako mozes reci da su nee stvari beskorisne bez da si ih probala ? Oprosti, al e-cigareta je pomogla podosta mojih frendova da prestanu pusiti, da ecigareta ne valja nebi sigurno bila na trzistu toliko dugo i imala svaki dan sve vise korisnika i onih koji upravo jesu prestali pusiti radi njih jer su sve manje manje pusili, i da diabolik, skidam kapu osobama koje jedan dan maknu cigaretu i kazu ja vise ne pusim, svaka cast. Ja osobno nemogu tako, prvo moram smanjiti da bi prestao
P.S. kad sam bolestan idem na posao, doma fino caj i rakija i nejadam se kako me sora temperatura, al kaj se tice cigareta, e tu sam ukurcu skroz jbga
Gost- Gost
Gle - čovjek je misaono biće i ponekad vjerovao ti ili ne i bez da proba neki proizvod automatski može znat da je taj proizvod za njega glup i nepotreban. Ti moraš probat sve i jedan proizvod i tek onda znaš dal ti je dobar ili ne? Divim ti se.
I svi proizvodi na Top Shopu imaju svoje kupce (nekima su i veoma korisni), ali za mene 80% tih proizvoda je glupo i neupotrebljivo. Nismo mi glup mentalitet nego je tako svuda. Po meni su glupi ljudi koji se pecaju na stvarnu funkcionalnost skoro svakog proizvoda. Neke stvari niti ne moraš probat da bi znao da su beskorisni za tebe. Jasnije?
I svi proizvodi na Top Shopu imaju svoje kupce (nekima su i veoma korisni), ali za mene 80% tih proizvoda je glupo i neupotrebljivo. Nismo mi glup mentalitet nego je tako svuda. Po meni su glupi ljudi koji se pecaju na stvarnu funkcionalnost skoro svakog proizvoda. Neke stvari niti ne moraš probat da bi znao da su beskorisni za tebe. Jasnije?
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
apsolutno se ne slažem,Hate je napisao/la:Gle - čovjek je misaono biće i ponekad vjerovao ti ili ne i bez da proba neki proizvod automatski može znat da je taj proizvod za njega glup i nepotreban. Ti moraš probat sve i jedan proizvod i tek onda znaš dal ti je dobar ili ne? Divim ti se.
svi proizvodi iz Top Shopa su korisni i upotrebljivi,
ali postavlja se pitanje dali su nam nužni i potrebni,
dalje, zašto se tvrdi da su jedini na tržištu i usput su bezobrazno skupi!
legendarno je ono:
ali to nije sve
bezobrazno skupi proizvodi poput zepptera, amc-a ili tuuupervera su isto bezobrazno skupi ali za razliku od top shopa, barem se baziraju na kvaliteti ( jest da ni jedna od spomenutih firmi nema svoju proizvodnju) i marketinški štos je da to imaju i tvoji prijatelji i zašto bi ti bio gori od njih!
meni se recimo zamjera što sam mac fan,
ali jasam stvarno već 25 g zadovoljni korisnik,
ali sutra ću možda kupiti neku drugu platformu koja će mi omogućiti korištenje os-a na kojeg sam se navika i recimo i phone nisam uzeo i imam samsunga!
dalje kažeš
Nismo mi glup mentalitet nego je tako svuda.
da istina je, ljudi su lijeni koristiti vlastiti mozak!
zašto razmisliti, ako se može parazitirati na tuđoj misli,
pa tako vrlo uspješne kompanije poput TV-a ili crkve egzistiraju na prodaji budalaština !
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Hate je napisao/la:Gle - čovjek je misaono biće i ponekad vjerovao ti ili ne i bez da proba neki proizvod automatski može znat da je taj proizvod za njega glup i nepotreban. Ti moraš probat sve i jedan proizvod i tek onda znaš dal ti je dobar ili ne? Divim ti se.
