Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
+56
sunce
morbuss
zbracun
Mass
jena
SAS
JOCA
Purgy
boudicca
The Guardian
Ira
Makiarica
Neukrotivi pastuh
Hunnerkongen
Amyicha
damfisk
makaj
Dawor
Teo
bokaso1
m
Hate
Stevo Largo
pustinja
Narco
scorpio57
minutus
jasim
Ly
Baka Slavica
Arnold Šrafncinger
Ive
Ecstasy
Dr.Kiyu
Ancksunamun
Turrican
diabolik.
Hell
Hitman
evitaa
H[a]D
Optimyst
mala_lutkica
hogar_grozni
Love
eva kant
FALKON 2
Mr.Cooly
fosforica
WEYLAND-YUTANI
THUNDER_DINIX
tanuki
stidljiva ljubičica
Neu
Prop
fernando torres
60 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 24 / 40.
Stranica 24 / 40. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Gay parada - Gay Pride - PRVI DIO
pustinja je napisao/la:Da ali ne na štetu drugih ljudi,
Peder parada jednom godišnje nikome ne šteti.
pustinja je napisao/la:
osim toga neka se okupljaju besplatno bez osiguranja i pravodobno poduzmiu sve zakonske mjere u vezi zatvaranja prometa, dakle neka ishode dozvole i obilazne pravce, neka to sve uredno obilježe, ako se boje neka si angažiraju zaštitare i kao što sam rekao nemam ništa protiv da se stražnjičari okupljaju ali ne na moj trošak.
Peder-paraderi su ishodili sve dozvole.
A zadatak policije - koju plaćaju svi građani ove zemlje, pa tako i pederi koji paradiraju - jest da štiti te iste građane (pa tako i pedere koji paradiraju).
Policija upravo tome i služi, da zaštiti ustavom zajamčeno pravo svakog građanina ove zemlje (pa tako i pedera) na okupljanje i slobodu govora.
Baš kao šta policija štiti, primjerice, branitelje koji pružaju potporu osuđenom ratnom zločincu Mirku Norcu, tako štiti i pedere koji paradiraju.
Kao što rekoh - ustavom zajamčeno pravo na slobodu okupljanje i slobodu govora.
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Policija ne štiti branitelje već branitelji samo organiziraju redarsku službu, ako ne znaš kako ide organizacije okupljanja onda ne lupaj bez veze, neka si i stražnjičari organiziraju redarsku službu i održavaju red.
Nikada ali BAŠ NIKADA na braniteljskom okupljanju za potrebe zaštite branitelja nije bilo angažirano nekoliko stotina policajaca tako da ti niti ta tvrdnje na drži vodu.
Nikada ali BAŠ NIKADA na braniteljskom okupljanju za potrebe zaštite branitelja nije bilo angažirano nekoliko stotina policajaca tako da ti niti ta tvrdnje na drži vodu.
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
pustinja je napisao/la:Policija ne štiti branitelje već branitelji samo organiziraju redarsku službu, ako ne znaš kako ide organizacije okupljanja onda ne lupaj bez veze, neka si i stražnjičari organiziraju redarsku službu i održavaju red.
Nije istina. Primjerice, na skupu koji je održan na splitskoj rivi 11 veljače 2001. godine (i na kojem sam ja osobno bio nazočan) bili su angažirani gotovo svi policajci iz PU Splitsko-dalmatinske.
Toliko o tome tko lupa bez veze.
Nadalje, policija sama radi neovisnu procjenu rizika svake uredno prijavljene javne manifestacije, bez obzira o kakvoj je manifestaciji riječ i tko je organizirira.
Pa primjerice, ako nadležni policijski službenik procjeni da skup potpore osuđenim ratnom zločincu sa sobom nosi nizak rizik za javni red i sigurnost, na taj će skup poslati pet uniformiranih policajaca.
A ako, s druge strane, procijeni da parada pedera i pušikurčevića sa sobom nosi jako veliki rizik za javni red i sigurnost, onda će na tom skupu angažirati kompletno ljudstvo nekoliko policijskih uprava.
