Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih

+32
MovieTime
Sinister
Instruktor
Hate
gio_deluxe
Stevo Largo
9
Blue Bane
pustinja
JOCA
scorpio57
BAGIRA
Svajcenegerka
evitaa
tanuki
Narco
Neukrotivi pastuh
silent
Amyicha
eva kant
AryMan
Prop
Optimyst
Iron Man
WEYLAND-YUTANI
Hell
goc
Mass
Love
THUNDER_DINIX
Neu
House
36 posters

Stranica 7 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty Re: Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih

Postaj by Blue Bane čet srp 01, 2010 11:54 am

ovaj poster je lazan, svasta su fotomontirali

Blue Bane
Blue Bane
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 03.12.2009
Broj postova : 2779
Reputacija Reputacija : 796
Godina imam : 44
Započeo/la tema :
Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty0 / 9990 / 999Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty Re: Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih

Postaj by Neu čet srp 01, 2010 12:31 pm

a jel će bit taj film?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty999 / 999999 / 999Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX čet srp 01, 2010 12:48 pm

ovo bi trebao biti The Riddle? pa moze bit zasto ne, i naziv Gotham city je ok

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty889 / 999889 / 999Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Blue Bane sub srp 03, 2010 12:19 pm

da, the Riddle. al nije tacan naziv Gotham city. samo pretpostavka.

Blue Bane
Blue Bane
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 03.12.2009
Broj postova : 2779
Reputacija Reputacija : 796
Započeo/la tema :
Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty0 / 9990 / 999Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub srp 03, 2010 12:50 pm

moglo bi bit, ne znam

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :
Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty889 / 999889 / 999Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Instruktor sub srp 10, 2010 12:29 pm

Što će biti s Jamesom Bondom?

Najbolji agent u službi Njezina Veličanstva iliti Bond, James Bond neće tako skoro rješavati probleme i odvlačiti u krevet svaku ženu koja mu se nađe na putu - zbog financijskih problema studio MGM je prisiljen prekinuti novi projekt o tom slavnom agentu. Studio je još u travnju odgodio na neodređeno snimanje novoga filma James Bond, kada su Barbara Broccoli i Michael Wilson (iz produkcijske tvrtke EON) izjavili da je projekt zaustavljen. Nakon što je zapao u dug od 3,7 milijarde dolara zbog pada prodaje DVD-a i lošeg uspjeha na blagajnama kina, MGM se bezuspješno prodaje.

Scenarist je novoga filma o Bondu trebao biti Peter Morgan, a redatelj Sam Mendes, no Mendes je na kraju digao ruke i odlučio se posvetiti stvarima s izglednijom budućnosti, usprkos tome što iz EON-a poručuju kako projekt nije gotov, nego je samo na čekanju. No isto su tako izjavili kako ne znaju kada će se nastaviti s filmom.

No, 23. James Bond nije jedini veliki i važni pothvat MGM-a: na svoj red čeka i Hobit čije nam neprestano odgađanje postaje već pomalo zamorno (kao i njegovim potencijalnim glumcima - Gandalfu, odnosno Ianu McKellenu kojemu je pomalo dosadilo čekanje). Tako da se studio svim snagama bori da održi ova dva zasigurno vrlo, vrlo vrijedna projekta.
moj-film.hr
Instruktor
Instruktor
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 14.01.2009
Broj postova : 56
Reputacija Reputacija : 1
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Instruktor sub srp 10, 2010 12:30 pm

Nove face u novom "Planetu majmuna"

Na setu ćemo tako zasigurno imati dvojac Freida Pinto, John Lithgow, a znalci dobro znaju o kojim se glumcima radi. Freidu, tako veći dio pamti iz uloge zanosne Latike u svojom filmskom debiju „Milijunaša s ulice“, dok se Johna sjećamo kao dr. Dicka Solomona iz humoristične serije „3ći kamenčić od sunca“.

Za sada je izgledno da će dvojac ipak biti u ljudskom obličju, pa bi tako Lithgow trebao igrati ulogu oca koji boluje od Alzheimerove bolesti, dok ga James Franco kao sin svim naporima pokušava izliječiti, a Freida bi se pojavila kao jedna od laborantica u liječničkom timu.

Ovo nam doduše oslobađa proklete maštarije Freide u pre, pre uskom kostimu medicinske sestre, ali sigurni smo kako će težište u ovom filmu ipak biti stavljeno na neku drugu točku.
moj-film.hr
Instruktor
Instruktor
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Instruktor sub srp 10, 2010 12:33 pm

Titanic ponovno na širokom platnu

Da ideja o novom „Titanicu“ dolazi iz ustiju nekog drugog, a ne samog Camerona, bili bismo itekako skeptični, ali vrlo vjerojatno nadahnut „Avatarovim“ uspjehom Cameron u proljeće 2012. planira remake filma o najluksuznijem brodu svih vremena i to u 3D-u.

