Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cro Cop - Mirko Filipović - K1

+29
tiksa
Love
SAS
Purgy
tanuki
lexfan_96
m
stitch
9
ema007
Stevo Largo
jasim
GUSTI
scorpio57
evitaa
THUNDER_DINIX
goc
Mr.Cooly
daka
Sinister
Mass
Neu
WEYLAND-YUTANI
tekilinho
ylangylang
Achilles
House
Sahataba
fernando torres
33 posters

Stranica 2 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty Re: Cro Cop - Mirko Filipović - K1

Postaj by evitaa sub stu 07, 2009 4:51 am

Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 1541b15e98c57eab808a170bbe307d35_large
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty Re: Cro Cop - Mirko Filipović - K1

Postaj by evitaa sub stu 07, 2009 4:53 am

Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 65_l
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa sub stu 14, 2009 9:42 pm

Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Crocop_silva
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned sij 31, 2010 10:57 am

Cro Cop: U 2010. želim UFC-ov pojas!

Našao sam novi elan i polet i jedva čekam novu borbu. Nadam se da ću za 12 mjeseci uz sebe imati pojas UFC-ova teškaškog prvaka', kaže hrvatski gladijator koji će se 21. veljače boriti s Amerikancem Benom Rothwellom.

Mirko Filipović 2009. godinu neće pamtiti po dobrom. U njoj je samo dva puta ušao u ring i upisao pobjedu i poraz, a morao se boriti i s oporavkom nakon operacije koju je imao u veljači.

Ipak, iako je u jednom trenutku pomislio odustati od karijere i objesiti rukavice o klin, Cro Cop je pronašao novi motiv i u 2010. godini ima velike planove.

Nastavljam svoju karijeru jer sam dobio novi polet, novi elan, promijenio sam trenera, neke stvari u pripremama, u treningu, jedva čekam sljedeću borbu. Srozavanje na ljestvicama najboljih svjetskih boraca je rezultat mog zadnjeg nastupa za kojeg ja sam znam da je bio loš", kaže hrvatski borac koji će 21. veljače u Sidneyu ima zakazan dvoboj s Amerikancem Benom Rothwellom.

Za njega se priprema s dugogodišnjim kondicijskim trenerom Jukićem koji ga 'ubija' na treninzima, dok mu spariraju hrvač Josip Matković i ultimate fighter Saša Mučnjak.

Hrvatskom gladijatoru ta tortura nije dovoljna te će za nekoliko dana otputovati u Amsterdam gdje će tri tjedna trenirati s Nizozemcem Ivanom Hyppoliteom. Sve to kako bi se uspio vratiti na tron i na početku 2011. se sa smješkom prisjećati protekle godine.

"Nadam se da ću za 12 mjeseci uz sebe imati pojas UFC-ova teškaškog prvaka", izjavio je u Jutarnjem Cro Cop.

Izvor:net.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned sij 31, 2010 11:18 am

mislim da je njegovo vrijeme prošlo,bolje da ode nego da doživi pravi fijasko
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty65 / 99965 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto vel 16, 2010 10:33 pm

Cro Cop: Big Ben je velik dečko, puno veći od mene

Velik je on dečko, puno viši i teži od mene. Uz to je i jako čvrst, vrlo je dobar i u parteru i jak na udarcu. Ipak, ne brinem. Spreman sam na sve. Mislim da će to biti stand up okršaj – borba večeri', najavio je Filipović nedjeljni okršaj u Sydneyu.
Cro Cop: U Amsterdamu sam se borio za svoj život
Nakon brojnih teorija o padu u karijeri, Mirko Filipović je prije nekoliko dana zaključio da su za sve bili krivi treninzi. Nakon poraza od Brazilca Dos Santosa promijenio je trenera, smanjio broj treninga te umjesto kod kuće u Zagrebu otputovao na pripreme u Amsterdam kod uglednog stručnjaka tajlandskog boksa i višestrukog svjetskog prvaka Ivana Hyppolitea .

"Uvijek sam trenirao kod kuće, sa sparing partnerima koji su dolazili k meni i s kojima nisam mogao ići do kraja jer su mi prijatelji, radili su mi uslugu. U Nizozemskoj sam se tukao s trojicom u ringu i bila je to borba na život ili smrt", izjavio je tada Mirko, koji je prije meča s Amerikancem Benom Rothvellom 21. siječnja dao veliki intervju za borilački MMAfighting.

U naslovu je poruka svim borcima: 'Nemojte me podcijeniti!'

Inače, Mirko je u Sydney po prvi put u karijeri otputovao čak desetak dana prije samog meča kako bi se prilagodio vremenskoj i temperaturnoj razlici od tridesetak Celzijevih stupnjeva.

Cro Cop: U 2010. želim UFC-ov pojas!
Novinar portala MMAfighting ocijenio je Filipovića kao jednog od manjih boraca u UFC-ovoj teškaškoj konkurenciji koji bi trebao biti zabrinut Big Benovom veličinom – 1,93 centimetara i 120 kilograma prema Mirkovih 1,88 i čak 15 kilograma manje.

"Velik je on dečko, puno viši i teži od mene. Uz to je i jako čvrst, vrlo je dobar i u parteru i jak na udarcu, ali ne brinem previše. Spreman sam na i na borbu u parteru, ali mislim da će to biti stand up okršaj – borba večeri", najavio je 35-godišnji Vinkovčanin.

Njegove godine i osrednje nastupe posljednjih godina spominje i autor teksta, ali i napominje kako Filipović posebno ističe da nije za podcjenjivanje.

Košarkaši nokautirali Cro Copa i društvo!
"Vidjet ćemo. Trenutno razmišljam samo o sljedećoj borbi. Mislim da me nitko od boraca ne bi smio podcijeniti, nisam netko koga se smije podcijeniti. Nisam imao dobre rezultate u posljednjim borbama, ali i dalje sam čovjek koji ima titule iza sebe, osvojio sam naslov u PRIDE-u. Nije pametno podcijeniti me", upozorava Mirko prije nedjeljnog obračuna.

Izvor;net.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty999 / 999999 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by GUSTI uto vel 16, 2010 10:55 pm

opet povratak cro copa! Laughing
otkad se nije vraća!
GUSTI
GUSTI
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 23.09.2009
Broj postova : 1332
Reputacija Reputacija : 131
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty21 / 99921 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho pet vel 19, 2010 4:09 pm

rothwell odgodio. Cro Cop dobio novog suparnika. Nekog veterana, australac hrvatskih korijena. Nepoznat borac. Mirko bi to trebao s lakoćom dobiti
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty19 / 99919 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 20, 2010 9:44 am

Cro Cop razbijene arkade protiv Hrvata Perosha

Iz Australije danima nisu dolazile nikakve vijesti, a onda se dva dana prije UFC 110 sve preokrenulo

ZAGREB - Ne samo da će Mirko Filipović u oktogon na turniru UFC 110 u australskom gradu Sydneyju ući svježe zašivene arkade već ga u njegovu šestom nastupu za američku organizaciju umjesto Bena Rothwella čeka Anthony Perosh.

Cro Cop je na treningu u sudaru sa sparing-partnerom Sašom Mučnjakom zadobio ozljedu arkade, zbog koje je morao na šivanje, a nekoliko sati prije doznao je za Rothwellov otkaz zbog bolesti.

Zato će hrvatski ultimate fighter u noći sa subote na nedjelju (oko 4.15) u rasprodanoj sydneyjskoj Acer Areni prvi put u profesionalnoj karijere navaliti na sunarodnjaka.

U pitanju je 37-godišnji australski Hrvat Perosh, poslovni partner Elvisa Sinosica, još jednog borca hrvatskog podrijetla, koji je također trebao nastupiti na UFC 110, ali je otkazao zbog ozljede.

Preostala dvojica Hrvata, Goran Reljić i Igor Pokrajac, zasad su zdrava i spremna za borbu, no tko zna što sve donose posljednji sati.

