Milan Bandić
+29
histrion
Purgy
rider331
Gabriel
Mihovil
Angie
WEYLAND-YUTANI
damfisk
Prop
SAS
tanuki
Neu
m
Hunnerkongen
scorpio57
Mr.Cooly
Narco
Ive
FALKON 2
Neukrotivi pastuh
THUNDER_DINIX
Turrican
shaka.zulu
diabolik.
Hell
Mass
walter
Luxe
evitaa
33 posters
Stranica 9 / 11.
Stranica 9 / 11. • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Milan Bandić
Buhuhuuuuuu... jadni Bandić... zli HDZ i SDP su ljubomrni na uspjeh a on jadničak je samo donosio oluke... zaplačimo svi nad njegovom tužnom sudbinom.... kmeeeee
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Milan,ode u zatvor,a snijeg će?
Možda je krao kao i svi drugi,ali za razliku od ovih drugih radio je i napravio puno toga za Zagreb.
Možda je krao kao i svi drugi,ali za razliku od ovih drugih radio je i napravio puno toga za Zagreb.
nikolina- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Znači Zagreb se ne može gradit ako se ne krade?
Ajde neka...
Ajde neka...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Kao pravnik trebao bi znati da je nevin sve dok mu se krivnja ne dokaže,zar ne
Započeo/la tema :
A gdje sam ja to rekao da je on kriv?
Možda da citiraš, ako nije problem...
Možda da citiraš, ako nije problem...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Dovoljno je pročitat tvoje postove
Započeo/la tema :
Pa citiraj onda jedan od njih u kojem tvrdim da je Bandić kriv...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
kriv je do bola,nikolina je napisao/la:Kao pravnik trebao bi znati da je nevin sve dok mu se krivnja ne dokaže,zar ne
fiškal to ne smije reći, ali ja smijem!
pa nisu ga zbajbokirali zbog tog što je krivo parkirao.
i Al Capone je pao zbog utaje poreza jer mu se drugi zločini nisu mogli dokazati
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Buhuhuuuuuu... jadni Bandić... zli HDZ i SDP su ljubomrni na uspjeh a on jadničak je samo donosio oluke... zaplačimo svi nad njegovom tužnom sudbinom.... kmeeeee
Ti si pravnik i vjerojatno ti je jasnije nego nama laicima za što se tereti Bandić (mogao bi nama laicima i to malo pojasniti, konkretno prevesti na narodni jezik), no meni se čini da ga se tereti za nekakvu štetu koju je pretrpio grad (slučaj sa CIOSom), odnosno da je CIOS zaradio neku paru zato što je poslovao s gradom.
To je kao da ja kupujem auto za firmu i kad ga kupim sve je ok, a nakon godinu dana se netko javi i kaže da sam previše platio auto, jer se takav auto može kupit jeftinije i da je trgovac zaradio na toj kupoprodaji.
diabolik.- Manga foruma
- Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 6086
Reputacija : 553
Godina imam : 59
Započeo/la tema :
Nisam pratio majke mi.
A iskreno, boli me kurac je li kriv ili nije, i šta je radio a šta nije. Meni ni u džep ni iz džepa.
Ali iskreno sumnjam da u četiri godine istrage nisu našli ništa inkriminirajuće i da je optužnica podignuta napamet.
A iskreno, boli me kurac je li kriv ili nije, i šta je radio a šta nije. Meni ni u džep ni iz džepa.
Ali iskreno sumnjam da u četiri godine istrage nisu našli ništa inkriminirajuće i da je optužnica podignuta napamet.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Jutarnji list donosi točan popis dijela za koja se sumnjiče uhićeni u aferi Agram. Svim točkama optužnice zajedničko je to što se svugdje pojavljuje ime zagrebačkog gradonačelnika.
1. (2013-2014.) Davanje posla zbrinjavanja glomaznog otpada tvrtki CE-ZA-R - šteta 2,4 milijuna kn.
2. (2006-2012.) Tvrtki Bramgrad projekt Branka Mihaljevića zemljište na Peščenici zamijenjeno za zemljište na Trnju - šteta najmanje 12 milijuna kuna.
3. (2012-2014.) Prebacivanje Roberta Ljutića na više radno mjesto premda nije imao tražene uvjete.
4. (2013.) Davanje većeg koeficijenta Bandićevoj tajnici Mariji Cahariji.
