Cro Cop - Mirko Filipović - K1
+29
tiksa
Love
SAS
Purgy
tanuki
lexfan_96
m
stitch
9
ema007
Stevo Largo
jasim
GUSTI
scorpio57
evitaa
THUNDER_DINIX
goc
Mr.Cooly
daka
Sinister
Mass
Neu
WEYLAND-YUTANI
tekilinho
ylangylang
Achilles
House
Sahataba
fernando torres
33 posters
:: Sport :: Ostali sportovi
Stranica 4 / 7.
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Cro Cop - Mirko Filipović - K1
priče o tome kako tenisači idu u penziju nakon 2-3 šljive, ili kako to UFC borci mogu imati karijeru čak (!) 10 godina ne spadaju pod temu Cro Cop
pod UFC već da
pod UFC već da
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
Mirko Filipović najbolji udarač u povijesti slobodne borbe...
Međutim, neki se i danas ipak izdvajaju, a posebno jedno ime, Mirko 'Cro Cop' Filipović.
Bleacherreport napravio je popis 25 najboljih udarača u povijesti slobodne borbe, a na vrhu liste je hrvatski borac.
- Možda više nije jedan od najboljih boraca kao nekada, ali je još uvijek 'kum' nožnih udaraca i sila na koju treba računati - stoji u opisu, a dodan je i legendaran opis:
- Desna noga šalje u bolnicu, a lijeva na groblje.
Također se dodaje kako je Mirko jedinstven zbog fleksibilnosti, brzine, snage i tehnike, a na pod je srušio neke od najopasnijih ljuti na planetu.
Najboljih 25 udarača
25. Melvin Manhoef, 24. Evangelista Santos, 23. Antoni Hardonk, 22. Hayato Sakurai, 21. Forrest Griffin, 20. Marco Ruas, 19. Alan Belcher, 18. Rich Franklin, 17. Lyoto Machida, 16. Thiago Alves, 15. Gabriel Gonzaga, 14. Patrick Barry, 13. Dennis Siver, 12. Maurice Smith, 11. Georges St. Pierre, 10. Jose Aldo, 9. Mauricio Rua, 8. Anthony Pettis, 7. Marius Zaromskis, 6. Brandon Vera, 5. Cung Le, 4. Anderson Silva, 3. Pedro Rizzo, 2. Bas Rutten
1. Mirko Filipović
Udaranje nogom uvijek je bilo, a i biti će jedan od najuzbudljvijih aspekata MMA-a. Nekada je nožne tehnike učinkovito koristilo samo nekoliko boraca, a danas su svi obučeni i kompletni borci.Desna noga šalje u bolnicu, a lijeva na groblje, stoji u opisu najboljeg udarača nogom u povijesti MMA-a. Mirko je srušio mnoga velika imena i jedinstven je...
Međutim, neki se i danas ipak izdvajaju, a posebno jedno ime, Mirko 'Cro Cop' Filipović.
Bleacherreport napravio je popis 25 najboljih udarača u povijesti slobodne borbe, a na vrhu liste je hrvatski borac.
- Možda više nije jedan od najboljih boraca kao nekada, ali je još uvijek 'kum' nožnih udaraca i sila na koju treba računati - stoji u opisu, a dodan je i legendaran opis:
- Desna noga šalje u bolnicu, a lijeva na groblje.
Također se dodaje kako je Mirko jedinstven zbog fleksibilnosti, brzine, snage i tehnike, a na pod je srušio neke od najopasnijih ljuti na planetu.
Najboljih 25 udarača
25. Melvin Manhoef, 24. Evangelista Santos, 23. Antoni Hardonk, 22. Hayato Sakurai, 21. Forrest Griffin, 20. Marco Ruas, 19. Alan Belcher, 18. Rich Franklin, 17. Lyoto Machida, 16. Thiago Alves, 15. Gabriel Gonzaga, 14. Patrick Barry, 13. Dennis Siver, 12. Maurice Smith, 11. Georges St. Pierre, 10. Jose Aldo, 9. Mauricio Rua, 8. Anthony Pettis, 7. Marius Zaromskis, 6. Brandon Vera, 5. Cung Le, 4. Anderson Silva, 3. Pedro Rizzo, 2. Bas Rutten
1. Mirko Filipović
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
MIRKO JE LEGENDA-tanuki da,oni glume
za mene osobno jedan od najboljih boraca UFC-a je:
za mene osobno jedan od najboljih boraca UFC-a je:
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
još malo glume
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
za oskara
Započeo/la tema :
dobra borba, sviđa mi se i onaj drugi lik, njegov protivnik
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kaj je to borbi slično?