Kako ide ona izreka : "misliti je drek znati"
E vidis u tome grijesis, ti odmah zakljucis po ambalazi proizvoda je nekaj glupo, da je nekaj bezkorisno itd. Upravo radi takvog stajalista ode sve u picku materu s oprostenjem
Vidis nekog gastarbajtera i odmah zakljucujes da nema para
Vidis proizvod koji ti se ne svidja po izgledu odmah ga popljujes itd itd
A isto tako, dali si ti probala nekaj izmisliti, nema veze dali je to po tvome glupa ili ne stvar ? Volio bi vidjeti tvoj proizvod da se mucis napraviti pa da ga svi popljuju bez da su ga probali, tabi bi bilo super garant ?
Al opet kazem, eh, taj nas mentalitet, zato i uzimamo sve iz vana jer nasi domaci nemaju sanse pokraj takvog mentaliteta.
Gost- Gost
Kakve veze ima moja inovacija sa funkcionalnošću već postojećih proizvoda? Ti si probao sve proizvode? Za niti jedan proizvod nisi rekao da ti ne treba, a da ga nisi niti probao? Što ako ja ne pušim? Dal je onda za mene e-cigareta? Ajde razmisli ponovo.... Dal je za tebe funkcionalan tampom ili ulošci? Vidiš postoje proizvodi koji već postoje, a za tebe su siugrno nefunkcionalni? A ponekad uz to su i totalno neupotrebljivi... Opet skrećeš sa teme. Svaki proizvod ma koliko god bio nefunkcionalan ili usto i glup naći će svog kupca - ponekad i onog koji ga još nije niti kupio, a hvali ga.
I da, ako ja koja nisam probala taj proizvod pišem da za mene nije funkcionalan - kakav si ti onda koji nisi isto probao taj proizvod, a hvališ ga? Užas.
Btw. Koje su tvoje inovacije sinko?
I da, ako ja koja nisam probala taj proizvod pišem da za mene nije funkcionalan - kakav si ti onda koji nisi isto probao taj proizvod, a hvališ ga? Užas.
Btw. Koje su tvoje inovacije sinko?
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Prva stvar ja nisam hvalio nego govorio pozitivne stvari od ljudi koje osobno znam i koji to koriste ili su koristili. I nemoj mi sada imat glupu provalu e pa i ja sam jer to je normalno za zensku osobu
Jedna stvar je ako je neka stvar ne funkcionalna za tebe a druga stvar je tu istu stvar vrijedjati i pljuvati po njoj sto je netko izmislio i vidi cuda mnogima s tim pomogao, za razliku od primjera ljudi koji jedino sto znaju ocjeniti neciji izum po omotu i popljuvati ga bez da su dosli u doticaj sa istom stvari a sami nisu sposobni nekaj napraviti, izumiti itd. Postojeci proizvod je netko izmislio i napravio jel tako ? ili po tvome ga nitko nije izmislio niti napravio nego se samo nasao na trzistu ? Ulosci i tampomi meni jesu funkcionalni, kako ne ? Da ih ne kupim zeni ako sam usput s posla u ducanu onda bi mi krvarila po podu, odjeci itd, sto je krajnje nepotrebno. Isto tako , nikada nisam dozvolio sebi popljuvati neki proizvod ukoliko ga i sam nisam isprobao . Isto tako to ne znaci da svaku stvar koju vidim u zivotu kupim jer dajem okladu da je to prvo sto pomislis (zensko si) ali te iste stvari koje nemam niti ne komentiram jer kao sto sam rekao , nisam imao u rukama niti cu mozda ikada imati, pa isto tako nemogu niti komentirati. Istotako, ako ne pusis , niti ti treba taj proizvod , kako onda mozes jednostavno ispljuvati isti proizvod samo zato sto tebi ne treba ? A kao sto sama kazes, ne treba ti, neces nikada koristiti, niti si ikada koristila, al bitno je da si ispljuvala isti taj proizvod ?
P.S. oso sto sam napisao da si zensko nemoj smatrati uvrijedljivom stvari, nego je stvar cinjenice, a i vidim u tvojim postovima da ti ne citas ono sto netko napise jer vjeruj mi ako sam napisao tako, onda tako i mislim i govorim nego interpretiras svaku recenicu po svom nekom zakljucku koji nema veze s napisanim. Jer recimo nigdje nisam spomenuo da uvijek kupujem proizvode, niti top shop, niti ikaj slicno, al ti si na neki cudan nacin dosla do tog zakljucka.