5. (2013.) Za Bandićevu poznanicu Zrinku Majerović stvoreno novo radno mjesto - “posebna viša savjetnica gradonačelnika za ljudske resurse Grada”.
6. (2014.) Bandić zatražio da se njegovoj rođakinji Milkici Macan iz Gradskog ureda za opću upravu osigura radno mjesto s većim koeficijentom premda nije imala uvjete, pa je premještena na mjesto administrativne tajnice u Stručnoj službi gradonačelnika.
7. (2014.) Bandić zatražio da se kćeri njegove poznanice Pavli Šušković osigura mjesto u gradskoj upravi s većim koeficijentom, premda nije imala uvjete.
8. (2013-2014.) Zdenko Antunović zatražio od Bandića i Ljubičića da njegovoj prijateljici Dijani Muhović, bivšoj manekenki, nađu posao u Holdingu, pa je zaposlena na mjesto savjetnice voditelja Podružnice za upravljanje sportskim objektima u Holdingu.
9. (2013-2014.) Miljenko Benko zatražio od Tolića da zaposli njegova sina Stjepana Benka premda nije ispunjavao uvjete.
10. (2013.) Slobodan Ljubičić zatražio od Dragutina Kosića da zaposli njegova nećaka Vicu Gulama u Podružnici za upravljanje sportskim objektima, iako nije imao uvjete.
11. (2013-2014.) Ljubičić na traženje Petra Pripuza zaposlio u Gradskoj plinari Pripuzovu prijateljicu Tihanu Colić na radno mjesto zamjenice direktora Plinare, a kada je Ante Dodig rekao da takvo radno mjesto po sistematizaciji ne postoji, Ljubičić je tražio da je se zaposli na mjestu pomoćnice direktora Plinare, zbog čega je 8. siječnja 2014. izmijenjen pravilnik kojim se otvorilo i mjesto trećega pomoćnika.
12. (2013-2014.) Bandić od Lace tražio da se auto s vozačem stavi na raspolaganje Mili Horvat kako bi joj se osigurao prijevoz na liječenje u Beč - šteta 7541,45 kuna.
13. (2013.) Bandić zatražio od Lace da se auto stavi na raspolaganje Dijani Muhović radi odlaska u Berlin i Tuzlu, premda Dijana Muhović nije zaposlenica Grada Zagreba - šteta: 572,93 kune za auto i 3200,28 kuna za dnevnice.
14. (2013.) Bandić tražio od Lace da mu 2. prosinca 2013. izda dva automobila s vozačima za prijevoz u Poganu Vlaku, gdje su trojica mesara obavila svinjokolju - šteta 1532,27 kuna.
15. (2013.) - Bandić tražio od Lace službeni auto s vozačem kako bi se atletičarki Sandri Perković, zastupnici u Gradskoj skupštini na listi Milana Bandića, omogućilo da iz Medulina dođe u Zagreb na Gradsku skupštinu zbog kvoruma za odlučivanje o proračunu - šteta 1981,63 kn.
16. (2013-2014.) Bandić tražio od Lace auto i vozača za svoju tajnicu Mariju Cahariju za privatni odlazak u Beč - dnevnice vozača bile su 1239,46 kuna, a tajnice 534,46 kuna.
17. (2014) Bandić na zamolbu Zdenka Antunovića od Lace tražio da se Antunoviću izda službeni auto kako bi Antunović išao na put u München. Antunović otputovao s obitelji od 13. do 16. veljače 2014, a dobio je i dnevnice od ukupno 267 eura - šteta 2047,72 kn.
18. (2014.) Bandić tražio od Lace da Bandićevu šogoru, Mili Macanu, odobri službeni automobil za prijevoz do Pogane Vlake - šteta 1180,50 kn.
19. (2010.) Nije plaćao porez i prirez na donacije koje su mu na žiroračun otvoren u Zabi za troškove predizborne kampanje u utrci za predsjednika države 2010. stizale i nakon izbora 10. siječnja 2010. - šteta: 5,742.601,17 kuna.
Jutarnji....
Ovo je toliko sranje da ne može biti veće. Opet se hrvatskoj javnosti skreće pozornost.
1. (2013-2014.) Davanje posla zbrinjavanja glomaznog otpada tvrtki CE-ZA-R - šteta 2,4 milijuna kn.
2. (2006-2012.) Tvrtki Bramgrad projekt Branka Mihaljevića zemljište na Peščenici zamijenjeno za zemljište na Trnju - šteta najmanje 12 milijuna kuna.