Izvor:jutarnji.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sub vel 20, 2010 10:09 am

razbice ga ovaj u nedelju.Mirko je vec mator
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo sub vel 20, 2010 10:12 am

nadajmo se da si u krivu Very Happy i ovaj nije baš mlad 37god
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty20 / 99920 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sub vel 20, 2010 10:15 am

ma ja volim da Mirko pobedi,mislim,ima ekstra prezime mozda smo neki rodjaci bbbb
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho sub vel 20, 2010 11:09 am

mirko će ovo dobit kao što uvijek dobijem povratničku borbu ali nadam se da će uspiti spojit malo više pobjeda zaredom
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty19 / 99919 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by ema007 sub vel 20, 2010 2:45 pm

Kako god bilo, treba mu držati fige gore

ema007
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 11.01.2010
Broj postova : 89
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by 9 uto oľu 09, 2010 8:25 am

Borba Cro Cop - Fedor proglašena najboljom u povijesti MMA-a
MIRKO FILIPOVIĆ kao da je u najboljim danima. Strani MMA mediji prepuni su vijesti o hrvatskom borcu koji je prije nekoliko dana isprašio nedoraslog australskog Hrvata Anthonyja Perosha u "njegovom" Sydneyju.

Gotovo sigurno Barry

Iako je odmah, iste noći, vrh UFC-a najavio da bi se Cro Cop već za mjesec dana u Abu Dhabiju trebao boriti protiv svog originalnog protivnika iz Australije, Bena Rothwella, situacija se preko noći promijenila.

Kako sada stvari stoje, Filipović će gotovo sigurno u oktogon s vrlo opasnim američkim kick boksačem Patom Barryjem, dok će se Rothwell iste noći u Vancouveru suprotstaviti Nizozemcu Gilbertu Yvelu.

Navodno je Barry u razgovoru za jednu radiopostaju i osobno potvrdio borbu, za razliku od Mirka koji za sada ne želi istrčavati s izjavama dok ne dođe službena informacija iz UFC-a. Prema pisanju nekoliko stranih MMA medija, Dana White je bio toliko impresioniran Barryjevom voljom da stane nasuprot hrvatskom policajcu, da mu je jednostavno morao dati priliku. Kada je Amerikanac doznao da je Rothwell zbog bolesti morao otkazati borbu u Sydneyju, bio je spreman uskočiti u prvi avion za daleku Australiju. Prilika je, evo, došla...
Mirko humanitarac?

Osim zbog budućih planova, Cro Cop se i dalje spominje zbog svoje izjave da je protiv Perosha išao sa smanjenim gasom iz respekta prema svom sunarodnjaku koji je uskočio u posljednji trenutak. Poznati Sherdog se pita je li se radilo samo o isprici za pomalo "lijenu" borbu protiv puno slabijeg protivnika kojeg je trebao puno ranije završiti ili je Cro Cop dopustio da mu njegova humanost utječe na "posao". Ukoliko je postao "humanitarac", autor teksta piše kako bi Filipović onda trebao biti na oprezu jer mu Perosh ne bi vratio istom mjerom da se on našao u pobjedničkoj situaciji.

"Ako imaš milosti prema svom protivniku, onda moraš biti spreman na to da je on neće imati prema tebi", stoji u tekstu uz opasku da je Cro Cop nekoć bio nemilosrdan. Treba se samo sjetiti njegove borbe protiv Wanderleija Silve kojem je skoro iščupao glavu high kickom u trenucima kada se Brazilac nije mogao braniti zbog potpune sljepoće uzrokovane brutalnim ozljedama koje je pretrpio ranije u borbi.

Borba Mirko - Fedor najbolja u povijesti MMA-a

I na kraju jedno priznanje za Filipovića. Njegova legendarna borba protiv najboljeg od najboljih Fedora Emelianenka u nekoliko je izbora proglašena najboljom borbom u povijesti MMA-a. Posjetitelji stranice lowkick.com izabrali su ovaj dvoboj iz 2005. s Prideova Final conflicta ispred borbe Griffin - Bonnar te okršaja Randyja Couturea i Tima Sylvije, u kojem je The Natural vratio teškašku UFC-ovu titulu u svoje vlasništvo.