Jedna stvar je ako je neka stvar ne funkcionalna za tebe a druga stvar je tu istu stvar vrijedjati i pljuvati po njoj sto je netko izmislio i vidi cuda mnogima s tim pomogao, za razliku od primjera ljudi koji jedino sto znaju ocjeniti neciji izum po omotu i popljuvati ga bez da su dosli u doticaj sa istom stvari a sami nisu sposobni nekaj napraviti, izumiti itd. Postojeci proizvod je netko izmislio i napravio jel tako ? ili po tvome ga nitko nije izmislio niti napravio nego se samo nasao na trzistu ? Ulosci i tampomi meni jesu funkcionalni, kako ne ? Da ih ne kupim zeni ako sam usput s posla u ducanu onda bi mi krvarila po podu, odjeci itd, sto je krajnje nepotrebno. Isto tako , nikada nisam dozvolio sebi popljuvati neki proizvod ukoliko ga i sam nisam isprobao . Isto tako to ne znaci da svaku stvar koju vidim u zivotu kupim jer dajem okladu da je to prvo sto pomislis (zensko si) ali te iste stvari koje nemam niti ne komentiram jer kao sto sam rekao , nisam imao u rukama niti cu mozda ikada imati, pa isto tako nemogu niti komentirati. Istotako, ako ne pusis , niti ti treba taj proizvod , kako onda mozes jednostavno ispljuvati isti proizvod samo zato sto tebi ne treba ? A kao sto sama kazes, ne treba ti, neces nikada koristiti, niti si ikada koristila, al bitno je da si ispljuvala isti taj proizvod ?
P.S. oso sto sam napisao da si zensko nemoj smatrati uvrijedljivom stvari, nego je stvar cinjenice, a i vidim u tvojim postovima da ti ne citas ono sto netko napise jer vjeruj mi ako sam napisao tako, onda tako i mislim i govorim nego interpretiras svaku recenicu po svom nekom zakljucku koji nema veze s napisanim. Jer recimo nigdje nisam spomenuo da uvijek kupujem proizvode, niti top shop, niti ikaj slicno, al ti si na neki cudan nacin dosla do tog zakljucka.
Gost- Gost
Eto vidiš to baš ti radiš. Uopće ne čitaš moje postove. MUŠKARCI.
Nego veliki je postotak pušaća koji kupuju te cigarete? Ne bih rekla. Dovoljno za raspravu.
A što se tiće samih proizvoda - postoji gomila proizvoda koji su za TEBE nefunkcionalni. Nemoj mi sad pisat dobri su za Peru, Maru - ovog onog. Gledajući sa tvog stajališta ZA TEBE su nefunkcionalni i nećeš ih upotrebljavat.
Ma ti si kupac za top shop i amen.
Btw. Očito sam ja badave NAGLAŠAVALA da je za mene to nefunkcionalno i da svaki proizvod nađe svog kupca. Ali da - muškarci čuju/pročitaju od žena samo ono što im paše. Ako ćemo već tim putem ić.
Nego veliki je postotak pušaća koji kupuju te cigarete? Ne bih rekla. Dovoljno za raspravu.
A što se tiće samih proizvoda - postoji gomila proizvoda koji su za TEBE nefunkcionalni. Nemoj mi sad pisat dobri su za Peru, Maru - ovog onog. Gledajući sa tvog stajališta ZA TEBE su nefunkcionalni i nećeš ih upotrebljavat.
Btw. Očito sam ja badave NAGLAŠAVALA da je za mene to nefunkcionalno i da svaki proizvod nađe svog kupca. Ali da - muškarci čuju/pročitaju od žena samo ono što im paše. Ako ćemo već tim putem ić.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ali ni to nije sve. ako odmah nazovete, uz cigaretu ćete dobit i set pepeljara ( iako vam ne trebaju), pa u njima možete na stolu držat slatkiše.
