Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao?

+9
RobinUd
Purgy
eva kant
WEYLAND-YUTANI
Rower
Toco1980
rider331
Mihovil
Neu
13 posters

Go down

Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao?

Postaj by Neu sub ruj 13, 2014 9:27 pm

Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao i zašto?

Ja sam do sada vozila 5 auta. Polagala sam na ova dva:

RENAULT MEGAN 1.5 DCI -  2011. – DIESEL
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Megan-10

RENAULT CAPTUR - 2013. – DIESEL
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? 18609010
Bolji mi je Captur jer je puuuuuno lakši na kvačilu, i ručna se puno lakše poteže.

Od ostalih sam vozila Kiu od Diniksa, Pežoa i još nekog, ne sjećam se kojeg.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty999 / 999999 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty Re: Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao?

Postaj by Mihovil ned ruj 14, 2014 7:01 am

Imao sam dvije Zastave, Fiata , Peugeota, Seata, Škodu, a sada dva Volkswagena

Vozio sam Renaulte, Audije, BMWe, Opele, Mercedese, Citroene....

Najviše mi paše Audi i volio bih si kupiti jednog ako ikada budem u mogućnosti .
Mihovil
Mihovil
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 2145
Reputacija Reputacija : 204
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty37 / 99937 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty Re: Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao?

Postaj by rider331 sri ruj 17, 2014 1:54 pm

Ford, Opel, Fiat  opet opel, opet fiat, sada je seat... sad gledam nekog bmw-a... ali imam adaptacija na kući Sad

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty0 / 9990 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 sri ruj 17, 2014 1:54 pm

Ford, Opel, Fiat  opet opel, opet fiat, sada je seat... sad gledam nekog bmw-a... ali imam adaptacija na kući Sad

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty0 / 9990 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Toco1980 pet lip 12, 2015 8:26 pm

Neu je napisao/la:Koje ste aute do sada vozili?
Golf II CL diesel, Yugo 55, Ford Fiesta tdci i Fiat Brava 1.6.

Neu je napisao/la:I koji vam je najbolje odgovarao i zašto?
Fiat Brava. Dobro vuče, malo troši na otvorenoj cesti i ima klimu...

Toco1980
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 27.04.2015
Broj postova : 56
Reputacija Reputacija : 23
Godina imam : 44
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Rower pet lip 12, 2015 9:26 pm

Ford fiestu L (1969) i Hyundai i10, obadva mi odgovaraju, nisam ti ja neki zahtjevni vozač.
Rower
Rower
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 27.04.2015
Broj postova : 1366
Reputacija Reputacija : 83
Godina imam : 34
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI pet lip 12, 2015 10:14 pm

Mercedese razne sorte,daleko naj SL500
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty133 / 999133 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant pet lip 12, 2015 10:50 pm

nemam pojma šta sam sve vozila, sve i svašta..Very Happy, a imala sam prvo peglicu staru 13 godina, pa bubu, micru, picasso, santa fee i sada murano..
najbolji mi je murano, naravno..

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty92 / 99992 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy sub lip 13, 2015 11:46 am

Honda Civic 1,4i - Živčano, neudobno, tvrdo
Vento 1,8i   - Automatik, troši ko sponzoruša, nije imao amortizere zadnje pa kad prođeš preko hupsera samo ženu u krilo staviš i ne mora nitko ništa raditi
Golf III 1,9SDI - E to je auto, troši točno 5 litara agresivne vožnje, kad ga paziš imaš dojam da se rezervoar puni a ne prazni, ležeći ne osjetiš, al šarafciger i ključ moraju bit u pripravi
Merdeces E320- E to je auto. I bog vozi Mercedes.
BMW 318i, predzadnja verzija - Očekivao sam i više. Start stop, ili sam čorav, ili se gasi po onim displejima.
Toyota Yaris (to ne znam koliko ima uopće kubika, 800 ja mislim) - Odličan, samo ako boluješ od klaustrofobije ne kupuj.
BMW 520i- 15 litara, bankrotirao sam napraveći 70 km.
Polo 1,2TSI - Nepregledan, užasan, mali, nedobar u zavoju, na autoputu misliš da ćeš odletjeti ko papirić kad kamion prođeš... Al živahan inače misa 7 litara je previše za takav motor, i 2015 godinu. Kao i obično, precjenjeni VW.
Polo 1,9SDI - Meni najdraži od ovih manje skupih
Terrano - Fora, ali jebiga, parking s njim je malo veća nauka po našim genijalno projektiranim parking mjestima Very Happy
I na kraju, Mercedes 240D, W123. Jebo mu ja mater. I njemu, i njegovih 72KS i 4 brzine, i prokletoj ručnoj pored kuplunga. Prva, ručna gori, druga, ručna gori, 3. ručna opet svjetli ko u Betlehemu. Al barem ima mjesta u njemu, kad dođeš do 4, otpustiš ručnu zadnji put, kreneš na autoput... Genijalno. misa
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty142 / 999142 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by RobinUd sub lip 13, 2015 10:05 pm

