Pušenje i cigarete: koliko cigareta popušite dnevno, koje cigarete pušite? Jeste li pušač?
+61
daka
RWhaterby
zagi988
Watcher
Shepard
Blind Passenger
Dr.Kiyu
Neukrotivi pastuh
eva kant
Biker
pustinja
scorpio57
tanuki
Hell
walter
piroman
Melinda
KOLERIN
Narco
Amyicha
Hunnerkongen
H[a]D
Ive
Luxe
DarthShone
evitaa
Mr.Cooly
škorpija
KaTe
_zloduh_
plavooka
bittersweet
BAGIRA
Dedli Minđa
m
Prop
gio_deluxe
interista
Mass
Pinkica01
WEYLAND-YUTANI
Angie
ivanna
Sasuke
Hitman
diabolik.
Iron Man
THUNDER_DINIX
ylangylang
goc
Purgy
SANELXXL
Max007
House
wjewerica
mrkyblu
Achilles
Optimyst
fernando torres
Love
Neu
65 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 5 / 10.
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Pušenje i cigarete: koliko cigareta popušite dnevno, koje cigarete pušite? Jeste li pušač?
nepušim..
znam punooo osoba koje su počele u 7 razredu, a starci im znaju i neznaju
znam punooo osoba koje su počele u 7 razredu, a starci im znaju i neznaju
Luxe- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 1157
Reputacija : 55
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Re: Pušenje i cigarete: koliko cigareta popušite dnevno, koje cigarete pušite? Jeste li pušač?
ja sam pušila, tj. znam zapaliti jednu u mjesec dana, nekada i u tjedan dana jednu. kako kada. a počela sam u sedmom, ali da budemo jasni, ja nisam pušač, ja to gledam samo kao zabavu ne kao da sam ovisna o tome. meni je dovoljna jedna u dva mjeseca npr. ali zabavljam se tako da uzmem u tjedan dana jednu prilikom kave prije dva tjedna sam zapalila i nimalo ne mi ne fali cigareta tako da ponavljam ja to gledam samo kao zabavu
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
znao sam katkad zapalit, cak i kutiju kupit, to prije dok sam isao van, vise ne pusim
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
pusim od kraja 8 razreda
Mr.Cooly- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 21.04.2009
Broj postova : 4748
Reputacija : 253
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
zapalila sam prvi put u prvom srednje i ne pušim redovito, već tu i tamo uz kavu ili jednostavno kad mi dođe. znala sam kupit kutiju al ta kutija bi onda trajala po mjesec dana jer mi to nije navika, ne treba mi cigareta svaki dan, svakih pola sata.
Melinda- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 1605
Reputacija : 223
Započeo/la tema :
Pušio sam od prvog srednje,prestao sam prije par mjeseci.
H[a]D- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 21.08.2009
Broj postova : 1277
Reputacija : 73
Započeo/la tema :
na početku 1 srednje smo kakti svi počeli pušit naravno iz preseravanja pa tak i ja,sva sreča da je to bila samo glupa faza koja je trajala tj dana,samo zato da budem faca ko i ostali
i baš mi drago zbog toga
i baš mi drago zbog toga
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:Dakle pitanje za omladinu-teense, pušite li? S koliko godina ste počeli pušiti? Znaju li vam roditelji?
Kad sam bio teen stalno sam bio u treningu, cigare mi nisu bile fora, samo pivica, kasnije malo(puno ) trava, opa je trening, počeja faks i te pizdarije, pa mi nije do toga, eventualno kad je dernek znam potamanit koji bili malboro, to mi je genetski, stari trusi tri kutije dnevno!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
ne vidim razlog zakaj se trovati...
piroman- Nevina dušica
- Registriran/a : 18.11.2009
Broj postova : 70
Reputacija : 0
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
kod teensa je zanimljivo ovo : oni koji smiju pušiti njima se toliko i neda pušiti, a oni koji ne smiju pušiti oni puše i to vole.
Započeo/la tema :
Sitni znak bunta, dakle?!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Da.. pušim...Davidoff
walter- Domaćin foruma
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 5451
Reputacija : 584
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Plavi walter godinama
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
masiello88 je napisao/la:Plavi walter godinama
...ja ga derem 15 g.i mislim od nove prekinut s pusenjem.
