Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje

+15
tanuki
Mass
pustinja
Stevo Largo
Iron Man
BAGIRA
THUNDER_DINIX
Tony_Amsterdam
scorpio57
eva kant
cale
evitaa
Amyicha
Mr.Cooly
Neu
19 posters

Stranica 1 / 3. 1, 2, 3  Next

Go down

Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje

Postaj by Neu pet sij 01, 2010 9:46 pm

Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje?

Ja sam probala više od 20 vrsta, najbolje su mi bijeli walter

[You must be registered and logged in to see this image.]

Te su mi nekako najbolje pasale za pluća.

Usput moju kolekciju kutijica od cigareta možete naći tu: Kutije od cigareta

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty999 / 999999 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty Re: Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje

Postaj by Mr.Cooly pet sij 01, 2010 9:47 pm

probo sam svakakve
ali bijeli walter mi je najbolji
Mr.Cooly
Mr.Cooly
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 21.04.2009
Broj postova : 4748
Reputacija Reputacija : 253
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty0 / 9990 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty Re: Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje

Postaj by Amyicha pet sij 01, 2010 9:48 pm

probala sam. crveni marlboro, walterwolf i bijeli i plavi, onaj plavi ronhil, ronhil slims, ronhil light, ronhil s mentolom, eva slims, benston, filter 160, boss light, ammm ne znam jel bilo još kojih, najbolje su ronhil slims Very Happy
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty113 / 999113 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa sri sij 27, 2010 8:27 am

Jesam probala sam nekoliko vrsta cigareta i odustala.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty0 / 9990 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by cale sri sij 27, 2010 8:39 am

Dosta vrsta cigara sam probao sada broj tacan ne znam, ako bi trebao da izdvojim neke izdvojio bi sivi i plavi Dunhill i Davidoff, neko vreme sam i Marlboro pusio, gold, ostalo ono... Ne podnosim cigare koje smrde jako...
cale
cale
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 26.01.2010
Broj postova : 48
Reputacija Reputacija : 17
Godina imam : 37
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sri sij 27, 2010 11:41 am

nemam pojma. nije nešto što bi trebala pamtiti. Very Happy

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty92 / 99992 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri sij 27, 2010 11:45 am

Opatija pa od kada je nema plavi ww
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty65 / 99965 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Tony_Amsterdam sri sij 27, 2010 12:49 pm

marlboro mi je najboji pa west. radin u lidlu a oni imaju samo strane duvane.
Tony_Amsterdam
Tony_Amsterdam
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 18.10.2009
Broj postova : 90
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 39
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sri sij 27, 2010 2:12 pm

par vrsta, sve su katastrofa

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty889 / 999889 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA sri sij 27, 2010 4:16 pm

Neukrotiva je napisao/la:Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje?

Ja sam probala više od 20 vrsta, najbolje su mi bijeli walter

Zdravo. Ja sam Bagira i ja sam pusac.
Probao sam verovatno sve sto postoji u prodaji a pusim vec oko 15 godina. Od juce ostavljam cigare i ne ide mi lose a ova tema mi je pravi horor smajlić ali i jaca volju..
Sa 30 cigareta dnevno sam smanjio na 4 ( danas).
Neukrotiva je napisao/la:
Usput moju kolekciju kutijica od cigareta možete naći tu: Kutije od cigareta
Ha! Ne mogu da verujem da je taj sport ponovo popularan smajlić
Kada sam ja bio osnovac, bila je fora da se skupljaju kutije cigareta. Sve do pre par godina sam ih cuvao
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.04.2009
Broj postova : 1329
Reputacija Reputacija : 129
Godina imam : 44
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned svi 29, 2011 2:11 pm

BAGIRA je napisao/la:Sa 30 cigareta dnevno sam smanjio na 4 ( danas).
[You must be registered and logged in to see this image.]

iako ne mogu shvatiti što si vidio u tih 30 cigareta dnevno, vjerujem da ti nije svaka prijala, a ne kužim čemu i tih 4 dnevno?!

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty999 / 999999 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man ned svi 29, 2011 2:50 pm

jbg. Neu, ne možeš tako lako prestati, ali svaka mu čast što je smanjio i na toliko...

