Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar

+9
WEYLAND-YUTANI
Sinister
Dedli Minđa
Xaveon
Hell
Neu
Arkannen
Shtiriputanac
Purgy
13 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty Re: Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar

Postaj by Purgy pon sij 26, 2009 2:12 pm

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Nirvana_Nevermind_Front
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty142 / 999142 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty Re: Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar

Postaj by Shtiriputanac pon sij 26, 2009 2:51 pm

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar 1919%20Eternal
Shtiriputanac
Shtiriputanac
Junior
Junior

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 830
Reputacija Reputacija : 65
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty6 / 9996 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pon sij 26, 2009 2:51 pm

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Acdc_Highway_to_Hell
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty142 / 999142 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar

Postaj by Arkannen ned vel 08, 2009 2:54 pm

Ovo mi je jedna od najdražih tema, jer se mogu naći razne preporuke od ostalih korisnika. Nadam se tome i na ovom forumu...

Dakle, stavite ime albuma kojega slušate i cover, te napišite ocjenu i, komentar/recenziju albuma.

Jedino molim da ne stavljate isti album više puta.

---------------------------------------------------------------

Agalloch - The White

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar 51OCt1c9dSL._SL500_

Još jednom slušam ovaj album, koji je pravo remek-djelo. Jednostavno predivno, umirujuće i harmonično.
Band inače svira black metal i neofolk, ali ovdje nema nijednog black metal elementa, nego samo prekrasne neofolk/ambient melodije.
Preporuka svima.

92%

Arkannen
Trajno baniran/a

Registriran/a : 12.01.2009
Broj postova : 553
Reputacija Reputacija : -2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty5 / 9995 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Arkannen sub vel 28, 2009 9:14 am

Kad već nitko neće... Sad

Wongraven - Fjelltronen

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar 1742

85%

Ambientalni album sa srednjovjekovnim štihom. Mnogo dobro.

Arkannen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty5 / 9995 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 28, 2009 9:18 am

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Fallen

evanescence fallen ocijena 5/10,najbolja pjesma mi je Bring Me To Life

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty999 / 999999 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Arkannen sri oľu 25, 2009 9:32 am

Electric Universe - Cosmic Experience

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Fbg93k

95%

Prokleto dobar Psytrance.

Arkannen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hell sri oľu 25, 2009 10:21 am

hm....

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar 60199847

100% najbolji U2 album no line in the horizon
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty497 / 999497 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Xaveon pon oľu 30, 2009 8:54 am

Queen - A Night At The Opera

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Opera

Četvrti po redu album od Queena, izdan davne 1975. godine na prvi pogled, odnosno slušanje ostavlja onaj "Wow!" efekt na mnogim ljubiteljima glazbe. Razlog tomu sigurno leži u činjenici da je Queen ovim albumom dokazao svoju glazbenu kvalitetu i smisao za glazbu općenito. Savršeno pogođene melodije, harme pa čak i odlično uklopljene riječi odlike su ovog albuma. Pjesme su veoma dobro odmjerene, u smislu njihovog stila i raspoloženja. Ima tužnih pjesama, balada, dok također ima i onih bržih, žešćih i veselijih. Tako recimo imate Love of My Life i Bohemian Rhapsody, pa čak i The Prophet´s Song. Te su pjesme malo mirnije, izuzet Bohemian Rhapsody koja u svojim notama ima i brze i žestoke ritmove. Iako osobno preporučam apsolutno svaku pjesmu s ovoga albuma, svakako bih vam htio da obratite pažnju na iduće pjesme: Death n Two Legs, I´m In Love With My Car, You´re My Best Friend, ´39 te prije spomenute tri pjesme.
Cijeli album završava pjesmom, odnosno engleskom himnom God Save The Queen, u izvedbi Briana Maya na električnoj gitari.

Playlista:
Death on Two Legs
Lazing on a Sunday Afternoon
I´m in Love With My Car
You´re My Best Friend
´39
Sweet Lady
Seaside Rendezvous
The Prophet´s Song
Love of My Life
Good Company
Bohemian Rhapsody
God Save The Queen

Moja ocjena, od 1 do 10: 9,5
Ocjena je visoka iz dva razloga. Prvi - album je stvarno nevjerojatno dobar, i da sam bio skroz subjektivan, dao bih čistu desetku... Drugi - činjenica je da je neke pjesme sa albuma izuzetno teško slušati, kao recimo The Prophet´s Song. Pjesma je izuzetno kvalitetna, no rijetki ju mogu slušati sa punim užitkom. Pjesma je stvarno prekomplicirana za običnog slušatelja...
Xaveon
Xaveon
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 29.03.2009
Broj postova : 92
Reputacija Reputacija : 7
Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty0 / 9990 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Shtiriputanac pon oľu 30, 2009 9:33 pm

The Faceless - Planetary Duality
Žanr: Technical Death Metal
Godina izdanja: 2008.

