Rukomet - općeniti topic
+40
oness
Narco
m
Iron Man
Hunnerkongen
Stevo Largo
Ecstasy
gAbriJela18
Biker
tanuki
shakti
diabolik.
Skiper1
JOCA
Dorian Gray
Ive
Neukrotivi pastuh
scorpio57
GUSTI
eva kant
evitaa
Luxe
Amyicha
FALKON 2
Prop
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
goc
Mass
bittersweet
Neu
Optimyst
mrkyblu
Love
House
Hitman
Purgy
ivanna
tekilinho
fernando torres
44 posters
:: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 9 / 40.
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Ivano Balić
Ivano Balić je najbolji hrvatski rukometaš ovog vremena i
najbolji kojeg je Hrvatska ikad imala. Proglašen je najboljim
rukometašem svijeta 2004. i na Svjetskim prvenstvima je obično najbolji
igrač. Pravi je sportaš koji se nikada ne predaje pa čak i kad je
ozlijeđen.
Rukomet je počeo igrat u RK Split-u. Bio je oženjen
za Ivanu s kojom se razveo nakon 7 godina braka. Imaju sina Dinu koji
trenutno živi s majkom u Splitu.
Ivano trenutno igra za Portland San Antonio, klub iz Pamplone.
najbolji kojeg je Hrvatska ikad imala. Proglašen je najboljim
rukometašem svijeta 2004. i na Svjetskim prvenstvima je obično najbolji
igrač. Pravi je sportaš koji se nikada ne predaje pa čak i kad je
ozlijeđen.
Rukomet je počeo igrat u RK Split-u. Bio je oženjen
za Ivanu s kojom se razveo nakon 7 godina braka. Imaju sina Dinu koji
trenutno živi s majkom u Splitu.
Ivano trenutno igra za Portland San Antonio, klub iz Pamplone.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Rukomet - općeniti topic
Nije ništa posebno za mene!
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Bandić i Ingra počastili Zagrebaše: Protiv Kiela u Areni pred 15 tisuća navijača
DOBRE igre rukometaša Zagreba, ali više od toga preklapanje sa Svjetskim prvenstvom u sinkroniziranom klizanju, ponukale su Grad Zagreb i tvrtku Ingra da "počaste" bivšeg europskog prvaka s besplatnim terminom za četvrtfinalnu utakmicu protiv Kiela.
Da RK Zagreb nije dobio ovaj velikodušan poklon, troškovi iznajmljivanja Arene u ovu svrhu, odnosno troškovi organizacije, koštali bi preko 1.5 milijuna kuna. Ovako će hrvatski prvak proći gotovo deset puta jeftinije, stoga ne čudi zadovoljstvo u redovima Zagrebaša.
Na poklonu trebaju zahvaliti i organizatorima Svjetskog prvenstva u sinkroniziranom klizanju koje se upravo u ovom terminu odigrava u Ledenoj dvorani Doma sportova. Uzevši u obzir veličinu i važnost četvrtfinala rukometne Lige prvaka, Grad Zagreb i Ingra odlučili su se na ovaj pupularan potez. Ne treba sumnjati da će hrvatski prvaci imati podršku 15 200 navijača koji će nakon Svjetskog prvenstva moći pogledati prvi sportski događaj u ovoj velebnoj dvorani.
DOBRE igre rukometaša Zagreba, ali više od toga preklapanje sa Svjetskim prvenstvom u sinkroniziranom klizanju, ponukale su Grad Zagreb i tvrtku Ingra da "počaste" bivšeg europskog prvaka s besplatnim terminom za četvrtfinalnu utakmicu protiv Kiela.
Da RK Zagreb nije dobio ovaj velikodušan poklon, troškovi iznajmljivanja Arene u ovu svrhu, odnosno troškovi organizacije, koštali bi preko 1.5 milijuna kuna. Ovako će hrvatski prvak proći gotovo deset puta jeftinije, stoga ne čudi zadovoljstvo u redovima Zagrebaša.