Ali ni to nije sve. Za istu cijenu.......
sunce- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija : 127
Započeo/la tema :
sunce je napisao/la:ali ni to nije sve. ako odmah nazovete, uz cigaretu ćete dobit i set pepeljara ( iako vam ne trebaju), pa u njima možete na stolu držat slatkiše.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ajde mi objasni kako da odgovaram na tvoje postove racionalno kada tvoji postovi pobijaju samu sebe a isto tako nemaju veze s vezom s onim sto sam ja napisao u svom prvom postu ovdje, oces rec da ne ? Evo recimo tupis mi tu da si rekla samo da je proizvod nefunkcionalan i koliko vidim oces rec da nisi izvrijedjala proizvod koji tebi ne treba samo zato kaj ti ne treba ? Prva si pocela spominjat kupovinu u top shopu, prva si pocela sa predpostavkama koje se temelje na niceme itd.
Malo si se zaebala, ukoliko mozes primjetiti od tvom prvog odgovora meni nema nikakvog smisla na moj post i odgovor meni, nego je cisti odgovor onako kako si sama sebi u glavi zakljucila, u tome i je stvar, mi muski kada nesto mislimo onda to tako i kazemo i ne mislimo na nesto 16to, ali vi zene procitate napisano i interpretirate po svom nekom ne shvatljivom zakljucku koji nema veze s vezom s napisamin.
A isto tako pricas da nema puno korisnika e-cigarete ? , ajde prvo istrazi a onda pisi,
a posto vidim da ovdje skoro pa nema korisnika istih spomenutih e-cigareta, evo vam mjesto gdje cu ljudi stavljali svoja iskustva [You must be registered and logged in to see this link.]
I da, hate, ugodan dan
Hate je napisao/la:Ma ovo je po meni glupost.
Hate je napisao/la:
... koji ne žele kupovati gluposti.
Hate je napisao/la:Eto vidiš to baš ti radiš. Uopće ne čitaš moje postove. MUŠKARCI.
Malo si se zaebala, ukoliko mozes primjetiti od tvom prvog odgovora meni nema nikakvog smisla na moj post i odgovor meni, nego je cisti odgovor onako kako si sama sebi u glavi zakljucila, u tome i je stvar, mi muski kada nesto mislimo onda to tako i kazemo i ne mislimo na nesto 16to, ali vi zene procitate napisano i interpretirate po svom nekom ne shvatljivom zakljucku koji nema veze s vezom s napisamin.
A isto tako pricas da nema puno korisnika e-cigarete ? , ajde prvo istrazi a onda pisi,
a posto vidim da ovdje skoro pa nema korisnika istih spomenutih e-cigareta, evo vam mjesto gdje cu ljudi stavljali svoja iskustva [You must be registered and logged in to see this link.]
I da, hate, ugodan dan
Gost- Gost
Uopće ne pobijam samu sebe. Pišemisto od početka. Da je za mene to nefunkcionalno i nepotrebno, ali ti mjenjaš svoje mišljenje. I kad nemaš neki argument onda mene pitaš dal sam ja koji proizvod osmslila i skrećeš sa teme. Ti očito ne možeš shvatit da nisi svi proizvodi za sve. Da su neki proizvodi određenim ljudima dobri, a nekima baš nepotrebni. Užas.
Kao što rekoh - svaki porizvod ima kupca (koliko god on glup bio). Ali de malo progooglaj koliko pušaća u HR ima ukupno i koliki postotak od toga su vlasnici e-cigareta.
Pa ovo je kao još jedna tipična glupost sa Top Shopa. A ti koji kažeš da nisi nikad popljuvao proizvod prije probe - činiš mi se kao tipičan Top Shop kupac. Za tebe ne postoji nepotreban sadržaj.
Btw. Imaš sreće kaj žurim u grad. Nadopišem ja još neke stvari kasnije.
Kao što rekoh - svaki porizvod ima kupca (koliko god on glup bio). Ali de malo progooglaj koliko pušaća u HR ima ukupno i koliki postotak od toga su vlasnici e-cigareta.
Pa ovo je kao još jedna tipična glupost sa Top Shopa. A ti koji kažeš da nisi nikad popljuvao proizvod prije probe - činiš mi se kao tipičan Top Shop kupac. Za tebe ne postoji nepotreban sadržaj.