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
blago je ovo danas bilo, kao da su se mazili
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:dobra borba, sviđa mi se i onaj drugi lik, njegov protivnik
Neu je napisao/la:blago je ovo danas bilo, kao da su se mazili
Jesi tak neodlučna u svim segmentima života?
Započeo/la tema :
dobra je borba ali blaga
Započeo/la tema :
Mirkec ko da je na ovu K1 borbu odradio u obliku zagrijavanja u odnosu kaj je prolazio u UFC-u
SAS- Junior
- Registriran/a : 17.12.2011
Broj postova : 739
Reputacija : 154
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
ovo je mala beba za ufc. ovi se maze
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Probaj se stat tamo da te jedan od njih pogodi sa pola snage kroz gard.
Pa nakon kaj se nebus dignul kojih 7 minuta, zamisli kakve posljedice ima pravi udarac bez bloka.
Pa nakon kaj se nebus dignul kojih 7 minuta, zamisli kakve posljedice ima pravi udarac bez bloka.
Započeo/la tema :
a sta je tek ufc onda....
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Purgy je napisao/la:Probaj se stat tamo da te jedan od njih pogodi sa pola snage kroz gard.
Nije poanta da ti staneš pred bilo kojim borcem bez ikakve pripreme, već je poanta ta kaj je UFC teža borba nego K1. Baš zato kaj kad u K1 padneš na pod protivnik te čeka da se digneš, dok u UFC-u se nečeka i odmah se ide nastaviti tam di je dalje borba tj. na pod.
U K1 imaš i deblje rukavice i takve da nemaš slobodne prste pa nemoš uhvatiti protivnika već samo čisto udarati. Mirkec je u K1 ko doma kada se treba boriti stoječki umijesto se valjati po podu ko s ženskom u krevetu.
SAS- Junior
Započeo/la tema :
Mirko: Drago mi je da je Silva bahatog Overeema naučio pameti!
Navijači su htjeli reakciju na prvi poraz Overeema od 2007. godine. Mirko je bio iskren...
Antonio 'Bigfoot' Silva pokazao je Alistairu Overeemu da nije više tako ubojit sad kad nije napucan steroidima. Nokautiran je bio Nizozemac u svom prvom porazu nakon više od pet godina.
Nije me iznenadila pobjeda Silve ni najmanje i vjerovao sam da će pobijediti. Da ne ispadnem sad filozof i general poslije bitke reći ću i zašto sam tako vjerovao. Prvo, Silva je opasna momčina s ogromnim srcem koji je izdemolirao Fedora i bolja referenca mu ne treba, a Alistar ga je opasno podcijenio i tako omalovažavao svojim bahatim izjavama tako da je i to mobiliziralo Silvu na najbolji mogući način.''
''Drugo, Silva je prirodni teškaš, a Alistar se prvi puta od negdje 2007., kada je počeo nabacivati ogromnu masu, borio bez dopinga na kojem je bio konstantno godinama i to na testesteronu i svim mogućim 'sr******' skupa sa njim.'', rekao je Mirko i nastavio:
''Na vaganju sam vidio da mu mišićna masa nije ni blizu one standardne. Imao je on kilažu, ali ni blizu nije bio onako izrezan i izdefiniran jer nije smio uzimati ništa jer je bio pod povećalom atletske komisije. A to se odražava i na psihu čovjeka koji godinama konzumira stvari koji mu povećavaju snagu, izdržljivost, toleranciju na bol i agresivnost, a sada toga nije bilo.''
''Alistar je odličan borac, ali tu izvrsnost ipak duguje nečemu prljavome i nedopuštenome, na kraju i vrlo opasnom po zdravlje, ali ne vjerujem da je to njega brinulo, želio je uspjeh pod svaku cijenu'', rekao je Cro Cop na svom Facebook profilu.