Tip sam koji vozi klasicne limuzine.
Kroz sve ove godine, iskristaliziralo se to, da, nema veze koliko "konja" ima auto, ni koliko kubika, kad stojis, stoje svi (oni u porscheu stoje malo skuplje).
Time hocu reci da mi je udobnost pri voznji jedan od glavnih prioriteta.

Svasta sam vozio, stvarno svasta.
Onako, oprezno bih rekao da najnize (kod mene !!) kotiraju francuski auti, zatim Ford, pa kojekakve Kie, Hyundai-i....
Ni Opel nije (meni !!) nesto.

Sad vozim (trecu) Toyotu. Sljedeci bi mogao biti Lexus...
RobinUd
RobinUd
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sub lis 10, 2015 2:06 am

za sada dok polažem vozim Škodu Octaviu
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? GMMulWe
i par puta sam vozila Opel Astru GTC
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? THYL4pK

Škodu već duže vozim i za nju doista mogu reći da je definitivno predivno auto za voziti, baš ima tu neku eleganciju, ma prekrasno nešto, a Astru sam vozila svega par puta i to samo na poligonu pa ni ne mogu puno reći kakav je osjećaj nju voziti.
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty113 / 999113 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by balkanez pon lis 12, 2015 8:34 am

Uh, do sad vozio :

Privatno :
golf 2
bmw kockiica
mazda 323lx
Mercedesova stara limuzina
seat toledo
Ford fiesta
Skoda fabia
mazda 323f GT
Mazda 6 MPS
Mazda 6 karavan
- ima jos da ne pisem

Poslovno
hrpa opela i fordova

I definitivno Mazda 6 MPS - auto koji nebi prodao apsolutno nikad da me zena nije izmaltretirala kad je doslo drugo djete. Preudoban, pri vecim brzinama stabilan i tih, startan, prostran, o opremi necu ni govorit, auto san snova, a kaj se tice brzine... 260 konja sa 4x4 pogonom .... i kad mi klinci budu malo stariji opet ga uzimam jer uz sve marke i vrste vozila kaj sam probao ovaj ima sve kaj je potrebno za bilo kaj, od otic u sumu za sumski put s obzirom da je 4x4 nema nikakvih problema, kaj se tice brzine , grobnik- lucko - 34 minute , kaj se tice udobnosti i prostranosti, jednom je nas 6 bilo u autu i svi su imali mjesta itd. Jeeeeedina mana na tom autu je kaj tvornicki ima ojacanja po autu tak da recimo siceve zadnje mos spustit al nema smisla kad su sipke poprecne stavljene i recimo frizider ne stane u prtljaznik i recimo neke duze stvari, et, to je jedina zamjerka.
balkanez
balkanez
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 25.05.2015
Broj postova : 244
Reputacija Reputacija : 10
Godina imam : 36
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion uto lis 13, 2015 8:29 am

Lakše bih nabrojao koje nisam.
Vozio sam auto s 18 konjskih snaga ... pa do 250.
Najbolji su mi automobili s omjerom težine i konjskih snaga između 7 i 8.

Najbolje bi mi odgovaralo (kad bih imao mogućnosti) imati tri automobila: Fiat X1/9, Lancia Delta , Land Rover Defender.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 uto lis 13, 2015 9:49 am

Ajde histrion ako bi se odčićova... ne može valjda fiat dvosjed spušteni mali nabrijani biti bolji od jednog nepoderivog tenka defendera! Ili ipak legendarna delta ide na prvo mjesto. Već znam odgovor ali dobro... smajlić

Ne znam, meni je dobar Range Rover Sport... sve u jednom... smajlić

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto lis 13, 2015 11:50 am

sa mitsubisija c 10 (legendarni auto) prešao sam na renault kangoo i totalno promjenio viziju o automobilima, sada vozim peugeot parner i zasigurno više nikada neću voziti auto u kojem mi je guzica blizu asfalta i u kojem ne mogu ispružiti ruku iznad glave Very Happy
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty700 / 999700 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant uto lis 13, 2015 12:47 pm

najbolji mi je moj murano..Very Happy

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty92 / 99992 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto lis 13, 2015 1:09 pm

a da pričam nešto o motorima, naravno Tomos automatik kao gotovo svi i legenda za jugonostalgičare, ali s nepunih 18 g od šogora sam dobio Puch 175 ccm kojeg sam prepravio u čopera i kao fan tehnike bilo mi je zanimljivo kako dvocilindrični motor ima samo jednu svjećicu. I naravno taj sam motor rastavio i sastavio, od dva gumena sica napravio jedan produženi "čoperski" s naslonom i naravno guvernal povišeni izvaren od cijevi, ali na probnoj vožnji presrela me milicija, ali uspio sam pobjeći jer sam skrenuo u polja, ali taj motor nisam mogao registrirati i na kraju sam ga poklonio prijatelju, a sada znam d bi bio izuzetno vrijedan da sam pokušao zadržati izvornu autentičnost, ali što reći nego mladost- ludost!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty700 / 999700 / 999Koje ste aute do sada vozili? I koji vam je najbolje odgovarao? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by RobinUd uto lis 13, 2015 1:35 pm

Osim nekih stvarno egzoticnih (i preskupih) "oldtajmera" i nekih americkih marki, mislim da sam do sada vozio sve moguce tipove automobila (ukljucujuci i kamione s prikolicom "E"-kategorije).
Od malo rjedjih automobila (malo se tko moze time pohvaliti), vozio sam ruski "Zaporozec".
Divlji i neunistiv auto (Rus je, nije cudo). Koncipiran za temperature nize od minus 40 (Ima posebno grijanje, neovisno o radu motora !!).
A brzine... postavljene su "naopako", prva je lijevo-nazad (kao druga kod svih ostalih "normalnih" automobila)....
RobinUd
RobinUd
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.01.2009
Broj postova : 1799
Reputacija Reputacija : 205
Godina imam : 72
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto lis 13, 2015 2:32 pm

RobinUd je napisao/la:Osim nekih stvarno egzoticnih (i preskupih) "oldtajmera" i nekih americkih marki, mislim da sam do sada vozio sve moguce tipove automobila (ukljucujuci i kamione s prikolicom "E"-kategorije).
Od malo rjedjih automobila (malo se tko moze time pohvaliti), vozio sam ruski "Zaporozec".
Divlji i neunistiv auto (Rus je, nije cudo). Koncipiran za temperature nize od minus 40 (Ima posebno grijanje, neovisno o radu motora !!).
A brzine... postavljene su "naopako", prva je lijevo-nazad (kao druga kod svih ostalih "normalnih" automobila)....
ja nisam vozio zaporošca, ali moskvič je definitivno najgori auto kojeg sam vozio i uvjeren sam da je lakše voziti kamion nego moskviča, a o oldtajmerima imam priču,
moj prijatelj dentista otišao je raditi u Italiju i tamo je odmah naravno kupio nekakvu bijesnu alfu , ali krepao mu je radio pa je otišao na autootpad, jer je čuo da je tamo sve jeftinije nego novo i stvarno na autootpadima u ono vrijeme mogao si kupiti gotovo sve u bescjenje ako si skidao sam ili malkice skuplje ako je dio već skinut, a moj frend se našao s hrpom već skinutih autoradija pa se odlučio za jednog, ali trgovac mu je rekao:
gospodine ali taj radio nije godište vašeg auta Laughing
ali da se vratimo na temu, moj micubuši nakon desetak auti je prvi auto s klimom i nakon njega mi je nezamislivo imati auto bez klime!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by histrion sri lis 14, 2015 9:56 am

rider331 je napisao/la:
... ne može valjda ...

Kao što rekoh ... trebalo bi imati tri.
Fiat X1/9 ... ruku na srce - radije bih vozio Stratos ... ali fiat je legenda. Design by Bertone.
Deffender ... ovaj moj Discovery (u usporedbi s Deffom) je igračka za veliku djecu. Deff nije auto - to je radni stroj s pogonom na ljubav.
Delta ... što reći??? Delta je Delta.
histrion
histrion
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 02.02.2013
Broj postova : 2392
Reputacija Reputacija : 473
Godina imam : 61
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics