Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rukomet - općeniti topic

+40
oness
Narco
m
Iron Man
Hunnerkongen
Stevo Largo
Ecstasy
gAbriJela18
Biker
tanuki
shakti
diabolik.
Skiper1
JOCA
Dorian Gray
Ive
Neukrotivi pastuh
scorpio57
GUSTI
eva kant
evitaa
Luxe
Amyicha
FALKON 2
Prop
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
goc
Mass
bittersweet
Neu
Optimyst
mrkyblu
Love
House
Hitman
Purgy
ivanna
tekilinho
fernando torres
44 posters

Stranica 10 / 40. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

Go down

Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty Re: Rukomet - općeniti topic

Postaj by fernando torres ned tra 05, 2009 2:05 pm

mlad je... naučit će.. potencijala ima, samo treba radit s njim...
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 984
Reputacija Reputacija : 19
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty57 / 99957 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres uto tra 21, 2009 7:13 pm

Počeli mučni pregovori: Zlatko Horvat odbio novi ugovor Zagreba!

Bio je zajednički stisak ruke. Međutim, vratio se i rekao da nije zadovoljan primanjima. Dakle, iznos ugovora nije prihvatio, a mi sigurno nećemo povisiti ponudu - kaže Kaleb
Jedno je sigurno: poveći broj igrača naći će se ubrzo u Zagrebovim kancelarijama s klupskim čelnicima a glavna tema bit će, kako je najavljeno, smanjenje ugovora. I neće, naravno, sve ići glatko, poglavito ako je suditi prema Zlatku Horvatu kojemu je pripremljen izdašniji ugovor. Štoviše, dobili smo informaciju da je potpisao novi trogodišnji ugovor, ali...

- Nije potpisao. Bio je zajednički stisak ruke. Međutim, vratio se i rekao da nije zadovoljan visinom primanja. Dakle, iznos trogodišnjeg ugovora nije prihvatio, a mi sigurno nećemo povisiti ponudu. Nastavit ćemo pregovore... - rekao je direktor zagrebaša Bartol Kaleb.

U klubu kažu da će teško izvući sezonu jer ih pritišću, kako je rekao Gobac, ugovori ‘kapitalaca’ od 120.000 do 350.000 eura. Pritom je Balićev četverogodišnji ugovor od 2,800.000 eura zacijelo najveća stavka, a neki otkazi sponzora evidentan problem kod slaganja momčadi za sljedeću sezonu. Tko će, a tko neće biti preskup, vidjet će se u nadolazećim danima u kojima je, između ostalog, pozvan na razgovor i Balićev menadžer Caballero.

- Pozvan je na razgovor, ali nismo dobili odgovor kada će doći - rekao je direktor Bartol Kaleb pa nastavio:

- Pred nama je recesija, i svi ćemo morati stegnuti remen. Kredit koji smo podigli za Balića je u proceduri vraćanja, prema dogovoru ćemo ga otplatiti, a bit će u sljedećem razdoblju i dolazaka i odlazaka. Neki sponzori su nam otkazali, s drugima ćemo potpisati ugovor. Klub smo stabilizirali i sigurno ga nećemo dovesti u pitanje. Hoćemo li imati momčad za četvrtfinale, polufinale ili finale Lige prvaka, vidjet ćemo.

Premda to javno neće isuviše potencirati, čini se da se u klubu spremaju poveći financijski rezovi. U prvom redu, dugi i iscrpljujući razgovori...
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty57 / 99957 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass uto tra 21, 2009 7:27 pm

bit ce drkaze igraca oko rezanja troskova Sad
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty200 / 999200 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet tra 23, 2009 1:09 pm

lokot pošto je završeno koliko ja znam

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty999 / 999999 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres čet tra 23, 2009 5:19 pm

Kaleb: Duvnjak nije na prodaju

Kapetan Zlatko Horvat i rukometni klub Croatia osiguranje dogovorili su se na današnjem sastanku. Iduće tri godine Horvat će i dalje biti u momčadi.

- Sve je bilo brzo gotovo. Horvatu je ponuđen novi ugovor uz povišenje plaće i na to je pristao - istaknuo je Bartol Kaleb, direktor kluba.

Horvat je u odnosu na neke igrače u prošloj sezoni imao niži ugovor, no zbog njegova zalaganja na svakoj utakmici jednostavno je bilo normalno da dobije viši ugovor. Horvat je imao inozemnu ponudu, koja je možda bila nešto viša od Zagrebove, ali je procijenio da mu je bolje da ostane kod kuće.

Sutra bi na razgovor s Bartolom Kalebom trebali doći Marko Kopljar i Domagoj Duvnjak. Obojica imaju važeće ugovore s klubom.

- Što se tiče Duvnjaka, on nije na prodaju. Ima ugovor još tri godine. Uostalom, na njemu gradimo momčad za sljedeću sezonu. Sigurno je da u njegovu slučaju neće biti smanjenja ugovora. Može dobiti samo bolji ugovor - istaknuo je Zoran Gobac, glavni menadžer kluba.

Desni vanjski pucač Marko Kopljar je rukometna budućnost i klub ga također želi zadržati.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet tra 23, 2009 5:42 pm

pa duvnjak je najbolji igrac u zagrebu a i u hrvatskoj..bit ce on jos malo najbolji na svijetu..za par godina
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty200 / 999200 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres uto tra 28, 2009 7:22 pm

Ivano Balić ostaje u Zagrebu, na ljeto stižu Ivan Čupić i Igor Anić iz Kiela

'Dogovorili smo dolazak menadžera, sastanak će biti u ponedjeljak ili u utorak, a Balić je sam rekao da ne želi mijenjati klub i duboko sam uvjeren da ćemo naći zajednički jezik'
Od najavljenih razgovora u Zagrebu, bez prevelikih novosti. U klupskim prostorijama bio je u utorak Igor Vori, ali to je bio razgovor bez naprezanja, jer svojim pristupom i igrama Vori je apsolutno opravdao sve u njega uloženo od strane kluba.
- Zadovoljan sam statusom, nemam prigovora, razgovarali smo, tu nema ničeg neuobičajenog.

Drugim riječima, kako će potvrditi direktor Kaleb, važeći Vorijev ugovor, koji traje još godinu dana, ostaje nedirnut, a novi će klub nastojati ponuditi do Božića. Zagreb je u intenzivnoj potrazi za drugim pivotom uz Vorija, jer će po najavama kluba Koloper potražiti novu sredinu. Sulić je blizu Veszpremu koji će, kako stvari stoje, zadržati odličnog ljevaka Marka Vujina, jer Gummersbach baš i nije u situaciji da realizira njegov dolazak u Njemačku, kako je trebalo biti.

Dalibor Anušić se vraća iz Göppingena, njegova zamjena tamo bit će hrvatski igrač Kristijan Ljubanović, koji je lani igrao za Cimos. Zagreb nije zainteresiran za povratak Anušića, sudeći po riječima direktora, već je puno veće zanimanje za Igora Anića iz Kiela koji bi mogao doći na posudbu, a kasnije bi se vidjelo. U tom slučaju Kiel bi uz Ahlma morao riješiti drugog pivota, a tu se otvaraju mnoga pitanja.

Zanimljivo je da RN Löwen nudi Andreja Klimoveca, odličnog bjeloruskog pivota. Istina je da Klimovec nije u cvijetu mladosti, niti je briljantnog zdravlja, ali je istina i da je vrlo dobar igrač kao “drugi pivot” za vrhunske domete. RN Löwen je Schwarzera otpustio u mirovinu, a kupio je za novu sezonu potpuno novi tandem na crti u Norvežaninu Myrholu i Španjolcu Prietu. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti koliko povoljno Löwen nudi Klimoveca, jer je provjereno riječ o igraču za visoki domet. Ne zaboravite, Klimovec je član svjetskih prvaka Nijemaca iz '07.

