Arrested Development (2003-2006; 2013)
4 posters
Stranica 1 / 1.
Arrested Development (2003-2006; 2013)
ARRESTED DEVELOPMENT ("Prikraćeni") PREMA SVIM KRITIČARIMA JE NAJBOLJA HUMORISTIČNA SERIJA SVIH VREMENA. Originalno se prikazivala na kanalu Fox, ukinuta je nakon 3 sezone i 53 22-minutne epizode. Pojavom torrenata dostigla je kultni status, a na imdb-ovoj listi najocjenjenih serija s najmanje 5000 glasova prva je humoristična serija (ukupno peta; ispred su Planet Earth, The Wire, Game of Thrones i Breaking Bad. Netflix je otkupio prava i na radost milijuna ljudi snima 4. sezonu koja će imati 10 epizoda.
imdb link
Michael Bluth 'normalni' je član lude obitelji koji je bio prisiljen ostati u Orange Countyju kako bi vodio obiteljsku agenciju nekretnina pošto mu je otac George Bluth Sr. završio u zatvoru zbog pronevjere. Dok je George Sr. zadnju godinu u zatvoru otkrivao novopronađeni judaizam i snimao inspirativne vrpce, Michael je pokušavao poučiti svoju osebujnu obitelj kako živjeti bez neograničenih sredstava na računu. Bluthove vodi manipulativan matrijarh Lucille Bluth, pripadnica visokoga društva, ledena kao njezini martiniji. Zatim je tu najstariji sin Gob, ženskar i magičar u usponu čiji će najveći trik biti stvoriti pravi posao. Najmlađi brat je Buster, neurotični profesionalni maturant i glorificirani mamin sin (proveo je 11 mjeseci u maternici). Braću Bluth zaokružuje opsjednuta sestra Lindsay koja je udana za nesretnog Tobiasa, liječnika koji je prešao u glumce, koji bi možda imao više posla da nije samoprozvani protivnik golotinje. Lindsay i Tobias su popustljivi roditelji Maeby, četrnaestogodišnjakinje koja voli nalaziti jedinstvene načine pobune protiv njihova pretjerana popuštanja.
Promo pod spojlerom:
imdb link
Michael Bluth 'normalni' je član lude obitelji koji je bio prisiljen ostati u Orange Countyju kako bi vodio obiteljsku agenciju nekretnina pošto mu je otac George Bluth Sr. završio u zatvoru zbog pronevjere. Dok je George Sr. zadnju godinu u zatvoru otkrivao novopronađeni judaizam i snimao inspirativne vrpce, Michael je pokušavao poučiti svoju osebujnu obitelj kako živjeti bez neograničenih sredstava na računu. Bluthove vodi manipulativan matrijarh Lucille Bluth, pripadnica visokoga društva, ledena kao njezini martiniji. Zatim je tu najstariji sin Gob, ženskar i magičar u usponu čiji će najveći trik biti stvoriti pravi posao. Najmlađi brat je Buster, neurotični profesionalni maturant i glorificirani mamin sin (proveo je 11 mjeseci u maternici). Braću Bluth zaokružuje opsjednuta sestra Lindsay koja je udana za nesretnog Tobiasa, liječnika koji je prešao u glumce, koji bi možda imao više posla da nije samoprozvani protivnik golotinje. Lindsay i Tobias su popustljivi roditelji Maeby, četrnaestogodišnjakinje koja voli nalaziti jedinstvene načine pobune protiv njihova pretjerana popuštanja.
Promo pod spojlerom:
- Spoiler:
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Arrested Development (2003-2006; 2013)
MOGLA BI BACIT OKOprva je humoristična serija (ukupno peta; ispred su Planet Earth, The Wire, Game of Thrones i Breaking Bad.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:MOGLA BI BACIT OKO
Svakako, i ja ću (skidam već sve sezone/ep) pa možemo zajedno gledat
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
serija je zakon, pogledao sam zasad prve tri epizode i ispunila je moja visoka očekivanja
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ma serija je nešto tako brutalno sjebano, s takvim glupim likovim da je to za ne vjerovat. Naravno, to govorim u pozitivnom smislu. Svaki lik ima svoju posebnu čar
Dreamer Deceiver- Nevina dušica
- Registriran/a : 06.07.2012
Broj postova : 112
Reputacija : 34
Započeo/la tema :
Hmm, moglo bi se pogledati...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Similar topics
» 1-800-Missing (TV Series 2003–2006) (Nestali)
» Dexter (2006–2013)
» 30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Two And A Half Men (Dva i pol muškarca) 2003–
» Dexter (2006–2013)
» 30 Rock (Televizijska posla) 2006-2013
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Two And A Half Men (Dva i pol muškarca) 2003–
Stranica 1 / 1.