TV novosti i komentari
+12
Hate
Hitman
Stevo Largo
scorpio57
gio_deluxe
AryMan
THUNDER_DINIX
Sinister
Dedli Minđa
Neu
Iron Man
Hell
16 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
TV novosti i komentari
RTL-ovog voditelja Tomislava Jelinčića toliko je nasmijala priča o terapiji lopatom, ali i o oluji koja je poharala Dalmaciju i pobila 20-ak ovaca da je bio izvan sebe.
RTL Televizija opet je postala hit na YouTubeu. Novi gaf Tomislava Jelinčića već je pogledao zavidan broj ljudi, no komentari na njegov smijeh i nisu tako oštri. Većina smatra da je Jelinčić simpatičan lik, a netko je dodao i kako je RTL-ov voditelj jači i od Golih vijesti.
Jelinčić opet pucao od smijeha u Vijestima
Izvor: YouTube
RTL-ovog voditelja Tomislava Jelinčića toliko je nasmijala priča o terapiji lopatom, ali i o oluji koja je poharala Dalmaciju i pobila 20-ak ovaca da je bio izvan sebe.
RTL Televizija opet je postala hit na YouTubeu. Novi gaf Tomislava Jelinčića već je pogledao zavidan broj ljudi, no komentari na njegov smijeh i nisu tako oštri. Većina smatra da je Jelinčić simpatičan lik, a netko je dodao i kako je RTL-ov voditelj jači i od Golih vijesti.
"Meni je to bolje nego oni glupi vicevi. Svaka mu čast", stoji u jednom od komentara, dok drugi dodaje kako mu je Jelinčić "super jer se vjekovječito kesi".
A ovako je to izgledalo kada je Tomislav informirao javnost o izborima u Iraku.
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Re: TV novosti i komentari
Ma čovjek je legenda
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nova tv upropastila vjenčanje od farmerice giane te otjerala još nekoliko farmera
Foto: Nova TV | ||
Gianna i njen poštar izrekli su sudbonosno 'da'. Slavlja i veselja nije bilo jer je odmah nakon obreda zbog incidenta mladenka zajedno sa Simonom i Antom morala napustiti Farmu. | ||
Nakon što je ušla u povijest kao prva hrvatska voditeljica Golih vijesti Gianna Apostolski je sada ušla u anale i kao prva Hrvatica koja je svoje sudbonosno Da izrekla u jednom celebrity reality showu. Njoj i njenom odabraniku Ivici Novaku dan vjenčanja nije bio najsretniji. Nakon što je Petra zbog kršenja pravila diskvalificirana iz finala Farme sankcionirani su i ostali akteri incidenta koji se dogodio na Farmi. U verbalnom vrijeđanju, naguravanju i fizičkom nasrtaju Petre i Simone sudjelovali su i Ante i Gianna kojima je nakon obreda vjenčanja Kocka objasnio da Farma takve postupke ne tolerira. Zbog nepoštivanja drugih farmera, Farme i njenih vrijednosti Simona, Ante i Gianna sinoć su umjesto svadbene proslave morali napustiti Farmu. izvor:net.hr |
Zadnja promjena: Neukrotiva; pon lip 01, 2009 10:13 am; ukupno mijenjano 1 put.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
to baš komentiram na t portalu..hahaha..tako im i treba!! koji SKANDAL!!¨¨
Započeo/la tema :
ne mogu vjerovat,zašto su onda uopče i dozvoli da se vjenča?
Započeo/la tema :
jer ..napočetku niej bilo fizičkog obračuna..odi na t portal..imaš video..kako dobro.. treba maknuti simonu, antu i đanu iz hrv
Započeo/la tema :
gledala sam farmu ja jučer,vidila sam
Započeo/la tema :
..meni je bilo presmiješno
Započeo/la tema :
i petru diskvalificirali
Započeo/la tema :
a nju mi je žao..
Započeo/la tema :
zašto?
Započeo/la tema :
..pa meni je ona uvijek bila ok..ja bi ivanu šic
Započeo/la tema :
ma meni je simona najbolja od ženskih,ostale su pokvarene
Započeo/la tema :
simona je najgluplj ai najružnija..fuj.fuj..fuj..jučer me skroz razočarala..treba ju natrag u sloveniju
Započeo/la tema :
ali spaljena je kad se svađa s nekim
Započeo/la tema :
Dedli Minđa- Junior
- Registriran/a : 06.04.2009
Broj postova : 897
Reputacija : 3
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Hm, mislim da neću neko vrijeme dolazit na forum, čisto da se oporavim od ovog šoka...
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
al ne moš vjerovat kak su ih mogli usred vjenačnja oterat,šta su onda dopustili vjenčanje?
Započeo/la tema :
..a koji je to smijeh bio..
Započeo/la tema :
ja se šokirala
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:ja se šokirala
i ja! još se sav tresem
Dedli Minđa- Junior
- Registriran/a : 06.04.2009
Broj postova : 897
Reputacija : 3
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Nov@ tv je partibrejker
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
TV novosti i komentari
Ovdje možemo stavljati novosti vezane uz TV. Primjer možete vidjeti u nastavku.
Dozvoljeno komentiranje ali bez spama!
Dozvoljeno komentiranje ali bez spama!
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
PONUDILI RECIKLIRANI MATERIJAL
Nova TV i RTL ostali bez koncesije
Koncesiju za eksperimentalno emitiranje u digitalnom obliku Vijeće za elektroničke medije dodijelilo je Kapital Networku, dok su Nova TV i RTL 'ispali iz igre'. Njihove ponude ocijenjene su nekvalitetnima, neozbiljnima i ispod standarda.
U konkurenciji od pet televizijskih kuća Kapital Network izborio se za dozvolu za eksperimentalno emitiranje svog programa u digitalnom obliku. Time je nadigrao puno jače igrače, uključujući i Novu TV i RTL.
Naime, na natječaj su se uz njih prijavili i CMC (Croatian Music Channel) i Nezavisna televizija NET iz Kutine, no Vijeće za elektroničke medije ih je diskvalificiralo zbog nepotpune dokumentacije. A o dvije nacionalne tv kuće nije se ni očitovalo.
Jutarnji list, pak, doznaje, kako te dvije televizije nisu uspjele prikupiti većinu glasova vijećnika da bi dobile koncesiju jer nisu ponudile ništa novo. Navodno su u svojim ponudama za specijalizirani kanal ponudile 70 posto svojih starih, recikliranih sadržaja koje već emitiraju u svom uobičajenom programu. To se Vijeću nije svidjelo te su ponude shvatili kao neozbiljne, nekvalitetne i ispod standarda.
Dragan Ćuća, direktor gospodarskog kanala Kapital Network kaže da je ovakav podvig za njih veliki poslovni izazov.
"Bili smo pioniri u stvaranju specijaliziranih kanala. Naš gospodarski program koji smo ponudili i na natječaju radimo već tri i pol godine", kazao je Ćuća.
Iako se za eksperimentalnu fazu više neće raspisivati natječaj, Nova TV i RTL za nekoliko će mjeseci imati drugu priliku. Tada će se raspisivati natječaj za dodjelu koncesije.
Izvor: Net.hr
Nova TV i RTL ostali bez koncesije
Koncesiju za eksperimentalno emitiranje u digitalnom obliku Vijeće za elektroničke medije dodijelilo je Kapital Networku, dok su Nova TV i RTL 'ispali iz igre'. Njihove ponude ocijenjene su nekvalitetnima, neozbiljnima i ispod standarda.
U konkurenciji od pet televizijskih kuća Kapital Network izborio se za dozvolu za eksperimentalno emitiranje svog programa u digitalnom obliku. Time je nadigrao puno jače igrače, uključujući i Novu TV i RTL.
Naime, na natječaj su se uz njih prijavili i CMC (Croatian Music Channel) i Nezavisna televizija NET iz Kutine, no Vijeće za elektroničke medije ih je diskvalificiralo zbog nepotpune dokumentacije. A o dvije nacionalne tv kuće nije se ni očitovalo.
Jutarnji list, pak, doznaje, kako te dvije televizije nisu uspjele prikupiti većinu glasova vijećnika da bi dobile koncesiju jer nisu ponudile ništa novo. Navodno su u svojim ponudama za specijalizirani kanal ponudile 70 posto svojih starih, recikliranih sadržaja koje već emitiraju u svom uobičajenom programu. To se Vijeću nije svidjelo te su ponude shvatili kao neozbiljne, nekvalitetne i ispod standarda.
Dragan Ćuća, direktor gospodarskog kanala Kapital Network kaže da je ovakav podvig za njih veliki poslovni izazov.
"Bili smo pioniri u stvaranju specijaliziranih kanala. Naš gospodarski program koji smo ponudili i na natječaju radimo već tri i pol godine", kazao je Ćuća.
Iako se za eksperimentalnu fazu više neće raspisivati natječaj, Nova TV i RTL za nekoliko će mjeseci imati drugu priliku. Tada će se raspisivati natječaj za dodjelu koncesije.
Izvor: Net.hr
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Košarka - općeniti topic
» Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih
» Novosti i komentari iz glazbenog svijeta
» Komentari na temu vaši Everest rezultati (pitanja, odgovori,komentari...)
» Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari
» Filmske novosti, zanimljivosti i komentari na njih
» Novosti i komentari iz glazbenog svijeta
» Komentari na temu vaši Everest rezultati (pitanja, odgovori,komentari...)
» Komentari na prijave u natjecanju za fotografiju! - FOTO NATJEČAJ komentari
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV
Stranica 1 / 4.