Na poklonu trebaju zahvaliti i organizatorima Svjetskog prvenstva u sinkroniziranom klizanju koje se upravo u ovom terminu odigrava u Ledenoj dvorani Doma sportova. Uzevši u obzir veličinu i važnost četvrtfinala rukometne Lige prvaka, Grad Zagreb i Ingra odlučili su se na ovaj pupularan potez. Ne treba sumnjati da će hrvatski prvaci imati podršku 15 200 navijača koji će nakon Svjetskog prvenstva moći pogledati prvi sportski događaj u ovoj velebnoj dvorani.
fernando torres- Junior
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 984
Reputacija : 19
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
među najboljim hrvatskim rukometašima, svaka mu čast.
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
'Reprezentacija nije moja prćija'
Lino Červar je nakon više od mjesec dana odlučio progovoriti. Šutnju je opravdao umorom od SP-a, a novinarima je uputio ispriku i objasnio da Balić, Metličić i Špoljarić nisu otpisani.
Lino Červar je nekoliko dana prekasno ipak odlučio javnosti objasniti zašto na popisu hrvatske reprezentacije za kvalifikacijske susrete za EP nema Ivana Balića, Petra Metličića i Denisa Špoljarića.
Naime, izbornik, koji šuti od završetka Svjetskog prvenstva te je bez riječi napustio i kormilo rukometaša Zagreba, ipak je shvatio da kao predvodnik najboljih hrvatskih rukometaša javnost ne može ostaviti bez teksta te se pred novinarima posuo pepelom i dosta neuvjerljivo objasnio razloge skrivanja.
Podsjećamo, hrvatski rukometaši se u kvalifikacijskoj skupini za EP 2010. u Austriji nalazi s Mađarskom, Slovačkom, Grčkom i Finskom.
Hrvatska u trećem krugu kvalifikacija u srijedu u Hlohovecu igra sa Slovačkom, dok će u petak u Osijeku gostovati Grčka.
Lino Červar je nakon više od mjesec dana odlučio progovoriti. Šutnju je opravdao umorom od SP-a, a novinarima je uputio ispriku i objasnio da Balić, Metličić i Špoljarić nisu otpisani.
Lino Červar je nekoliko dana prekasno ipak odlučio javnosti objasniti zašto na popisu hrvatske reprezentacije za kvalifikacijske susrete za EP nema Ivana Balića, Petra Metličića i Denisa Špoljarića.
Naime, izbornik, koji šuti od završetka Svjetskog prvenstva te je bez riječi napustio i kormilo rukometaša Zagreba, ipak je shvatio da kao predvodnik najboljih hrvatskih rukometaša javnost ne može ostaviti bez teksta te se pred novinarima posuo pepelom i dosta neuvjerljivo objasnio razloge skrivanja.
Podsjećamo, hrvatski rukometaši se u kvalifikacijskoj skupini za EP 2010. u Austriji nalazi s Mađarskom, Slovačkom, Grčkom i Finskom.
Hrvatska u trećem krugu kvalifikacija u srijedu u Hlohovecu igra sa Slovačkom, dok će u petak u Osijeku gostovati Grčka.
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
Milan Bandić nije ispunio obećanje: Zagreb protiv Kiela ipak u Ledenoj!
Šteta je da jedan takav spektakl neće vidjeti puno više ljudi. A u kakvoj je frci Zagreb, to najbolje znaju u uredima u kojima telefoni ne prestaju zvoniti kada je riječ o ulaznicama
Spektakl Zagreb - Kiel igrat će se u nedjelju u 17.30 u Ledenoj dvorani Doma sportova. Arena je ostala samo san, nije pomoglo ni obećanje gradonačelnika Milana Bandića da će počastiti rukometaše za dan Grada Zagreba. U Areni se radi da bi ista dobila trajnu dozvolu za korištenje, radovi se ne mogu prekidati i otrpjet će rukomet, no to više i nije vijest. Šteta je jedino da jedan takav spektakl neće vidjeti puno više ljudi. A u kakvoj je frci sada Zagreb, to najbolje znaju u uredima u kojima telefoni ne prestaju zvoniti kada je riječ o ulaznicama. Sada će morati bitno skresati narudžbe, a to je uvijek težak posao. I ne samo to, jer zahtjevi EHF-a kako se bliži završnica su sve veći i veći, publika traži svoje, novinari svoje, klub želi od svega toga profitirati, a sve je jednostavno nemoguće zadovoljiti, jer su po tko zna koji puta zagrebašima ruke vezane. No, tako je kako je, Kiel će biti dočekan u znanom okruženju i ne treba sumnjati da mu u nedjelju neće biti nimalo lako.