Sam termin objave filma sve je samo ne slučajan, budući da je u proljeće 2012. upravo stota obljetnica otkako je slavni brod po prvi (i zadnji) puta isplovio. Mnogi koji su sudjelovali na snimanju originalnog „Titanica“ tvrde kako je film zahvaljujući upravo Cameronovoj gotovo „opsesivnoj“ želji da ga prikaže što stvarnije bio baš tako i napravljen (dobro nismo baš sigurni za količinu Roseinog prenemaganja), te baš tome pripisuju i uspješnost naslova.

Čisto usput (kao da nas već nije dovoljno šokirao), nabacio je kako nam u jesen u kina ponovno dolazi „Avatar“, doduše u okviru zbirke pomoćnih snimki, ali svejedno još jedan „Avatar“. Nije poznato da li u 3D-u ili u formi „klasičnog“ prikaza.
moj-film.hr
Instruktor
Instruktor
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Instruktor sub srp 10, 2010 12:37 pm

Bradu Pittu ponuđena uloga u novom trileru

Brad Pitt i Shia LaBeouf i inače su prilično traženi glumci, a trenutno ih žele za novi film - Riptide. Ponuđena im je uloga (za sada se samo nagađa koja), no još nije poznat njihov odgovor na taj poziv. Riječ je o novom trileru za koji je scenarij napisao Peter Morgan, a to je zapravo jedino ime vezano uz ovaj film - barem jedino za koje znamo.

Film je misterija o tome što se dogodilo grupi ljudi na brodu imena Nautica. Grupa se sastoji od majstora, mladog burzovnog mešetara i njegove djevojke. Jedan je od muškaraca pronađen kako pluta u moru, a žena je pronađena u obližnjem hotelu - i svi su umiješani. Stoga je nužna pojava istraživača koji će preslušati njihove različite priče kako bi utvrdio što se zaista dogodilo.

Na portalu Pajiba se nagađa da je Pittu ponuđena uloga istraživača, a LaBeoufu burzovnog mešetara. Nijedan se redatelj još uvijek ne spominje uz film, ali Summit Entertainment trenutno je trenutno u lovu na jednoga.
moj-film.hr
Instruktor
Instruktor
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Instruktor sub srp 10, 2010 12:39 pm

Tko će biti profesor Moriarty u Sherlocku Holmesu 2?

Kako naći odgovarajućeg profesora Moriatya nešto je čemu trenutačno vrlo revno rade članovi Warner Brosa, obzirom da snimanje Sherlocka Holmesa 2 samo što nije započelo.
Oči redatelja Guya Ritchiea uprte su sve više u smjeru Daniela Daya-Lewisa, koji bi trebao dobiti ulogu kultnog profesora. No lista glumaca koji mu konkuriraju, svakako je vrlo zanimljiva – spominju se tako Sean Penn, Javier Bardem i Gary Oldman, koji definitivno imaju traženi potencijal.

„Sherlock Holmes 2“ bi u kina trebao stići 16. prosinca 2011.
moj-film.hr
Instruktor
Instruktor
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Instruktor sub srp 10, 2010 12:41 pm

DiCaprio se neće oblačiti kao žena dok glumi Hoovera

Leonardo DiCaprio je nedavno potvrdio svoju ulogu u novome filmu Clinta Eastwooda, biografskom filmu kontroverznog ravnatelja FBI-a, J. Edgara Hoovera.
U biografiji slavnoga FBI-jevaca novinar Anthony Summers je citirao jednu svjedokinju, Susan Rosenstiel, koja je tvrdila da je vidjela Hoovera odjevenoga u crnu haljinu s volanima i čipkom, visokim petama i sa crnom kovrčavom perikom - na homoseksualnim orgijama. Kada su Dicaprija pitali postoji li mogućnost da i njega vidimo u haljini, odgovorio je kako probe haljina još nije bilo, tako da vjerojatno ništa od toga.

Ako ostavimo njegov privatni život po strani, sjetimo se da je Hoover zapravo i osnovao FBI 1935. godine - uspješnu organizaciju za borbu protiv zločina. Najčešće se spominje njegova uloga u borbi s gangsterima i s mafijom.
moj-film.hr
Instruktor
Instruktor
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Instruktor ned srp 18, 2010 4:43 pm

Inarritu i Bardem = "Biutiful"

Nakon njegove uspješne trilogije, "trilogije smrti", a koja uključuje filmove Babel, Pasja ljubav i 21 gram, redatelj Alejandro Gonzalez Inarritu sprema novi film koji nosi naziv Biutiful. Glavnu je ulogu dobio jedan od najpoznatijih španjolskih glumaca, Javier Bardem.

Inarritu je naviknuo na nagrade jer ih je njegova trilogija pokupila zaista mnogo: Babel je dobitnik Zlatnoga globusa za najbolji film. Film Pasja ljubav (često nazivana meksički Pakleni šund) je između ostalih osvojio i nagradu BAFTA za najbolji film neengleskoga govornog područja. 21 gram je nagrađen s čak 20 nagrada! Ako se još prisjetimo da je Javier Bardem prvi Španjolac dobitnik Oscara, trebamo li još kakvu pozivnicu da pogledamo ovaj film?

Ako za svaki slučaj trebamo, imamo trailer filma koji u kina treba doći u siječnju 2011. O samoj je radnji filma poznato vrlo malo: priča je to o čovjeku umiješanom u neke ilegalne aktivnosti koji se sukobljava sa svojim starim prijateljem iz djetinjstva, sada policajcem.

moj-film.hr
Instruktor
Instruktor
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Instruktor ned srp 18, 2010 4:45 pm

Novi HULK – Mark Ruffalo

Za početak priče imamo ispadanje, starog Hulka, Edwarda Nortona, čovjeka koji je definitivno imao karmu potrebnu za ovu ulogu, a otišao je u film „The Avengers“ u kojem je dobio ulogu grobara. I mjesto za Brucea Bannera ponovno je ostalo prazno. U najnovijim šuškanjima oko novog toga tko bi trebao zaigrati u ulozi novoga Hulka sve se glasnije spominje ime Marka Ruffaloa.

Glumca smo nedugo imali prilike vidjeti u filmu „Shutter Island“, a u priči se često spominjalo i ime Joaquina Phoenixa, za kojega ipak „Hulk“ i žanrovski nije, a kako posljednje informacije govore, isti vrlo koketira sa dokumentarnim filmom.

U svakom slučaju odabrani će se uklopiti u Marvelovo društvo koje čime Robert Downey Jr. kao Tony Stark, Samuel L. Jackson kao Nick Fury, Chris Evans kao Captain America, odnosno Chris Hemsworth kao Thor kao i, najvjerojatnije, Scarlett Johansson kao Black Widow. U svakom slučaju, jedno ime vezano uz film definitivno ostaje, a radi se o Joss Whedonu, čovjeku zaduženom za režiju novog „Hulka“.

moj-film.hr
Instruktor
Instruktor
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Instruktor uto srp 20, 2010 5:16 pm

District 9 - odličan kalup

Neuobičajeni SF filmovi poput Districta 9 i Cloverfielda itekako privlače publiku, a ukoliko je za suditi prema novim posterima, nadolazeći Monsters bi trebao biti surogat upravo ova dva filma.

Možda o filmu i ne bi pisali tako skoro, da nismo pogledali ponajprije „District 9“, koji ponajprije djeluje ultra realno, bez obzira što je riječ o ZF filmu i na pomalo kafkanijasnki način prikazuje preobražaj čovjeka u vanzemaljca, pri čemu ovaj ne gubi svoje ljudske vrline i ono što je iznutra. Ali vratimo se temi: „Monsters“. U redu, još jedan film o vanzemaljcima, ali, ALI…

Ali ovaj nas po svojim najavim materijalima itekako podsjeća na odlični i već spomenuti i odlični „D9“. Film dolazi od redatelja Garetha Edwardsa, a u radnja se odvija u meksičkoj pustinji, gdje se iz NASINE sonde, točnije uzoraka koje je ista prevozila nastavlja razvijati izvanzemaljski život i čudovišta, koja poharaju južni SAD, koji je pretvoren u vojno kontroliranu zonu vanzemaljaca. Kad se u istom obruču pronađu novinar i turist, koji se pokušavaju probiti iz ničije zemlje natrag u ljudski svijet počinje show… A kakav? Uzbudljiv na prvi dojam, a koliko tek ćemo vidjeti.

U svakom slučaju, šablona nas neodoljivo podsjeća na spomenuti prošlogodišnji hit film redatelja Neill Blomkampa. Živi bili, pa vidjeli.
moj-film.hr
Instruktor
Instruktor
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sri srp 21, 2010 3:53 pm

neka neusporedjuju remek djelo D9 sa smecem Cloverfield Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 973670

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto srp 27, 2010 1:38 pm

Pitt u filmu o zombijima

Holivudska zvijezda Brad Pitt glumit će u apokaliptičnom filmu o zombijima, prenose strani mediji. Redatelj adaptacije romana Maxa Brooksa World War Z bit će Marc Forster (Quantum Of Solace).

Plan B, Pittova producentska tvrtka, osigurala je prava na snimanje filma još 2007. godine kada ih je htjela otkupiti i kompanija Leonarda diCaprija Appian Way.

Scenarij je prvo napisao J. Michael Straczynski (Babylon 5), a doradio ga je Matthew Michael Carnahan.

Film u kina dolazi u ljetu 2012. godine.

izvor:hrt.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty999 / 999999 / 999Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned kol 01, 2010 4:12 pm

Video: Uskoro kreće (i tone) "Titanic II"
Nakon superhita "Titanic" Jamesa Camerona iz 1997. godine, Shane Van Dyke snimio je još jedan... Zašto?

Samo nekoliko tjedana prije izlaska u kina na internetu se pojavio trailer za film “Titanic 2”, svojevrsni nastavak blockbustera Jamesa Camerona iz 1997. godine.

"Titanic 2" režirao je i napisao scenarij Shane Van Dyke, koji igra i jednu od glavnih uloga, a tu su još Bruce Davison, Brooke Burns, Marie Westbrook, Harmony Blossom i Gerald Webb.

O radnji se ne treba mnogo govoriti jer je donekle predvidljiva - na stotu obljetnicu prvog i jedinog putovanja Titanica, porinut je Titanic II - moderni, luksuzni cruiser koji će ploviti istim putem kao i njegov prethodnik. No kako to obično biva, i njih će zadesiti nesreća ali ovoga puta u obliku tsunamija koji će u brod zabiti ogromnu santu leda pa će se putnici i posada pokušavati spasiti od potonuća na sve moguće načine.

mojtv.hr kiša kiša kiša

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned kol 01, 2010 4:21 pm

ovo im nije trebalo

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned kol 01, 2010 4:23 pm

trailer je i više nego loš. izgleda totalno kao i onaj samo neki žnj glumci. kiša

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet kol 05, 2010 8:58 pm

Najplaćenija u Hollywoodu
Sandra Bullock u 12 mjeseci zaradila 56 milijuna dolara

Miljenica Hollywooda, Sandra Bullock, najplaćenija je glumica na svijetu. U posljednjih 12 mjeseci zaradila 56 milijuna dolara, objavio je časopis Forbes.

Bullock je za više od 20 milijuna dolara nadmašila sljedeće dvije glumice na Forbesovoj listi, Reese Witherspoon i Cameron Diaz, koje su u godinu dana zaradile po 32 milijuna dolara.

Na četvrtom je mjestu Jennifer Aniston s 27 milijuna dolara.

Na Forbesovoj listi najplaćenijih glumica Hollywooda nalaze se i Sarah Jessica Parker (25 milijuna dolara), Julia Roberts (20 milijuna dolara), Angelina Jolie (20 milijuna dolara), Drew Barrymore (15 milijuna dolara), Meryl Streep (13 milijuna dolara) i Kirsten Stewart (12 milijuna dolara).

Sandra Bullock ove je godine osvojila Oscara za najbolju glumicu, ali i Zlatnu malinu za najgoru glumicu godine. Četrdesetpetogodišnja glumica postala je tako prva dobitnica obiju nagrada u istom vikendu.

Glumica je Zlatnu malinu dobila za ulogu u romantičnoj komediji All about Steve. Oscar za najbolju žensku glavnu ulogu dodijeljen joj je za ulogu u filmu Priča o prvaku.

U lipnju se Bullock službeno rastala od Jesseja Jamesa, nakon petogodišnjeg braka. Bullock je samo nekoliko dana nakon što je u ožujku dobila Oscara saznala da je James već godinama vara, i to s nekoliko žena.

net.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub kol 07, 2010 11:40 am

Lucas poklanja pola svog bogatstva!

Autor 'Zvjezdanih ratova' donirat će polovicu svoju imovine u dobrotvorne svrhe - je li to odšteta za to što je uništio slavni serijal?

I veliki George Lucas priključio se kampanji 'Prisega davanja' u kojoj najveći svjetski milijarderi doniraju 50 posto bogatstva. Projekt su pokrenuli čelnik Microsofta Bill Gates i investitor Warren Buffet, a cilj je okupiti bogataše u velikoj filantropskoj inicijativi koja bi trebala pomoći najsiromašnijima i najpotrebitijima. Oko 40 milijardera već se priključilo akciji, a među njima su i ljudi iz svijeta medija kao što su suosnivač televizijske kuće Fox Barry Diller i medijski mogul Ted Turner.

Među bogatim dobrotvorima našao se i George Lucas koji je bio jedan od prvih filmaša koji je prepoznao snagu franšize. Kada je stvarao 'Zvjezdane ratove', izborio se za pravo na zaradu od prodaje svih predmeta vezanih uz taj serijal, pa je kroz nekoliko desetljeća zaradio basnoslovno bogatstvo.

Fanovi njegove zvjezdane sage nisu mu oprostili ono što su nazivali 'mrcvarenjem serijala' - snimanje loših prequela, DVD-e s izmijenjenim filmovima Originalne trilogije i sl. Stoga se već čuju zlobni komentari kako Lucas ovom donacijom iskupljuje grijehe za sve što je činio u zadnje vrijeme. A možda je bolje gledati na sve s pozitivne strane. Odsada će svi koji kupe nešto vezano uz 'Star Warse' napraviti dobro djelo - čak ako im se i ne sviđa ono što su dobili!

filmski-net

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub kol 07, 2010 11:48 am

Predsjednik Josipović u Priči o igračkama 3!

Hrvatski predsjednik upravlja državom, sklada opere i - sinkronizira uvodni crtić trećeg nastavka 'Priče o igračkama'!

Continental film objavio je da je hrvatski predsjednik Ivo Josipović sudjelovao u sinkronizaciji hrvatskog izdanja 'Priče o igračkama 3'! Snimanje je, posebno za ovu prigodu, obavljeno u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku, a od 8. srpnja hrvatski gledatelji moći će i osobno čuti kako zvuči Josipović kada ga pratimo u crtiću!

Zasad je otkriveno da se Predsjednik pojavljuje u sklopu kratkog animiranog filma 'Noć i Dan'. Kao što smo već i najavili, Pixar prije svojih dugometražnih hitova pušta kratke crtiće za zagrijavanje, pa će u kinima 'Noć i Dan' igrati kao uvod u 'Priču o igračkama 3'.

filmski-net

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet kol 20, 2010 3:45 pm

Poljubile se Mila Kunis i Natalie Portman

Natalie Portman i njezina jednako lijepa kolegica Mila Kunis, koju pamtimo po ulozi vrckave Jackie u seriji Lude 70-e, zajedno su zaglumile u trileru Darrena Aronofskog Black Swan u kojem su podijelile i poljubac

Kunis u ovom filmu igra Lilly, agresivnu i uznemirenu, i istovremeno usamljenu balerinu, a Portman njezinu protivnicu Ninu. Iako nije poznato kako je do poljupca između dvije suparnice došlo, Mila je u nedavnom intervjuu nahvalila svoju kolegicu te otkrila kako joj je bilo ljubiti.

'Dvije cure u strastvenom poljupcu i dečki se odmah zapale. A Nat je žena snova svakog muškarca. Možda je malo ludo, ali ona je pojam raja za svakog štrebera i sada znam zašto', kazala je Mila osvrćući se na strastveni poljubac.

Premijera filma zakazana je za 1. rujna projekcijom koja će se održati u sklopu filmskog festivala u Veneciji, a dok film ne stigne i u naša kina, pogledajte trailer za isti.

net.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty Black Widow (Spin-off)

Postaj by House pet ruj 24, 2010 7:08 am

Više nisu samo priče, nego je postala ozbiljna stvar

Kevin Feige, šef Marvel Studio-a, otkrio je da “pregovori su več pokrenuti da Scarlett Johansson ponovi svoju ulogu Natasha-e Romanoff u Black Widow spinoff filmu.”

Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Scarlett-Johansson-as-Black-Widow

O ovome se pričalo otkad je Johansson prvi put bila zainteresirana za Iron Man 2, ali je sada službeno, i moramo priznati da je ljepo imati još jednu žensku superheroinu.

Dakle, Black Widow dobiva svoj osobni film… Ali naravno, tek nakon što ljudi iz Marvel završe s The Avengers.

Kevin Feige je rekao: “Već su započele resprave s Scarlett u vezi ideje za solo film i započeli smo stvarati koncepte, ali tek poslije “The Avengers”.”

House
Trajno baniran/a

Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty390 / 999390 / 999Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih - Page 7 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by 9 pet ruj 24, 2010 8:58 am

♥ I like it ♥.
9
9
Junior
Junior

Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 7 / 12. Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

[Vrh]

- Similar topics