Kada je riječ o Baliću, uz riječi menadžera Caballera treba dodati da je Caballero ujedno i menadžer San Antonija, koji vidi priliku igrati Ligu prvaka i dogodine, u nadi da će od iste odustati Leon zbog nemogućnosti da sastavi jaku momčad. U tom slučaju San Antonio je u žestokoj konkurenciji za Balića, možda čak i na prvom mjestu, poznavajući situaciju po kojoj je Pamplona Balićev izbor zauvijek, da tamo ima stan... No, tko kaže da će Balić otići? Dolazak Caballera je definiran.
- Točno, to što je rečeno za novine uopće nas ne zanima. Dogovorili smo dolazak menadžera, sastanak će biti u ponedjeljak navečer ili u utorak ujutro, a Balić je sam rekao da ne želi mijenjati klub i duboko sam uvjeren da ćemo u trokutu klub - igrač - menadžer naći zajednički jezik.

Vodstvo zagrebaša u srijedu će u popodnevnim satima posjetiti ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca Ivana Čupića koji se oporavlja od operacije koljena. Nakon redovne terapije, po riječima direktora Kaleba, zagrebaši će za pregovarački stol s Čupićem i njegovim klubom, a tema bi trebala biti prelazak mladog reprezentativca u redove Zagreba iduće sezone. Bit će zanimljivo vidjeti rasplet, jer Čupić je najavio da bi želio u Njemačku, ali Zagreb ne odustaje i sigurno ima adute za razgovor. Koliko su jaki, vidjet će se sljedećih dana.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres pet svi 01, 2009 11:59 am

Ivan Čupić bi koštao 450.000 eura, CO Zagreb se povlači iz utrke!

Sa Zagrebom sam razgovarao, oni su dali svoje uvjete, ja sam rekao svoje, imam cijenu koja je za sve ista. Teško je očekivati da će me Velenje prodati - kaže Čupić
Najbolje desno krilo Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj Ivan Čupić u Velenju se sastao s čelnicima CO Zagreba Bartolom Kalebom i Zoranom Gopcem. Hrvatsku delegaciju dočekao je nakon obavljene terapije u Celju, a uoči susreta Slovenskog prvenstva između svog Velenja i Celja.
Pregovori o prelasku u redove našeg prvaka najavljivani su nekoliko puta, a Čupić nam je rekao kako mu sada pažnju najviše zaokuplja rehabilitacija nedavno operiranog koljena, pa je kava s čelnicima Zagreba bila više kurtoazan čin, iako, po svemu sudeći, u Zagrebu vrlo ozbiljno računaju s njim. No, premda je reprezentativno desno krilo jedan od prioriteta na listi želja za iduću sezonu, čini se da od njegova dolaska ove godine neće biti ništa.

Na prvim razgovorima nije bilo predstavnika Gorenja, koji nisu ni bili obaviješteni o Čupićevom susretu sa zagrebašima. Upravo to je u Velenju izazvalo malu pomutnju, pa je Čupić prilično uzrujano nakon razgovora s Gopcem i Kalebom rekao:
- Od danas neću davati nikakve izjave za novine jer se želim usredotočiti na tijek liječenja ozlijeđene noge. Ovakvim potezanjima i špekulacijama u medijima najviše štetim svom klubu za koji me vežu još dvije godine ugovora - govorio je Čupić uz potvrdu da je vodio ugodan razgovor te da je čelnike Zagreba upoznao s dvogodišnjom vjernosti koja može biti prekinuta samo uz odobrenje Velenjčana.
- Svi klubovi koji budu zainteresirani moći će se najaviti kod mog kluba, a onda i kod mog menadžera ako žele razgovarati sa mnom. Bez obzira ostanem li u Velenju ili odem negdje, bit ću zadovoljan s obje solucije. U Sloveniji imam sve što mi je potrebno. Sa Zagrebom sam razgovarao, oni su dali svoje uvjete, ja sam rekao u kojim okvirima se ja vidim, imam cijenu koja je za sve ista. Zagrebu će se sad javiti moj menadžer, odluka će ovisiti isključivo o razgovorima klubova, jer teško je očekivati da će se Velenje odlučiti prodati me ove godine.

Kontaktirali smo i igračeva menadžera Sašu Bratića, koji je bio upoznat s detaljima razgovora u Velenju.
- Ivan je razgovarao sa Zagrebom uz moje odobrenje i ništa se bitno nije dogodilo. Ima važeći ugovor, a o njegovoj prodaji u Velenju ne žele ni razmišljati. Prije nekoliko dana razgovarao sam s čelnicima Gorenja čak četiri sata. Problem njegova odlaska iz Slovenije je isključivo visina odštete. Trenutačno u Velenju tu svotu procjenjuju na oko 300.000 eura - potvrdio je Saša Bratić, menadžer s njemačkom putovnicom.

Čupić, dakle, neće sljedeće sezone u Zagreb koji u utrku za najboljim desnim krilom svijeta može krenuti tek idućeg ljeta. Jer, da bi to bilo sada, zagrebašima bi trebalo bar 450.000 eura budući da Čupićeva cijena na tržištu nije ispod 150.000 eura, i kad se tome doda odšteta dolazi se do skoro pola milijuna eura. Tu cijenu za krilnog napadača poput njega trenutačno mogu platiti samo njemački klubovi...
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fernando torres sub svi 02, 2009 9:45 am

Zagreb odlučio Baliću prepoloviti ugovor, rastanak na ljeto neminovan

Dovođenje Balića bila je politička odluka, koja je u jednom trenutku odgovarala svima, što se nije krilo. I tada su svi bili jednoglasni, no, očito danas od sto glasa, glasa čuti nije
Čini se da će Ivano Balić nakon samo godinu dana napustiti Zagreb. Po riječima glavnog menadžera, klub mu namjerava prepoloviti ugovor i ako je suditi po pričama, Balić na to neće pristati. Konačno rješenje dobit ćemo kada u Zagreb dođe Balićev menadžer David Caballero. Šteta je velika za rukomet, ali situacija i nije tako jednostavna kako se čini, a u svakoj varijanti raspleta Zagreb će izgubiti s obzirom na investiciju, osim u slučaju da Ivano ostane u klubu, u što je teško vjerovati, makar nada umire posljednja.

Balić je došao kao veliko pojačanje u sezoni u kojoj smo bili domaćini SP rukometaša. Bila je to pomalo politička odluka, koja je u jednom trenutku odgovarala svima, što se nije ni krilo. Balić je svojim igrama zadužio hrvatski rukomet i sport uopće, tada su svi bili jednoglasni, no, očito danas od sto glasa, glasa čuti nije. Zadovoljstvo ponešto i košta. A rukomet očito ne može.

Kako je vrijeme odmicalo situacija se mijenjala. Balić je zbog ozljede propustio veći dio sezone, SP je prošlo, politika se automatski manje zanimala za rukomet i to je s vremenom stvorilo situaciju koja je pala na teret Zagreba, koji vrlo očito to ne može sam podnijeti. Da bi Balić postao igrač Zagreba, trebalo je podići kredit i isplatiti njegov dotadašnji klub San Antonio. Uspjelo se, 800.000 eura sjelo je na račun Španjolaca, a kredit se vraća i danas i vraćat će se bez obzira na to ode li Balić. Druga stavka tog transfera bio je Balićev ugovor koji je s obzirom na njegov rejting najboljeg svjetskog rukometaša u dva navrata bio daleko najjači u hrvatskim okvirima. Taj ugovor je trebalo plaćati i taj ugovor je po svim stavkama, kako tvrde u klubu, isplaćen do danas.

