Cro Cop - Mirko Filipović - K1
+29
tiksa
Love
SAS
Purgy
tanuki
lexfan_96
m
stitch
9
ema007
Stevo Largo
jasim
GUSTI
scorpio57
evitaa
THUNDER_DINIX
goc
Mr.Cooly
daka
Sinister
Mass
Neu
WEYLAND-YUTANI
tekilinho
ylangylang
Achilles
House
Sahataba
fernando torres
33 posters
:: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 7 / 7.
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Cro Cop - Mirko Filipović - K1
Ona se slaže
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Ah...
Inače, Mirko nekad...
Inače, Mirko nekad...
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:
Ona se slaže
malo si neugodan , znaš li to .....
ili se oslanjaš na nerazumijevanje ...
pa tko ga jebe
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Cro Cop: 'Suze, bol, patnja i krv - sve je to moje'
Dosta je prašine podigao hrvatski MMA borac Mirko 'Cro Cop' Filipović informacijom da se vraća pod okrilje najjače svjetske borilačke organizacije, ono američkog UFC-a. S 40 godina na leđima, mnogi su mu predbacili pohlepu i tvrdoglavost koja bi ga mogla koštati zdravlja. "I dalje se jako dobro osjećam, a osim toga, suze, bol, patnja, krv, sve je to moje. Moja je muka, no moja je i zarada. Ja mazohistički uživam u teškim treninzima, a na neki čudan način i u tom stresu prije borbe te u adrenalinskom šoku tijekom borbe. To je jednostavno moj život i kada to nestane, za šest mjeseci ili dvije godine, meni će teško biti prilagoditi se na drukčiji život", objasnio je Mirko. » Večernji
Dosta je prašine podigao hrvatski MMA borac Mirko 'Cro Cop' Filipović informacijom da se vraća pod okrilje najjače svjetske borilačke organizacije, ono američkog UFC-a. S 40 godina na leđima, mnogi su mu predbacili pohlepu i tvrdoglavost koja bi ga mogla koštati zdravlja. "I dalje se jako dobro osjećam, a osim toga, suze, bol, patnja, krv, sve je to moje. Moja je muka, no moja je i zarada. Ja mazohistički uživam u teškim treninzima, a na neki čudan način i u tom stresu prije borbe te u adrenalinskom šoku tijekom borbe. To je jednostavno moj život i kada to nestane, za šest mjeseci ili dvije godine, meni će teško biti prilagoditi se na drukčiji život", objasnio je Mirko. » Večernji
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 7 / 7.