Rukomet - općeniti topic
+40
oness
Narco
m
Iron Man
Hunnerkongen
Stevo Largo
Ecstasy
gAbriJela18
Biker
tanuki
shakti
diabolik.
Skiper1
JOCA
Dorian Gray
Ive
Neukrotivi pastuh
scorpio57
GUSTI
eva kant
evitaa
Luxe
Amyicha
FALKON 2
Prop
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
goc
Mass
bittersweet
Neu
Optimyst
mrkyblu
Love
House
Hitman
Purgy
ivanna
tekilinho
fernando torres
44 posters
:: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Re: Rukomet - općeniti topic
evitaa je napisao/la:Da,obožavam.Moj sin trenira rukomet,a idemo i vrlo često na utakmice.
i ja sam skoro na svakoj utakmici kada igra momčad iz našeg grada, u svakom slučaju u našoj dvorani, i volim gledati preko televizije kada igra co zagreb
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Da, mi smo vatreni navijači Co Zagreb.
U blizini gdje stanujemo tj.200 metara id nas je rukometna dvorana tako da ne propuštamo utakmice.
U blizini gdje stanujemo tj.200 metara id nas je rukometna dvorana tako da ne propuštamo utakmice.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
lijepo lijepo. i meni je tak isto sam šta ja ne idem navijati za CO ja odem i navijam za sisciu sam šta ne idem baš na svaku utakmicu jer nema se stalno vremena hehe obveze
Započeo/la tema :
Najbolji hrvatski, ali i ponajbolji svjetski rukometaš: Ne osvrćem se prema Zagrebu
DOK JE na pozornici primao kristalnu loptu za najboljeg hrvatskog rukometaša, Igor Vori nije mogao uz sve one kurtoazne zahvale koje se govore u ovakvim prigodama, ne spomenuti ružan razlaz sa svojim sada već bivšim klubom.
> Vori najbolji hrvatski rukometaš, Penezić rukometašica, a Lino trener
"Promijenio sam klub, možda je to bilo nasreću, a možda nažalost. Nije to bilo na najljepši mogući način, no što je tu je. Sada smo sve raščistili", procijedio je Vori.
Teško je reći je li se uopće pokušao suzdržati ili je Zagrebovim čelnicima koji su sjedili u prvim redovima namjerno natrljao još malo soli na ranu. No, svjesni su oni kakvog su igrača "pustili. Dovoljno je svakog vikenda prolistati teletekst i pročitati brojke koje ponajbolji svjetski pivot bilježi u HSV-u.
Kada su se kamere ugasile kod Vorija više nije bilo dileme. Odlazak u Njemačku bio je pun pogodak.
"Sretan sam. Bio je to odličan potez. Jedan korak naprijed u mojoj karijeri. Zadovoljan sam jer sam se vrlo brzo prilagodio njemačkoj ligi i tamošnjem stilu igre. U klubu su također zadovoljni. Igramo odlično, rezultati su dobri. U prvenstvu nam Kiel bježi samo jedan bod, a u Ligi prvaka igramo odlično", rekao je Vori u razgovoru za Index.
"Njemačka liga jača od španjolske"
Hrvatski se rukometaši u Njemačkoj posebno cijene...
"To se može vidjeti prema priloženom. Trojica smo u klubu. Lac je tu već dvije godine. Duvnjak se odlično snašao i vrlo brzo prilagodio."
Zamolili smo Vorija da usporedi njemačku, španjolsku i hrvatsku ligu.
"Hrvatska se ne može uspoređivati s ove dvije lige tako da nju treba staviti sa strane. Mislim da je njemačka jača od španjolske. Konkurencija je veća i više je jakih utakmica. U Španjolskoj nekoliko ekipa iskače dok su ostale daleko iza. Ovdje je svaka utakmica na nož. I ekipe s dna mogu iznenaditi, igra se pred punim tribinama, a slabiji nemaju opterećenja."
"Negativnih stvari bilo je samo sa Zagrebove strane"
Hrvatski reprezentativac smatra da je u tri mjeseca provedenih u HSV-u vidljivo digao svoju igru.
Iskusniji sam nekako. To je bio logični nastavak moje karijere. Naravno, i Zagrebu sam stekao dragocjeno iskustvo, ali ovdje se ono nadogradilo. Mislim da je ključno to što gotovo svaki dan igraju jake utakmice. Kada sad gledam na stvari, možda sam bio premlad kada sam odlazio u Barcelonu."
Kada smo mu spomenuli razlaz s Zagrebom, Vori je ipak ostao zakopčan. Kaže, kako je to sada iza njega.
"Možda je tako trebalo biti. Negativnih stvari je bilo samo s njihove strane. Ja sam ostao korektan. Zagrebu se želim zahvaliti na svemu što je napravio za mene i želim im sreću. Ne bih se vraćao na tu temu, nema smisla."
"Stvara se pritisak pred EP"
Većinu svojih bivših suigrača će gledati u reprezentativnom dresu. Pred Paklenima je Europsko prvenstvo u Austriji koje se igra u siječnju.
"Stvara se nekakav rezultatski pritisak. Mislim da ga ne bi smjelo biti. Treba igrati utakmicu po utakmicu i vidjeti do kuda možemo. Doći će sve najbolje ekipe, konkurencija će biti strašna. Bitno je da svi ostanemo zdravi i da se dobro spremimo. Sigurno je da ću biti umoran, no to treba staviti na stranu i stisnuti", zaključio je Vori.
izvor:bih vijesti
DOK JE na pozornici primao kristalnu loptu za najboljeg hrvatskog rukometaša, Igor Vori nije mogao uz sve one kurtoazne zahvale koje se govore u ovakvim prigodama, ne spomenuti ružan razlaz sa svojim sada već bivšim klubom.
> Vori najbolji hrvatski rukometaš, Penezić rukometašica, a Lino trener
"Promijenio sam klub, možda je to bilo nasreću, a možda nažalost. Nije to bilo na najljepši mogući način, no što je tu je. Sada smo sve raščistili", procijedio je Vori.
Teško je reći je li se uopće pokušao suzdržati ili je Zagrebovim čelnicima koji su sjedili u prvim redovima namjerno natrljao još malo soli na ranu. No, svjesni su oni kakvog su igrača "pustili. Dovoljno je svakog vikenda prolistati teletekst i pročitati brojke koje ponajbolji svjetski pivot bilježi u HSV-u.
Kada su se kamere ugasile kod Vorija više nije bilo dileme. Odlazak u Njemačku bio je pun pogodak.
"Sretan sam. Bio je to odličan potez. Jedan korak naprijed u mojoj karijeri. Zadovoljan sam jer sam se vrlo brzo prilagodio njemačkoj ligi i tamošnjem stilu igre. U klubu su također zadovoljni. Igramo odlično, rezultati su dobri. U prvenstvu nam Kiel bježi samo jedan bod, a u Ligi prvaka igramo odlično", rekao je Vori u razgovoru za Index.
"Njemačka liga jača od španjolske"
Hrvatski se rukometaši u Njemačkoj posebno cijene...
"To se može vidjeti prema priloženom. Trojica smo u klubu. Lac je tu već dvije godine. Duvnjak se odlično snašao i vrlo brzo prilagodio."
Zamolili smo Vorija da usporedi njemačku, španjolsku i hrvatsku ligu.
"Hrvatska se ne može uspoređivati s ove dvije lige tako da nju treba staviti sa strane. Mislim da je njemačka jača od španjolske. Konkurencija je veća i više je jakih utakmica. U Španjolskoj nekoliko ekipa iskače dok su ostale daleko iza. Ovdje je svaka utakmica na nož. I ekipe s dna mogu iznenaditi, igra se pred punim tribinama, a slabiji nemaju opterećenja."
"Negativnih stvari bilo je samo sa Zagrebove strane"
Hrvatski reprezentativac smatra da je u tri mjeseca provedenih u HSV-u vidljivo digao svoju igru.
Iskusniji sam nekako. To je bio logični nastavak moje karijere. Naravno, i Zagrebu sam stekao dragocjeno iskustvo, ali ovdje se ono nadogradilo. Mislim da je ključno to što gotovo svaki dan igraju jake utakmice. Kada sad gledam na stvari, možda sam bio premlad kada sam odlazio u Barcelonu."
Kada smo mu spomenuli razlaz s Zagrebom, Vori je ipak ostao zakopčan. Kaže, kako je to sada iza njega.
"Možda je tako trebalo biti. Negativnih stvari je bilo samo s njihove strane. Ja sam ostao korektan. Zagrebu se želim zahvaliti na svemu što je napravio za mene i želim im sreću. Ne bih se vraćao na tu temu, nema smisla."
"Stvara se pritisak pred EP"
Većinu svojih bivših suigrača će gledati u reprezentativnom dresu. Pred Paklenima je Europsko prvenstvo u Austriji koje se igra u siječnju.
"Stvara se nekakav rezultatski pritisak. Mislim da ga ne bi smjelo biti. Treba igrati utakmicu po utakmicu i vidjeti do kuda možemo. Doći će sve najbolje ekipe, konkurencija će biti strašna. Bitno je da svi ostanemo zdravi i da se dobro spremimo. Sigurno je da ću biti umoran, no to treba staviti na stranu i stisnuti", zaključio je Vori.
izvor:bih vijesti
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Europsko rukometno prvenstvo 2010 Austrija
Grupa A
Hrvatska
Norveška
Rusija
Ukrajina
Ukrajina definitivno otpada. Mi prolazimo kao prvi u grupi. Što se tiče drugog mjesta ne znam stvarno u kakvim su situacijama Rusi i Norvežani ali bi tipovo na Norvešku.
Grupa B
Danska
Island
Austrija
Srbija
Austrija otpada bez ikakvih dvojbi. Danci ili Island prvi. Bit će teška borba. Srbi mogu iznenadit no za njih predviđam prolazak dalje sa trećeg mjesta.
Grupa C
Njemačka
Švedska
Poljska
Slovenija
Jako teška grupa. Moje mišljenje je da će se Janezi pakirat nakon prvog kruga, a što se tiče ostalih može ispasti na jako puno načina. Svatko može biti prvi. Mislim da će Šveđani biti prvi, a Poljaci drugi. Slovenci bi mogli biti trn u oku za nekog od favorita i nekim čudom bi mogli izboriti prolaz dalje.
Grupa D
Francuska
Španjolska
Mađarska
Češka
Francuzi definitivno prvi, Španjolci drugi, a mislim da su Mađari zadnji putnik u drugi krug.
Po meni su favoriti prvenstva: Francuska, Hrvatska, Švedska, Danska i Španjolska. Island može iznenadit kao na Olimpijadi. Tu su i jaki Poljaci ali glavna tri favorita: Hrvatska, Francuska i Švedska.Mi smo dobili najlakšu grupu i očekujem prolaz uz sve pobijede. Križamo se sa dosta neugodnom grupom ali ako prenesemo 4 boda ne bi trebalo biti većih problema za prolaz u polufinale. Sa Francuzima se možemo susresti tek u polufinalu.
Što se tiče našeg igračkog kadra to izgleda vrlo dobro. Tanki smo na desnom vanjskom al smo na drugim pozicijama jako dobri. Šteta što Lazarov nije Hrvat. Afirmirat će se neki mladi igrači (Štrlek, Mataija, Marić). Nakon Sulića napokon smo dobili nekog rezervnog pivota kojem se može vjerovat. Još je on neiskusan ali je jako talentiran i ima dobre fizičke predispozicije. Šteta što nije pozvan Pero. Nadajmo se da će vratari biti u dobroj formi i da će Lino to dobro ukomponirat.
19.01.2010. Hrvatska-Norveška
21.01.2010. Hrvatska-Ukrajina
23.01.2010. Hrvatska-Rusija
Hrvatska
Norveška
Rusija
Ukrajina
Ukrajina definitivno otpada. Mi prolazimo kao prvi u grupi. Što se tiče drugog mjesta ne znam stvarno u kakvim su situacijama Rusi i Norvežani ali bi tipovo na Norvešku.
Grupa B
Danska
Island
Austrija
Srbija
Austrija otpada bez ikakvih dvojbi. Danci ili Island prvi. Bit će teška borba. Srbi mogu iznenadit no za njih predviđam prolazak dalje sa trećeg mjesta.
Grupa C
Njemačka
Švedska
Poljska
Slovenija
Jako teška grupa. Moje mišljenje je da će se Janezi pakirat nakon prvog kruga, a što se tiče ostalih može ispasti na jako puno načina. Svatko može biti prvi. Mislim da će Šveđani biti prvi, a Poljaci drugi. Slovenci bi mogli biti trn u oku za nekog od favorita i nekim čudom bi mogli izboriti prolaz dalje.
