Lijek za homoseksualizam + Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta?
+42
Krsto
bokaso1
zagorac
britania
evitaa
suki
Purgy
silver fox
pustinja
Hunnerkongen
Hate
minutus
tanuki
shakti
Mr.Cooly
Ancksunamun
Sanela
KaTe
Amyicha
Emina
Neukrotivi pastuh
Melinda
H[a]D
mala_lutkica
sanjich
eva kant
Arkannen
THUNDER_DINIX
Neu
Shtiriputanac
FALKON 2
WEYLAND-YUTANI
Hell
stidljiva ljubičica
Mass
bittersweet
Love
Sinister
Prop
ivanna
mrkyblu
House
46 posters
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 3 / 8.
Stranica 3 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Lijek za homoseksualizam + Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta?
Čekao da samo odluči, ofc. Ako bi mu bilo teško, lako mu kasnije daš injekciju uz dogovor s njime.
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Re: Lijek za homoseksualizam + Dali bi prihvatili sexualnu orijentaciju vašeg djeteta?
..najbolje se to radi kada odraste..djeca su neodlučna kada su mala..
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Baš zato bih i čekao. Lako donesu krivu odluku.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
a gay može biti kratkotrajni poremečaj kod djeteta, ....ja mislim da bi svaki gay htio otiči na taj lijek..jer znaju u dubini duše da gay nije normalno ponašanje
Započeo/la tema :
Pa sve ovisi kako kod koga, zato bih njemu prepustio odluku...
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Malo blesavo pitanje.bittersweet je napisao/la:kaj ak nije u sretnoj vezi?
Ne bih mu/joj ni tada davao nikakav lijek, jednostavno se nemam pravo mješati u to.bittersweet je napisao/la:ili da postoji mogućnost da mu se taj lijek da u ranijoj dobi, kao za ''svaki slučaj''?
Totalno mi je nebitno jel čovjek homoseksualan ili heteroseksualan, sasvim sporedna i nebitna stvar u životu.bittersweet je napisao/la:s kojom situacijom bi bio sretniji? da je homoseksualac ili da nije?
@hell - to nije apsolutno nikakav poremećaj, kao što sam već i rekao svaki čovjek je u dubini duše biseksualan ali utjecaj društva i odgoj igra veliku ulogu te je stoga minimalno 90% ljudi (među kojima sam i ja) uvjereno da ih isti spol ne privlači. Zanimljiva je činjenica da su žene puno liberalnije u vezi toga u odnosu na muškarce, puno će prije priznati da su im pojedine žene zgodne i sklonije su ka eksperimentiranju, dok smo mi muškarci čisti mačo i želimo prebiti sve pedere.
Shtiriputanac- Junior
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 830
Reputacija : 65
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
...gle možda je.. to nama nametnuto..ali..takvi smo ..
Započeo/la tema :
@štiri
sve je to u redu, ali nemreš reći da je homoseksualcima život u našem društvu jednak životu heteroseksualaca.
da postoji lijek kojim mu mogu olakšati život(bez ikakvih posljedica) odmah bih to napravila.
sve je to u redu, ali nemreš reći da je homoseksualcima život u našem društvu jednak životu heteroseksualaca.
da postoji lijek kojim mu mogu olakšati život(bez ikakvih posljedica) odmah bih to napravila.
bittersweet- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 7152
Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Ako ti je nešto nametnuto, s time odmah ide i činjenica da nismo takvi, zar ne?Cylon je napisao/la:...gle možda je.. to nama nametnuto..ali..takvi smo ..
Naravno da nije. Kao što ni meni nije jednak život u Hrvatskoj kao i jednom Hrvatu. Kao što nije jednak život crnca u Texasu sa životom nekog tamo redneka.bittersweet je napisao/la:sve je to u redu, ali nemreš reći da je homoseksualcima život u našem društvu jednak životu heteroseksualaca.
Uvjek će biti pojedinci koji te neće cijeniti zbog nečega, bila to rasna, narodna ili religijska pripadnost, bila to seksualna orjentacija.
Uvjek će se naći ekstremisti koji će ti probati nauditi jer si po nečemu drugačiji od ostalih.
Shtiriputanac- Junior
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 830
Reputacija : 65
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
lijek za njih je da uvate picku u svoje ruke
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
:shock: ...majko mila..
Započeo/la tema :
bittersweet je napisao/la:mislim da time kaj bih mu osigurala život bez svakodnevnog zgražanja ljudi nad njim, upiranja prstom, pogrdnih naziva i gledala na njega, a ne na sebe.
Bitty, recimo, primjera radi, da si ti u vezi sa tipom koji je taman izašao iz zatvora, recimo, ubio nekoga ili nešto tako, al' dobar ti je, bila greška, voliš ga, no javnost u tvom mjestu se svakodnevno zgraža, upire prstom i potajno šapuće o vašoj vezi!? Bi li ga ostavila?
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
stidljiva ljubičica je napisao/la:Love je napisao/la: i kaj da ti samo jednog dana veli,tata,ja se ženim svojim zaručnikom,padneš na duše a nisi pojma imao da se pripremiš barem
reka bi: a jeli? a čiji je? samo da nije Srbin!
Shtiriputanac je napisao/la:Ne bih ni pitao jel želi lijek jer tako na neki način upučujem na to da ga smatram "nenormalnim" samo zbog drugačije seksualne orijentacije, a to nije tako.
Mislim da nitko nema pravo govoriti drugima što da voli, a što ne. Zašto bi ja sada išao uništavati vezu svoga djeteta samo zato jer je ta veza istosponla? Od kud mi pravo da unesrećim te dvije osobe?
To je kao da sam sad u vezi sa nekom djevojkom i netko mi "ubrizga" nešto što uništi moju ljubav prema toj osobi. Okrutno i bolno retardirano.
A priče o savršenosti i nesavršenosti - dajte molim vas, pa kakve su to budalaštine? Savršenstvo ne postoji, a ako i postoji to definitivno ne uključuje da "savršenu" osobu privlači samo suprotni spol.
Ja sam duboko uvjeren da su svi ljudi u dubini duše biseksualni, ali odgoj i utjecaj društva igra veliku ulogu u ovome te smo zbog toga uvjereni da nas isti spol ne privlači.
Nego da, što bih učinio? Njegov izbor. Ako se dijete srami svoje seksualnosti i osjeća se izopćeno iz društva, onda bi takav "lijek" bio dobrodošao.
Ali osobno, mislim da bih mu probao pomoći da prihvati samog sebe i poboljša svoje samopouzdanje. Upravo ono što roditelji trebaju raditi, umjesto mačo preseravanja ovdje.
Arkannen- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 12.01.2009
Broj postova : 553
Reputacija : -2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
..pa .. kaj fali macho preseravanju?
Započeo/la tema :
prop_ovednik je napisao/la:bittersweet je napisao/la:mislim da time kaj bih mu osigurala život bez svakodnevnog zgražanja ljudi nad njim, upiranja prstom, pogrdnih naziva i gledala na njega, a ne na sebe.
Bitty, recimo, primjera radi, da si ti u vezi sa tipom koji je taman izašao iz zatvora, recimo, ubio nekoga ili nešto tako, al' dobar ti je, bila greška, voliš ga, no javnost u tvom mjestu se svakodnevno zgraža, upire prstom i potajno šapuće o vašoj vezi!? Bi li ga ostavila?
ako je bio u zatvoru, očito nije bilo u samoobrani i da- ostavila bih ga.
ali pravo pitanje je: da postoji način da spriječim taj događaj bih li to napravila- bih sigurno!
ne bih se odrekla svog djeteta jer je gej, ne bih ga ni osuđivala, ali da ima lijek koji mu mogu dati i na taj način osigurati njegovu budućnost kao hetero- napravila bih to.
Započeo/la tema :
A što ako on ne želi biti hetero? Ako je sretan kao homo?
Započeo/la tema :
Cylon je napisao/la:..pa .. kaj fali macho preseravanju?
Ako nemaš ništa pametno za reći, radije se nemoj sramotiti.
Arkannen- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 12.01.2009
Broj postova : 553
Reputacija : -2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
pa zato bih mu dala taj lijek još dok je dijete. da se lijek otkrije kad je on već odrasla osoba koja zna kaj hoće, normalno da ga ne bih silila. ali dok još nije upoznat sa svojom seksualnošću, i ako mi je taj lijek sigurnost da mi dijete barem u tom pogledu neće biti osuđivano, napravila bih to odmah.
Započeo/la tema :
Ali nije li to malo... "ružno", da se tako izrazim, ne ponuditi djetetu mogućnost izbora? Da samo odluči?
Započeo/la tema :
zavisi kako gledaš.
roditelj djetetu služi da bi ga usmjeravao, učinio mu život lakšim, a dijete je tu da mu prkosi i otežava mu.
nisam za preliberalan odgoj jer koliko god bili veliki ljudi što dopuštamo svom djetetu da radi po svom, i koliko god se trudili da ga na pravilan način usmjerimo, ponekad su potrebne kazne i zabrane i ne vidim ništa loše u tome.
ovo sad nema drito veze sa temom, govorim općenito o odgoju.
mislim da mu ne bi škodilo nešto o čemu još ne zna, a kasnije bi mu olakšalo život.
uostalom ne pričamo o boji kose, očiju.
želim svom djetetu pružiti mogućnost da se jednog dana zaljubi bez osuđivanja, ima vlastitu djecu koju će moći odgajati u obitelji koja je prihvatljiva društvu i da se samo uklopi u to društvo.
roditelj djetetu služi da bi ga usmjeravao, učinio mu život lakšim, a dijete je tu da mu prkosi i otežava mu.
nisam za preliberalan odgoj jer koliko god bili veliki ljudi što dopuštamo svom djetetu da radi po svom, i koliko god se trudili da ga na pravilan način usmjerimo, ponekad su potrebne kazne i zabrane i ne vidim ništa loše u tome.
ovo sad nema drito veze sa temom, govorim općenito o odgoju.
mislim da mu ne bi škodilo nešto o čemu još ne zna, a kasnije bi mu olakšalo život.
uostalom ne pričamo o boji kose, očiju.
želim svom djetetu pružiti mogućnost da se jednog dana zaljubi bez osuđivanja, ima vlastitu djecu koju će moći odgajati u obitelji koja je prihvatljiva društvu i da se samo uklopi u to društvo.
Započeo/la tema :
Zar je to bit života, uklopiti se u društvo?
Započeo/la tema :
naravno da nije, ali bi mu jako olakšalo život.
ali mislim da je bit života imati vlastitu obitelj jednog dana i svoju vlastitu djecu.
jasno mi je da postoje i hetero ljudi koji ne mogu imati djecu i posvajaju, isto tako postoje i ljudi kojima je karijera važnija i ni u kojem slučaju ih ne osuđujem, da nebi bilo. skužila sam da tu na forumu moraš sve nacrtati, inače te vuku za jezik i izvlače iz konteksta, a to ne volim.
ali mislim da je bit života imati vlastitu obitelj jednog dana i svoju vlastitu djecu.
jasno mi je da postoje i hetero ljudi koji ne mogu imati djecu i posvajaju, isto tako postoje i ljudi kojima je karijera važnija i ni u kojem slučaju ih ne osuđujem, da nebi bilo. skužila sam da tu na forumu moraš sve nacrtati, inače te vuku za jezik i izvlače iz konteksta, a to ne volim.
Započeo/la tema :
Ja sam mod u ovoj temi, moje je da temu pokrećem, jao, bitty, jao, a ja mislio da me poznaš Sad sam povrijeđen..
A sad ću te još malo povlačiti za jezik... Zamisli da tebi sad stari kaže da je on tebi opalija takav lijek?! Kako bi se osjećala na takvu spoznaju?
A sad ću te još malo povlačiti za jezik... Zamisli da tebi sad stari kaže da je on tebi opalija takav lijek?! Kako bi se osjećala na takvu spoznaju?
Započeo/la tema :
pa ne bi mi teško palo, znam samo za ovak kak mi je, i nemam želju znati kak bi bilo da me zanima isti spol. bila bih mu i zahvalna jer poznavajući sebe vjerojatno bih bila karikatura ko modni mačak
Započeo/la tema :
nostromo je napisao/la:pa neka ostanem,ili normalnog ili nista.Love je napisao/la:zašto ne,ne bojiš se da bi možda mogao ostat bez njega onda?
nadam se da ne misliš za nozbiljno,ipak je u pitanju tvoja krv
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Najskuplji dio vašeg kompa (za koji dio ste dali najviše para)
» Dali ste ikada popušili - dali ste ikada pušili travu, neki drugi oblik narkotika- spid i sl!
» Tko teže podnosi homoseksualnu orijentaciju - žene ili muškarci?
» Kada ste saznali spol djeteta?
» Odgoj djeteta u istospolnoj zajednici
» Dali ste ikada popušili - dali ste ikada pušili travu, neki drugi oblik narkotika- spid i sl!
» Tko teže podnosi homoseksualnu orijentaciju - žene ili muškarci?
» Kada ste saznali spol djeteta?
» Odgoj djeteta u istospolnoj zajednici
:: Društvo :: Moralno ili nemoralno - prihvatljivo ili neprihvatljivo - osuđujete ili odbravate :: Homoseksualci i homoseksualnost, Transrodnost, transvestiti i transvestitkinje
Stranica 3 / 8.