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Sta bas si cvrsto odlucio? Ja nisam nikad pokusavo prestat..to mi je gust..a i ne pusim puno, kad ne idem na kojekakve kave ili u grad popusim mozda 10 cigara dnevno, naravno, taj broj se utrostruci kad se malo popije
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
..odlucio sam cvrsto...pusim 2-3 kutije dnevno...moram prestat..ovo vise nije nomalno..
Započeo/la tema :
uuuu 2-3 kutije..puno previse..jako puno.
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
ma znam..tu se nade jos crveni malboro,camel...sve zestoke cigarete..ako zelim dozivjet 60..moram presat..
Započeo/la tema :
wy prestani dok još imaš vremena. jer nedo bog da dobiješ rak pluća,a onda je kasno.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Puše dva raka na dnu mora i priđe im treći pa kaže:
- Bolje vam je da prestanete pušiti, nije zdravo, a i mogli bi dobiti čovjeka na plućima.
- Bolje vam je da prestanete pušiti, nije zdravo, a i mogli bi dobiti čovjeka na plućima.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
meni se cigare sad gade,sva sreća, zapalim samo nekad uz pivo
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
dobro za tebe...
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Započeo/la tema :
skofi+
ja sam imun- ali nekad je bilo inn
pa budući da nisam bio žestoki
kupovao sam šteku dunhila ili davidoffa, ,pa crno sobranje ili saratogu , pa eve za ponudit u ženskom društvu-
naravno gitanes i guluaz su bile za svarne frajere koji su o mogli popušiti-
naravno pa sam prešao na motanje!:
pal mal samson, druum, van neil!
joj to je tak dobro mirišalo dok nije ulazilo u moja usta i pluća-
onda smo još znali dodati malo kanabisa, a jezik poslje toga kao da ima sloj smole!
na većeri nisam mogao razlikovati parizer od kavijara, a pivo je bilo najbolje piće uz vrhunsku većeru, jer najbolje je neutralizirlo aj okus duhana! prošlo je puno vremena dok se nisam zapitao čemu!
ja sam imun- ali nekad je bilo inn
pa budući da nisam bio žestoki
kupovao sam šteku dunhila ili davidoffa, ,pa crno sobranje ili saratogu , pa eve za ponudit u ženskom društvu-
naravno gitanes i guluaz su bile za svarne frajere koji su o mogli popušiti-
naravno pa sam prešao na motanje!:
pal mal samson, druum, van neil!
joj to je tak dobro mirišalo dok nije ulazilo u moja usta i pluća-
onda smo još znali dodati malo kanabisa, a jezik poslje toga kao da ima sloj smole!
na većeri nisam mogao razlikovati parizer od kavijara, a pivo je bilo najbolje piće uz vrhunsku većeru, jer najbolje je neutralizirlo aj okus duhana! prošlo je puno vremena dok se nisam zapitao čemu!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Neu_krotiva je napisao/la:pušite li?
da-walter
ne i pusaci me odbijaju jer im smrdi iz usta, smrde im ruke, nokti su im kao i vrhovi prsti zuti i ispucala im je koza na usnicama i prstima i osobe koje puse sklone su slabim zivcima i zivcanim slomovima i stanjima. vrijedi samo za vezu. kod drustva je druga prica.
Gost- Gost
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Najgora vrsta cigareta - cigarete koje (više) nikada ne bi popušili?
» Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje
» Dvogodišnjak puši 2 kutije cigareta dnevno!
» Koliko često zapalite cigaretu i pri tom ju popušite jel'?
» Pitanje za pušače: koliko dugo (godina) već pušite?
» Koliko ste vrsta cigareta do sada probali i koje su vam najbolje
» Dvogodišnjak puši 2 kutije cigareta dnevno!
» Koliko često zapalite cigaretu i pri tom ju popušite jel'?
» Pitanje za pušače: koliko dugo (godina) već pušite?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Droga, alkohol, cigarete
Stranica 5 / 10.