Grupa D
Francuska
Španjolska
Mađarska
Češka
Francuzi definitivno prvi, Španjolci drugi, a mislim da su Mađari zadnji putnik u drugi krug.
Po meni su favoriti prvenstva: Francuska, Hrvatska, Švedska, Danska i Španjolska. Island može iznenadit kao na Olimpijadi. Tu su i jaki Poljaci ali glavna tri favorita: Hrvatska, Francuska i Švedska.Mi smo dobili najlakšu grupu i očekujem prolaz uz sve pobijede. Križamo se sa dosta neugodnom grupom ali ako prenesemo 4 boda ne bi trebalo biti većih problema za prolaz u polufinale. Sa Francuzima se možemo susresti tek u polufinalu.
Što se tiče našeg igračkog kadra to izgleda vrlo dobro. Tanki smo na desnom vanjskom al smo na drugim pozicijama jako dobri. Šteta što Lazarov nije Hrvat. Afirmirat će se neki mladi igrači (Štrlek, Mataija, Marić). Nakon Sulića napokon smo dobili nekog rezervnog pivota kojem se može vjerovat. Još je on neiskusan ali je jako talentiran i ima dobre fizičke predispozicije. Šteta što nije pozvan Pero. Nadajmo se da će vratari biti u dobroj formi i da će Lino to dobro ukomponirat.
19.01.2010. Hrvatska-Norveška
21.01.2010. Hrvatska-Ukrajina
23.01.2010. Hrvatska-Rusija
tekilinho- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
ajde sretno im bilo
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Pored Francuske, teško, teško...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
ja idem na utakmice UKR - CRO i NOR - RUS
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Ja ne idem!
Započeo/la tema :
po meni Hrvatska nije favorit. ni blizu.
ne očekujem od njih nikakve velike stvari.
samo nek daju sve od sebe i bore se do kraja i sve 5.
nadam se i želim im sve najbolje, al realno...
ne očekujem od njih nikakve velike stvari.
samo nek daju sve od sebe i bore se do kraja i sve 5.
nadam se i želim im sve najbolje, al realno...
GUSTI- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 23.09.2009
Broj postova : 1332
Reputacija : 131
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
fora mi je to rukometno prvenstvo
Započeo/la tema :
čestitke hrvatskoj reprezentaciji na prvoj pobjedi.
Započeo/la tema :
^^o gledala si cijelu tekmu ili samo rezultat?
Započeo/la tema :
nisam gledala cijelu, prikazivali su na dsf-u u prekidima.
Započeo/la tema :
Dobro je, bilo je rupa u igri, golman na visini danas, pobjeda zaslužena za dobar start!
Započeo/la tema :
kak mi je drago da su naši pobjedili
Započeo/la tema :
uf bilo napeto Alilović skinio 18 lopti
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
jel će ko gledat danas?
Započeo/la tema :
Ja sigurno ne. Ne volim gledati sport.
Rukomet pogotovo.
Dosadno mi je to
Rukomet pogotovo.
Dosadno mi je to
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Ma daj baš je dinamičan sport-razbit ćemo danas Ukrajince
Započeo/la tema :
ma scorpio ne znam ni da je prvenstvo a kamo li da se igra protiv ukrajinaca?!?
Ja sam ti zadnji koji prati sport, al igrat uvijek, nogomet, rukomet, odbojku, hokej, sve valja, ali gledat, ajme majko.
Aj, baš ću pogledat
Nagovorio si me
Ja sam ti zadnji koji prati sport, al igrat uvijek, nogomet, rukomet, odbojku, hokej, sve valja, ali gledat, ajme majko.
Aj, baš ću pogledat
Nagovorio si me
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
joj gubimo 2 razlike ni dobro al mislim da ćemo 2 zaigrati kako treba
Započeo/la tema :
ma nimalo mi nisu jasni, malo vode, malo gube, malo je izjednačeno -.-'
Započeo/la tema :
ja sam gledala, i to uživo. navijala sam ko luda.Neukrotiva je napisao/la:jel će ko gledat danas?
a ovako je to izgledalo iz moje perspektive.
Započeo/la tema :
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Rukomet - općeniti topic
» Tenis - općeniti topic
» Košarka - općeniti topic
» KTM (official topic)
» Kia (official topic)
» Tenis - općeniti topic