Jer, kao šta sam već ranije naveo - to je njihov posao. Da osiguravaju javni red i sigurnost, i da omoguće SVIMA njihovo ustavno pravo na slobodno okupljanje i slobodu govora.
Posve je irelevantno koliko osiguranje jedne takve manifestacije košta. Policija je dužna i zakonski obvezna osigurati svakom građaninu ove zemlje mogućnost da realizira svoje ustavno pravo na okupljanje i izražavanje.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ok! ustavom je zajamčeno pravo na slobodu okupljanje i slobodu govora.
moje je pravo da mi se parade ne sviđaju i da javno iznesem svoje mišljenje, ali zbog toga neću okupljati istomišljenike i raditi druge parade.
preostaje mi jedino ignoriranje istih!
dalje, nogomet je sport, ali događanja oko njega nisu!
ne paradiraju sportaši već navijači kojima u ispraznom životu jedino preostaje indentifikacija, pa čoporativno obožavaju svoje mljenike bez blage sa sportskom vještinom!
moje je pravo da mi se parade ne sviđaju i da javno iznesem svoje mišljenje, ali zbog toga neću okupljati istomišljenike i raditi druge parade.
ne paradiraju sportaši već navijači kojima u ispraznom životu jedino preostaje indentifikacija, pa čoporativno obožavaju svoje mljenike bez blage sa sportskom vještinom!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kolko kužim tanukija oče reči analogijom da ne paradiraju pravi predstavnici gay populacije već oni željni senzacionalizma i atrakcije.
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
dobro kužiš +pustinja je napisao/la:Kolko kužim tanukija oče reči analogijom da ne paradiraju pravi predstavnici gay populacije već oni željni senzacionalizma i atrakcije.
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:Ok! ustavom je zajamčeno pravo na slobodu okupljanje i slobodu govora.
To je tvoj izbor.
Ali ukoliko ti, kojim slučajem, poželiš organizirat paradu protiv peder-parade, na to imaš puno pravo, i policija ti mora pružit maksimalnu sigurnost u tome.
tanuki je napisao/la:
A po čemu se to točno navijačko "paradiranje" o kojem ti pričaš razlikuje od tvoje potrebe da se popneš na vrh nekog brda zajedno sa skupinom istomišljenika i kasnije o tome naširoko razglabaš, te naokolo dijeliš fotografije sebe i svojih istomišljenika na vrhu tog brda?
U čemu je suštinska razlika između tebe i nogometnog navijača? Zbog čega je život nogometnog navijača isprazan a tvoj ispunjen?
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
razlika je ogromna i neusporediva,A po čemu se to točno navijačko "paradiranje" o kojem ti pričaš razlikuje od tvoje potrebe da se popneš na vrh nekog brda zajedno sa skupinom istomišljenika i kasnije o tome naširoko razglabaš, te naokolo dijeliš fotografije sebe i svojih istomišljenika na vrhu tog brda?
U čemu je suštinska razlika između tebe i nogometnog navijača? Zbog čega je život nogometnog navijača isprazan a tvoj ispunjen?
ali đabe truda objašnjavati ako ti to ne vidiš!
Započeo/la tema :
Razlika je možda velika i neusporediva tebi. Nekome drugome uopće nije.
A kad si već izvolio bit toliko nepristojan pa živote tisuća i tisuća odraslih punoljetnih ljudi nazvat "ispraznima", onda bi bio red da pojasniš zašto živote tih ljudi smatraš ispraznima, a svoj život (za razliku od njihovih) ispunjenim.
