Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nepušači su pametniji od pušača?!

+16
tanuki
scorpio57
gio_deluxe
evitaa
Stevo Largo
fernando torres
diabolik.
fosforica
eva kant
ema007
Purgy
Amyicha
Melinda
THUNDER_DINIX
pustinja
Neu
20 posters

Stranica 5 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty Re: Nepušači su pametniji od pušača?!

Postaj by fosforica pet vel 26, 2010 10:40 pm

da...ko i znatiželja...
ta je pak vele - ubila i mačku Very Happy
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty21 / 99921 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty Re: Nepušači su pametniji od pušača?!

Postaj by diabolik. sub vel 27, 2010 6:07 am

fosforica je napisao/la:
skrivanje vlastite nesigurnosti iza cigarete nije ništa pozitivno.

Upravo to je glavno obilježje svakog pušača.
Ogromna većin apočinje pušiti u ranoj mladosti isključivo kako bi se kurčila pred okolinom i na taj istodobno sakrivala svoju nesigurnost.
Nitko od tih mladih ljudi ne počinje pušiti radi stresa, opuštanja ili nečeg drugog.
Svaki početak pušenja obavezno prate mučnine,vrtoglavice, kašalj, smrad u ustima, uglavnom, ništa lijepog i primamljivog.
Primamljivo je samo biti faca u društvu s cigaretom v gupcu, vući dim što dublje u sebe i slično.
Pušiti se počinje radi kurčenja i skrivanja svoje nesigurnosti i to je Fos jako lijepo primijetila i zato joj na konto ide jedan rep+ [You must be registered and logged in to see this image.]
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty74 / 99974 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe sub vel 27, 2010 7:04 am

ja sam počeo pušiti jer mi je to doktor preporučio
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty41 / 99941 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub vel 27, 2010 10:35 am

skofik je napisao/la:
fosforica je napisao/la:

Ogromna većin apočinje pušiti u ranoj mladosti isključivo kako bi se kurčila pred okolinom i na taj istodobno sakrivala svoju nesigurnost.
nije točno,mene ćaća natero
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 27, 2010 12:44 pm

gio_deluxe je napisao/la:ja sam počeo pušiti jer mi je to doktor preporučio
[You must be registered and logged in to see this image.] zašto?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty999 / 999999 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sub vel 27, 2010 12:50 pm

Da mu cimer bude bolje volje.

Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty142 / 999142 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 27, 2010 12:52 pm

Nije valda da je cimeru pušio? [You must be registered and logged in to see this image.]

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty999 / 999999 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sub vel 27, 2010 12:56 pm

Pa možda su bili zajedno kod doktora. Kužiš... Imaju istog doktora, pa su se slučajno našli isti dan...

Cimer je uletio, rekao je da je u depresiji, stalno živčan, nemože pronaći nikakvu zenu, itd... Onda mu je doktor prepisao antidepresive.

Zatim, uletio je Gio, rekao je kako je stalno živčan, da mu treba nešto da ga smiri... Doktor je dugo razmišljao i rekao mu da počne pušiti. Cimeru. Jer, time bi Gia to smirilo, a možda bi Cimera izvuklo iz depresije, neće toliko bezglavo tražiti ženu, a i smanjit će mu se napetost...

Od tada, Gio je pušač.
A ni cimer se ne truje tabletama.

Very Happy

NHF, Gio. Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty142 / 999142 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sub vel 27, 2010 1:30 pm

skofik je napisao/la:
fosforica je napisao/la:

Nitko od tih mladih ljudi ne počinje pušiti radi stresa, opuštanja ili nečeg drugog.
Svaki početak pušenja obavezno prate mučnine,vrtoglavice, kašalj, smrad u ustima, uglavnom, ništa lijepog i primamljivog.
Primamljivo je samo biti faca u društvu s cigaretom v gupcu, vući dim što dublje u sebe i slično.
Pušiti se počinje radi kurčenja i skrivanja svoje nesigurnosti i to je Fos jako lijepo primijetila i zato joj na konto ide jedan rep+ [You must be registered and logged in to see this image.]

Slažem se sa ovim kurčenjem pred društvom,stres,opuštanje-nesigurnost odbacujem
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty65 / 99965 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe ned vel 28, 2010 7:34 am

ponosni purger je napisao/la:

Very Happy

NHF, Gio. Very Happy

hammer hammer dobra ti je priča , jesi razmišljao da se profesionalno baviš pisanjem priča za erotske gay časopise ?
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty41 / 99941 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by diabolik. ned vel 28, 2010 8:26 am

scorpio57 je napisao/la:

Slažem se sa ovim kurčenjem pred društvom,stres,opuštanje-nesigurnost odbacujem
Zašto odbacuješ kad to jedno bez drugog ne ide?
diabolik.
diabolik.
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty74 / 99974 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa ned vel 28, 2010 11:57 pm

eva kant je napisao/la:pušaći su ovisnici i velika većina neće zbog onog natpisa o štetnosti prestat pušiti, ali možda će spriječiti neke mlađe ljude koji to još nisu postali. ali ako neki pušać od jačih cigareta prijeđe na lakše, onda je malo ublažio štetnost, pošto unosi manje nikotina i svega ostalog u svoj organizam. isto tako, sumnjam da će taj natpis light, slim i sl. nazivi potaknuti nekoga da propuši, samo zato jer nosi taj naziv.