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Cover

Ocjena: 9.7/10

Otkrio sam ovaj genijalni bend prije par dana i praktički sam se zaljubio u njih. Radi se o poprilično mladom, ali izrazito kvalitetnom technical death metal (praktički moje najdraže usmjerenje) bendu koji ostavlja bez daha već nakon prve poslušane pjesme. Odlični riffovi, maestralan vokal, genijalni bubnjevi, nenadjebiv bass, orgazmične solo dionice i genijalni tekstovi čine ovaj album savršenim. Pa, skoro pa savršenim, Jedina zamjerka je što traje svega 31 minutu i 38 sekundi, te je zbog toga ocjena ipak nešto ispod 10. No, pjesme su tako detaljne i kompleksne da bi mogao slušati album par mjeseci i svaki puta uočiti neki novi detalj koje prije nisi uočio.
Također, moram pohvaliti i cover albuma koji mi je fantastičan. Vidi se da dečki žele odraditi svoj posao kako se spada i ništa ne prepuštaju slučaju.
Ne znam kome bih preporučio ovaj album jer koliko sam skužio, ovdje nema ljudi koji slušaju metal. No, ako ima takvih i ako cijene death metal, definitivno preporučam.

Evo i njihov myspace:

The Faceless @ MySpace
Shtiriputanac
Shtiriputanac
Junior
Junior

Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty6 / 9996 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Arkannen uto oľu 31, 2009 11:41 am

Empyrium - Weiland

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar 8905

90%

Fantastičan neofolk mračne atmosfere. Glavni instrumenti su akustična gitara, violina i klavir. Vokal varira od normalnog, duhovnog "A capella" i growla. Tekstovi su na njemačkom.

Arkannen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet tra 03, 2009 10:06 pm

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar U2-achtung-baby

Jedna rijec. U2. Very Happy
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Dedli Minđa uto tra 07, 2009 10:10 am

ARCHGOAT - WHORE OF BETLEHEM

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar ARCHGOAT%20-%20Whore%20of%20Bethlehem

kultni finski primitivni black (uz Beherit meni najbolji), nije baš cijenjena al voaj album je genijalan, u rangu sa ovim zadnjim, malo prljavija produkcija... odlična stvar
Dedli Minđa
Dedli Minđa
Junior
Junior

Registriran/a : 06.04.2009
Broj postova : 897
Reputacija Reputacija : 3
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty8 / 9998 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell uto tra 07, 2009 7:24 pm

hm..

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Combichrist+-+Today+We+Are+All+Demons+(2009)

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar COMBICHRIST+Today+We+Are+Demons+Tour+Combi

novi album combichrista... totay we are demons...
inače nakon super albuma. ovaj je ipak najbolji jer je izdvojen na 2 cd- jedan klasični EBM, i drugi u stilu soundtracka,..

100%%%%%[b]
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty497 / 999497 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell uto tra 07, 2009 7:33 pm

Gothminister Happiness in Darkness

pa inače meni kratki novi album ovih meni dragih gotičara koji svoju glazbu kombiniraju uz malo elektronike...
ah...95%

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Gothminister+-+Happiness+In+Darkness+(2008)

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Gothminister%20Interview%20englisch
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Arkannen sri tra 08, 2009 10:47 am

Profanum - Musaeum Esotericum

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar 00-profanum-musaeum-esotericum

92%

Genijalan album koji miješa klasičnu glazbu sa black metal dijelovima...

Arkannen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister čet tra 09, 2009 9:41 pm

Hellraiser je napisao/la:hm....

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar 60199847

100% najbolji U2 album no line in the horizon

Onda si samo taj i slušao...
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty14 / 99914 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Arkannen pet tra 10, 2009 7:20 am

Alestorm - Captain Morgan's Revenge

Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Alestorm_captain_morgans_revenge_cover

86%

YAARRR! Avast ye, landlubbers!

Power folk metal sa temom pirata, ili kako oni sebe nazivaju, "True scottish pirate metal". Genijalni i zarazni tekstovi. Album za guštanje, jer ipak svatko voli pirate. Very Happy

Arkannen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister pet tra 10, 2009 2:29 pm

Kako ja taj folk metal prezirem iz na duše. Sad
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :
Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty14 / 99914 / 999Koji album sada slušate? - ime, cover, ocjena i komentar Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Arkannen pet tra 10, 2009 5:56 pm

I to me zanima jer? Sad

Arkannen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister pet tra 10, 2009 6:04 pm

Jer si gay? neznam

Nitko tebe nije spomenuo neznam
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Arkannen pet tra 10, 2009 6:34 pm

Prilično je retajno mrziti žanr, no dobro.

Arkannen
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Shtiriputanac pet tra 10, 2009 7:36 pm

Cynic je napisao/la:Kako ja taj folk metal prezirem iz na duše. Sad
Ne prezirem ga ali da, ni meni uglavnom nije drag. Osim Orphaned Land. Oni su zakon.
Shtiriputanac
Shtiriputanac
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister pet tra 10, 2009 9:27 pm

Jbg, ja ugl. slušam Meshuggah, Kataklysm i sl. pa ga nemrem nikao svariti...nebo i zemlja...

Ma sve što sadrži riječ folk u sebi ne mogu svariti i jbg...
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hell pet tra 10, 2009 11:00 pm

..hahaha..meni je folk predosadan..
u vezi U2 albuma..cynic sve imam doma i poslušao sam..ali onaj mi najbolje sjeda..
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics