Da li je novac vrijedan posla poput prostitucije?
4 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Prostitutke - kurve - eksort dame
Stranica 1 / 1.
Da li je novac vrijedan posla poput prostitucije?
Da li je novac vrijedan posla poput prostitucije? S obzirom na to da svašta morate raditi, da li je to lijep život? Kakav je to život u kojem imaš hrpu para ako radiš nešto ovako što je po meni izopaćeno?
Prema američkom članku „Estimating the prevalence and career longevity of prostitute women“ (1990.) broj prostitutki u tipičnom okruženju u SAD-u (Colorado Springs, CO, 1970.-1988.) je procijenjen na 23 na 100.000 stanovnika, od kojih je 4 % bilo mlađe od 18 godina. Prosječna karijera tih prostituki je prema procjenama trajala 5 godina te je u jednoj godini imala 868 muških partnera.
Studija iz 1994. (Gagnon, Laumann i Kolata ) je zaključila da se 16 % muškaraca u dobi između 18-59 godina u SAD-u barem jednom u životu iskoristilo uslugama prostitutki.
Procjenjuje se da u Indiji radi gotovo 8 milijuna prostitutki. U Nizozemskoj prostitucija čini čak 5 % ukupne ekonomije.
U Hrvatskoj prema grubim procjenama ima oko 3.500 prostitutki koje na godinu zarađuju 30 milijuna eura (oko 219 milijuna kuna)
Prema američkom članku „Estimating the prevalence and career longevity of prostitute women“ (1990.) broj prostitutki u tipičnom okruženju u SAD-u (Colorado Springs, CO, 1970.-1988.) je procijenjen na 23 na 100.000 stanovnika, od kojih je 4 % bilo mlađe od 18 godina. Prosječna karijera tih prostituki je prema procjenama trajala 5 godina te je u jednoj godini imala 868 muških partnera.
Studija iz 1994. (Gagnon, Laumann i Kolata ) je zaključila da se 16 % muškaraca u dobi između 18-59 godina u SAD-u barem jednom u životu iskoristilo uslugama prostitutki.
Procjenjuje se da u Indiji radi gotovo 8 milijuna prostitutki. U Nizozemskoj prostitucija čini čak 5 % ukupne ekonomije.
U Hrvatskoj prema grubim procjenama ima oko 3.500 prostitutki koje na godinu zarađuju 30 milijuna eura (oko 219 milijuna kuna)
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Da li je novac vrijedan posla poput prostitucije?
Izopačeno u tvojim očima, u njihovim nije.
pourGarrel- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 19.06.2013
Broj postova : 174
Reputacija : 4
Započeo/la tema :
pa ima onih koji to doista zele raditi, a ima onih koji to rade jer moraju doslovno. ne vjerujem da se bas svima svida sta rade.
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Svaki novac je vredan ako si se opredelila za tu profesiju.
pourGarrel- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 19.06.2013
Broj postova : 174
Reputacija : 4
Započeo/la tema :
Neke spajaju ugodno s korisnim.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Similar topics
» Film vrijedan brisanja iz glave
» Legalizacija prostitucije -za ili protiv?
» 30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
» Stari novac
» Božićni novac za igre?
» Legalizacija prostitucije -za ili protiv?
» 30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
» Stari novac
» Božićni novac za igre?
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Prostitutke - kurve - eksort dame
Stranica 1 / 1.