Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako doživljavate Božić? (Što je to Božić?)

+29
Chulpan
Archangel
jozefk
Teo
m
Hunnerkongen
fosforica
Ly
Sinister
Mass
Hate
Angie
Hell
Turrican
THUNDER_DINIX
diabolik.
Mr.Cooly
Neukrotivi pastuh
Amyicha
walter
FALKON 2
neven
Love
Neu
tanuki
Prop
eva kant
shakti
shaka.zulu
33 posters

Stranica 9 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty Re: Kako doživljavate Božić? (Što je to Božić?)

Postaj by Sinister uto pro 21, 2010 2:29 pm

Forum je religija. Teme su postavljene ovisno o stavu autora: ili je vjernik, ili nije. I logično da u tom tonu postavlja temu. Tko brani ostalima da postavljaju teme koje nisu striktno ateistički nastrojene? Gdje su vjernici? Neka otvore i oni teme. Pa tanuki je ateist, kakve druge teme da otvara ovdje? On ih dodatno začini čisto da potakne raspravu i to je to. Ako se nekome ne sviđaju, neka ih ne otvara. Fascinantno je kako se ostali odmah uzjebu i pišu postove nabijeni emocijama. Ako nekoga toliko pogađa što pojedinci religiju smatraju hrpom dreka, a nije u stanju potkrijepiti vlastiti stav nikakvim smislenim argumentima izuzev "kako ste jadni, opet ista tema, jadni ste po 2. i 34. put", čemu uopće zalaženje u ovaj forum? Dajte si truda i otvorite teme koje neće biti poput Tanovih i dobro. Sad netko ne bi smio otvarati teme jer pojedincima to smeta fiju Smisao foruma i rasprava proizlazi iz sukoba stavova.
Daleko veći gušt mi je doći u ovaj pdf nego čitati onih 56 gore.
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty14 / 99914 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty Re: Kako doživljavate Božić? (Što je to Božić?)

Postaj by tanuki uto pro 21, 2010 2:37 pm

E JEBI GA SAD MARKO KOJE SI TI VJERE?
krstio si djete- dakle od kršćana jedino pravoslavci i katolici krste djete po rođenju-
pretpostavljam da si katolik, dakle imaš posrednika kojeg ne možeš zaobići-
i da ne pratiš me-
poštujem stvarno one koji vjeruju i sljepo bez pitanja slušaju KC
gdje se ti svrstavaš?
u radikalne katolike???
imaš svoju teoriju o bogu koja je drugačija od KC?
sorry marko ali ja to ne razumijem, dakle ti imaš svoj individualni filter koji ti pomaže da stupiš u odnos s bogom filtrirajući stavove matične crkve-
sorry marko ali tvoji stavovi su za mene totalno kaotični-
mislim da bi morao otići na ispovjed Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty700 / 999700 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass uto pro 21, 2010 2:59 pm

tanuki je napisao/la:krstio si djete- dakle od kršćana jedino pravoslavci i katolici krste djete po rođenju-

i evangelisti
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty200 / 999200 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m sri pro 22, 2010 11:30 am

Sinister je napisao/la:Forum je religija. Teme su postavljene ovisno o stavu autora: ili je vjernik, ili nije. I logično da u tom tonu postavlja temu. Tko brani ostalima da postavljaju teme koje nisu striktno ateistički nastrojene? Gdje su vjernici? Neka otvore i oni teme. Pa tanuki je ateist, kakve druge teme da otvara ovdje? On ih dodatno začini čisto da potakne raspravu i to je to. Ako se nekome ne sviđaju, neka ih ne otvara. Fascinantno je kako se ostali odmah uzjebu i pišu postove nabijeni emocijama. Ako nekoga toliko pogađa što pojedinci religiju smatraju hrpom dreka, a nije u stanju potkrijepiti vlastiti stav nikakvim smislenim argumentima izuzev "kako ste jadni, opet ista tema, jadni ste po 2. i 34. put", čemu uopće zalaženje u ovaj forum? Dajte si truda i otvorite teme koje neće biti poput Tanovih i dobro. Sad netko ne bi smio otvarati teme jer pojedincima to smeta fiju Smisao foruma i rasprava proizlazi iz sukoba stavova.
Daleko veći gušt mi je doći u ovaj pdf nego čitati onih 56 gore.