''Treće, Alistar se tako bahato ponašao da ga je netko trebao spustiti na zemlju. Njegovo omalovažavanje Silve je bilo degutantno te njegove izjave kad prebije Silvu ide po pojas i slično. A tijekom vage i samog ulaska u arenu ponašao se kao da je on izmislio borilački sport i s toliko arogancije se ponaša u zadnje vrijeme da mi je drago da ga je Silva spustio na zemlju i naučio pameti! I čestitke Silvi od srca'', na kraju će Mirko. izvor: gol.hr
Navijači su htjeli reakciju na prvi poraz Overeema od 2007. godine. Mirko je bio iskren...
Antonio 'Bigfoot' Silva pokazao je Alistairu Overeemu da nije više tako ubojit sad kad nije napucan steroidima. Nokautiran je bio Nizozemac u svom prvom porazu nakon više od pet godina.
Nije me iznenadila pobjeda Silve ni najmanje i vjerovao sam da će pobijediti. Da ne ispadnem sad filozof i general poslije bitke reći ću i zašto sam tako vjerovao. Prvo, Silva je opasna momčina s ogromnim srcem koji je izdemolirao Fedora i bolja referenca mu ne treba, a Alistar ga je opasno podcijenio i tako omalovažavao svojim bahatim izjavama tako da je i to mobiliziralo Silvu na najbolji mogući način.''
''Drugo, Silva je prirodni teškaš, a Alistar se prvi puta od negdje 2007., kada je počeo nabacivati ogromnu masu, borio bez dopinga na kojem je bio konstantno godinama i to na testesteronu i svim mogućim 'sr******' skupa sa njim.'', rekao je Mirko i nastavio:
''Na vaganju sam vidio da mu mišićna masa nije ni blizu one standardne. Imao je on kilažu, ali ni blizu nije bio onako izrezan i izdefiniran jer nije smio uzimati ništa jer je bio pod povećalom atletske komisije. A to se odražava i na psihu čovjeka koji godinama konzumira stvari koji mu povećavaju snagu, izdržljivost, toleranciju na bol i agresivnost, a sada toga nije bilo.''
''Alistar je odličan borac, ali tu izvrsnost ipak duguje nečemu prljavome i nedopuštenome, na kraju i vrlo opasnom po zdravlje, ali ne vjerujem da je to njega brinulo, želio je uspjeh pod svaku cijenu'', rekao je Cro Cop na svom Facebook profilu.
''Treće, Alistar se tako bahato ponašao da ga je netko trebao spustiti na zemlju. Njegovo omalovažavanje Silve je bilo degutantno te njegove izjave kad prebije Silvu ide po pojas i slično. A tijekom vage i samog ulaska u arenu ponašao se kao da je on izmislio borilački sport i s toliko arogancije se ponaša u zadnje vrijeme da mi je drago da ga je Silva spustio na zemlju i naučio pameti! I čestitke Silvi od srca'', na kraju će Mirko. izvor: gol.hr
Započeo/la tema :
Mirko: "I četvrto tuko me po jajima !"[i]
SAS- Junior
Započeo/la tema :
idem drugi mj na finale k1 gledat mirka jedva čekam
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
K1 finale
Jos par dana do spektakla koji ce uistinu vjerujem biti spektakl. Mirko mi izgleda da je u odlicnoj formi i ne vidim razlog zasto nebi pobjedio. Sta se Haria tice mislim da ga je zatvor spustio dolje i da ce se dogoditi slicno sta se dogodilo Tysonu nakon izlaska iz zatvora a to je da ce izgubiti a psiha tog covjeka je takva da bi mogao i nesto nelegalno u ringu napraviti no nadam se da do toga nece doci.
Miller he pomalo simpatican sa svojim ispadima, podsjeca dosta na Bobo Sapa.
Otvorio sam temu jer me zanimaju misljenja o ovom uistini spektaklu koji ce se odrzati.
Miller he pomalo simpatican sa svojim ispadima, podsjeca dosta na Bobo Sapa.
Otvorio sam temu jer me zanimaju misljenja o ovom uistini spektaklu koji ce se odrzati.
tiksa- Nevina dušica
- Registriran/a : 15.08.2012
Broj postova : 8
Reputacija : 1
Godina imam : 44
Započeo/la tema :
Aaaaaaaaaa još jedan dan,jedva čekam da idemo gledat spektakl
Započeo/la tema :
aj slikaš ulaznice?
baš me zanima kakve su, a znaš da ja skušpljam te pizdarije.
baš me zanima kakve su, a znaš da ja skušpljam te pizdarije.
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
vauuuu, i ja bi tu ulaznicu i išla na K1