Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lijek za homoseksualizam + Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta?

+42
Krsto
bokaso1
zagorac
britania
evitaa
suki
Purgy
silver fox
pustinja
Hunnerkongen
Hate
minutus
tanuki
shakti
Mr.Cooly
Ancksunamun
Sanela
KaTe
Amyicha
Emina
Neukrotivi pastuh
Melinda
H[a]D
mala_lutkica
sanjich
eva kant
Arkannen
THUNDER_DINIX
Neu
Shtiriputanac
FALKON 2
WEYLAND-YUTANI
Hell
stidljiva ljubičica
Mass
bittersweet
Love
Sinister
Prop
ivanna
mrkyblu
House
46 posters

Stranica 4 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty Re: Lijek za homoseksualizam + Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta?

Postaj by eva kant uto lip 16, 2009 12:47 pm

prihvatila bi. ono što želim svom djetetu je da bude sretno.
eva kant
eva kant
Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty92 / 99992 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty Re: Lijek za homoseksualizam + Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta?

Postaj by sanjich uto lip 16, 2009 12:53 pm

kao što je rekao tanuki.... bilo bi mi na početku teško, ali bi s vremenom prihvatila... :homo:

sanjich
Trajno baniran/a

Registriran/a : 29.05.2009
Broj postova : 980
Reputacija Reputacija : 55
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by mala_lutkica ned kol 02, 2009 1:08 pm

ne bi!! pokušala bi ga natjerati da misli suprotno

mala_lutkica
Trajno baniran/a

Registriran/a : 06.06.2009
Broj postova : 1282
Reputacija Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty97 / 99997 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by H[a]D pet kol 21, 2009 10:23 pm

Ne znam,znam sam da ne bih sinu dao da mi dečke fura doma ak je gay XD, nek te svoje sklonosti vani ispucava a mene nek ne zamara s tim.
H[a]D
H[a]D
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 21.08.2009
Broj postova : 1277
Reputacija Reputacija : 73
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet kol 21, 2009 10:25 pm

uhh gadno pitanje...ja neznam sta bi napravio
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sub kol 22, 2009 11:24 pm

DA!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty108 / 999108 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned kol 23, 2009 11:09 am

ma bi mos mislit

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty889 / 999889 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned kol 23, 2009 11:15 am

mala_lutkica je napisao/la:ne bi!! pokušala bi ga natjerati da misli suprotno
No teško je to razumjeti i prihvatiti-ali nasiljem nemožeš napraviti ništa- izuzetno sam sretan hmm što su moja djeca punoljetna i hetero orjentacije- ali moglo se desiti da nisu-kako bih ih mogao natjerati da misle suprotno
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty700 / 999700 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned kol 23, 2009 11:21 am

ma ne nasiljem vec razgovorom

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty889 / 999889 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant ned kol 23, 2009 9:58 pm

Neukrotiva je napisao/la:npr sin dođe kući i kaže da je gay,ili kćer da je lezba...bi li prihvatili? kako bi se ponjeli?
postoji li druga mogućnost osim prihvatiti? mislim da roditelji nemaju drugog izbora nego prihvatiti orijentaciju svog djeteta.
ja svom djetetu želim da bude sretno, pa kad bi on bio sretan, vjerujem da bih bila i ja.
eva kant
eva kant
Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty92 / 99992 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned kol 23, 2009 9:59 pm

THUNDER_DINIX je napisao/la:ma bi mos mislit

Ima li razloga da ne prihvatim?! neznam
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty108 / 999108 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Melinda čet kol 27, 2009 11:36 pm

ja se u potpunosti slažem s mrkyblu, prihvatila bi svoje dijete kakvo je..općenito nisam homofob i nemam problema s tim radilo se o mojim prijateljima, poznanicima ili članovima obitelji...što god njih usrećuje, neka to i rade.
Melinda
Melinda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 1605
Reputacija Reputacija : 223
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty10 / 99910 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neukrotivi pastuh čet kol 27, 2009 11:38 pm

nemam djecu pa ne znam kakav bi stav imao.
Neukrotivi pastuh
Neukrotivi pastuh
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty72 / 99972 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Emina sub kol 29, 2009 4:11 pm

trenutno moje mišljenje, kao cure od (samo) 14 godina, jeste da kad bi imala djece(ne u skorijoj budućnosti), sigurno mi ne bih smetala njihova seksualna orijentacija...no Bosna je tako oldfashioned...te niko ne želi pričati o tome, a kamol gledat to...svako za svoje...moja sestra je specifična...mrzi gejeve i njoj je najgori urok: dabogda ti sin bio faggot...lol...(inače mrzi i crnce, kineze i katolike ali neeee ona nije rasist...ima 29 god)
no trenutno mi to ne smeta, nek svatko živi svoj život kak oće
Emina
Emina
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova : 35
Reputacija Reputacija : 5
Godina imam : 29
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sub kol 29, 2009 9:30 pm

Melinda je napisao/la:ja se u potpunosti slažem s mrkyblu, prihvatila bi svoje dijete kakvo je..općenito nisam homofob i nemam problema s tim radilo se o mojim prijateljima, poznanicima ili članovima obitelji...što god njih usrećuje, neka to i rade.

skroz se slažem Razz
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty113 / 999113 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by mrkyblu ned kol 30, 2009 10:53 am

u cemu se neslazes.....
mrkyblu
mrkyblu
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 1482
Reputacija Reputacija : 40
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty165 / 999165 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by KaTe ned kol 30, 2009 11:13 am

Prihvatila bi bez beda...ne bi skakala od sreće,pogodilo bi me...ali bi prihvatila...
moje je dijete...
KaTe
KaTe
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 24.07.2009
Broj postova : 474
Reputacija Reputacija : 26
Godina imam : 44
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sanela pet ruj 04, 2009 7:08 pm

mrkyblu je napisao/la:tuzno je cuti da ima ljudi koji su spremni odreci se svoga djeteta samo zato sto djete neslijedi njihove ideale.Ono sto je dobro za nas nije nuzno najbolje i za nasu djecu i ako zelimo da budu sretni trebamo ih podrzati u njihovim zivotnim odlukama i pomoci im koliko god mozemo.Svijet je dovoljno okrutan i ako dijete odluci da bude homosexualac imati ce dovoljno neprijatelja i problema i van obitelji i pogotovo u tim trenutcima podrska i bezuvjetna ljubav roditelja mu je najpotrebnija.

Svijet je dovoljno okrutan, to si jako dobro napisala, ali dijete ne odlučuje biti homoseksualac, već postaje takav, to mu se samo od sebe nametne.
Sanela
Sanela
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 01.02.2009
Broj postova : 210
Reputacija Reputacija : 16
Godina imam : 40
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ancksunamun pet ruj 04, 2009 7:10 pm

Bila presrtena da imam dijete..tako da me uopće ne zanima sp.orjentacija niti rodni identitet i bilo što drugo

Sanela je lijepo napisala, da to nije izbor, takav ili takva se rodiš
Ancksunamun
Ancksunamun
Junior
Junior

Registriran/a : 31.01.2009
Broj postova : 668
Reputacija Reputacija : 39
Godina imam : 45
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet ruj 04, 2009 9:46 pm

^^što te spriječava da rodiš? ili bar posvojiš?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty999 / 999999 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mr.Cooly sub ruj 05, 2009 6:04 am

nebih prihvatio
Mr.Cooly
Mr.Cooly
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 21.04.2009
Broj postova : 4748
Reputacija Reputacija : 253
Godina imam : 32
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Ancksunamun sub ruj 05, 2009 7:06 am

Neukrotiva je napisao/la:^^što te spriječava da rodiš? ili bar posvojiš?

Što me spriječava?

ne volim muškarce..iako bi možda i pretrpila za to..htjela bih roditi..a ako ne, posvojit ću sigurno
Ancksunamun
Ancksunamun
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub ruj 05, 2009 8:02 am

još si mlada,možda ćeš se predomislit,i zaljubut u nekog muškarca

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty999 / 999999 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ancksunamun sub ruj 05, 2009 2:46 pm

to ti kod mene ne prolazi

sad imam Sanelu
Ancksunamun
Ancksunamun
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sub ruj 05, 2009 7:11 pm

Ancksunamun je napisao/la:to ti kod mene ne prolazi

sad imam Sanelu

sorry šta te pitam, al zanima me cijelo vrijeme. kako su ti to roditelji prihvatili? šta su rekli na to? mislim na tvoju odluku da se udaš za curu? mislim da kužiš šta želim pitati?
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty113 / 999113 / 999Lijek za homoseksualizam +  Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

[Vrh]

- Similar topics