Btw. Imaš sreće kaj žurim u grad. Nadopišem ja još neke stvari kasnije.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
za e-cigaretu sam čuo davno prije top shopa,
budući da sam zainteresiran za sve tehnologije, onda mi je i e- cigareta bila zanimljiva!
budući da se tvrdi da je ovisnost o cigaretama, ovisnost o nikotinu, smatram da je to dobar proizvod zaa one koji žele prestati pušiti.
s obzirom da pušać u svom životnom vijeku popuši jedan dobar auto, stan ili kuću,
onda ulaganje u e- cigaretu u cilju prestanka pušenja nije loša investicija,
ali tu je prića o top shopu-
ta institucija prodaje duplo skuplje sve što se može naći i inaće na tržištu, a kvalitetu da ni ne pominjemo!
budući da sam zainteresiran za sve tehnologije, onda mi je i e- cigareta bila zanimljiva!
budući da se tvrdi da je ovisnost o cigaretama, ovisnost o nikotinu, smatram da je to dobar proizvod zaa one koji žele prestati pušiti.
s obzirom da pušać u svom životnom vijeku popuši jedan dobar auto, stan ili kuću,
onda ulaganje u e- cigaretu u cilju prestanka pušenja nije loša investicija,
ali tu je prića o top shopu-
ta institucija prodaje duplo skuplje sve što se može naći i inaće na tržištu, a kvalitetu da ni ne pominjemo!
Započeo/la tema :
Ne pratim baš previše taj top shop, no imam dojam da uvijek neki novi proizvod koji se reklamira ima izuzetno visoku cijenu koja s vremenom padne. I to drastično.tanuki je napisao/la:
Radi toga mi se čini da nije baš dobro nasjesti na štos, pa požurit s kupovinom.
diabolik.- Manga foruma
Započeo/la tema :
mislim da imamo temu top shop, pa ću tamo dati odgovor!diabolik. je napisao/la:
Ne pratim baš previše taj top shop, no imam dojam da uvijek neki novi proizvod koji se reklamira ima izuzetno visoku cijenu koja s vremenom padne. I to drastično.
Radi toga mi se čini da nije baš dobro nasjesti na štos, pa požurit s kupovinom.
Započeo/la tema :
nemoj molim te lijepo ......
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Hate, da ja tebe pitam o cemu ti pobogu pricas ?
Jel ti uopce procitas nesto sto napises prije nego stisnes odgovori ?
Ajde sada fino ljepo procitaj moj post na ovoj temi, pa onda procitaj svoj odgovor, pa onda opet moj post, pa tvoj odgovor, pa sta ti ne vidis da si hrpetinu stvari tu izjavila koje nemaju veze s vezom a niti s mojim prvim postom ? Jebote, imam osjecaj kao da pricas sama sa sobom i da imas unaprijed zamisljen odgovor na post koji ne citas.
Ako i je neki proizvod za tebe nepotreban nemora znaciti da je uzas, da je glup, da ne vrijedi itd, jel ti citas uopce sta ti pises ili si presamouvjerena da bi uopce procitala kakve gluposti pises ?
I o kakvom skretanju s teme, pa ja ti odgovorim s argumentima, a argument jedan od i je taj da si se udostojila popljuvati proizvod , a vjerujem da nije jedini, a s tim si popljuvala i osobu koja je i izmislila taj isti proizvod a sama u stanju nisi nista izmisliti osim ocito razgovora sama sa sobom i recenica i rijeci koje nigdje nisam napisao nego si ih ti sama u glavi provalila i tu napisala.
Pa o tome se i radi da nema ako ces u hrvatskoj samo veliki postotak ljudi koji koriste e-cigaretu iz razloga kaj je pocetak nekig 600-700+ kuna, a tek onda kada kupis taj paket dalje je isplativije i jeftinije. A isto tako nema toliko ljudi koji bi odjednom pljunuli tu cifru za to, a i ako ides spominjat pusace iz cijele hrv. oduzmi od toga ljude koji kupuju partner i takve cigarete jer nemaju za bolje , pa ces vidjeti koliki zapravo postotak ljudi si zapravo moze priustiti e-cigaretu. Pa od tog broja oduzmi broj koji ces koristi e-cigaretu pa ces vidjeti koliko je zapravo trziste u hrv za ovaj proizvod, i kada se jos stavi broj ljudi koji ce kupiti, vjeruj mi, ostane mali postotak ljudi koji si mogu priustiti ali nece kupiti.