eh ja sam te pitao dali i doma familiji tako kažeš ko što tu na forumu pišeš ........
ili glumataš po potrebi ..............
daj reci im kad sjedenš na Božić za stol ručati da je to hrpa dreka , da su maloumnici , retardi koji vjeruju i digni se od stola ........
koje gluamtanje , prijetvornost , pa to je nevjerovatno ............
bonton je jedno a ovo je totalno glumatanje , reci doma vjrenicima da su hrpa dreka ......
ili za to nemaš muda jel su familija pa da se ne udaljite i te prazne priče ..
totalno glumatanje i ništa drugo . ništa drugo .......

a sada ču ti napisati zašto vam je to tak vleki guš , pogotov tebi , jel tu možete fantazirati , srati , jel se manje više u ništa ne kužite , a i u ovo jako slabo, gotovo ništa ,kladim se da niti ti , niti ovaj niste priočitali bibliju iako pište da jeste ..........
a osnnovne pojmove brkate
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty14 / 99914 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m sri pro 22, 2010 11:32 am

tanuki je napisao/la:E JEBI GA SAD MARKO KOJE SI TI VJERE?
krstio si djete- dakle od kršćana jedino pravoslavci i katolici krste djete po rođenju-
pretpostavljam da si katolik, dakle imaš posrednika kojeg ne možeš zaobići-
i da ne pratiš me-
gdje se ti svrstavaš?
u radikalne katolike???
imaš svoju teoriju o bogu koja je drugačija od KC?
sorry marko ali ja to ne razumijem, dakle ti imaš svoj individualni filter koji ti pomaže da stupiš u odnos s bogom filtrirajući stavove matične crkve-
sorry marko ali tvoji stavovi su za mene totalno kaotični-
mislim da bi morao otići na ispovjed Laughing

je moji stavovi su baš takvi ..........
ali ne mjenjaju se sa svakom drugo stranom kao tvoji .......
pa tako malo pišeš da poštuješ i cijeniš vjernike koji se sljepo drže učenja kc , a nakon minutu napišeš da ti se isti takvi gade ..........

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m sri pro 22, 2010 11:46 am

tanuki je napisao/la:koji VI ?
ja marko ja-
i ne kritiziram vjernike več licemjerne vjernike koji prihvačaju matrijalistički sistem katoličke crkve!

ti si bedast ...........
jebote pa ti niti ne kužiš kaj pišeš ...........
znači ne kriztiziraš vjernike , nego licemjere koji prihvačaju sve što im servira kc .......
onda mene poljuješ jel ja to ne prihvačam .........

tanuki je napisao/la:i da ne pratiš me-

.................

ti malo pišeš jedno malo drugo .............

gledaj ja tebe razumijem u potpunosti , razumijem da si ovdje " jak " ..
ali to je samo zato kaj je velika mogučnost fantaziranja ..............
iz šupljeg u prazno .....

i daj se više zgrunataj kaj , koga , zašto poštuješ ili ne ...
nemoj malo jedno , malo drugo ...............

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister sri pro 22, 2010 11:48 am

marko je napisao/la:eh ja sam te pitao dali i doma familiji tako kažeš ko što tu na forumu pišeš ........
ili glumataš po potrebi ..............
daj reci im kad sjedenš na Božić za stol ručati da je to hrpa dreka , da su maloumnici , retardi koji vjeruju i digni se od stola ........

Pa znaju svi šta mislim o tome, odavno sam im dao do znanja to. Znaju da je meni sve to hrpa dreka, zašto bi mi zamjerili? Nije srednji vijek pa da me spale na lomači zbog toga kavica
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m sri pro 22, 2010 12:15 pm

eh daj semo lomača , di su slolice , skidanje kože na živo i ostele gadarije ..........
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri pro 22, 2010 12:17 pm

Giljotina bi bila sasvim okej

...cap
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty200 / 999200 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m sri pro 22, 2010 12:22 pm

Sinister je napisao/la: "kako ste jadni, opet ista tema, jadni ste po 2. i 34. put", čemu uopće zalaženje u ovaj forum? Dajte si truda i otvorite teme koje neće biti poput Tanovih i dobro. .

ne jel bi mi to bilo totalno bedasto ...........
ja " kukam " jel ima šest , deset apsloutno istih naslova ...........
čovijek je u godinama pa razmem da je zaboravio da je več otvorio takvu tamu , pa onda to i nije kukanje nego samo podsječanje da je to pomalo smješno .........

biti ču iskren kukam zato što tanuki piše kako se ne opterečuje sa time tko u što vjeruje , pa se malo opterečuje , pa mu malo smeta , pa mu malo ne smeta .......
pa ga malo jebe , pa ga malo ne jebe ......
malo ga maltretira kc , malo vjernici , onda malo poštuje vjernike ..
onda poštuje samo one koji sljeepo vjeruju u ono što im drobi kc ....
malo ne poštuje te vjernike koji sljepo vjeuju tumačenja kc ..............

daj više zgruntaj se u glavi ........

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m sri pro 22, 2010 12:28 pm

i pošto smo na forumu , ako vi pištete , imam to pravo upozoriti na iste teme ....
ko i u pdfju sport ,,,,,,,
gdje ima nk rijeka i hnk rijeka ................

vjerujem da bi vi isto tako napravili u pdfj filmovi da netko ostvori tri teme o istom filmu ..
spojili bi ste ih ...........
rekli bi ima takva tema ..........
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet pro 23, 2010 6:00 am

ako tema ima dinamiku, zanči da je zanimljiva- kakve veze ima ako se ponavlja-
osim toga ova tema je ovdje i od prošle godina-
kaj tebe muči njofra hmm
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty700 / 999700 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet pro 23, 2010 8:44 am

ma nema dinamiku , nikakvu ,,,,,,,,
tu i religiji ima samo nekolicina tema koje su jako dobro postavljene , a to nisu tvoje ....... ali niti jedna ......

odi se žali na dinamiku foruma , napiši još koju pozdravnu poruku , odi na .....

jesi se zgruntal koga i zašto poštuješ .........

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet pro 23, 2010 9:08 am

ljepo je vidjeti tu euforiju božiča - i čuti pjesme koje ne slušaš cijele godine-
lijepo je vidjeti razgaljene ljude u ljubavnoj euforiji i razmišljanje u stilu:
kog volim, i kome ću kupiti poklon!
žao mi je marko što nemaš ljubavi prema meni.
što je tvoje krščansko srce tvrdo prema jednom ateistu-
što bi ti bio najljepši poklon da ja odem sa foruma Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet pro 23, 2010 9:12 am

kaj si takav , pa opče ne pucam na to ,,,,,,
da ti odeš sa foruma ,nego da prestaneš pistai hrpu nebuloza ,
malo jedno malo drugo o istoj stvari ...........

da se dogovoriš sam sa sobom kaj ti paše , kaj ti ne paše ..........
da ne pišeš malo jedno , malo drugo .......

ispadaš neozbiljan , smješan a imaš toliko godina ................

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet pro 23, 2010 9:26 am

gle marko-
smješan sam tebi-
pa onda se nasmij- onako duboko veselo iz duše,
a nemoj biti čangrizav, povlačiti moje godine i dementnost-,
kod mene nije malo jedno malo drugo - ja svoj ateistički stav imam 40 godina-
ali tvoja vjera je upitna-
da u jednom periodu svog života komunicirao sam sa jehovinim svjedocima-
oni su me fascinirali sa količinom svoje vjere i sigurno vjeruju više nego ti-
kad sam ušao s njima u komunikaciju, dopeljali su i jednog stranca-
delegacija troje ljudi protiv mene!

ali ti si mi zanimljiv-
oćitueš svoju mržnju prema meni-
pratiš svako slovo koje sam napisao-
pokušavaš me diskreditirati
tvrdiš da sam rekao da sam pročitao kuran-
ja tvrdim da to nigdje nisam napisao,
a nakon toga, ne pokušavaš to dokazati već pokušavaš spustiti moj rejting!
marko koliko krščanskog duha ima u tebi?
zar je bitno tko sam ja - što meni paše ili ne, dali ja ne vjerujem u boga ili ne-
pokušaj marko pogledati u svoju dušu kao čovijek-
razmisli zašto te iritiraju moji postovi! Very Happy
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet pro 23, 2010 10:11 am

ma znaš kaj tanuki .....................
vidiš koliko si ti panj , opet češ sve kart baciti na to kako ti ne vjeruješ pa zato ja tebe ..........

ne , nego zato kaj pišeš , a ne zanaš kaj pišeš ...........

je , bitno je kaj tebi paše ili ne paše ..........
jel ti to konstantno tupiš po forumu , igraonica , ubernešto , glupe teme , dinamičnost foruma i tak , zbogom , pa opet malo dinamičnost fouma .........
a kad je napišem da mi je ova hrpa tvojih " religijskih " tema totalna bedstoča , onda sam ja plačplači nešto ...............
a ti koji si otvorio teme o svakom dijelu foruma koji ti ne paše , onda je to zbog dinamičnosti foruma ....
ma daj il si lud ili ti noge smrde .......

napišeš da cijeniš samo vjernike koji slijepo sljede nauku koju ima tumači kc , i onda me popljuješ , kao kaj sam ja , fanatik ...... jel su mi nekee stvari neprihvatljive .....
ako je tko fanatik onda si to ti .....
dokaz su sve ove krajnje debilne teme koje bi trebale biti kao pljuvačnica po "religiji " ...
a onda napišeš da ne cijeniš , da kritiziraš vjernike koji slijepo prate sve što kc tumači .........
i kaj da ti kažem na to .......

zakaj sada spominješ moj Božićni duh .....
pa kad me več povlačiš u svakom postu , kako si jako radostan i logiraš se zbog mene ....
razmem kaj si htio reči .....

zašto me iritiraju tvoji postovi , zato što su drugi ovakvi , onakvi ali kad ti to isto napraviš onda je to nešto sasvim drugo ...........
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet pro 23, 2010 2:28 pm

sretan ti božić marko-
tebi i tvojima ! rose
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet pro 23, 2010 2:35 pm

ma daj kaj ne znaš kaj bi napisao ...............
pa onda onak podmuklo kao sretan ti Božić .............

glupo mi je kaj si ko maleno dijete odmah počeo bacati neke fore da te ja napadam zato kaj ti ne vjeruješ ..........
to je jadno ..................

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet pro 23, 2010 2:41 pm

gle ja ti iskreno čestitam božić, sa puno ljubavi a ti to ne prihvačaš-
ok marko ali ja ti iskreno čestitam tvoj praznik sa puno ljubavi i želim ti da osjetiš taj duh prijateljstva koji nebi trebao biti striktno vezan uz religiju-
ok, ako ne možeš prihvatiti moju čestitku,
razumijem- ali ja ti stvarno iskreno čestitam tvoj praznik sa puno ljubavi i bez imalo mržnje i ogorčenja-
rose
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo čet pro 23, 2010 4:57 pm

Božić nije praznik nego blagdan i nije obiteljski blagdan kao što je netko naveo u uvodu teme nego crkveni blagdan, a sad kao ga tko ispunjuje i doživljava to je stvar pojedinca.
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty0 / 9990 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet pro 23, 2010 5:21 pm

ja bi dodao da je i državni blagdan Very Happy
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo čet pro 23, 2010 6:55 pm

tanuki je napisao/la:ja bi dodao da je i državni blagdan Very Happy
u Hrvatskoj da, no to ovisi o državi i većinskoj religiji je koja tamo recimo Kina, Saudiska Arabija, Iran.... nemaju
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty0 / 9990 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet pro 24, 2010 3:48 pm

joj još nisam okitila bor, morat ću kasnije. Very Happy

ali uopće nemam filing da je danas badnjak.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty999 / 999999 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ly pon pro 27, 2010 9:28 pm

Neš ti zimskog solsticija, prirodna pojava kao i svaka druga.
Ly
Ly
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 24.10.2009
Broj postova : 3469
Reputacija Reputacija : 475
Godina imam : 64
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty61 / 99961 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 9 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

[Vrh]

- Similar topics