Šteta je da jedan takav spektakl neće vidjeti puno više ljudi. A u kakvoj je frci Zagreb, to najbolje znaju u uredima u kojima telefoni ne prestaju zvoniti kada je riječ o ulaznicama
Spektakl Zagreb - Kiel igrat će se u nedjelju u 17.30 u Ledenoj dvorani Doma sportova. Arena je ostala samo san, nije pomoglo ni obećanje gradonačelnika Milana Bandića da će počastiti rukometaše za dan Grada Zagreba. U Areni se radi da bi ista dobila trajnu dozvolu za korištenje, radovi se ne mogu prekidati i otrpjet će rukomet, no to više i nije vijest. Šteta je jedino da jedan takav spektakl neće vidjeti puno više ljudi. A u kakvoj je frci sada Zagreb, to najbolje znaju u uredima u kojima telefoni ne prestaju zvoniti kada je riječ o ulaznicama. Sada će morati bitno skresati narudžbe, a to je uvijek težak posao. I ne samo to, jer zahtjevi EHF-a kako se bliži završnica su sve veći i veći, publika traži svoje, novinari svoje, klub želi od svega toga profitirati, a sve je jednostavno nemoguće zadovoljiti, jer su po tko zna koji puta zagrebašima ruke vezane. No, tako je kako je, Kiel će biti dočekan u znanom okruženju i ne treba sumnjati da mu u nedjelju neće biti nimalo lako.
fernando torres- Junior
Započeo/la tema :
Ma Bandicu kretenu jedan. Idiote. Pederu. Budalo neobrazovana.
Glavno da se grade WC-i od 1.5M€ a ovo se nece ostvarit. Stvarno su svi idioti.
Oce se mozda opet dat 3000 karata za navijace, a 4000 za sponzore kao protiv Celja? :šutni:
Glavno da se grade WC-i od 1.5M€ a ovo se nece ostvarit. Stvarno su svi idioti.
Oce se mozda opet dat 3000 karata za navijace, a 4000 za sponzore kao protiv Celja? :šutni:
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Suci odbili 'hrvatsku ponudu': U Zagrebu su nam nudili prostitutke!
Glavni akter priče je danski sudac Lars Ejby Pedersen koji je krojio (ne)pravdu u finalu. On je ustvrdio da je zajedno s ostalim sucima bio na večeri kada su se pojavile mlade dame
Afera oko namještanja utakmica u rukometnoj Ligi prvaka još se nije niti stišala, a na pomolu je nova i to vezana u Svjetsko prvenstvo održano u Hrvatskoj. Glavni akter priče je danski sudac Lars Ejby Pedersen koji je krojio pravdu u finalu u kojem je Hrvatska poražena od Francuske (24-19). On je za televizijsku postaju TV2 ustvrdio da je zajedno s ostalim sucima prvenstva prisustvovao na večeri kada su se odjednom pojavile mnoge mlade dame.
- Bilo je jasno da su prostitutke - kazao je Pedersen, ustvrdivši da je takvo što “moguće samo na Balkanu”, pa se zajedno s trojicom sudaca udaljio od stola.
Njemački sportski portal sportal.de piše kako je riječ o indirektnom mitu na večeri koju su organizirali domaćini. Isto sugerira i Bild.
fernando torres- Junior
Započeo/la tema :
Da to je moguće samo na Balkanu...
Ma triba mu šamarčinu odvaliti, drskom pederu jednom...
I da je sve to istina, opet mu triba šamarčinu oopaliti...
Pa što nije frajerski pojeb... žensku, opet nas pokra i na kraju izda... cccc
Ma triba mu šamarčinu odvaliti, drskom pederu jednom...
I da je sve to istina, opet mu triba šamarčinu oopaliti...