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty336 / 999336 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 29, 2011 3:24 pm

mnogo vrsta,no pušio sam Opatiju dok nije povučena,jedno vrijeme plavi WW,sada laki 160 kavica
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty65 / 99965 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned svi 29, 2011 3:42 pm

Nema najboljih, sve su najgore za vaše zdravlje kes pa vi dimite Laughing
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 29, 2011 3:47 pm

šta tebe briga jupy
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo ned svi 29, 2011 10:37 pm

od flejvor plusa do drine i morave sve probo Very Happy

volio walter beli dok je bio dobar... pa largo prije poskupljenja... sad većinom benston plavi
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty20 / 99920 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha uto svi 31, 2011 12:20 am

Stevo Largo je napisao/la:od flejvor plusa do drine i morave sve probo Very Happy

volio walter beli dok je bio dobar... pa largo prije poskupljenja... sad većinom benston plavi

dalo se primjetit Very Happy
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty113 / 999113 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo uto svi 31, 2011 1:08 pm

a jeli... Very Happy nebi nikad reko
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty20 / 99920 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja uto svi 31, 2011 1:20 pm

Istinita ispovjed:
Pušio sam doista svega i svačega, od finih cigara do orahova lišča, tamo negdje 90-tih sam dogurao do najmanje 2 a anjčešće između 2 i 3 kutije dnevno a bilo je dana/noći kad sam otvorio i 4.
Sad sam na 0 cigareta dnevno, prestao prije nekih 5 godina a prij toga sam popušivao par cigareta dnevno i govorio sam sebi da to nije ništa i da mi to ne smeta.
E pa smetalo mi je, smeta ti i jedna cigareta dnevno, nisam obolio ali sam osječao kako mi organizam jednostavno se sprema riknuti.
Nakon nekog vremena rekao sam sam sebi pa kaj ti te tri cigarete dnevno nekaj znače i tako sam prestao. Kod kuće smo žena ja i dvoje djece i nitko se niti ne osvrče za cigaretom, djeca nemaju doma primjer a društvo još nije dovoljno jako da ih povuče.
No, nisam niti ja cvijeće i dan danas kad je dobra vešta, i poslije dosta vina ili kad me netko ili nešto onako pošteno razjebe znam zapaliti cigaretu i povuči tri do pet dimova misleći da će mi to pomoći ali ne pomaže i odustajem.
Dakle i nakon 5 godina nepušenja još uvijek postoji ono nešto u meni koje mi govori povuci dim bit će ti lakše i kad mi ne pomogne bacim pola cigarete i opet tjeram daljnjih dva, tri, četiri tjedna dok ne bude neki dobar talambas ili me netko rasturi .
Naravoučenje: ne treba pušini ništa, niti jedna cigareta dnevno nije dobra ali nije niti štetna samo postoji opasnost da će te navuči na drugu a druga na treću i tako pomalo dođeš do mojih 2-3 kutije.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto svi 31, 2011 2:29 pm

Dobar si pajdo,ja od 13-14 g.dimim...prije po 3-4 kutije sada sam na jednoj
ako sam doma cijeli dan...moram si kupit mašinicu i motat
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto svi 31, 2011 2:30 pm

pređi na travu, popušiš 2-3 i cijeli dan si u oblacima Laughing

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass uto svi 31, 2011 2:32 pm

Puno vrsta, trenutno pušim domaći duhan
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty200 / 999200 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto svi 31, 2011 2:34 pm

Neu je napisao/la:pređi na travu, popušiš 2-3 i cijeli dan si u oblacima Laughing

mene si našla Dignuta obrva
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja uto svi 31, 2011 3:35 pm

Neu je napisao/la:pređi na travu, popušiš 2-3 i cijeli dan si u oblacima Laughing

Probaj pa komentiraj, nije niti blizu toga što navodiš, a možda ovisi i o organizmu i kvaliteti te količini prilikom miješanja.
Bar su mi tako pričali Very Happy
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto svi 31, 2011 4:27 pm

da ja nisam nikada iskreno pušio, ali imam iskustva-
skidam kapu svakom pušaću koji istinski uživa u pušenju-
ja sam morao pušiti jer moje bivše partnerice su bile pušaćice, a nemoš se stravstveno ljubiiiiiittti sa ženom ako sam nisi pušać
to je otprilike kao da se ljubiš sa pepeljarom!
savršeno još uvijek znam smotati cigaretu-i još uvijek uživam u mirisu nezapaljenog duhana,
a ni konzumacija mare nije mi strana-
ali okus je fuj!
smrad trave i osječaj smolastog jezika je grozan- ( da i sada kada uđem u lokal u kome netko puši kanabis, ja to osjetim)
postoje daleko bolj načini konzumacije thc-a
ali ne želim vas pokvariti-
jer sutra bi mi jacina policija mogla zakucati na vrata Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty700 / 999700 / 999Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 3. 1, 2, 3  Next

[Vrh]

- Similar topics