A kad si već izvolio bit toliko nepristojan pa živote tisuća i tisuća odraslih punoljetnih ljudi nazvat "ispraznima", onda bi bio red da pojasniš zašto živote tih ljudi smatraš ispraznima, a svoj život (za razliku od njihovih) ispunjenim.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ako je tebi brojka argument, onda ti stvarno nemam što objašnjavati-damfisk je napisao/la:Razlika je možda velika i neusporediva tebi. Nekome drugome uopće nije.
ok, blago navijanje ne smatram ispraznim, ali svaka osoba koja će zamjeniti aktivno bavljenje sportom, sa pasivnim konzumiranjem istog je isprazna!
ne razumijem da netko može zamjeniti aktivno bavljenjem sportom sa pasivnom konzumacijom istog!
tebi je argument tisuće i tisuće ljudi - potrošački mentalitet nametnut masi ti doživljavaš kao kvalitetu?
svoj život ne doživljavam ispunjenim, ali danas od 21 do 22 h imam rekreaciju koju ne bi zamjenio sa nikakvom pasivnom konzumacijom utakmice!
da igranje tenisa, penjanje po planini, vožnja biciklom, skijanje, jedrenje ... mene ispunjava-
nije me briga za tisuće i tisuće drugih života i sudbina-
nije me briga da li pojedinac u masi talasa isprazno ili se ipak bavi aktivno sportom, ali žalosno je vidjeti tu rulju- pa bila ona navijačka, politička, religiozna ili gay kako je vođena kolektivnom sviješću destruktivna i animalna!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:
ako je tebi brojka argument, onda ti stvarno nemam što objašnjavati-
Kakav god argument ta brojka bila, ipak je puno kvalitetniji i smisleniji argument od tvoje ničim obrazložene i potkrijepljenje tvrdnje kako su tuđi životi isprazni samo zato šta ti ljudi ne dijele tvoje interese.
tanuki je napisao/la:
ok, blago navijanje ne smatram ispraznim, ali svaka osoba koja će zamjeniti aktivno bavljenje sportom, sa pasivnim konzumiranjem istog je isprazna!
ne razumijem da netko može zamjeniti aktivno bavljenjem sportom sa pasivnom konzumacijom istog!
Otkud ti znaš da se te osobe ne bave nekim sportom? Piše li im na čelu da se ne bave nikakvim sportom? Poznaješ li ih sve osobno, pa pouzdano znaš bave li se ili se ne bave nekim sportom?
tanuki je napisao/la:
tebi je argument tisuće i tisuće ljudi - potrošački mentalitet nametnut masi ti doživljavaš kao kvalitetu?
A ti klubove koji postoje više od stoljeća, bogatu tradiciju, podržavanje kluba koje se prenosi iz generacije u generaciju, sa oca na sina, sa djeda na unuka, emocije, strast, tugu i ljubav koje ti ljudi osjećaju prema klubu nazivap "nametnutim potrošačkim mentalitetom"?
tanuki je napisao/la: svoj život ne doživljavam ispunjenim, ali danas od 21 do 22 h imam rekreaciju koju ne bi zamjenio sa nikakvom pasivnom konzumacijom utakmice!
To je tvoj izbor.
Netko drugi nikada ne bi podržavanje kluba kojeg voli i za kojeg su navijali njegov otac i djedi brat mijenjao nekakvim šetkanjem uzbrdo-nizbrdo po brdašcu niti lupanjem žute dlakave loptice.
tanuki je napisao/la: da igranje tenisa, penjanje po planini, vožnja biciklom, skijanje, jedrenje ... mene ispunjava-
A maloprije si rekao da svoj život ne doživljavaš ispunjenim.
Daj se odluči - je li ti život ispunjen ili ti nije ispunjen.
tanuki je napisao/la:
nije me briga za tisuće i tisuće drugih života i sudbina-
nije me briga da li pojedinac u masi talasa isprazno ili se ipak bavi aktivno sportom, ali žalosno je vidjeti tu rulju- pa bila ona navijačka, politička, religiozna ili gay kako je vođena kolektivnom sviješću destruktivna i animalna!
Niti je to rulja, niti tu ima bilo šta žalosno.
Ono šta je zaista žalosno za vidjeti jest pojedinac koji je toliko zaokupljen samim sobom i toliko opterećen vlastitim fiks-idejama o nekoj svojoj jebenoj posebnosti (koja nema veze sa stvarnošću) da apriorno odbija shvatiti kako se život može ispuniti i nečim drugim a ne samo u stupidnom i besmislenom upinjanju da se bude poseban i drugačiji.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ti apsolutno NIŠTA ne razumiješ, i žaibože je nešto ti tumačiti !
stupidnim seciranjem posta izvlaćiš rečenice iz konteksta, pokazujući da ama baš ništa ne razumiješ!
mješaš individualno sa grupnim, pojedinca i čopor, porodičnu tradiciju sa histerijom masa-
iber toga, pod povečalo stavljaš moj život, o kojem nemaš pojma, a stav je samo na osnovu onog što je stavljeno na ovaj forum!
da li je moj život bio ispunjen, to će se vidjeti na kraju mog životnog puta!
i briga me je dal je to tebi žalosno vidjeti!!!
moj modus vivendi je samo moj i patetično je, kada netko u impotentnoj zavisti, analizira moj život!
ako je tvoj život ispunjen urlanjem na stadionu ili urlanjem na gay paradi ili molitvama u procesiji-
to je tvoje pravo!
pravo je da izneseš svoj stav!
pravo je da tvrdiš kako je to smisao ljudskog postojanja i jedini ispravni put!
ali nemaš pravo analizirati i pljuvati po onima koji se s tim ne slažu!
da ja sam taj stupidni ndividualac koji se ne upinje već je drugačiji od masa-
dali je to besmisleno ili ne- nije na tebi da procijenjuješ!
ako se već trudiš biti u trendu, braniti svoj stav-
pokušaj nešto suvislo napisati u više redaka, a ne izvlaćiti rečenice iz konteksta i svojim stupidnim komentarima , davati im potpuno drugačije značenje-
ako nisi u stanju odgovoriti na post u cijelosti- onda se nemoj ni truditi, jer na takve diareje više neću odgovarati!
stupidnim seciranjem posta izvlaćiš rečenice iz konteksta, pokazujući da ama baš ništa ne razumiješ!
mješaš individualno sa grupnim, pojedinca i čopor, porodičnu tradiciju sa histerijom masa-
iber toga, pod povečalo stavljaš moj život, o kojem nemaš pojma, a stav je samo na osnovu onog što je stavljeno na ovaj forum!
moj modus vivendi je samo moj i patetično je, kada netko u impotentnoj zavisti, analizira moj život!
ako je tvoj život ispunjen urlanjem na stadionu ili urlanjem na gay paradi ili molitvama u procesiji-
to je tvoje pravo!
ako se već trudiš biti u trendu, braniti svoj stav-
pokušaj nešto suvislo napisati u više redaka, a ne izvlaćiti rečenice iz konteksta i svojim stupidnim komentarima , davati im potpuno drugačije značenje-
ako nisi u stanju odgovoriti na post u cijelosti- onda se nemoj ni truditi, jer na takve diareje više neću odgovarati!
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:ti apsolutno NIŠTA ne razumiješ, i žaibože je nešto ti tumačiti !
Upravo suprotno – ti si onaj koji ništa ne razumije. Jer da razumiješ, onda bi možda jednom napisao i kakav suvisao post, a ne nabacivao natuknice koje veze nemaju ni sa temom na kojoj pišeš, ni sa postom na koji odgovaraš, a niti su povezane jedne sa drugima.
Također, da bi ti meni (ili bilo kome drugome) bilo šta rastumačio, prvo bi trebao sam neke stvari shvatit. A to se – očito – još uvijek nije dogodilo.
tanuki je napisao/la:
Ne, ništa ja nisam pomiješao, nego si ti te pojmove poistovjetio.
tanuki je napisao/la:
Ukoliko si ti izvolio iznijet svoj stav o nečemu, onda si samim time sebe i tvoj stav ponudio za raspravu. I kada se komentira neki tvoj stav, onda se nužno mora komentirati i osoba koja je iznijela taj stav.
Primjerice: da se neka imaginarna osoba na forumu deklarira kao narkoman, pa zatim na nekoj drugoj temi počne pljucati ljude koji piju alkohol, nužno je takav njegov stav o ispijanju alkohola promatra kroz prizmu njegove izjave da je narkoman.
Shvaćaš?
Također, niti ja niti bilo tko drugi ne možemo o tebi znati više od onoga šta ti ovdje pišeš. Pa sukladno tome i komentiramo i tebe na osnovu onoga šta tu pišeš. Da si pisao nešto drugo, možda bi i komentari bili drugačiji.
tanuki je napisao/la:
Ne, to uopće nije patetično, to je sasvim prirodno i očekivano, budući si ti sa takvim svojim stavovima i modusom vivendi izvolio komentirati tuđi modus vivendi.
A još je patetičnije kada sebi uzimaš za pravo da kritiziraš tuđi modus vivendi, a istovremeno cmizdriš zato šta netko kritizira tvoj modus vivendi. Jer ničiji modus vivendi nije sakrosant (kad si već krenuo sa lantinštinom... )
tanuki je napisao/la:
to je tvoje pravo!
Imam jednako pravo analizirat i pljucati po onima koji se ne slažu kao šta ga imaš i ti. Prrema tome, istog momenta kada ti prestaneš pljucati po onima koji se ne slažu s tobom, i drugi će prestati pljucati po tebi.
tanuki je napisao/la:
Nije ni na tebi bilo da procjenjuješ tuđu odluku, izbor ili potrebu da bude dio grupe i da navija za sportski klub ili sudjeluje u pederskoj paradi, pa si ti svejedno to učinio.
Sukladno tome, i ja sam procjenjivao smisao i stupidnost tvoje individualnosti.
Quid pro quo.
Shvaćaš?
tanuki je napisao/la: ako se već trudiš biti u trendu, braniti svoj stav-
Lažeš. Jer:
1) Ja se ne trudim biti u trendu, niti sam bilo gdje napisao da se ja trudim biti u trendu, niti je na ovoj temi bilo tko bilo gdje u bilo kojem trenutku spominjao bilo kakav trend.
2) Svaki moj post do sada je bio potpuno suvisao, i sastojao se od više redaka.
3) Niti jedan jedini put nisam ničiju rečenicu niti izvukao iz konteksta, niti joj dao potpuno drugačije značenje. Ako ti nisi u stanju napisati ono šta doista misliš, i ako ti u svojoj glavi misliš jedno a pišeš nešto sasvim drugo, to je onda samo i isključivo tvoj problem. A nije ni lijepo ni pristojno kriviti druge za svoje probleme.
tanuki je napisao/la: ako nisi u stanju odgovoriti na post u cijelosti- onda se nemoj ni truditi, jer na takve diareje više neću odgovarati!
Opet lažeš.
Jer sam ja na sve tvoje postove odgovorio u cijelosti.
Međutim, za razliku od tvojih nabacivanja polurečenice, moji se odgovori sastoje od čitavih rečenica, sa subjektom i predikatom, i uređeni su tako da se vrlo jasno može vidjeti na šta se odnosi koji se dio posta.
Vjerujem da ti takav, uredan, pregledan i suvisao način pisanja stvara određene poteškoće. Ali to je, opet, samo i isključivo tvoj problem. A kao šta sam već naglasio, nije ni lijepo ni pristojno kriviti druge za tvoje probleme.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
opet ista priča-
ne, ti nisi u stanju razumjeti prostoproširenu rečenicu-
od ovog gore nisam ništa pročitao jer ide mi na kurac seciranje i analiza- spoticanje na svaku rečenicu i analiziranje iste!
ako nisi u stanju suvislo odgovoriti na suvisli post u cjelini, onda se nemoj ni truditi!
ne, ti nisi u stanju razumjeti prostoproširenu rečenicu-
od ovog gore nisam ništa pročitao jer ide mi na kurac seciranje i analiza- spoticanje na svaku rečenicu i analiziranje iste!
ako nisi u stanju suvislo odgovoriti na suvisli post u cjelini, onda se nemoj ni truditi!
Započeo/la tema :
aj se sad lijepo vratite na temu a ovakve osobne rasprave vodite negdje drugdje
Gost- Gost
moj stav od početka je da ne podržavam gay parade, kao ni nikakve druge parade poput već navedenih-Gabrijel je napisao/la:aj se sad lijepo vratite na temu a ovakve osobne rasprave vodite negdje drugdje
i pokušavam se držati teme, a valjda imam pravo odgovoriti na stupidarije, pa makar izlaze iz okvira teme!
Započeo/la tema :
Znači, ne smijem mu odgovorit, iako me opet vrijeđao?
OK.
Ako "šef" tako kaže...
OK.
Ako "šef" tako kaže...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
kao prvo gabri nije šef-damfisk je napisao/la:Znači, ne smijem mu odgovorit, iako me opet vrijeđao?
OK.
Ako "šef" tako kaže...
već mu samo dopizdilo trolanje, koje se odmiče od teme-
kao drugo, ja ne nalazim da sam te ičim vrijeđao-
oćito da ti najviše možeš izvrijeđati samog sebe
Započeo/la tema :
jebala te zamolba!Gabrijel je napisao/la:ono što sam napisao shvatite samo kao zamolbu
moraš pročitati i kometirati!
i ne sviđa ti se!
spuštaš loptu na zemlju tražiš piss, kulturu i uljudbenost-
dakle hoćeš popeglati forum gdje sve miriši!
ako ne možeš pizditi svađati se, blago vrijeđati i provocirati-
onda gabri odjebi u skokovima-
evo meni je baš gušt polemizirati sa demfiskom- ako uvaži moj zahtjev da ne secira post!
jer ovo što radi je totalna idiotarija !
daklem gabri nitko te ne sili niti maltretira da čitaš ono što ti nije interesantno, pa mi tako ni tvoja zamolba nije jasna-
kada su ova slova na koja pizdiš, nešto interesantnije što si pročitao na ovom forumu u poslijednje vrijeme
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:tanuki je napisao/la:
Ne, to uopće nije patetično, to je sasvim prirodno i očekivano, budući si ti sa takvim svojim stavovima i modusom vivendi izvolio komentirati tuđi modus vivendi.
A još je patetičnije kada sebi uzimaš za pravo da kritiziraš tuđi modus vivendi, a istovremeno cmizdriš zato šta netko kritizira tvoj modus vivendi. Jer ničiji modus vivendi nije sakrosant (kad si već krenuo sa lantinštinom... )
eh upravo to , ali on to konstantno radi ....
mada kad on to napravi onda to nije to nego nekaj drugo !!!!!!!!!!
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
vezano teme; ja sam također protiv parada općenito, bilo koje vrste ali kada je parada/prosvjed ili nešto slično jedino sredstvo kojim skupina ljudi traži mogućnost ostvarivanja svojih prava onda ju smatram opravdanom, posebice zato što je to zakonom dozvoljeno.
što se tiče ovih "slova na koja pizdim i koja su najinteresantnije što sam pročitao u zadnje vrijeme" nisam tu mislio na raspravu on topic već ovo što vi radite, a to je potpuno odstupanje od teme i ad hominem rasprava, samo sam to upozorio i zamolio da se vratite u temu.
što se tiče ovih "slova na koja pizdim i koja su najinteresantnije što sam pročitao u zadnje vrijeme" nisam tu mislio na raspravu on topic već ovo što vi radite, a to je potpuno odstupanje od teme i ad hominem rasprava, samo sam to upozorio i zamolio da se vratite u temu.
Gost- Gost
tanuki je napisao/la:
evo meni je baš gušt polemizirati sa demfiskom-
Lažeš.
Ti uopće ne polemiziraš.
Ti izbjegavaš odgovore na direktna pitanja.
Ti pišeš o onome što nije tema razgovora.
Ti iznosiš vlastite bezobrazne komentare o tuđim životima, potrebama, sklonostima, stavovima.
Ti se vrijeđaš i propinješ na stražnje noge kad netko iznese komentar o tvojem životu, potrebi, sklonosti, stavu.
Ti nabacuješ hrpe međusobno nepovezanih, nepotpunih, traljavo forumuliranih polurečenica, koje dodatno začiniš masom posve nepotrebnih interpunkcijskih znakova.
Ništa od toga šta ti radiš nema veze sa polemiziranjem. To nije niti "p" od polemiziranja. To je toliko daleko od polemike da se polemika iz te daljine čini kao točkica napisana olovkom na papiru A4 formata.
tanuki je napisao/la: ako uvaži moj zahtjev da ne secira post!
Opet lažeš.
Jedini koji ovdje radi nešto šta nalikuje na idiotariju, to si onda ti, sa svojim nabacivanjem besmislica i nagvaždanjem kvazi-dosjetljivih usporedbi koje ne razumije nitko živ, pa čak ni ti.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
kao što rekoh ti ništa ne razumiješ,damfisk je napisao/la:tanuki je napisao/la:
evo meni je baš gušt polemizirati sa demfiskom-
Lažeš.
Ti uopće ne polemiziraš.
Ti izbjegavaš odgovore na direktna pitanja.
Ti pišeš o onome što nije tema razgovora.
Ti iznosiš vlastite bezobrazne komentare o tuđim životima, potrebama, sklonostima, stavovima.
Ti se vrijeđaš i propinješ na stražnje noge kad netko iznese komentar o tvojem životu, potrebi, sklonosti, stavu.
Ti nabacuješ hrpe međusobno nepovezanih, nepotpunih, traljavo forumuliranih polurečenica, koje dodatno začiniš masom posve nepotrebnih interpunkcijskih znakova.
Ništa od toga šta ti radiš nema veze sa polemiziranjem. To nije niti "p" od polemiziranja. To je toliko daleko od polemike da se polemika iz te daljine čini kao točkica napisana olovkom na papiru A4 formata.tanuki je napisao/la: ako uvaži moj zahtjev da ne secira post!
Opet lažeš.
Jedini koji ovdje radi nešto šta nalikuje na idiotariju, to si onda ti, sa svojim nabacivanjem besmislica i nagvaždanjem kvazi-dosjetljivih usporedbi koje ne razumije nitko živ, pa čak ni ti.
odnosno lukav si i bezobrazan,
razumješ ti sve, ali glumataš
tražiš kvake , kuke i zareze da eliminiraš, popljuješ pogaziš-
tebi nije u interesu da shvatiš prostoproširenu rečenicu,
u tebi ne postoji dobra namjera , već samo mržnja i želja za gaženjem, animalnim fajtom i pobjedom!
ok pobjedio si!
ti ne razumiješ ono što ja pišem-
dakle nema smisla da ti bilo što više pišem-
eto te u ignoreu skup sa markom!
Započeo/la tema :
ha hahh ahhahaha a ...................
sunce mu ljubi ima li tko na ovom forumu tko tebe razumije , ima li netko tko nije debil za tebe na ovom forumu ...................
kaj stavio si me u ignore , kaj neveseli te više debilček marko i njegovi postovi ......
koji si ti lik , pa jesili li napisao nekoliko puta da dolaziš na ovaj forum samo zbog mene i sad me stavi u ignore , a još si tu !!!!???????'
sunce mu ljubi ima li tko na ovom forumu tko tebe razumije , ima li netko tko nije debil za tebe na ovom forumu ...................
kaj stavio si me u ignore , kaj neveseli te više debilček marko i njegovi postovi ......
koji si ti lik , pa jesili li napisao nekoliko puta da dolaziš na ovaj forum samo zbog mene i sad me stavi u ignore , a još si tu !!!!???????'
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Stranica 24 / 40. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Gay parada - Gay Pride - Drugi dio
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
» Prvi ples
» Prvi auto/motor koji ste vozili je... Napišite ime, model i stavite sliku
» 1.maj
» UberSerije II - prvi krug
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 24 / 40.