No, dalje očito više ne može, barem ne u tom omjeru, jer u međuvremenu su ostavke dala dva sponzora (HEP i Tele2), a ni drugi u cijeloj ovoj financijskoj situaciji nisu pri novcu, posebno Grad, što stvara probleme svaki mjesec. Grubo rečeno, Zagreb je u toj utakmici samo u posljednje vrijeme ostao kraći za milijun eura, a bez njih zatvoriti sve rupe je - nemoguće. To danas nije specifikum Zagreba već i svih ostalih. I sada Zagreb ne želi nastaviti ugovor u istom ritmu, što znači da Balić ima pravo na izbor. Njegov izbor je dosad bio ostanak, puno je razloga bilo vezano uz obitelj, ali pitanje je kako će najbolji svjetski rukometaš reagirati u sadašnjoj situaciji. Ipak je to njegov život i njegov posao.
fernando torres
fernando torres
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sub svi 02, 2009 10:37 am

a jebiga........... kad se danas sve svodi na novac.......... i zato je sport prestao biti uživancija.....već je sada biznis.........
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty9 / 9999 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc uto lip 09, 2009 7:35 pm

Rukometaši lakoćom slavili u Finskoj

Hrvatski rukometaši odradili su i peto kvalifikacijsko kolo za Europsko prvenstvo u Austriji. Svjetski viceprvaci gostovali su u Finskoj i očekivano rezultatom 34:14 (15:8) uknjižili novu pobjedu
U petom nastupu izabranici Line Červara upisali su četvrtu pobjedu i nastavili sigurnim korakom napredovati prema Austriji. Dapače, s 20 pogodaka viška nadmašili su rezultat s domaćeg parketa, u Zagrebu se Finska izvukla s minus 19.

Finci u prvih šest dvoboja nisu uzeli ni bod, i jedina skandinavska momčad koja ne drži puno do rukometa nije se mogla nadati prekidu tradicije. Ipak, počeli su ambiciozno i do sedme su minute držali minimalno vodstvo (2:1). Ipak, favoriti su se razbudili, a u sljedeće četiri minute došli su do rezultata 6:2 i iznimno mirnog nastavka.

Finci su se 'trznuli' još jednom, kada su zaostatak 9:3 smanjili na 9:6, no uslijedila je nova serija od 4:0 i od tada je prednost uglavnom rasla. S obzirom na sjajna izdanja vratara Alilovića i Loserta, u prvom planu su bila krila, koja su imala trkački trening i seriju mirnih realizacija iz kontri.

Kvalitetnu partiju odradio je i domaći golman, ali ni njegov doprinos nije mogao ublažiti visok poraz Finaca. Najučinkovitiji u redovima Hrvatske bio je Zlatko Horvat sa šest pogodaka, dok su Zrnić i Vukić zabili po pet.

Do kraja ciklusa ostala su još tri susreta, a za matematičku potvrdu plasmana dovoljne su im dvije pobjede. Ne bude li iznenađenja, slavit će se u Zadru, gdje u nedjelju gostuje vodeći sastav skupine Mađarska, a iduće srijede dolaze Slovaci. Posljednji dvoboj igra se za 12 dana u Grčkoj.
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty62 / 99962 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc uto lip 16, 2009 6:33 am

HRS demantira - Zovko nije smijenjen

Unatoč neuspjehu i neodlasku ženske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Kinu, Zdravko Zovko ostaje izbornik. Na sjednici Upravnog odbora održanoj jučer (nedjelja) u Zadru bilo je upriličeno zajedničko gledanje susreta Francuska - Hrvatska. S obzirom na neuspjeh, odlučeno je da izbornik mora podnijeti izvješće, ali nije bilo govora o njegovoj smjeni
'Hrvatski rukometni savez nikoga neće smijenjivati preko noći, a pogotovo ne preko novina. Nismo zadovoljni neplasmanom djevojaka na Svjetsko prvenstvo, stoga ćemo od izbornika Zdravka Zovka zatražiti izvješće. Nakon toga ćemo na sjednici Upravnog odbora raspravljati o ženskoj reprezentaciji, ali Zdravko i dalje ostaje izbornik', rekao je član Upravnog odbora i koordinator za ženski rukomet Darko Dunato.
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty62 / 99962 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc sri lip 17, 2009 9:28 pm

Rukometaši osigurali nastup na Euru

Hrvatska rukometna reprezentacija očekivano je u izvanrednoj atmosferi zadarske dvorane Krešimir Ćosić svladala Slovake te tako osigurala plasman na Europsko prvenstvo u Austriji
S konačnih 34:21 (17:11) igrači Line Červara osigurali su i prvo mjesto u skupini (nedostaje im još bod protiv nejake Grčke u posljednjem kolu), koje im jamči lakši ždrijeb na europskoj smotri koja će se održati u Austriji. Slovaci su u uvodnoj fazi zadržavali i prednost do 3:2, no tada je krenula očekivana lavina.