Što god pisalo o koncentraciji katrana , nikotina ili čega god osobno ne vjerujem da postoje manje i više štetne cigarete jer duhanska je industrija spremna na sve.Osim toga pa nije li i država pokazala da je i sama taoc duhanske industrije?
I da ja osobno ne sumnjam da (mada to uopće prije nisam rekla) da će netko pušiti cigarete zato što su slim , 100 s ili poznatija marka radi "društvenog statusa" isto kao što mladi ljudi također počinju pušiti da bi se dokazali pred društvom a ne radi "užitka" u cigareti.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty0 / 9990 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pon oľu 01, 2010 6:52 am

evitaa je napisao/la:

Što god pisalo o koncentraciji katrana , nikotina ili čega god osobno ne vjerujem da postoje manje i više štetne cigarete jer duhanska je industrija spremna na sve.Osim toga pa nije li i država pokazala da je i sama taoc duhanske industrije?
logički bi bilo da što je koncentracija svega toga manja, da je i štetnost manja, jer nije isto unositi u sebe 0,4 mg nikotina (i svega ostalog) ili 4 mg.
a sigurno da još uvijek štete i izazivaju ovisnost. to je svakome jasno. ti vjerojatno ne vjeruješ u tu razliku koncentracije koja piše na kutijama, ali svaki pušać ti može potvrdi da osjeća kad je neka cigareta light, a kad nije.

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty92 / 99992 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri oľu 03, 2010 2:48 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty700 / 999700 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant sri oľu 03, 2010 2:50 pm

Very Happy
evo ti rep +

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty92 / 99992 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet oľu 11, 2010 8:14 pm

Neukrotiva je napisao/la:Mislite li da jesu? Jel dim otišao u IQ?xd

Evo jedan članak...

Nepušači su pametniji od pušača?

Pušači imaju niži kvocijent inteligencije od nepušača, a što više netko puši to mu je IQ niži, objavljeno je nakon studije u kojoj je sudjelovalo 20 tisuća izraelskih ročnika.

Dr. Mark Weiser i njegove kolege iz izraelskog medicinskog centra Sheba otkrili su da mladići koji puše kutiju cigareta na dan imaju u prosjeku za 7.5 bodova niži IQ od nepušača. Rezultati njihova istraživanja objavljeni su u američkom medicinskom časopisu Addiction.

Kako bi bolje razumjeli povezanosti pušenja i kvocijenta inteligencije, znanstvenici su ispitivanju podvrgli 20 tisuća izraelskih ročnika. U skupini nije bilo ljudi s psihičkim bolestima jer takvima služenje u izraelskoj vojsci nije dopušteno.

Među ispitanicima bilo je 68 posto nepušača, 28 posto pušača i četiri posto bivših pušača.

Ustanovljeno je da su pušači imali znatno niži IQ od nepušača, čak i kada su iz ispitivanja isključeni čimbenici socioekonomskog statusa i prethodnog formalnog obrazovanja.

Prosječan IQ nepušača bio je 101, a pušača 94. Kvocijent je polako padao s količinom popušenih cigareta, pa je tako bio 98 u onih koji puše do pet cigareta na dan, a 90 u onih koji popuše kutiju i više.

U istraživanju je sudjelovalo i 70 parova braće od kojih je jedan bio pušač, a drugi ne. I u tim je slučajevima utvrđeno da brat nepušač ima veći IQ od pušača.

Izraelski su znanstvenici na osnovu tih rezultata zaključili da je vjerojatnije da će osobe s nižim kvocijentom inteligencije prije posegnuti za cigaretom nego da pušenje ljude čini glupljima.
Hina|Net.hr

ne nisu. clanak je teski idiotizam. uzmi nepusaca koji istodobno nekoliko poslova obavlja punih 8 sati i uzmi pusaca koji obavlja samo jedan jedini posao 8 sati.

pusac ce biti pametniji. zasto? jer covjek radeci vise poslova od jednog gubi koncentraciju, rad mozga se usporava, jednom rjecju covjek otupljuje, dok covjek koji radi jedan jedini posao ima savrsenu koncentraciju i mozak mu radi normalno, nema otupljivanja. i molim te bolje ne citiraj vise nista sa net.hr, to su seljacine na kvadrat, ali bas ono prave seljacine.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty Pušači imaju niži kvocijent inteligencije

Postaj by Gost sub kol 28, 2010 12:48 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

Utječe li pušenje na smanjenje kvocijenta inteligencije ili se na cigarete navuku uglavnom manje inteligentni, nije objašnjeno, no novo je istraživanje dokazalo da pušači u pravilu imaju niži kvocijent inteligencije.