Opet ti spominjes top shop ? Da se ti nisi mozda zajebala koji put pa kupila proizvod sa top shopa pa da su te zajebali ? Cini mi se, tj mislim da jesi, jer si se zaljepila za top shop, a kako ti je i tanuki napisao, pa top shop nema veze s e-cigaretom, o cemu ti opet te pitam, pa u zagrebu na kneziji imas cijeli jedan ducan samo sa e-cigaretama, okusima itd sve vezano za e-cigaretu.
I da, vjeruj mi, za mene postoje nepotrebne stvari koje mi ne trebaju, ali isto tako necu te stvari poljuvati jer ih nisam ni imao pa da znam da su sigurno lose sto ti uporno radis.
A isto tako, da nisi toliko samouvjerena i da logicnije shvacas stvari onda niti nebi doslo do ove rasprave, al kad ti vidim razmisljanje+ godine+ spol sve mi je jasno, tako da, bar se ljepo raspravljat ak nis drugo
Jel ti uopce procitas nesto sto napises prije nego stisnes odgovori ?
Ajde sada fino ljepo procitaj moj post na ovoj temi, pa onda procitaj svoj odgovor, pa onda opet moj post, pa tvoj odgovor, pa sta ti ne vidis da si hrpetinu stvari tu izjavila koje nemaju veze s vezom a niti s mojim prvim postom ? Jebote, imam osjecaj kao da pricas sama sa sobom i da imas unaprijed zamisljen odgovor na post koji ne citas.
Ako i je neki proizvod za tebe nepotreban nemora znaciti da je uzas, da je glup, da ne vrijedi itd, jel ti citas uopce sta ti pises ili si presamouvjerena da bi uopce procitala kakve gluposti pises ?
I o kakvom skretanju s teme, pa ja ti odgovorim s argumentima, a argument jedan od i je taj da si se udostojila popljuvati proizvod , a vjerujem da nije jedini, a s tim si popljuvala i osobu koja je i izmislila taj isti proizvod a sama u stanju nisi nista izmisliti osim ocito razgovora sama sa sobom i recenica i rijeci koje nigdje nisam napisao nego si ih ti sama u glavi provalila i tu napisala.
Pa o tome se i radi da nema ako ces u hrvatskoj samo veliki postotak ljudi koji koriste e-cigaretu iz razloga kaj je pocetak nekig 600-700+ kuna, a tek onda kada kupis taj paket dalje je isplativije i jeftinije. A isto tako nema toliko ljudi koji bi odjednom pljunuli tu cifru za to, a i ako ides spominjat pusace iz cijele hrv. oduzmi od toga ljude koji kupuju partner i takve cigarete jer nemaju za bolje , pa ces vidjeti koliki zapravo postotak ljudi si zapravo moze priustiti e-cigaretu. Pa od tog broja oduzmi broj koji ces koristi e-cigaretu pa ces vidjeti koliko je zapravo trziste u hrv za ovaj proizvod, i kada se jos stavi broj ljudi koji ce kupiti, vjeruj mi, ostane mali postotak ljudi koji si mogu priustiti ali nece kupiti.
Opet ti spominjes top shop ? Da se ti nisi mozda zajebala koji put pa kupila proizvod sa top shopa pa da su te zajebali ? Cini mi se, tj mislim da jesi, jer si se zaljepila za top shop, a kako ti je i tanuki napisao, pa top shop nema veze s e-cigaretom, o cemu ti opet te pitam, pa u zagrebu na kneziji imas cijeli jedan ducan samo sa e-cigaretama, okusima itd sve vezano za e-cigaretu.
I da, vjeruj mi, za mene postoje nepotrebne stvari koje mi ne trebaju, ali isto tako necu te stvari poljuvati jer ih nisam ni imao pa da znam da su sigurno lose sto ti uporno radis.
A isto tako, da nisi toliko samouvjerena i da logicnije shvacas stvari onda niti nebi doslo do ove rasprave, al kad ti vidim razmisljanje+ godine+ spol sve mi je jasno, tako da, bar se ljepo raspravljat ak nis drugo
Gost- Gost
a uuuuuuu ,kaj apstinencijaa ,kriza , kaj jel karaš kaj .......
spaljo je napisao/la: al kad ti vidim razmisljanje+ godine+ spol sve mi je jasno, tako da, bar se ljepo raspravljat ak nis drugo
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
da, i to nema veze s tim, nego vidis po razgovaranju s nekom osobom koliko je reci cemo "odrasla" .
Gost- Gost
"Ne raspravljaj se sa idiotom - ljudi neće primjetit razliku" -> E kad bi se bar toga mogla držat.
Ti živiš u nekoj svojoj iluziji očito JER JA I DALJE IMAM PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE koje mi ti tu svojim bijednim pretpostavkama želiš promijenit? Ja imam pravo mislit za neki proizvod da je totalno nepotreban i beskoristan. Za razliku od tebe ja pišem iz svog kuta gledanja, a ti si uzimaš za pravo pisat da su svi ljudi glupi koji ne žele probat proizvod koji je po njima beskoristan? Wow - gdje bi dospjeli kad bi svakakve gluposti probavali. Ali ne - ti si "najpametniji" i samo ti imaš pravo napisat "svoje mišljenje"
Ne bi niti lipe dala za tu e-cigaretu, a vidiš nije mi bio problem dat i preko 400 eura mjesećno za recimo neku online igricu. Zato tu priču sa neimanjem para baci u vjetar. Neke stvari INTELIGENTNIJE osobe niti ne moraju probat da bi znale da su za njih nepotrebne. Al očito neki moraju sve probat prije nego što kažu svoje mišljenje. Ne kažem da je tako za sve proizvode - ALI ZA OVAJ JE !!!
Baš imaš stav nekog balavog klinca koji je uzbuđen kod svake reklame bilo kojeg proizvoda. Vidim da te je VEOMA LAGANO impresionirat.
Ne, ljudi nemaju za e-cigarete, ali dobro da imaju za iPhone i sl. stvari koje su full jeftinije od toga.
Ti samo znaš doć ovdje, ispljuvat me jer sam žensko i to je sve? ODRASTI.
Ti živiš u nekoj svojoj iluziji očito JER JA I DALJE IMAM PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE koje mi ti tu svojim bijednim pretpostavkama želiš promijenit? Ja imam pravo mislit za neki proizvod da je totalno nepotreban i beskoristan. Za razliku od tebe ja pišem iz svog kuta gledanja, a ti si uzimaš za pravo pisat da su svi ljudi glupi koji ne žele probat proizvod koji je po njima beskoristan? Wow - gdje bi dospjeli kad bi svakakve gluposti probavali. Ali ne - ti si "najpametniji" i samo ti imaš pravo napisat "svoje mišljenje"
Ne bi niti lipe dala za tu e-cigaretu, a vidiš nije mi bio problem dat i preko 400 eura mjesećno za recimo neku online igricu. Zato tu priču sa neimanjem para baci u vjetar. Neke stvari INTELIGENTNIJE osobe niti ne moraju probat da bi znale da su za njih nepotrebne. Al očito neki moraju sve probat prije nego što kažu svoje mišljenje. Ne kažem da je tako za sve proizvode - ALI ZA OVAJ JE !!!
Baš imaš stav nekog balavog klinca koji je uzbuđen kod svake reklame bilo kojeg proizvoda. Vidim da te je VEOMA LAGANO impresionirat.
Ne, ljudi nemaju za e-cigarete, ali dobro da imaju za iPhone i sl. stvari koje su full jeftinije od toga.
Ti samo znaš doć ovdje, ispljuvat me jer sam žensko i to je sve? ODRASTI.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Poskupljenje cigareta
» Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje
» Prodavanje cigareta maloljetnicima
» Dvogodišnjak puši 2 kutije cigareta dnevno!
» Bi li zastrašujuće pakiranje cigareta odbilo pušače?
» Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje
» Prodavanje cigareta maloljetnicima
» Dvogodišnjak puši 2 kutije cigareta dnevno!
» Bi li zastrašujuće pakiranje cigareta odbilo pušače?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 2 / 5.