Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako doživljavate Božić? (Što je to Božić?)

+29
Chulpan
Archangel
jozefk
Teo
m
Hunnerkongen
fosforica
Ly
Sinister
Mass
Hate
Angie
Hell
Turrican
THUNDER_DINIX
diabolik.
Mr.Cooly
Neukrotivi pastuh
Amyicha
walter
FALKON 2
neven
Love
Neu
tanuki
Prop
eva kant
shakti
shaka.zulu
33 posters

Stranica 8 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty Re: Kako doživljavate Božić? (Što je to Božić?)

Postaj by m pon pro 20, 2010 1:54 pm

rekoh ti ne bi o imenima ................
ali ima ih puno više od četvero ............

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty14 / 99914 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty Re: Kako doživljavate Božić? (Što je to Božić?)

Postaj by Sinister pon pro 20, 2010 1:59 pm

A ti, falcon? Jesi li se ti uspio sjetiti bar jednog od tih 90% forumaša?
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty14 / 99914 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pon pro 20, 2010 2:00 pm

a uuuuuuuuuuuuuu kao jel se uspio sjetiti ....................

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister pon pro 20, 2010 2:01 pm

Pa nije toliko star, nemoj ga vrijeđati!
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pon pro 20, 2010 2:03 pm

nisam ga ja uvredio
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon pro 20, 2010 2:21 pm

pa evo mene-
ne slavim, nemam jelku, ne kupujem niti primam poklone-
čestitam onima koji slave- ali u stilu predstojeće blagdane- pa nek si izabere tko što voli, ali na čestitke odgovaram da ne slavim i da to nije moj praznik- pa mi od poznanika više nitko ni čestita- a od nepoznatih prihvačam kao formalnost i dobronamjeri odnos pa im odvračam istom mjerom smajlić
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty700 / 999700 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister pon pro 20, 2010 5:32 pm

Također ne slavim niti idem na mise i sl. pizdarije. Osobno, jebe mi se za Božić. Meni je on poput obične nedjelje, jer smo uglavnom tada svi na okupu. Tako je to kod nas. Volim večeru koju mama napravi i to je to. Ali moje poimanje Božića nema nikakve veze s poimanjem Božića ostatka obitelji. Marko je napisao da je to nekaka isprika nas koji još uvijek dijelimo životni prostor s nekim. Ok, mene samo zanima šta bih ja tu točno trebao napraviti? Zabraniti mami i sestri da slave? hmm To možda i jest u duhu kršćana, nametati silom ono što ne mogu mirnim putem, al' meni osobno je to neprihvatljivo. Neka slave ako žele, slobodno neka urede stan. Ja im sigurno neću braniti. Isto tako, treba razlikovati pojam tradicije i pojam vjere. Žarulje u boji ionako nemaju nikakve veze s Isusom, a goste sigurno neću poslati doma samo zato jer MENI taj blagdan ne znači kurca. Drugima znači i ja to poštujem. Kak je i tan gore napisao, pristojno uzvraćanje čestitki mi je čista formalnost prema ljudima koji su izrazili dobre namjere. Naravno da ih uvijek mogu odbiti i reći im da mi njihove želje ne znače ništa, al' koja je poanta toga?
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 21, 2010 7:35 am

jedno je bon ton , drugo je glumatanje ................

ovo kaj je tanuki napisao je stvar kulutre i bon tona .....
a ovo drugo je glumatanje .........

znaima me dali doma familiji kažeš što tu napišeš ............
dali kažeš doma familiji da je hrpa debila , maloumnika ..............
jel takvo mišljenje imaš o vjernicima .......
dali taj svoj stav podjeliš sa familijom ili glumataš ................

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister uto pro 21, 2010 10:25 am

Dođe na isto. Božić je državni blagdan, nije bitno jesi li vjernik ili nisi kad obuhvaća sve. Možeš ga iskoristiti za druženje s najmilijima, a možeš i dozvoliti tako beznačajnoj stvari u životu kao što je vjera da vas udalji. Ista stvar s vjenčanjima, krštenjima i sličnim prilikama. Da u crkvu ulaze samo vjernici, unutra bi završilo možda 10 ljudi + svećenik, ostali se ne bi odazvali.

Okupljanje obitelji je običaj kod nas, a mama i sestra drže do tradicije. Isto tako ja tebe mogu pitati zašto ideš u crkvu ako tumačiš vjeru na drugačiji način nego oni, tj. osobni način - tradicija, običaj! Sam si napisao da da postoje uvjerenja kod KC koja ne priznaješ i odbacuješ ih. E, pa imaš i ljudi koji si isto tako ne uzimaju "cijeli paket", već samo ono što im se sviđa (u ovom slučaju tradiciju ukrašavanja doma), dok ih ostalo pretjerano i ne zanima. Pa bar ti kao vjernik bi to trebao znati.

Glumatanje bi bilo da idem na mise i sl. sranja, dok istovremeno govorim kako me zaboli kurac za Božić, poput ostalih ljudi (vjernika). To što se pojavim na večeri je normalna stvar i činim to zbog obitelji, a ne zbog vjere. Naravno, uvijek mogu glumit hardcore ateista, odbiti čestitke i lijepe želje te distancirati se od članova obitelji koji su vjernici. Ali nisam toliko retardiran. I pomalo je žalosno ako ti i falc doista mislite da to trebaju učiniti oni koji nisu vjernici, da ih se ne bi svrstavalo pod one što glumataju i izmišljaju isprike. Jaki mi je to Božićni duh, ako i ostali kršćani tako razmišljaju svaka im čast kavica

Evo jednog taktičkog - zašto si krstio dijete ako se samo još nije izjasnilo da želi? Kako možeš biti siguran da je mala vjernica? I hoćeš li je ostaviti samu u sobi dok ti i žena budete slavili, ipak ne možeš biti 100% siguran vjeruje li mala ili ne! Ne želiš valda proslavu gdje članovi obitelji glumataju, a siguran sam da joj ne želiš nametati vjeru plese

Sve najbolje Wink
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass uto pro 21, 2010 11:00 am

Pa je.. Ja se isto recimo pomolim prije jela sa obitelji al ne vjerujem u boga. Čisto reda radi, da me ne bi čudno gledali i postavljali glupa pitanja..
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty200 / 999200 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 21, 2010 12:33 pm

je masi al ne sereš po vjernicima konstantno ....................
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 21, 2010 12:44 pm

Sinister je napisao/la:Dođe na isto. Božić je državni blagdan, nije bitno jesi li vjernik ili nisi kad obuhvaća sve. Možeš ga iskoristiti za druženje s najmilijima, a možeš i dozvoliti tako beznačajnoj stvari u životu kao što je vjera da vas udalji. Ista stvar s vjenčanjima, krštenjima i sličnim prilikama. Da u crkvu ulaze samo vjernici, unutra bi završilo možda 10 ljudi + svećenik, ostali se ne bi odazvali.

Okupljanje obitelji je običaj kod nas, a mama i sestra drže do tradicije. Isto tako ja tebe mogu pitati zašto ideš u crkvu ako tumačiš vjeru na drugačiji način nego oni, tj. osobni način - tradicija, običaj! Sam si napisao da da postoje uvjerenja kod KC koja ne priznaješ i odbacuješ ih. E, pa imaš i ljudi koji si isto tako ne uzimaju "cijeli paket", već samo ono što im se sviđa (u ovom slučaju tradiciju ukrašavanja doma), dok ih ostalo pretjerano i ne zanima. Pa bar ti kao vjernik bi to trebao znati.

Glumatanje bi bilo da idem na mise i sl. sranja, dok istovremeno govorim kako me zaboli kurac za Božić, poput ostalih ljudi (vjernika). To što se pojavim na večeri je normalna stvar i činim to zbog obitelji, a ne zbog vjere. Naravno, uvijek mogu glumit hardcore ateista, odbiti čestitke i lijepe želje te distancirati se od članova obitelji koji su vjernici. Ali nisam toliko retardiran. I pomalo je žalosno ako ti i falc doista mislite da to trebaju učiniti oni koji nisu vjernici, da ih se ne bi svrstavalo pod one što glumataju i izmišljaju isprike. Jaki mi je to Božićni duh, ako i ostali kršćani tako razmišljaju svaka im čast kavica

Evo jednog taktičkog - zašto si krstio dijete ako se samo još nije izjasnilo da želi? Kako možeš biti siguran da je mala vjernica? I hoćeš li je ostaviti samu u sobi dok ti i žena budete slavili, ipak ne možeš biti 100% siguran vjeruje li mala ili ne! Ne želiš valda proslavu gdje članovi obitelji glumataju, a siguran sam da joj ne želiš nametati vjeru plese

Sve najbolje Wink

ovo ti nije taktički , niti malo , onda ne znaš kaj je taktika ............
ja sam to več objasnio , zašto sam krstio dijete ......
zato što sam tako htio , a kad odraste , nek vjeruje u kaj hoče , ili nek ne vjeruje ......

gledaj ako ti se toliko vjernici gade , a pljuješ po njima , onda mi nije jasno zakaj to i doma vjernicima ne napraviš , ono kažeš im da su hrpa idota koji vjeruju u imaginarne prijatelje ........
ne razmem ........
nego kaj je nego glumatanje , kaj po potrebi ,ako su to tvoji najmiliji , obitelj onda je druga priča , a li ako je netko nepoznat sa foruma onda je maloumnik koji vjeruje u neke fantome . to mi nije jasno ........ to ti je glumatanje ništa drugo jel je po potrebi .........
jel to nema vezee pa čak niti sa bontonom ka si naveo gore ......
ovo masijvo bi se moglo tumačiti ko bonton ,jel lik ne pljuje po forum po vjernicima , ne proziva ih , ne naziva ih . bolo ga kurac za vjeru , vjernike i ostale gadarije .........
za razliku od tebe recimo ......... a koliko ima postova u kojima pišeš svašta ....

uspoređuješ moje poimanje vjere kako ja uzimam ono što mi paše , a ne , ne uzimam ja ono što mi paše od vjere , jel vjere je jedno a katolička crkva drugo .......

ali ti to ne kužiš pa maltiš jedno te isto več godinama .....

a
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 21, 2010 1:08 pm

kao prvo nisam primjetio da na ovom forumu itko pljuje po vjernicima-
ako vjernici nemaju odgovor na logična pitanja onda to nije pljuvanje po vjernicima-
ili je moj potpis, citat iz biblije pljuvanje po vjernicima?
što uopće znači pljuvanje po vjernicima?
ako se vjernici čude što ja ne vjerujem u boga, pače ne vjeruju da ne vjerujem, odnosno to im je nepoimljivo, onda u čemu je čudo kad je meni nepojmljiva vjera u boga--
zašto bi bila uvreda vjerniku ako ja pitam gdje je taj bog koji je stvorio čovijeka na svoju sliku i priliku?
dali je bjelac ili crnac, muško ili žensko, dali je adam imao pupak-......
zašto bi ta pitanja bila vređanje i omalovažavanje vjernika?
ako vjernici u individualnog boga smatraju da su ta pitanja uvredljiva, da ih ne treba postaviti, da su nedokučivi putevi gospodnji,
ne vidim da uopće ulaze u polemiku-
zašto se ne drže svojih dogmi, a ne da ko plačipičke kukaju:
ne dirajte mi u vjeru, to je sveto, to je moral, to čovijeka čini čovijekom!
moje pravo je da sumnjam, da nevjerujem, da postavljam pitanja-
pa ako netko nema odgovor, to nije razlog da se osjeća uvređen i popljuvan!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty700 / 999700 / 999Kako doživljavate Božić?  (Što je to Božić?) - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 21, 2010 1:14 pm

joj daj ajde koliko ima postova koji su baš ono pljuvačina .................
ok tvoje je da sumljaš , zar misliš da nema vjernika koji preispituju , razmišljaju o tome svemu ...............

ja nisam pri tome mislo na tvoji 30 istih naslova , istih tema , jel tu u principu nam pluvanja , nego samo ponavljanja ...........
otvori još koju samo bar izvijeni edosljed riječi u naslovu ...........

dali ti imaš različiti stav kad je u pitanju tvoja obitelj i kad je u pitanju netko nepoznat ............

ja se čudim što ti ne vjeruješ , koji ti je , ja se čudim kaj se toliko opterečuješ sa time tko u što vjeruje .....
to mi nije jasno ...........

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 21, 2010 1:23 pm

tanuki je napisao/la: ili je moj potpis, citat iz biblije pljuvanje po vjernicima?
što uopće znači pljuvanje po vjernicima?

a ne nije zakaj bi bilo to pljuvanje , ti ssi to protumačio na svoj nači , ah da kaj si ti imaš tumačiti , imati neko svoje poimanje kaj to napisano znači

tanuki je napisao/la: ako se vjernici čude što ja ne vjerujem u boga, pače ne vjeruju da ne vjerujem, odnosno to im je nepoimljivo, onda u čemu je čudo kad je meni nepojmljiva vjera u boga--

pa nisam nikoga na ovom forumu vidio da se iščuđava kaj ti ne vjeruješ , nego evo ja se isčuđavam kaj si toliko ti opterečeni sa tima kaj netko vjeruje , zakaj vjeruje , di vjeruje , kaj dela i tak .....
to meeni nije jasno , jel polazim od sebe , a mene boli kita kaj ti ne vjeruješšš , zakaj se ti opterečuje kaj netko vjeruje ,ah da poradi poreza , zaboravio sam ......

tanuki je napisao/la: zašto bi bila uvreda vjerniku ako ja pitam gdje je taj bog koji je stvorio čovijeka na svoju sliku i priliku?
dali je bjelac ili crnac, muško ili žensko, dali je adam imao pupak-......
zašto bi ta pitanja bila vređanje i omalovažavanje vjernika?
ako vjernici u individualnog boga smatraju da su ta pitanja uvredljiva, da ih ne treba postaviti, da su nedokučivi putevi gospodnji,
ne vidim da uopće ulaze u polemiku-

eh koliko je bilo postova koji su baš pluvačina ..........
ne vidiš uopče da ulaze u polemiku , kooju polemiku , sa kime .......
kad se nerjetko , gotovo svaki put na kruju kreteni , maloumnici , djeca , koja eto vjeruju u imaginarne kompiče , po mogučnosti sa bradom i brkovima

tanuki je napisao/la:
zašto se ne drže svojih dogmi, a ne da ko plačipičke kukaju:
ne dirajte mi u vjeru, to je sveto, to je moral, to čovijeka čini čovijekom!
moje pravo je da sumnjam, da nevjerujem, da postavljam pitanja-
pa ako netko nema odgovor, to nije razlog da se osjeća uvređen i popljuvan!
ma tko to radi kuka ...........
ako tko kuka onda si to ti sa svojih 5000 tema ..
pogledaj malo boje ........
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 21, 2010 1:35 pm

[quote]
marko je napisao/la:joj daj ajde koliko ima postova koji su baš ono pljuvačina .................
ok tvoje je da sumljaš , zar misliš da nema vjernika koji preispituju , razmišljaju o tome svemu ...............

ja nisam pri tome mislo na tvoji 30 istih naslova , istih tema , jel tu u principu nam pluvanja , nego samo ponavljanja ...........
otvori još koju samo bar izvijeni edosljed riječi u naslovu ...........

dali ti imaš različiti stav kad je u pitanju tvoja obitelj i kad je u pitanju netko nepoznat ............

ja se čudim što ti ne vjeruješ , koji ti je , ja se čudim kaj se toliko opterečuješ sa time tko u što vjeruje .....
to mi nije jasno ...........
nemoj biti kao scorpi-
pod emotivnim stresom kad odgovaraš na post-
meni pravopis nije bitan-
ali toliko se žuriš da si pogubio hrpu slova pa te jedva pratim!
što se mene tiče i moje obitelji već sam o tome pisao-
imam dvoje djece koji su kao djeca pod utjecajem okoline bila vjernici, ali sada su ateisti-
moj sin čak radikalniji od mene-
tvojih je godina i bilo bi mi zanimljivo kad bi se on uključio u polemiku s tobom Laughing
dalje kažeš da se ja opterečujem-
naprotiv ja poštujem vjernike kad vjeru drže za sebe, kao i homoseksualce kad svoju seksualnu orjentaciju zadržavaju kao nešto intimno,
međutim kako mogu biti indolentan kada mi vjera, odnosno crkva u hrvata izvlači kune iz đepa-
kad mi nagodinu dolazi papa čiji dolazak ja financiram kao porezni obveznik-
kada po netransparentnom ugovoru sa vatikanom hrvatska mojim novcima plača plaču katoličkim svečenicima i njihovu penziju, a paralelno s tim KC nije u sustavu PDV-a

zar to nije dovoljan razlog da pizdim po vjeri vjernicima i sistemu države koja glumi sekularnost ?
još jedamput mogu reći da poštujem istinske vjernike, ali takvi je jako malo-
ti nisi istinski vjernik u individualnog boga-
promisli još jedamput prije nego što počneš tipkati odgovor, a kad ga i otipkaš, pročitaj ga još jedamput Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 21, 2010 1:40 pm

i da nemoj me secirati, jer to je sranje-
izvlačiti rečenice iz konteksta i odgovarati na njih je dokaz nepoznavanja tematike-
jedan odgovor je kompletna misao-
već si vjerojatno u toku seciranja prethodnog posta Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 21, 2010 1:42 pm

jo ja ti imam ono maleno računalo , i poneka mi je kako teško tipkati na njega , kad bih stvarno patzio tebalo bi mi 25 minuta za jedan post .......
zakaj me ideš uspoređivati isa škorpijem ....
kao neki niski udarac .....
ali nije , pokušaj ponovno ..............

ali ove sve tvoje teme a ima ih nemaju veze sa parama , sa porezom nego sa ljudskom gluposti , kao što je za tebe i moja vjera ..............

e sada istinski vjernik , po čijem sudu , kc , tvojem ..........

nego dali imaš isti stav , gard kad je u pitanj tvoja boitelj , vjernici iz tvoje obitelj , bliže , dalje i nepoznate osobe na foumu .....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 21, 2010 1:43 pm

tanuki je napisao/la:i da nemoj me secirati, jer to je sranje-
izvlačiti rečenice iz konteksta i odgovarati na njih je dokaz nepoznavanja tematike-
jedan odgovor je kompletna misao-
već si vjerojatno u toku seciranja prethodnog posta Wink
a koji je kontekst bio .....................
ako znaš
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 21, 2010 1:50 pm

mora da ti nešto gadno nije pasalo čim si me usporedio sa škoripjem ...........
jel sam te lijepo bio zamolio da to ne radiš ...............

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 21, 2010 1:52 pm

istinskog vjernika nije briga što se piše o vjeri
istinski vjernik vjeruje u boga, vjeruje u zagrobni život i ponaša se po zadanim pravilima i vjeruje da će za to biti nagrađen u drugom životu.
ne zanima ga ni sumnja ni kritika njegove vjere-
uzima pravila biblije ili kurana ili...onako kako su napisane, a ne prilagođava ih svojem intelektualnom razvoju-
ne prihvača paralelno darvinizam i kreacionizam jer to je nemoguče- ne koristi svoju vjeru u svrhu vlastitog matrijalnog i političkog probitka-
takvog vjernika ja poštujem!
sorry marko ali ti nisi među njima!
i gle nebi vjerovao ali ja u bližoj obitelji nemam vjernika Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 21, 2010 1:56 pm

marko je napisao/la:mora da ti nešto gadno nije pasalo čim si me usporedio sa škoripjem ...........
jel sam te lijepo bio zamolio da to ne radiš ...............

jedini ste ti i on istinski deklarirani vjernici-
a gle meni ste podjednako zanimljivi- scorpi malo mlađi od mene Laughing i ti generacija mog sina Laughing
ok scorpi je zadrti nacionalist pa si mi ti simpatičniji Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 21, 2010 2:06 pm

tanuki je napisao/la:istinskog vjernika nije briga što se piše o vjeri
istinski vjernik vjeruje u boga, vjeruje u zagrobni život i ponaša se po zadanim pravilima i vjeruje da će za to biti nagrađen u drugom životu.
ne zanima ga ni sumnja ni kritika njegove vjere-
uzima pravila biblije ili kurana ili...onako kako su napisane, a ne prilagođava ih svojem intelektualnom razvoju-

evo vidiš , koji je vama , vi ne kritizirte vjeru neko katoličku crkvu .........
i vi meni o razumijeevanju .................
ti respektiraš vjernike , a onda malo pljuješ , pišeš o kc a pljuješ po vjeri ........

kako su napisane , dali si pročitao .............
daj mi reci ............
koji je vama .......
kupiš cynove fore kako ja prilagođavam , ali koga , što , čega .........
samo tvoj potpis ti tumčiš kako več tumačiš , citat iz biblije , o hrpi ovaca , a ja na drugačiji nači ...
možda netko treči na drugačiji način .......

daj ti respektiraš vjernike , ej to više nije niti smješno ..........
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto pro 21, 2010 2:20 pm

koji VI ?
ja marko ja-
i ne kritiziram vjernike več licemjerne vjernike koji prihvačaju matrijalistički sistem katoličke crkve!
za mjesec dana doči će ti pop posvetiti kuću i za to ćeš mu dati nekakvu lovu!
koliko?
100-200 kuna ili možda 100 eu- jer sigurno je onda posveta jača!
budi malo pronicivljiji u ono na što ja pizdim i kritiziram-
jer nemoj me krivo shvatiti-
nemam ništa protiv što si ti dao 100 ili 1000 nećeg za posvetu svoje kuće jer to si dao iz svog đepa iz svog uvjerenja-ali ta tvoja vjera ima sistem koja meni uzima novce!
ISTINSKI VJERNIK NE MOŽE NAĆI UVREDE U MOJIM POSTOVIMA !!!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto pro 21, 2010 2:24 pm

ej o tome ja , ne moja vjera , nego kc , posrednici u mojoj vjeri koji meni nisu potrebni , iako odem poslušam ih , pričestim se kod njih , ispovijedim se kod njih .......................
i onda mi se nabija kako ja ne prihvačam , odbacujem neke stavovoe kc koji su , neki krajnje nenormalni .......
i onda kao kaj ja fantziram .........

daj malo kritiziraš licemjerne vjernike koji prihvačaju matrijalistički sistem katoličke crkve!
a opet na predhodnoj strani imašš respek prema takvim ljudima koji slijepo bez pitanja slušaju kc ...............

wtf ????????????????????
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 8 / 10. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

[Vrh]

- Similar topics