"Dvojica boraca susrela su se na Prideovu Final conflict eventu 2005. Borba je bila dugo iščekivana, posebno zbog toga što je Cro Cop nokautirao Fjodorova mlađeg brata Aleksandera, nakon čega je javno izazvao nepobjedivog Rusa. U tom su trenutku Mirko i Fjodor bili najbolji teškaši MMA svijeta u svojim najzrelijim godinama. Smatralo se da bi Fjodor mogao doći do prednosti ako borbu dovede u parter, a da će Cro Cop nokautirati Rusa ako uspije ostati u stojci. Obojica su sjajno odradila posao - Filipović je pokazao sjajne udaračke tehnike, dok ga je Fjodor rušio demoliravši ga snažnim ground&pound udarcima", stoji u objašnjenju.
9
9
Junior
Junior

Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo sri oľu 10, 2010 11:51 am

prejebena je bila ta borba klanjanje
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty20 / 99920 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by stitch čet ruj 09, 2010 8:55 pm

UFC 119: Mirko Cro Cop vs Frank Mir

Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Crocopvmir

Borba će se održati 25.09.2010. kao glavni event večeri. Mirko dominira u stand-up borbi, dok je Mir BJJ majstor, te je borba u parteru (podu) definitivno njegova prednost. Frank Mir je definitivno veliki ugriz za Cro Copa, koji je imao samo 5 tjedana za pripremu, ali vjerujem da će iznenaditi. Poštujem obojicu, al Frank Mir mi je jedan od idola, tak da ovaj put stavljam svoj ulog na njega kes

stitch
stitch
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija Reputacija : 429
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty15 / 99915 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet ruj 09, 2010 9:01 pm

Neznam što je Mirku ovo trebalo...
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty200 / 999200 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by stitch čet ruj 09, 2010 9:13 pm

Nije Mirko još za bacit, al neće imat puno mjesta za manevriranje high kickovima, jer Mir prvom prilikom ide u parter i cilja na poluge. A kad Mir uhvati ruku/nogu, ne bu dobro.

Bit će zanimljiva borba, vjerujem
stitch
stitch
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty15 / 99915 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet ruj 09, 2010 9:25 pm

Koliko sam ja vidio mirko bas nije imao puno prilika da nekome izvuče polugu. Inace on ide na direktno...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by stitch čet ruj 09, 2010 9:29 pm

Da, Frank Mir ide na poluge/parter, Cro Cop piči stand-up borbu - cilja na knockout
stitch
stitch
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet ruj 09, 2010 9:40 pm

Ahaaa. Jaoo nisam ni skuzio. Ja sam mislio da je Mir skraćeno od Mirka glavauzid glavauzid
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by m pet ruj 10, 2010 7:54 am

ma dobro kaže masi ......
koj pedalu mu je ovo trebalo ....

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty14 / 99914 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pet ruj 10, 2010 8:08 am

ma nekako mi je bedasto pisati tko na što ide u takvoj borbi ...
tu se ide na to da što prije razbiješ protivnika i ne biraju se tehhnike , sredstva ...
samo kad se sjetim onog meča sa onim crnjom kongom ...
pa se isto tako pisalo koje su mu slabe strane , koje jake .....

pa kao mirkec če ga ovom , onom tehnikom. ....
svi zanmo kako se završilo ...
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty14 / 99914 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by lexfan_96 sub ruj 11, 2010 9:09 pm

mirko ima predobru takedown defense i ak bi drzao borbu na nogama mogao bi pobijedit
lexfan_96
lexfan_96
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 27.12.2009
Broj postova : 158
Reputacija Reputacija : 11
Godina imam : 28
Započeo/la tema :
Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty30 / 99930 / 999Cro Cop - Mirko Filipović - K1 - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

[Vrh]

- Similar topics