Pušenje je direktno povezano s nižim kvocijentom inteligencije, potvrdili su to rezultati istraživanja na više od 20.000 zdravih muškaraca u dobi između 18. i 21. godine, koje su proveli znanstvenici s izraelskog Sveučilišta Tel Aviv.

Od ukupnog broja ispitanika, njih 28 posto su bili aktivni pušači, tri posto bivši pušači, a njih 68 posto se nikada nije trovalo nikotinom. I dok se IQ kod nepušača kretao oko 101, prosječan kvocijent inteligencije kod pušača iznosio je 94. Muškarcima koji su pušili više od kutije cigareta na dan prosječan IQ bio je oko 90. Iako se "standardna" razina IQ-a kreće između 84 i 116, razlika primijećena tijekom istraživanja smatra se značajnom.

U istraživanju nije dokazano dovodi li pušenje do smanjenja IQ-a ili osobe s nižim kvocijentom inteligencije počinju pušiti.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sub kol 28, 2010 4:24 am

ma joj koje gluposti Very Happy ne vjerujem ja ovom. poznam toliko inteligentnih ljudi, tako da je ovo još sam jedan šit koji želi odvuć ljude od pušenja
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty113 / 999113 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub kol 28, 2010 10:50 am

Jesu li ljudi koji vjeruju u boga manje inteligentni od ovih drugih?

Mislim, članak im je sranje
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty200 / 999200 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sub kol 28, 2010 10:58 am

masiello88 je napisao/la:Jesu li ljudi koji vjeruju u boga manje inteligentni od ovih drugih?

Mislim, članak im je sranje

bit će da jesu Very Happy
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty113 / 999113 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub kol 28, 2010 11:13 am

Pušači, treba vas sve po guzi
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by minutus sri ruj 01, 2010 11:45 am

ma da, što je pušenje štetno!. cijeli život je štetan. a poklonici velikog mamona (i dekadentnih zabava) truju me svakodnevno na bezbroj mjesta i načina, ne bi li na tome zaradili jednu lipu (više).
što se tiče lošeg zraka i smrada, to pokazuje da su ljudi nesposobni uvažiti druge ljude oko sebe te da su životni uvjeti očito postali tako loši, da se mora ukinuti pušenje. za čovjeka bi se reklo: taj je teško bolestan ili na samrti.
također bi me zanimalo, što ovisi o iq? (promatrajte istaknute članove našeg društva!)
na kraju: ima li nekog tko ne pozna najmanje nekoliko glupih nepušača?
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty0 / 9990 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun sub vel 25, 2012 7:51 pm

Ovak. Ne slažem se sa tim. Svi smo mi različiti, idemo na različita goriva, mješavine. Pušači nastaju zato jer im ta komponenta treba u normalnom funkcioniranju organizma, a ne da su dužim pušenjem postali ovisnici. To se odnosi na sve vrste hrane, pojedinci su skloni više ovome ili onome. Hrana više utjeće na inteligenciju nego pušenje. Opet se u cijeloj priči brkaju uzrok i posljedica.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty3 / 9993 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo ned vel 26, 2012 6:51 am

zbracun je napisao/la:Ovak. Ne slažem se sa tim. Svi smo mi različiti, idemo na različita goriva, mješavine. Pušači nastaju zato jer im ta komponenta treba u normalnom funkcioniranju organizma, a ne da su dužim pušenjem postali ovisnici. To se odnosi na sve vrste hrane, pojedinci su skloni više ovome ili onome. Hrana više utjeće na inteligenciju nego pušenje. Opet se u cijeloj priči brkaju uzrok i posljedica.
Niko ne treba pušenje da mu normalno funkcionira organizama osim toga 0,05g nikotina je smrtonozna doza za čovjeka, a da ne pričam o ostalim različitimspojevima kojih je 12000 u dimu cighareta.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun ned vel 26, 2012 7:05 am

Snrtonosan je i kisik, ali nam je potreban. O štetnosti svih elemanata i spojeva bi se dalo nadugačko raspravljat. Sve šta gradi naš organizam je štetno, a puno toga i kancerogeno u određenim količinama, samo šta su cigarete trenutno na meti. Kad dođu na metu druge stvari, onda će puno ljudi promjenit priču.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty3 / 9993 / 999Nepušači su pametniji od pušača?! - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]

- Similar topics