Lamborghini (official topic)
5 posters
Stranica 1 / 1.
Lamborghini (official topic)
Lamborghini Gallardo je manji rođak od Lamborghini Murcielago, dizajn je biti oštrica sportski automobil koji bi mogao i dalje će se koristiti kao svakodnevni automobil - zadatak da izgleda pored nemoguće. Kako bi se inženjeri su uspjeli postići visoke standarde, a da pritom zadrže komfor i performanse animalan očekuje od Lamborghini. Rezultat je 4,3 metara dužine 2-sjedala bijesan bik sposobna preko 300 km / h, ispunjavanje visoke performanse sportski auto rodovnica za koje je tvrtka je poznata, a još uvijek užitak voziti izvan autodromu, u gradu ili zemlji traka.
To je bio dizajniran za očuvanje atribute prethodnih Lamborghini automobile, ali i za dodavanje osjećaj ekstremne individualnost i modernog stila. Gotov proizvod izgleda odlično, čak i kada stoji Lamborghini Gallardo još uvijek se osjeća brza i beskompromisna. Unutrašnjost izgleda moderno i vrhunski je izgraditi kvalitetne, ali možete prepoznati neke Audi bitova tu i tamo. Nažalost automobil nema poznatih Lamborghini Scissor vrata, koja su rezervirana za V12 porijeklo.
Lamborghini Gallardo pokreće nevjerojatno 5-litre V10 motor generira najveću snagu od 500 KS (368 kW) pri 7800 o / min, okretni moment od 510 Nm pri 4500 o / min (s koliko 80% dostupna kao niska kao i 1500 o / min), te napravio potpuno od aluminija. Ventil kontrolira pogon po sistemu Žica s dva električni ventil tijela. Moć je poslana na sva četiri kotača uz Lamborghini viskozan trakcija sustav, koji u normalnim uvjetima, distribuira trakcija na oko 30% prednje i 70% straga. Sustav se smatra "self regulira" i ne zahtijeva nikakve dodatne elektronički management. Automobil koristi 6-brzina ručnog mjenjača s mogućnošću jednog redoslijedni mjenjača - e-gear - pružanje gear promjene koristeći vesla montirana na upravno stupcu. Kako bi se dodatno smanjiti centar gravitacije automobila koristi dvokrevetne smanjen promjer tanjur.
Obustava u obje prednje i stražnje koristi dvostruku jadac setup tipične za visoke performanse sportskih automobila. Kako bi se nude izuzetne je rukovanje Lamborghini Gallardo je također opremljen sa prednjim i stražnjim ograničenom skliznuti diferencijalna. Obezbedimo najfinije zahvat u različitim vremenskim uvjetima Lamborghini Gallardo je opremljen sa Pirelli PZero gume - 235/35 ZR19 sprijeda i 295/30 ZR19 straga u. The osigurali izvrsne kočnice efikasnosti automobila velike koristi u kombinaciji sa diskovima kočnica Brembo nožnice - 365 mm / 8-klipni prednji, 335 mm / 4-klipne straga. ABS i ESP sustav je postavljen kako bi se omogućilo ispravno sportovi vozačka uzbuđenja dok još čuva sigurnu vožnju.
The top speed od Lamborghini Gallardo je impresivnih 309 km / h (192 mph). Ovaj nevjerojatan stroj će ići od 0 do 100 km / h in 4,2 s prvom i pokrivaju 1000 metara u samo 22,3 sekundi. Automobila potrošnja goriva brojke su 9 mpg (29,1 liter/100km) u gradu i 15 mpg (13,9 liter/100km) extra urbano. Lamborghini Gallardo's MSRP Raspon cijena je 175.000 $ - 195.000 $.
Gost- Gost
Re: Lamborghini (official topic)
voljela sam akonovi pjesmu smack that samo zbog te riječi,lamborgini galardo :love-:
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Meni je narančasti najljepši.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni Edition
Automobil napravljen u čast legendarnom Lamborghinijevom testnom vozaču sa jednim posebnim detaljem - to je prvi Lamborghini od modela Diablo koji ima pogon na zadnje kotače. Lamborghini is back again!
Gost- Gost
u sivoj verziji mi je prejeben
Sahataba- Nevina dušica
- Registriran/a : 30.12.2008
Broj postova : 115
Reputacija : 8
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
To je po meni jedan među najboljim autima... baš mi je onako fora
Nessie- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 12.12.2009
Broj postova : 1962
Reputacija : 138
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
meni su gallardo jednostavno predobri.. Mama, kupiš ?
Nessie- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 12.12.2009
Broj postova : 1962
Reputacija : 138
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nasljednik Murcielaga je pred vratima! Zasada nam Talijani serviraju ovaj teaser no, prema informacijama, novi super Lamborghini će se odabranim klijentima predstaviti već u srpnju.
Tada ćemo vjerojatno prvi puta vidjeti i finalni izgled Jote, kako glasi ime nasljednika Murcielaga, no za više detalja i prvi bliski susret trebati će se strpjeti do rujna i auto salona u Parizu.
Sigurno je samo kako će Jota u staroj dobroj tradiciji Lamborghinija koristiti V12 motor velike zapremine, a novost će biti direktno ubrizgavanje goriva, za bolje razvijanje snage ali i manju emisiju ispušnih plinova. Očekuje se najveća snaga u rasponu od 670 do 700 KS uz okretni moment između 650 i 680 Nm.
Predviđen je pogon na sve kotače ali i automatizirani mjenjač – ili poznati e-gear, novije generacije, ili potpuno novi sistem s dvostrukim kvačilom, vjerojatno preuzet od Audija.
Nadalje, špekulira se kako bi Jota mogla dobiti i hibridnu verziju kao i poznate eko sustave poput start-stopa i regeneracije energije.
Tada ćemo vjerojatno prvi puta vidjeti i finalni izgled Jote, kako glasi ime nasljednika Murcielaga, no za više detalja i prvi bliski susret trebati će se strpjeti do rujna i auto salona u Parizu.
Sigurno je samo kako će Jota u staroj dobroj tradiciji Lamborghinija koristiti V12 motor velike zapremine, a novost će biti direktno ubrizgavanje goriva, za bolje razvijanje snage ali i manju emisiju ispušnih plinova. Očekuje se najveća snaga u rasponu od 670 do 700 KS uz okretni moment između 650 i 680 Nm.
Predviđen je pogon na sve kotače ali i automatizirani mjenjač – ili poznati e-gear, novije generacije, ili potpuno novi sistem s dvostrukim kvačilom, vjerojatno preuzet od Audija.
Nadalje, špekulira se kako bi Jota mogla dobiti i hibridnu verziju kao i poznate eko sustave poput start-stopa i regeneracije energije.
Gost- Gost
Similar topics
» Kia (official topic)
» BMW (official topic)
» KTM (official topic)
» Suzuki (official topic)
» Porsche (official topic)
» BMW (official topic)
» KTM (official topic)
» Suzuki (official topic)
» Porsche (official topic)
Stranica 1 / 1.