Volkswagen (official topic)
+9
Nessie
Ive
THUNDER_DINIX
evitaa
WEYLAND-YUTANI
Neu
Purgy
Mass
Optimyst
13 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Optimyst- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Re: Volkswagen (official topic)
smece od auta kao i njegovi pretohdnici
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Najbolji i je Golf IV GTI. Makar ni protiv ovog u GTI izvedbi nebi imao nista protiv
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
baš je odličan
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Optimyst- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
fora je
Započeo/la tema :
nice :lol!:
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
meni se više sviđa volan i kako izunutra izgleda nego izvana
Započeo/la tema :
auto je prejeben....uhh prodao bi kucu i spavao u njemu..kad bi bilo mjesta za spavanje
Gost- Gost
Golf R
Nabrijana verzija sa 2.0 motorom od 270 KS pije samo 8,5 litara i sprinta za 5,5 s
Frankfurtski salon automobila IAA u Frankfurtu iskoristio je Volkswagen kako bi dodatno podgrijao paru pod ionako vrlo uspješan model nove generacije Golfa. VW je tako predstavio novu verziju VW Golf R. Golf R trenutačno je najsnažniji model u ponudi pri čemu je slovo 'R', kojim je model označen, zamijena za dosadašnju top sportsku nabrijanu verziju R32. I dok je sada već stari prethodnik Golf R32 pokretao 3,2-litreni V6 motor najveće snage 250 KS, novu Golfovu perjanicu 'R' pokreće 2,0-litreni TSI benzinski motor s direktnim ubrizgavanjem goriva najveće snage 270 KS i najvećeg okretnog momenta 350 Nm raspoloživog u rasponu od 2500 do 5000 o/min. No, ovaj motor osim veće snage donosi i znatno povoljniju potrošnju uz visoke performanse. Dok je snagatorski VW Golf R32 u prosjeku prema tvorničkim podacima trošio oko 10,7 l/100km goriva, njegov noviji i bolji nasljednik VW Golf R ima prosječnu potrošnju od samo 8,5 l/100km. Pri tom VW Golf R uz stalni pogon na sva četiri kotača s mjesta do stotke ubrza za 5,7 sekundi (stari R32 s ručnim mjenjačem je trebao do stotke 6,5 s), a u kombinaciji sa fenomenalnim DSG mjenjačem sa dvostrukom spojkom do stotke mu treba samo 5,5 sekunde. Pri tom je najveća brzina od 250 km/h elektronski ograničena. Prve narudžbe za najsnažnijeg Golfa R počet će se primati u Njemačkoj tek krajem 2009. godine.
Izvor:Autoportal
Frankfurtski salon automobila IAA u Frankfurtu iskoristio je Volkswagen kako bi dodatno podgrijao paru pod ionako vrlo uspješan model nove generacije Golfa. VW je tako predstavio novu verziju VW Golf R. Golf R trenutačno je najsnažniji model u ponudi pri čemu je slovo 'R', kojim je model označen, zamijena za dosadašnju top sportsku nabrijanu verziju R32. I dok je sada već stari prethodnik Golf R32 pokretao 3,2-litreni V6 motor najveće snage 250 KS, novu Golfovu perjanicu 'R' pokreće 2,0-litreni TSI benzinski motor s direktnim ubrizgavanjem goriva najveće snage 270 KS i najvećeg okretnog momenta 350 Nm raspoloživog u rasponu od 2500 do 5000 o/min. No, ovaj motor osim veće snage donosi i znatno povoljniju potrošnju uz visoke performanse. Dok je snagatorski VW Golf R32 u prosjeku prema tvorničkim podacima trošio oko 10,7 l/100km goriva, njegov noviji i bolji nasljednik VW Golf R ima prosječnu potrošnju od samo 8,5 l/100km. Pri tom VW Golf R uz stalni pogon na sva četiri kotača s mjesta do stotke ubrza za 5,7 sekundi (stari R32 s ručnim mjenjačem je trebao do stotke 6,5 s), a u kombinaciji sa fenomenalnim DSG mjenjačem sa dvostrukom spojkom do stotke mu treba samo 5,5 sekunde. Pri tom je najveća brzina od 250 km/h elektronski ograničena. Prve narudžbe za najsnažnijeg Golfa R počet će se primati u Njemačkoj tek krajem 2009. godine.
Izvor:Autoportal
Gost- Gost
Evo Zrine jedna slikica za tvoj kutak nadam se da ti se sviđa
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
evitaa- Simpica pipica
Započeo/la tema :
evitaa- Simpica pipica
Započeo/la tema :
evitaa- Simpica pipica
Započeo/la tema :
dobar je auto za kad se ide na put,npr kontam da bi bilo super s njim ić na more.
Započeo/la tema :
Meni se ne svidjaju golfovi..opcenito volkswagene ne volim. Japanci su zakon
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Vremenska razlika izmedju Japana i Europe je 8h. Tehnoloska razlika je 20 godina... xD
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
ne volim bas nesto golfove
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
ABT GOLF VI GTD
Novi ABT Golf VI GTD dobio je naziv "trkaći traktor". Tuning kuća ABT Sportsline nafrizirala je serijski novi VW Golf GTD na 190 KS, a najveći okretni moment podignut je na 390 Nm. Vjerujemo da je sada i svima jasno otkuda mu nadimak ‚trkaći traktor‘, jer 2,0-litreni TDI motor ubrzava s mjesta do stotke za 7,1 sekunde i juri najvećom brzinom 230 km/h. Pri tom ABT Sportsline ističe da je potrošnja goriva niža od serijskog motora, ali za sada ti podaci nisu i objavljeni. Osim friziranja motora, jednaka pažnja posvećena je doradi karoserije, pa su tu tipično za ABT dizajnirani odbojnici, maska motora, četiri ispušne cijevi, te drugi aerodinamični elementi, te estetski dodaci kao što su naplatci od 18 i 19 cola.
Novi ABT Golf VI GTD dobio je naziv "trkaći traktor". Tuning kuća ABT Sportsline nafrizirala je serijski novi VW Golf GTD na 190 KS, a najveći okretni moment podignut je na 390 Nm. Vjerujemo da je sada i svima jasno otkuda mu nadimak ‚trkaći traktor‘, jer 2,0-litreni TDI motor ubrzava s mjesta do stotke za 7,1 sekunde i juri najvećom brzinom 230 km/h. Pri tom ABT Sportsline ističe da je potrošnja goriva niža od serijskog motora, ali za sada ti podaci nisu i objavljeni. Osim friziranja motora, jednaka pažnja posvećena je doradi karoserije, pa su tu tipično za ABT dizajnirani odbojnici, maska motora, četiri ispušne cijevi, te drugi aerodinamični elementi, te estetski dodaci kao što su naplatci od 18 i 19 cola.
Ive- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija : 257
Započeo/la tema :
Ive daj obrisi post od neu..vidi se da se zena ne razumije u aute...kakve veze subaru i mitshubishi lancer sa ovom temom
Gost- Gost
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Kia (official topic)
» BMW (official topic)
» KTM (official topic)
» Chrysler (official topic)
» Lamborghini (official topic)
» BMW (official topic)
» KTM (official topic)
» Chrysler (official topic)
» Lamborghini (official topic)