Milan Bandić
+29
histrion
Purgy
rider331
Gabriel
Mihovil
Angie
WEYLAND-YUTANI
damfisk
Prop
SAS
tanuki
Neu
m
Hunnerkongen
scorpio57
Mr.Cooly
Narco
Ive
FALKON 2
Neukrotivi pastuh
THUNDER_DINIX
Turrican
shaka.zulu
diabolik.
Hell
Mass
walter
Luxe
evitaa
33 posters
Stranica 11 / 11.
Stranica 11 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Milan Bandić
Kao prvo meni uopće nije normalno da netko prema kome je podignuta optužnica uopće pomisli na osnivanje stranke! Da, znam, da je svatko nevin dok mu se na sudu ne dokaže krivnja ali te zakone pod hitno treba mjenjati! Bandić ima sposobnosti osnovati tu stranku to je neupitno jer ima veliku potporu građana. Često čujemo '' ma da on je krao, ali je isto tako davao ljudima''. Po meni se to zove sumrak razuma.
Nemo- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 10.01.2015
Broj postova : 2099
Reputacija : 163
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
jebiga, ako moraš birat hoćeš glasovati za onog tko krade i daje narodu ili za onog tko krade i ne daje, ipak biram ovo prvog
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ma da, slažem se što se tiče toga, ali ovaj put želim skreniti pažnju na moralnost naših političara, jer to u normalnoj demokratskoj zemlji ne postoji.
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:jebiga, ako moraš birat hoćeš glasovati za onog tko krade i daje narodu ili za onog tko krade i ne daje, ipak biram ovo prvog
A tko to krade i daje a tko krade a ne daje?
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
nije li bandić politički 'heroj' koji je ukrao sebi ali je dao i drugima? a nisu li hdz-ovci ti koji kradu samo sebi i bližnjima?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Svašta.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Započeo/la tema :
Bandić je bio HDZ-ov trojanski konj u redovima ljevičara.Neu je napisao/la:nije li bandić politički 'heroj' koji je ukrao sebi ali je dao i drugima? a nisu li hdz-ovci ti koji kradu samo sebi i bližnjima?
biti će interesantno ako osnuje stranku, a stranka se može uzdići jedino ako će imati potporu od nekog donatora, a to može biti jedino desna opcija, a Bandić svoju popularnost zahvaljuje upravo tome što su ga mase prepoznavale kao socijalno osjetljivog tipa, mada je on bio ljevičar s figom u džepu, u svakom slučaju, to što je trenutno na slobodi ne znači da je oslobođen optužbi i imat će većih briga nego bavljenje politikom
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Zanimljivo je da od "hajke" i hvatanja vještica od strane SDP-a, Vlade RH i Josipovića te optužbi upućenih prema Milanu Bandiću da je pronevjerio na desece miliona pa čak i skoro milijardu kuna proračunskih novaca nakraju je podignuta optužnica za cca 300 000 + kn navodnog financiranja udruge "u ime obitelji" (znači nastavak lova na vještice i micanja konkurenata).
Jer od onolike buke i halabuke i nakon 3 mandata milana Bandića oni su pronašli svega 300 000 kn zbog kojih bi mogli podići optužnicu ... stvarno jako zanimljivo kako nam "neovisno" funkcionira sudstvo u RH.
Jer od onolike buke i halabuke i nakon 3 mandata milana Bandića oni su pronašli svega 300 000 kn zbog kojih bi mogli podići optužnicu ... stvarno jako zanimljivo kako nam "neovisno" funkcionira sudstvo u RH.
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Započeo/la tema :
Briljantan zaključak. Bravo.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ja neznam kako netko protiv koga je podignuta optužnica uopće ima srama doć na inauguraciju.
Započeo/la tema :
FALKON 2 je napisao/la:Zanimljivo je da od "hajke" i hvatanja vještica od strane SDP-a, Vlade RH i Josipovića te optužbi upućenih prema Milanu Bandiću da je pronevjerio na desece miliona pa čak i skoro milijardu kuna proračunskih novaca nakraju je podignuta optužnica za cca 300 000 + kn navodnog financiranja udruge "u ime obitelji" (znači nastavak lova na vještice i micanja konkurenata).
Vidim da lažovčina ne reagira... očito ne shvaća...
Pa da pojasnim...
Lažovčino HDZ-ovska...
Nije "na kraju podignuta optužnica za svega 300.000 kuna", kako ti tvrdiš.
Nego je pored prvobitne optužnice za desetke milijuna pa čak i milijardu kuna podignuta i NOVA OPTUŽNICA koja se odnosi na 300.000 kn utaje.
Dakle, ona prva optužnica protiv Bandića i dalje stoji, a ovo je nova, druga optužnica protiv Bandića.
Prema tome, drugi put kad kreneš srat prethodno se informiraj, da se ne sramotiš. Iako... mislim kako tebi nije moguće još više se osramotit nego šta si se već osramotio.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
da, ali i ti bi trebao shvatiti da državom još uvijek ne vladaju zakoni, već rulja,
Milan Bandić, osumnjičenik, dočekan je s ovacijama, dok su bivšim predsjednicima upućeni zvižduci,
mladić sa gaćama je promptno maknut s ulice zbog prosvjeda, dok eto stoji šator i dalje i navodno priključen na električnu mrežu i sve ilegalno, ali opet dozvoljeno!
da i sada ćeš mi tvrditi kako je hrvatska pravna država:
tipično fiškalski , možeš se uklopiti u sve i u HDZ kad sutra preuzme vlast
Milan Bandić, osumnjičenik, dočekan je s ovacijama, dok su bivšim predsjednicima upućeni zvižduci,
mladić sa gaćama je promptno maknut s ulice zbog prosvjeda, dok eto stoji šator i dalje i navodno priključen na električnu mrežu i sve ilegalno, ali opet dozvoljeno!
da i sada ćeš mi tvrditi kako je hrvatska pravna država:
tipično fiškalski , možeš se uklopiti u sve i u HDZ kad sutra preuzme vlast
Započeo/la tema :
Odjebi, šupčino.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
vrlo akademskidamfisk je napisao/la:Odjebi, šupčino.
a što je sa lijekovima i slično
dali sam uznapredovao od dementnog starca do šupčine
ja samo pišem što me smeta, pa je tako i Milan Bandić prisutan,
lik koji me više iritira od tebe, jer ti si nitko i ništa i ne možeš me uvrijediti, ali vrijeđaju me likovi poput Milana Bandića, polupismenog seljobera koji promovira svoj kult ličnosti iako pod teretom optužnica, kao i Branimir Glavaš,
optuženi ratni zločinac, koji zbog odluke ustavnog suda sada ismijava svoje žrtve poput Šešelja u Srbiji.
Nemaš odgovor damkiks osim da pljuješ po meni;
za tebe je opravdano sve ovo što se dešava u hrvatskoj,
ratni zločinci i kriminalci su postali kult ličnosti, grad Zagreb je pola godine pod okupacijom "branitelja",
a tvoj odgovor je :
Odjebi, šupčino!
dali sam ja tu uopće bitan?
čudne se stvari dešavaju
Započeo/la tema :
Ma ko te jebe pizdo stara ofucana.
Kad se naučiš pristojno razgovarat javi se. Do tada odjebi u skokovima.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
mislim da bi trebala inverzija,damfisk je napisao/la:Ma ko te jebe pizdo stara ofucana.
ti si taj koji ne zna pristojno razgovarati,
dali je moguće da ti govoriš o pristojnosti
Ma tko te jebe pizdo stara ofucana.
dali je ovo primjer pristojnosti,
ok imun sam na tvoje nepristojnosti jer si mi zanimljiv forumaš, ali istodobno i kreten,
eskiviraš teme upravo nepristojnim odgovorima!
tko bi se trebao naučiti pristojnost ti ili ja
Započeo/la tema :
Goni se, pizdunu
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
opet Mile u bajboku i opet kuknjava kako je to politički motivirana optužnica,
ma nema veze što ga se tereti dokazano za 22 milje kuna, jer to nekome izgleda kao lizalica!
zašto je kult Mikija toliko jak i jači čak od Sanadera ?
kada su Sanadera uhvatili za muda malo se koprcao pa popustio, ali eto Mile baš neće ima on podršku i većine Zagrepčana skupa pan sa onim šatorašima kojem eto ni zakon ništa ne može!
hobotnica mita i korupcije u Hrvata potpomognuta kultom ličnosti!
jebo 22 milje kuna, ako je hladno data jamčevina od 15 milja kuna, ali to je očito sića u rukama moćnika !
baš me zanima koliko će hrvatsko pravosuđe odoljeti pritisku i da li će sutra Miki i Glavaš biti slobodni unatoč procesu, dokazima i istini koji su dosadni i nikome nisu interesantni, i nema veze što je Miki bio bog i batina i svoje malverzacije više nije ni skrivao, jer se osjećao kao Bog.
zanima me epilog
ma nema veze što ga se tereti dokazano za 22 milje kuna, jer to nekome izgleda kao lizalica!
zašto je kult Mikija toliko jak i jači čak od Sanadera ?
kada su Sanadera uhvatili za muda malo se koprcao pa popustio, ali eto Mile baš neće ima on podršku i većine Zagrepčana skupa pan sa onim šatorašima kojem eto ni zakon ništa ne može!
hobotnica mita i korupcije u Hrvata potpomognuta kultom ličnosti!
jebo 22 milje kuna, ako je hladno data jamčevina od 15 milja kuna, ali to je očito sića u rukama moćnika !
baš me zanima koliko će hrvatsko pravosuđe odoljeti pritisku i da li će sutra Miki i Glavaš biti slobodni unatoč procesu, dokazima i istini koji su dosadni i nikome nisu interesantni, i nema veze što je Miki bio bog i batina i svoje malverzacije više nije ni skrivao, jer se osjećao kao Bog.
zanima me epilog
Započeo/la tema :
Slucaj Milan Band(it)ic je zakljucen.
Biti ce potpomognut osvjezenim zakonom (kojeg se do sada nitko nije prodrzavao), da osudjeni ne mogu u politiku.
Biti ce potpomognut osvjezenim zakonom (kojeg se do sada nitko nije prodrzavao), da osudjeni ne mogu u politiku.
RobinUd- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :
Stranica 11 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Stranica 11 / 11.