3. (2012-2014.) Prebacivanje Roberta Ljutića na više radno mjesto premda nije imao tražene uvjete.
4. (2013.) Davanje većeg koeficijenta Bandićevoj tajnici Mariji Cahariji.
5. (2013.) Za Bandićevu poznanicu Zrinku Majerović stvoreno novo radno mjesto - “posebna viša savjetnica gradonačelnika za ljudske resurse Grada”.
6. (2014.) Bandić zatražio da se njegovoj rođakinji Milkici Macan iz Gradskog ureda za opću upravu osigura radno mjesto s većim koeficijentom premda nije imala uvjete, pa je premještena na mjesto administrativne tajnice u Stručnoj službi gradonačelnika.
7. (2014.) Bandić zatražio da se kćeri njegove poznanice Pavli Šušković osigura mjesto u gradskoj upravi s većim koeficijentom, premda nije imala uvjete.
8. (2013-2014.) Zdenko Antunović zatražio od Bandića i Ljubičića da njegovoj prijateljici Dijani Muhović, bivšoj manekenki, nađu posao u Holdingu, pa je zaposlena na mjesto savjetnice voditelja Podružnice za upravljanje sportskim objektima u Holdingu.
9. (2013-2014.) Miljenko Benko zatražio od Tolića da zaposli njegova sina Stjepana Benka premda nije ispunjavao uvjete.
10. (2013.) Slobodan Ljubičić zatražio od Dragutina Kosića da zaposli njegova nećaka Vicu Gulama u Podružnici za upravljanje sportskim objektima, iako nije imao uvjete.
11. (2013-2014.) Ljubičić na traženje Petra Pripuza zaposlio u Gradskoj plinari Pripuzovu prijateljicu Tihanu Colić na radno mjesto zamjenice direktora Plinare, a kada je Ante Dodig rekao da takvo radno mjesto po sistematizaciji ne postoji, Ljubičić je tražio da je se zaposli na mjestu pomoćnice direktora Plinare, zbog čega je 8. siječnja 2014. izmijenjen pravilnik kojim se otvorilo i mjesto trećega pomoćnika.
12. (2013-2014.) Bandić od Lace tražio da se auto s vozačem stavi na raspolaganje Mili Horvat kako bi joj se osigurao prijevoz na liječenje u Beč - šteta 7541,45 kuna.
13. (2013.) Bandić zatražio od Lace da se auto stavi na raspolaganje Dijani Muhović radi odlaska u Berlin i Tuzlu, premda Dijana Muhović nije zaposlenica Grada Zagreba - šteta: 572,93 kune za auto i 3200,28 kuna za dnevnice.
14. (2013.) Bandić tražio od Lace da mu 2. prosinca 2013. izda dva automobila s vozačima za prijevoz u Poganu Vlaku, gdje su trojica mesara obavila svinjokolju - šteta 1532,27 kuna.
15. (2013.) - Bandić tražio od Lace službeni auto s vozačem kako bi se atletičarki Sandri Perković, zastupnici u Gradskoj skupštini na listi Milana Bandića, omogućilo da iz Medulina dođe u Zagreb na Gradsku skupštinu zbog kvoruma za odlučivanje o proračunu - šteta 1981,63 kn.
16. (2013-2014.) Bandić tražio od Lace auto i vozača za svoju tajnicu Mariju Cahariju za privatni odlazak u Beč - dnevnice vozača bile su 1239,46 kuna, a tajnice 534,46 kuna.
17. (2014) Bandić na zamolbu Zdenka Antunovića od Lace tražio da se Antunoviću izda službeni auto kako bi Antunović išao na put u München. Antunović otputovao s obitelji od 13. do 16. veljače 2014, a dobio je i dnevnice od ukupno 267 eura - šteta 2047,72 kn.
18. (2014.) Bandić tražio od Lace da Bandićevu šogoru, Mili Macanu, odobri službeni automobil za prijevoz do Pogane Vlake - šteta 1180,50 kn.
19. (2010.) Nije plaćao porez i prirez na donacije koje su mu na žiroračun otvoren u Zabi za troškove predizborne kampanje u utrci za predsjednika države 2010. stizale i nakon izbora 10. siječnja 2010. - šteta: 5,742.601,17 kuna.
Jutarnji....
Ovo je toliko sranje da ne može biti veće. Opet se hrvatskoj javnosti skreće pozornost.
rider331- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Naravno da je sranje.
Bezgrešni Bandić jednostavno ne može radit protuzakonito. Sve šta on napravi je pravilno, ali su drugi ljudi zavidni i mrze ga zbog njegovog uspjeha. Hrvati će ti oprostiti sve osim uspjeha, i zato ga progone jugounitaristi, srbokomunisti i udbaško podzemlje.
Inače... da ti na svom radnom mjestu napraviš samo jednu jedinu pizdariju od onih gore navedenih, letio bi u prdekanu i ne bi niti zinuo. Ali kad Bandić to radi, onda je to OK. Jer on je "puno učinio za Zagreb".
Zanimljivo, zar ne?
Bezgrešni Bandić jednostavno ne može radit protuzakonito. Sve šta on napravi je pravilno, ali su drugi ljudi zavidni i mrze ga zbog njegovog uspjeha. Hrvati će ti oprostiti sve osim uspjeha, i zato ga progone jugounitaristi, srbokomunisti i udbaško podzemlje.
Inače... da ti na svom radnom mjestu napraviš samo jednu jedinu pizdariju od onih gore navedenih, letio bi u prdekanu i ne bi niti zinuo. Ali kad Bandić to radi, onda je to OK. Jer on je "puno učinio za Zagreb".
Zanimljivo, zar ne?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ne sporim ja ništa. svatko kome se dokaže da je kriv treba snositi posljedice. Ja sam ih snosio za svoja sranja, neka i on snosi za svoja.
Započeo/la tema :
Pa u čemu je onda problem? Zašto su optužbe protiv Bandića "sranje" i "skretanje pozornosti hrvatke javnosti"'
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Jer ima i drugih sranja. recimo izbori koji dolaze... ajmo sjebat Bandića pa mi imamo više šanse eto to.
Započeo/la tema :
Aha... a to šta postoji mogućnost da je Bandić zaista postupao nezakonito, i šta postoji mogućnost da je zaista odgovoran za nezakonitosti - to nema veze?
Ne treba ga zbog toga izvest pred sud?
Pa da... ima logike...
Ne treba ga zbog toga izvest pred sud?
Pa da... ima logike...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ajme meni dam, naravno da će odgovarati za svoja nedjela. I treba ga izvesti pred sud.. ali ima mnogo drugih sporova za koje se žele zamazati oči javnosti.
Započeo/la tema :
nije mi jasna ta teorija odvlačenja pažnje.
uvijek će postojati nekakvi događaji a interes javnosti je uvijek na aktualnim događajima.
sumanuta je priča kako je hapšenje Bandića napravljeno u cilju svraćanja pažnje sa slučaja Perković.
Čije pažnje i kako hapšenje Bandića može zamazati oči ili povezano sa predsjedničkim izborima.
za najviše 2 tjedna past će interes javnosti za Bandića, a bogami past će i potpora onih koji mu daju podršku.
Možda vlast u svrhu odvraćanja pažnje uhapsi još kojeg lopinu.
pa samo naprijed nemam ništa protiv da mi tako mažu oči!
uvijek će postojati nekakvi događaji a interes javnosti je uvijek na aktualnim događajima.
sumanuta je priča kako je hapšenje Bandića napravljeno u cilju svraćanja pažnje sa slučaja Perković.
Čije pažnje i kako hapšenje Bandića može zamazati oči ili povezano sa predsjedničkim izborima.
za najviše 2 tjedna past će interes javnosti za Bandića, a bogami past će i potpora onih koji mu daju podršku.
Možda vlast u svrhu odvraćanja pažnje uhapsi još kojeg lopinu.
pa samo naprijed nemam ništa protiv da mi tako mažu oči!
Započeo/la tema :
Bandić je optužen za nezakonito zapošljavanje nestručnih ljudi "po vezi", a recite mi, molim vas, po kojim kriterijima zapošljava svaka vlada kad se dočepa vlasti nestručne ljude na ključna mjesta državnih firmi? Koje stručne kvalifikacije je imao npr. Koračević kad je postavljen na čelo HEPa?
Koliko takvih Koračevića ima, i koliko ih je bilo, a da nitko za njihovo zaposlenje i stručnost nije nigdje, niti nikad neće odgovarao?
Zašto bi sad Bandić morao polagati račune za isto, ili slično s*anje koje je normalno za sam vh vlasti???
Koliko takvih Koračevića ima, i koliko ih je bilo, a da nitko za njihovo zaposlenje i stručnost nije nigdje, niti nikad neće odgovarao?
Zašto bi sad Bandić morao polagati račune za isto, ili slično s*anje koje je normalno za sam vh vlasti???
diabolik.- Manga foruma
Započeo/la tema :
diabolik pa upravo Mirela Holy koja se sada gura u vrh političkih zbivanja je doslovno ibačena iz ministarske fotelje zbog takve stvari, i njoj se ne sudi i ne istražuje nego uzdiže da se preko nje dobiju dodatni glasovi i produženje vladavine ...
dok sa druge strane zbog toga se hapsi Bandića da bi ga se maknulo iz predizborne utrke jer su svjesni da je on opasniji po Josipovića od svakog drugog predsjedničkog kandidata ...
jasno kao dan.
dok sa druge strane zbog toga se hapsi Bandića da bi ga se maknulo iz predizborne utrke jer su svjesni da je on opasniji po Josipovića od svakog drugog predsjedničkog kandidata ...
jasno kao dan.
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Započeo/la tema :
ne, mirela holy nije zbog toga izbačena, nego zato jer je zloupotrijebila ovlasti tako što je lobirala da supruga jednog člana SDP-a ne bude otpuštena s radnog mjesta.
ona nije nikoga zaposlila i nikoga oštetila.
ona nije nikoga zaposlila i nikoga oštetila.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
diabolik. je napisao/la:Bandić je optužen za nezakonito zapošljavanje nestručnih ljudi "po vezi", a recite mi, molim vas, po kojim kriterijima zapošljava svaka vlada kad se dočepa vlasti nestručne ljude na ključna mjesta državnih firmi? Koje stručne kvalifikacije je imao npr. Koračević kad je postavljen na čelo HEPa?
Drugim riječima - svaki silovatelj može se braniti riječima "i drugi siluju, zašto mene gnjavite" a svaki ubojica može se branit riječima "i drugi ubijaju, zašto mene gnjavite"?
Pa da... ima logike...
FALKON 2 je napisao/la:diabolik pa upravo Mirela Holy koja se sada gura u vrh političkih zbivanja je doslovno ibačena iz ministarske fotelje zbog takve stvari, i njoj se ne sudi i ne istražuje nego uzdiže da se preko nje dobiju dodatni glasovi i produženje vladavine ...
jasno kao dan.
Dakle, prije četiri godine USKOK je pokrenuo formalnu istragu, a prije sedam godina policija je dobila nalog za poduzimanje izvida, a sve u svrhu spriječavanja Bandićeve kandidature na predsjedničkim izborima 2014. godine?
Pa da. Jasno kao dan.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:
Drugim riječima - svaki silovatelj može se braniti riječima "i drugi siluju, zašto mene gnjavite" a svaki ubojica može se branit riječima "i drugi ubijaju, zašto mene gnjavite"?
Pa da... ima logike...
Ovo si sad napisao glupost.
Volio bih da ti kao pravnik objasniš nama laicima kako vlast (predstavnici jedne ili više stranaka) postavljaju na čelne pozicije državnih poduzeća nesposobne i nekvalificirane ljude i to nije kažnjivo po zakonu, a neki tamo gradonačelnik, ili predsjednik općine zaposli čistačicu na isti način i zato biva uhapšen?
Ima li tu logike?
diabolik.- Manga foruma
Započeo/la tema :
diabolik ima logike kada nam upravo takvi pravnici vode državu ... i donose zakone te koji su legalni i po zakonu kada su oni u pitanju ALI kada treba maknuti konkurente onda je to kazneno djelo i slijedi hapšenje i suđenje.
logika na mjestu.
I da još jedna stvar koju sma zaboravio a to je da je Milan Bandić sponzor incijative za skupljanje potpisa za referendum za promjenu izbornog zakona ...
logika na mjestu.
I da još jedna stvar koju sma zaboravio a to je da je Milan Bandić sponzor incijative za skupljanje potpisa za referendum za promjenu izbornog zakona ...
FALKON 2- Doktor foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija : 580
Započeo/la tema :
Bandić je pritvoren zbog razloga za koje možemo samo nagađati, a pravi razlozi će se znati kada se iznese potpuna optužnica.
i da falkone ;
bolje da si zaboravio napisati da je sponzor inicijative...
s koliko novaca i čijih novaca
i da falkone ;
bolje da si zaboravio napisati da je sponzor inicijative...
s koliko novaca i čijih novaca
Započeo/la tema :
Stranica 9 / 11. • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Stranica 9 / 11.