Pa što nije frajerski pojeb... žensku, opet nas pokra i na kraju izda... cccc
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
i..sta kazete ko ce pobijedit danas? s kolko razlike? sta mislite.?
ja mislim da ce zagreb dobit sa 2 razlike
ja mislim da ce zagreb dobit sa 2 razlike
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Zagreb CO izvukao remi u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka!
Rukometaši Zagreb CO-a i Kiela odigrali su neriješeno 28-28 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka i zadržao šanse za prolaz među četiri najbolje momčadi Europe
Unatoč uvjeravanju glavnog klupskog menadžera Zorana Gopca kako će svi gledatelji koji posjeduju ulaznicu ući u Ledenu dvoranu, ponovno se dogodio propust. Naime, stotinjak pokislih navijača ostalo je pred vratima rukometnog hrama i bili su prisiljeni potražiti alternativni način praćenja velikog dvoboja. Trenerski tandem Maglajlija - Bašić krenuo je s vanjskom linijom u sastavu T. Valčić, Balić i Lazarov, a najviše problema na startu zadavao je, očekivano, vratar Kiela Omeyer. Ni obrana nije bila koncentrirana pa su gosti otišli na 3-1.
Međutim, Škof se razbranio, šestorka ispred njega odigrala je dosta agresivniju obranu pa se otvorilo mnogo prostora za kontranapade koje su realizirali Horvat, Vori i Vukić za seriju 6-0. Trener Kiela Alfred Gislason zatražio je minutu odmora koja je njegovim rukometašima dobro došla pa je njemačka momčad uhvatila rezultatski priključak. Konsolidirali su redove, strpljivije vodili napade pa je bilo manje prilike za kontre zagrebaša, a na odmor se otišlo s golom prednosti, 13-12. Kiro Lazarov, najbolji strijelac Zagreb CO-a, svoj je prvi pogodak postigao tek u 4. minuti nastavka pa i tu treba tražiti razlog što je Kiel preuzeo vodstvo početkom drugog dijela. Nažalost, Makedonac nije ušao u seriju, već je ispodprosječnu statistiku dodatno srozao, a Nijemci u 39. minuti prvi put odlaze na plus 3, 18-15.
Zagrebaši su se na krilima, do tada vrlo rezervirane, Ledene dvorane sredinom drugog dijela stigli do izjednačenja, mogli su i povesti, no čisti zicer nije iskoristio Mirza Džomba pa su gosti ponovno preuzeli vodstvo. U posljednjih deset minuta ušlo se u egalu, a na krilima Tončija Valčića i sjajnog Škofa, zagrebaši su stigli do remija i realnih šansi za prolazak u polufinale Lige prvaka.
Rukometaši Zagreb CO-a i Kiela odigrali su neriješeno 28-28 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka i zadržao šanse za prolaz među četiri najbolje momčadi Europe
Unatoč uvjeravanju glavnog klupskog menadžera Zorana Gopca kako će svi gledatelji koji posjeduju ulaznicu ući u Ledenu dvoranu, ponovno se dogodio propust. Naime, stotinjak pokislih navijača ostalo je pred vratima rukometnog hrama i bili su prisiljeni potražiti alternativni način praćenja velikog dvoboja. Trenerski tandem Maglajlija - Bašić krenuo je s vanjskom linijom u sastavu T. Valčić, Balić i Lazarov, a najviše problema na startu zadavao je, očekivano, vratar Kiela Omeyer. Ni obrana nije bila koncentrirana pa su gosti otišli na 3-1.
Međutim, Škof se razbranio, šestorka ispred njega odigrala je dosta agresivniju obranu pa se otvorilo mnogo prostora za kontranapade koje su realizirali Horvat, Vori i Vukić za seriju 6-0. Trener Kiela Alfred Gislason zatražio je minutu odmora koja je njegovim rukometašima dobro došla pa je njemačka momčad uhvatila rezultatski priključak. Konsolidirali su redove, strpljivije vodili napade pa je bilo manje prilike za kontre zagrebaša, a na odmor se otišlo s golom prednosti, 13-12. Kiro Lazarov, najbolji strijelac Zagreb CO-a, svoj je prvi pogodak postigao tek u 4. minuti nastavka pa i tu treba tražiti razlog što je Kiel preuzeo vodstvo početkom drugog dijela. Nažalost, Makedonac nije ušao u seriju, već je ispodprosječnu statistiku dodatno srozao, a Nijemci u 39. minuti prvi put odlaze na plus 3, 18-15.
Zagrebaši su se na krilima, do tada vrlo rezervirane, Ledene dvorane sredinom drugog dijela stigli do izjednačenja, mogli su i povesti, no čisti zicer nije iskoristio Mirza Džomba pa su gosti ponovno preuzeli vodstvo. U posljednjih deset minuta ušlo se u egalu, a na krilima Tončija Valčića i sjajnog Škofa, zagrebaši su stigli do remija i realnih šansi za prolazak u polufinale Lige prvaka.
fernando torres- Junior
Započeo/la tema :
eee..da nisu fulali 3 penala i da je kiro bio onaj pravi bila bi to pobjeda sa 4-5 razlike..al nema predaje, idemo u njemacku po pobjedu
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
tako je... kiro ne može lošije od ovoga.. a škof, valčić i vori samo da i ovako tamo igraju...
fernando torres- Junior
Započeo/la tema :
skof je odlicno branio, a tek omeyer..taj covjek nije normalan, mislim da nasi igraci vec imaju fobiju od njega, kad idu na gol u glavi si vec misle da ce obranit i onda zbog toga mozda nekad slabije opucaju, psiha.. tonci odlicno odigro, vori standardno dobar
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=9763
obavezono pročitat. Kiel izbačen iz lige prvaka. Detaljno objašnjenje u video prilogu
obavezono pročitat. Kiel izbačen iz lige prvaka. Detaljno objašnjenje u video prilogu
tekilinho- Aktivni forumaš
Broj postova : 1024
Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
aprilililili
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
CO Zagreb poražen sa četiri pogotka razlike, Kiel u polufinalu Lige prvaka
Zagrebaši nakon remia u Domu sportova, u Sparkassen Areni izgubili su sa 31:27
Rukometaši CO Zagreba nisu se uspjeli plasirati u polufinale Lige prvaka, u uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici izgubili su na gostovanju kod njemačkog prvaka i europskog doprvaka Kiela sa 27-31 (11-17), a kako je prva utakmica u Zagrebu završila bez pobjednika (28-28) među četiri najbolja na kontinentu plasirao se njemački sastav.
Najefikasniji u sastavu Zagreba bili su Kiril Lazarov sa sedam i Tonči Valčić sa šest golova, a kod Kiela Dominik Klein i Filip Jicha sa po šest. Kiel je bio favorit i prije prve utakmice, te pogotovo nakon rezultata u Zagrebu prije šest dana, a taj status je potvrdio i pred 9.000 svojih glasnih navijača. Od samoga početka domaći je sastav imao po nekoliko golova prednosti, a u posljednjoj minuti prvoga poluvremena bilo je i maksimalnih sedam razlike (17-10).
U drugom poluvremenu Zagrepčani su u nekoliko navrata uspijevali smanjiti na tri pogotka zaostatka, te imali priliku još više se približiti Kielu, ali je Vukić kod rezultata 24-21 u 52. minuti promašio čistu "kontru", da bi kod 25-22 u trenucima kada je Zagreb imao igrača više Vori bespotrebno isključen i posljednja prilika za polufinale je propala.
- Izgubili smo do bolje, kvalitetnije momčadi, no stoji i da mi nismo dali svoj maksimum. Ipak, nakon lošeg početka odigrali smo dobro u nastvaku i nismo im dozvolili da nas razbiju, što se moglo dogoditi, s obzirom na jačinu protivnika. Mi imamo kvalitetu i lijepu budućnost, sa dva, tri pojačanja možemo puno u sljedećoj sezoni - rekao je Senjanin Maglalija
- Loše smo ušli u utakmicu i to je razlog poraza. U nastavku je bilo korektno, bili smo blizu... U ovom trenutku je Kiel bolji, žao nam je jedino što smo morali u četvrtfinalu baš na njih - dodao je Domagoj Duvnjak
KIEL - ZAGREB C0 31:27
KIEL - Sparkassen Arena. Gledatelja: 10.500. Suci: Kekes i Kekes (Mađarska)
KIEL: Omeyer (15), Martini (0+1), Kavtičnik 3, Lundström, Ahlm 5, Jicha 6, Karabatić 4, Andersson 2, Lund, Anić, Lövgren 4, Zeitz, Klein 6. TRENER: Alfred Gislasson.
CO ZAGREB: Škof (2), Somić (3), Vukić 1, Horvat 3, Vori 2, T. Valčić 6, Balić 2, Lazarov 7 (3), Duvnjak 4, Špoljarić, J. Valčić, Kopljar 1, Hrvatin 1. TRENER: Senjanin Maglajlija.
SEDMERCI: Kiel -, CO Zagreb 5 (4)
ISKLJUČENJA: Kiel 8 minuta (Ahlm, Lund, Lundström, Karabatić), CO Zagreb 6 minuta (Vori 2+2, Lazarov)
IGRAČ UTAKMICE: Thierry Omeyer.
LIGA PRVAKA, četvrtfinale:
Kiel - CO Zagreb 31-27 (28-28)
Veszprem - Ciudad Real 32-29 (24-29)
Zagrebaši nakon remia u Domu sportova, u Sparkassen Areni izgubili su sa 31:27
Rukometaši CO Zagreba nisu se uspjeli plasirati u polufinale Lige prvaka, u uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici izgubili su na gostovanju kod njemačkog prvaka i europskog doprvaka Kiela sa 27-31 (11-17), a kako je prva utakmica u Zagrebu završila bez pobjednika (28-28) među četiri najbolja na kontinentu plasirao se njemački sastav.
Najefikasniji u sastavu Zagreba bili su Kiril Lazarov sa sedam i Tonči Valčić sa šest golova, a kod Kiela Dominik Klein i Filip Jicha sa po šest. Kiel je bio favorit i prije prve utakmice, te pogotovo nakon rezultata u Zagrebu prije šest dana, a taj status je potvrdio i pred 9.000 svojih glasnih navijača. Od samoga početka domaći je sastav imao po nekoliko golova prednosti, a u posljednjoj minuti prvoga poluvremena bilo je i maksimalnih sedam razlike (17-10).
U drugom poluvremenu Zagrepčani su u nekoliko navrata uspijevali smanjiti na tri pogotka zaostatka, te imali priliku još više se približiti Kielu, ali je Vukić kod rezultata 24-21 u 52. minuti promašio čistu "kontru", da bi kod 25-22 u trenucima kada je Zagreb imao igrača više Vori bespotrebno isključen i posljednja prilika za polufinale je propala.
- Izgubili smo do bolje, kvalitetnije momčadi, no stoji i da mi nismo dali svoj maksimum. Ipak, nakon lošeg početka odigrali smo dobro u nastvaku i nismo im dozvolili da nas razbiju, što se moglo dogoditi, s obzirom na jačinu protivnika. Mi imamo kvalitetu i lijepu budućnost, sa dva, tri pojačanja možemo puno u sljedećoj sezoni - rekao je Senjanin Maglalija
- Loše smo ušli u utakmicu i to je razlog poraza. U nastavku je bilo korektno, bili smo blizu... U ovom trenutku je Kiel bolji, žao nam je jedino što smo morali u četvrtfinalu baš na njih - dodao je Domagoj Duvnjak
KIEL - ZAGREB C0 31:27
KIEL - Sparkassen Arena. Gledatelja: 10.500. Suci: Kekes i Kekes (Mađarska)
KIEL: Omeyer (15), Martini (0+1), Kavtičnik 3, Lundström, Ahlm 5, Jicha 6, Karabatić 4, Andersson 2, Lund, Anić, Lövgren 4, Zeitz, Klein 6. TRENER: Alfred Gislasson.
CO ZAGREB: Škof (2), Somić (3), Vukić 1, Horvat 3, Vori 2, T. Valčić 6, Balić 2, Lazarov 7 (3), Duvnjak 4, Špoljarić, J. Valčić, Kopljar 1, Hrvatin 1. TRENER: Senjanin Maglajlija.
SEDMERCI: Kiel -, CO Zagreb 5 (4)
ISKLJUČENJA: Kiel 8 minuta (Ahlm, Lund, Lundström, Karabatić), CO Zagreb 6 minuta (Vori 2+2, Lazarov)
IGRAČ UTAKMICE: Thierry Omeyer.
LIGA PRVAKA, četvrtfinale:
Kiel - CO Zagreb 31-27 (28-28)
Veszprem - Ciudad Real 32-29 (24-29)
fernando torres- Junior
Započeo/la tema :
Šteta, da su makar golmani imali bolji dan...
Da je završilo 31:31, što bi onda bilo? Jel' bi Zagreb proša ili se igrali produžeci?!!?
Da je završilo 31:31, što bi onda bilo? Jel' bi Zagreb proša ili se igrali produžeci?!!?
Započeo/la tema :
zagreb bi prošao zbog golova u gostima... nažalost nisam gledal tekmu, ali po ovoj statistici ne mogu vjerovat da je škof imao samo 2 obrane...
fernando torres- Junior
Započeo/la tema :
Bili su golmani katastrofa, meni baš ža', ne razumin previše rukomet, al' vidilo se da Zagreb ima kvalitete, samo da je obrane više bilo!! Omeyer je čuda radija!!!
Započeo/la tema :
ma omeyer uvjek radi čuda dok su na suprotnoj strani hrvati.... a i rukomet najviše ovisi o obrani... obrana mora biti čvrsta i ne dopustiti da protivnici pucaju s šest metara, a ono iz vana s 9 i više metara mora golman skidati...
fernando torres- Junior
Započeo/la tema :
nasi su se usraku njemaca, premekano su igrali obranu, kasno su izlazili na igrace, dok su njemci u obrani igrali ostro..imali smo par prilika da dodjemo na 2 razlike u drugom poluvremenu ali (opet) smo dosta zicera promasili..jbga..kiel je bio bolji sveukupno gledajuci-oni ce najvjerojatnije i osvojit lp..daj boze dogodine laksi zdrijeb..najtezi protivnik pao na nas
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Pa... ako se Kiel sveo na 5 golova u prvih 15-ak minuta, to je pokazatelj da se moglo. Nazalost, ta obrana nije dugo funkcionirala. Ali, opet... kad pogledate malo bolje, Zagreb je zadrzao Kiel na "samo" 31 gol, uz ukupno 4 obrane nasih golmana.
Nije mi jasno, zbog cega se taj Vukic drzi u igri. Steta, stvarno velika steta, sta se Strlek ozljedio.
I samo se nadam, da ce se momcad zadrzat na okupu, da nece bit prodaje Balica, Lazarova (kojem neznam sta je u zadnje vrijeme), Duvnjaka i slicnih, pa bi se sljedece sezone, uz jos jednog kvalitetnog pivota moglo jos i dalje dogurat u LP...
Nije mi jasno, zbog cega se taj Vukic drzi u igri. Steta, stvarno velika steta, sta se Strlek ozljedio.
I samo se nadam, da ce se momcad zadrzat na okupu, da nece bit prodaje Balica, Lazarova (kojem neznam sta je u zadnje vrijeme), Duvnjaka i slicnih, pa bi se sljedece sezone, uz jos jednog kvalitetnog pivota moglo jos i dalje dogurat u LP...
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
štata da červar nije bio prije otjeran jer sa prvim mjestom u skupini bi bili sigurni 1/2 finalisti...
fernando torres- Junior
Započeo/la tema :
jel se to samo meni cini ili onaj kopljar ima jako slab sut..kad pukne loptu imam osjecaj ko da ide duplo sporije od one koju pukne duvnjak recimo..meni se nimalo ne svidja kao igrac taj kopljar, visok je pun kurrac a slabo koristi tu visinu..
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Rukomet - općeniti topic
» Tenis - općeniti topic
» Košarka - općeniti topic
» KTM (official topic)