Nakon 4:4 domaćin je ubacio u brzinu više i serijom 7:0 otklonio dileme oko konačnog pobjednika. Slovaci su do poluvremena uspjeli održavati tu razliku, da bi početkom nastavka Hrvatska ponovno stisnula gas i razliku podigla na dvoznamenkastu brojku.

Hrvatsku statistiku predvodio je Domagoj Duvnjak, a sjajan je među vratnicama bio Mirko Alilović. Ako treba tražiti slabu stranu, to su opet bili sedmerci, od pet pokušaja pogodili su samo dva (u dva susreta ukupno tri od deset). Danas to nije bilo važno, no i iz tog razloga nestrpljivo se očekuje povratak ozlijeđenog Ivana Čupića.

I za kraj, 'Morska vila'. Ponovno je uz taktove Daleke obale pjevala čitava dvorana, još su jednom hrvatski rukometaši osjetili koliko znače svojim navijačima.

HRVATSKA - SLOVAČKA 34:21 (17:11)
ZADAR. Dvorana Krešimira Ćosića

HRVATSKA: Alilović, Losert, Ninčević, T.Valčić 1, Vori 1, Kopljar 2, Horvat 4 (1), Vukić 1, Zrnić 4, Lacković 1, Gojun 3 (1), Duvnjak 9, Buntić 3, Bičanić 5

SLOVAČKA: Stochl, Paul, T.Stranovsky, Szucs 3, Kopčo 1, Nižnjan 3, Bičanik 2, Kleis 3, Ivanov, Pekar 3, Petko 6 (2), Urban

ISKLJUČENJA: Hrvatska - 12 minuta, Slovačka - 14 minuta
SEDMERCI: Hrvatska 5 (2), Slovačka 5 (2)
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by goc uto srp 07, 2009 9:43 am

Raspada li se supermomčad RK Zagreba?

Posljednjih mjeseci iz rukometnog kluba Zagreb CO izlaze samo vijesti koje pokazuju da situacija u klubu nije blistava. Ili se smanjuju vrijednosti ugovora, ili pada broj sponzora, ili igrači odlaze
U hrvatskom rukometnom prvaku prošle sezone su imali fantastičnu momčad koja je bila konkurentna najboljim europskim klubovima. No, supersastav polako se počinje raspadati. Nakon što je Igor Vori zbog neizvršavanja obveza kluba raskinuo ugovor i zaputio se u HSV, njegovim putem bi mogao i Domagoj Duvnjak jer čelnici bundesligaša imaju danas sastanak sa Zagrebovim vodstvom koje je u pregovorima u nepovoljnijoj poziciji.

No, osim srednjeg vanjskog i pivota, Zagreb bi mogao ostati i bez jednog od najboljih desnih vanjskih na svijetu i prvog strijelca Kire Lazarova za kojeg je zanimanje pokazao makedonski Metalurg. Makedonskom reprezentativcu se nudi čak 1,5 milijuna eura za pet godina. Brez obzira na to što Lazarov ima dvogodišnji ugovor sa Zagrebom, slučaj Vori je pokazao da je sve moguće.
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho ned srp 12, 2009 9:33 am

Samo da Kiro ne ode. Navodno Duvnjak ide u Kiel za 500 000. Sad imaju novca za Čupića, a došo je i norveški pivot Frank Loke. On bi mogao biti dostojna zamjena za Vorija
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty19 / 99919 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by goc ned srp 26, 2009 12:40 pm

'Duvnjak neće ni blizu prve momčadi'

Glavni čovjek najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba, Zoran Gobac, potvrdio je da na Domagoja Duvnjaka, jednog od najperspektivnijih igrača, više ne računa
U velikom intervjuu Sportskim novostima prvi čovjek hrvatskog rukometa te alfa i omega CO Zagreba, Zoran Gobac govorio je o klupskim ambicijama, Ivanu Baliću i Igoru Voriju, planovima oko Arene, ali i o 'odbjeglom sinu' Domagoju Duvnjaku. Osim što je nekoliko puta naglasio da su mu opstojnost i rezultati kluba najvažniji i da bi zbog kluba 'otpustio' čak i Ivana Balića, najkritičniji je bio prema igraču kojeg ugovor s klubom veže do 2011, a koji je već sada potpisao ugovor s HSV-om u koji je planirao nakon odrađenog posla sa Zagrebom.

'Duvnjak je napravio glupost. Potpisao je za Hamburg, a je li smio? Naš ugovor vrijedi do 2011. Sad se borimo da ostane igrati. Može igrati jedino za HSV, ali HSV to mora platiti', rekao je Gobac za Sportske novosti, a potom i odgovorio na pitanje gubi li CO Zagreb milijun eura.

'Nećemo o brojkama. Hoćemo o Domagojevu statusu. Sve je jasno. Nema šanse igrati za Zagreb. Mi ne želimo nekoga pripremati i usavršavati dvije sezone pa ga besplatno poslati u Hamburg.'

Pripreme Zagreba počinju u ponedjeljak, prema Gopčevoj odlučnosti, bez Duvnjaka.

'Tu nema Boga, storija je završena. Ne znam što će odlučiti direktor Kaleb, niti me to zanima. Činjenica je da Duvnjak neće ni blizu prve momčadi. Jednako se to odnosi i na Somića, na sve koji su spekulirali odlaskom. Duvnjak može vježbati s pričuvama. Plaću će dobivati.'
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho ned srp 26, 2009 12:45 pm

Kaže Gobac da je Loke u napadu 30 posto bolji od Vorija i da je Zagreb ove sezone jači nego prošle. Jak je Zagreb dok je Ivano zdrav i u formi.

Štrlek-----------------------------------------Loke---------------------------------------Horvat-----

-------------------Valčić------------------------------------------------Lazarov----------------------

-------------------------------------------------Balić---------------------------------------------------

-------------------------------------------------Škof---------------------------------------------------

Tako bi trebali izgledat u napadu. U obrani su pojačani Gojunom, a napad će im biti jači jer se vratio sjajni Štrlek
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty19 / 99919 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty Rukomet

Postaj by Amyicha ned kol 23, 2009 8:06 pm

Da li volite taj sport? I da li ste ga ikada trenirali?

Ja taj sport obožavam i treniram ga. Pa da čujem vas Very Happy XD
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty113 / 999113 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho pon kol 24, 2009 11:39 am

Treniro sam dvije godine. Jako ga volim gledat a i igrat
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Luxe pon kol 24, 2009 9:37 pm

Duvnjak če biti prodan Kielu za 1,100 000 000 eura...potpisat če ugovor u srijedu..

Luxe
Trajno baniran/a

Broj postova : 1157
Reputacija Reputacija : 55
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty11 / 99911 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha pon kol 24, 2009 9:39 pm

mah nek bude koga briga, da oče mene za toliko prodat haha
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy

Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty113 / 999113 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa sri ruj 30, 2009 4:00 am

Odličan je rukometaš gore
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Y176577587558683
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty0 / 9990 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sri ruj 30, 2009 6:51 am

ne sviđa mi se. djeluje mi jako neuredno. dole

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty92 / 99992 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sri ruj 30, 2009 8:10 am

ma sav mi je...... ogavan :S:
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa sub lis 03, 2009 10:32 pm

Da,obožavam.Moj sin trenira rukomet,a idemo i vrlo često na utakmice.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty0 / 9990 / 999Rukomet - općeniti topic - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 10 / 40. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics