Lijek za homoseksualizam + Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta?
+42
Krsto
bokaso1
zagorac
britania
evitaa
suki
Purgy
silver fox
pustinja
Hunnerkongen
Hate
minutus
tanuki
shakti
Mr.Cooly
Ancksunamun
Sanela
KaTe
Amyicha
Emina
Neukrotivi pastuh
Melinda
H[a]D
mala_lutkica
sanjich
eva kant
Arkannen
THUNDER_DINIX
Neu
Shtiriputanac
FALKON 2
WEYLAND-YUTANI
Hell
stidljiva ljubičica
Mass
bittersweet
Love
Sinister
Prop
ivanna
mrkyblu
House
46 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 4 / 8.
Stranica 4 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Lijek za homoseksualizam + Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta?
prihvatila bi. ono što želim svom djetetu je da bude sretno.
eva kant- Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja) - Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Re: Lijek za homoseksualizam + Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta?
kao što je rekao tanuki.... bilo bi mi na početku teško, ali bi s vremenom prihvatila... :homo:
sanjich- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 29.05.2009
Broj postova : 980
Reputacija : 55
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
ne bi!! pokušala bi ga natjerati da misli suprotno
mala_lutkica- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.06.2009
Broj postova : 1282
Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Ne znam,znam sam da ne bih sinu dao da mi dečke fura doma ak je gay XD, nek te svoje sklonosti vani ispucava a mene nek ne zamara s tim.
H[a]D- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 21.08.2009
Broj postova : 1277
Reputacija : 73
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
uhh gadno pitanje...ja neznam sta bi napravio
Gost- Gost
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
ma bi mos mislit
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
teško je to razumjeti i prihvatiti-ali nasiljem nemožeš napraviti ništa- izuzetno sam sretan što su moja djeca punoljetna i hetero orjentacije- ali moglo se desiti da nisu-kako bih ih mogao natjerati da misle suprotnomala_lutkica je napisao/la:ne bi!! pokušala bi ga natjerati da misli suprotno
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
ma ne nasiljem vec razgovorom
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
postoji li druga mogućnost osim prihvatiti? mislim da roditelji nemaju drugog izbora nego prihvatiti orijentaciju svog djeteta.Neukrotiva je napisao/la:npr sin dođe kući i kaže da je gay,ili kćer da je lezba...bi li prihvatili? kako bi se ponjeli?
ja svom djetetu želim da bude sretno, pa kad bi on bio sretan, vjerujem da bih bila i ja.
eva kant- Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja) - Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
THUNDER_DINIX je napisao/la:ma bi mos mislit
Ima li razloga da ne prihvatim?!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
ja se u potpunosti slažem s mrkyblu, prihvatila bi svoje dijete kakvo je..općenito nisam homofob i nemam problema s tim radilo se o mojim prijateljima, poznanicima ili članovima obitelji...što god njih usrećuje, neka to i rade.
Melinda- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 1605
Reputacija : 223
Započeo/la tema :
nemam djecu pa ne znam kakav bi stav imao.
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
trenutno moje mišljenje, kao cure od (samo) 14 godina, jeste da kad bi imala djece(ne u skorijoj budućnosti), sigurno mi ne bih smetala njihova seksualna orijentacija...no Bosna je tako oldfashioned...te niko ne želi pričati o tome, a kamol gledat to...svako za svoje...moja sestra je specifična...mrzi gejeve i njoj je najgori urok: dabogda ti sin bio faggot...lol...(inače mrzi i crnce, kineze i katolike ali neeee ona nije rasist...ima 29 god)
no trenutno mi to ne smeta, nek svatko živi svoj život kak oće
no trenutno mi to ne smeta, nek svatko živi svoj život kak oće
Emina- Nevina dušica
- Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova : 35
Reputacija : 5
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Melinda je napisao/la:ja se u potpunosti slažem s mrkyblu, prihvatila bi svoje dijete kakvo je..općenito nisam homofob i nemam problema s tim radilo se o mojim prijateljima, poznanicima ili članovima obitelji...što god njih usrećuje, neka to i rade.
skroz se slažem
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
u cemu se neslazes.....
mrkyblu- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 1482
Reputacija : 40
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Prihvatila bi bez beda...ne bi skakala od sreće,pogodilo bi me...ali bi prihvatila...
moje je dijete...
moje je dijete...
KaTe- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 24.07.2009
Broj postova : 474
Reputacija : 26
Godina imam : 44
Započeo/la tema :
mrkyblu je napisao/la:tuzno je cuti da ima ljudi koji su spremni odreci se svoga djeteta samo zato sto djete neslijedi njihove ideale.Ono sto je dobro za nas nije nuzno najbolje i za nasu djecu i ako zelimo da budu sretni trebamo ih podrzati u njihovim zivotnim odlukama i pomoci im koliko god mozemo.Svijet je dovoljno okrutan i ako dijete odluci da bude homosexualac imati ce dovoljno neprijatelja i problema i van obitelji i pogotovo u tim trenutcima podrska i bezuvjetna ljubav roditelja mu je najpotrebnija.
Svijet je dovoljno okrutan, to si jako dobro napisala, ali dijete ne odlučuje biti homoseksualac, već postaje takav, to mu se samo od sebe nametne.
Sanela- Nevina dušica
- Registriran/a : 01.02.2009
Broj postova : 210
Reputacija : 16
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Bila presrtena da imam dijete..tako da me uopće ne zanima sp.orjentacija niti rodni identitet i bilo što drugo
Sanela je lijepo napisala, da to nije izbor, takav ili takva se rodiš
Sanela je lijepo napisala, da to nije izbor, takav ili takva se rodiš
Ancksunamun- Junior
- Registriran/a : 31.01.2009
Broj postova : 668
Reputacija : 39
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
^^što te spriječava da rodiš? ili bar posvojiš?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
nebih prihvatio
Mr.Cooly- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 21.04.2009
Broj postova : 4748
Reputacija : 253
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:^^što te spriječava da rodiš? ili bar posvojiš?
Što me spriječava?
ne volim muškarce..iako bi možda i pretrpila za to..htjela bih roditi..a ako ne, posvojit ću sigurno
Ancksunamun- Junior
Započeo/la tema :
još si mlada,možda ćeš se predomislit,i zaljubut u nekog muškarca
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
to ti kod mene ne prolazi
sad imam Sanelu
sad imam Sanelu
Ancksunamun- Junior
Započeo/la tema :
Ancksunamun je napisao/la:to ti kod mene ne prolazi
sad imam Sanelu
sorry šta te pitam, al zanima me cijelo vrijeme. kako su ti to roditelji prihvatili? šta su rekli na to? mislim na tvoju odluku da se udaš za curu? mislim da kužiš šta želim pitati?
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Stranica 4 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Najskuplji dio vašeg kompa (za koji dio ste dali najviše para)
» Dali ste ikada popušili - dali ste ikada pušili travu, neki drugi oblik narkotika- spid i sl!
» Tko teže podnosi homoseksualnu orijentaciju - žene ili muškarci?
» Kada ste saznali spol djeteta?
» Odgoj djeteta u istospolnoj zajednici
» Dali ste ikada popušili - dali ste ikada pušili travu, neki drugi oblik narkotika- spid i sl!
» Tko teže podnosi homoseksualnu orijentaciju - žene ili muškarci?
» Kada ste saznali spol djeteta?
» Odgoj djeteta u istospolnoj zajednici
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 4 / 8.