Hajduk
+23
Angie
Hate
lexfan_96
Mattej
Stevo Largo
shakti
scorpio57
Neu
THUNDER_DINIX
Ive
FALKON 2
Sinister
goc
Prop
m
gio_deluxe
Purgy
WEYLAND-YUTANI
tekilinho
Mass
Iron Man
Max007
fernando torres
27 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 20 / 23.
Stranica 20 / 23. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: Hajduk
Naprotiv...
Ti si onaj koji ne zna primit zajebanciju, pa se žestiš (bez potrebe) na moju repliku
A eto... to je tako kako je...
Ti si onaj koji ne zna primit zajebanciju, pa se žestiš (bez potrebe) na moju repliku
A eto... to je tako kako je...
damfisk- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Ej dušico moja, ajde ti advokače malo smiri svoj tlak. Nije ti dobro za srce i za okolinu.
Ja uvijek znam primit zajebanciju, očito si još friški na forumu i nisi u toku
Ja uvijek znam primit zajebanciju, očito si još friški na forumu i nisi u toku
Gost- Gost
Tlak se ne može smirivat, može se eventualno povećat ili snizit.
Također, nema nikakve potrebe da ja svoj tlak ni povećajem niti snizujem, pošto je moj tlak sasvim u redu, točno po sredini, onakav kakav mora bit.
A da ti znaš primit zajebanciju, onda ne bi ovako histerično reagirao, niti bi se služio tom pubertetskom tehnikom kojom se služiš, pa svoju nervozu liječiš tako da sugovornika optužuješ da je nervozan
Inače, vokativ od advokat je "advokatu", a ne "advokače"
Također, nema nikakve potrebe da ja svoj tlak ni povećajem niti snizujem, pošto je moj tlak sasvim u redu, točno po sredini, onakav kakav mora bit.
A da ti znaš primit zajebanciju, onda ne bi ovako histerično reagirao, niti bi se služio tom pubertetskom tehnikom kojom se služiš, pa svoju nervozu liječiš tako da sugovornika optužuješ da je nervozan
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Tlak se ne može smirivat, može se eventualno povećat ili snizit.
Ma zaboli jel se ti se diže ili ti je snižen. Ali vidim da si poživčanio malo
A da ti znaš primit zajebanciju, onda ne bi ovako histerično reagirao, niti bi se služio tom pubertetskom tehnikom kojom se služiš, pa svoju nervozu liječiš tako da sugorovnika optužuješ da je nervozan
Hahaha. Koji komedijaš, i kaže mi tip koji je rekao ovo.
damfisk je napisao/la:Ah, purgeri... uvijek tako maštoviti...
Još samo da se prije jedno 5-6 godina nije pojavila šema sa ukidanjem toalet papira sa Dinamovim grbom, jer građani nisu znali s kojom stranom otrat dupe...
Toliko o tvojem histeričnom reagiranju.
I još nešto, dao sam ti do znanja da znaš da nisam iz ZG, a niti Purger
Bla,bla,bla,bla
Gost- Gost
zrine89 je napisao/la:
Ma zaboli jel se ti se diže ili ti je snižen. Ali vidim da si poživčanio malo
Krivo vidiš. Možda bi trebao do okuliste otić?
Također, kad si već izvolio iznosit svoje mišljenje o mom tlaku, bio bi red da se upoznaš sa pravilnom terminologijom, jer ovako ispada da sereš bez veze.
zrine89 je napisao/la:
Hahaha. Koji komedijaš...
Da, komedijaš. Znaš, to ti je onaj koji zna bit šaljiv i duhovit. A ne samo papagajski ponavljat "živčan si... smiri se... poživčanio si... živčan si..."
zrine89 je napisao/la:
Toliko o tvojem histeričnom reagiranju.
Ja uopće nisam histerično reagirao, nego sam samo upozorio na činjenicu da se ista šema pojavila već davno, davno prije, te da purgeri (u kroničnom nedostatku originalnih ideja) recikliraju tuđe šale.
Šta je, inače, njihova stalna praksa.
A jedina histerija prisutna je kod tebe - jer se ti iz petnih žila upinješ prikazat mene kao živčanog, premda ti ja samo pristojno pokazujem gdje griješiš i šta ne znaš.
Pa sad, ako je moja želja da te malo obrazujem živčanost, onda nek' ti bude...
zrine89 je napisao/la:I još nešto, dao sam ti do znanja da znaš da nisam iz ZG, a niti Purger
A ja sam tebi dao do znanja da je tvoja sramota tim još veća - šta nisi purger, a služiš se purgerskim metodama.
Ako to nisi shvatio prvi put, pročitaj još jednom... Drugi put ide obično lakše
zrine89 je napisao/la:
Bla,bla,bla,bla
Nepoznavanje osnovnih gramatičkih pravila je, također, još jedno tipično obilježje purgera i njihovih prirepaka.
Ako nisi znao...
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Iskreno sumnjam da će bit neke bitnije razlike između tvojeg sranja i tvojeg odgovora
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:
Krivo vidiš. Možda bi trebao do okuliste otić?[Također, kad si već izvolio iznosit svoje mišljenje o mom tlaku, bio bi red da se upoznaš sa pravilnom terminologijom, jer ovako ispada da sereš bez veze.
Ne treba meni nikakav okulist, uglavnom vidi se a ne da samo ja vidim
Poserem ti se na tvoje mišljenje o tlaku. I dalje ga treba snizit malo
zrine89 je napisao/la:
.Da, komedijaš. Znaš, to ti je onaj koji zna bit šaljiv i duhovit. A ne samo papagajski ponavljat "živčan si... smiri se... poživčanio si... živčan si..."
Hahaha, vidi ti njega što ima smisla za humor. Pa to je strašno nešto.
zrine89 je napisao/la:
Ja uopće nisam histerično reagirao, nego sam samo upozorio na činjenicu da se ista šema pojavila već davno, davno prije, te da purgeri (u kroničnom nedostatku originalnih ideja) recikliraju tuđe šale.
Šta je, inače, njihova stalna praksa.
A jedina histerija prisutna je kod tebe - jer se ti iz petnih žila upinješ prikazat mene kao živčanog, premda ti ja samo pristojno pokazujem gdje griješiš i šta ne znaš.
Pa sad, ako je moja želja da te malo obrazujem živčanost, onda nek' ti bude...
Hahaha. A ne uopće nisi histerično reagirao. Čim sam stavio sliku odmah si pisao tamo.
Ajd pogledaj tamo njih dvojica se nasmijali i šta sada ? Netko će meni uzvratit i nikom ništa.
Pa jesi živčan si, stalno se petljaš, svađaš sa forumašima. Stalno hoćeš utrpati svoja prava. Isti si ko tanuki. A tko zna možda ti je i to otac.
zrine89 je napisao/la: A ja sam tebi dao do znanja da je tvoja sramota tim još veća - šta nisi purger, a služiš se purgerskim metodama.
Ako to nisi shvatio prvi put, pročitaj još jednom... Drugi put ide obično lakše
iiii paaa štaa onda tebe briga kojim ću se ja " metodama " koristit ?? Pa zaboli tebe neka stvar.
Bolje ću se koristit tim metodama nego tvojim idiotski metodama. Tipa vrijeđanja,podjebavanje i spominjane mater nečiju i tako.
Jel te moram podsjetit koju su to tvoje metode ?
Nepoznavanje osnovnih gramatičkih pravila je, također, još jedno tipično obilježje purgera i njihovih prirepaka.
Ako nisi znao...
Bla,bla,bla,bla
damfisk je napisao/la:Iskreno sumnjam da će bit neke bitnije razlike između tvojeg sranja i tvojeg odgovora
Od takvi tvojih hrpa gluposti i sranja lako čovjeka natjera da se dobrano isere.
Hvala ti na tome, sada mi je puno lakše
Gost- Gost
zrine89 je napisao/la:
Ne treba meni nikakav okulist, uglavnom vidi se a ne da samo ja vidim
Treba, treba... jer očito loše vidiš. Točnije, vidiš onog čega nema. To je baš tipičan simptom slabovidnosti, a taj se problem rješava kod okuliste
zrine89 je napisao/la:Poserem ti se na tvoje mišljenje o tlaku. I dalje ga treba snizit malo
Vidi se da često sereš... Očito osim oftalmoloških, imaš i probavnih problema.
zrine89 je napisao/la:
Hahaha, vidi ti njega što ima smisla za humor. Pa to je strašno nešto.
Ne, to nije strašno. To je duhovito.
Ima bit da ne razlikuješ ni pojmove "strašno" i "duhovito".
Šteta... Obrazovni je sustav zaista gadno podbacio u tvojem slučaju... Baš šteta...
zrine89 je napisao/la:
Hahaha. A ne uopće nisi histerično reagirao. Čim sam stavio sliku odmah si pisao tamo.
Upravo tako, nisam histerično reagirao.
A "tamo" sam napisao onda kad sam vidio tvoj post.
Zar se tvoja definicija histerije iscrpljuje u vremenu reakcije? Očito je, dakle, kako ne poznaješ ni značenje pojma histerije.
Eto, opet taj naš prokleti obrazovni sustav... Šteta...
zrine89 je napisao/la:
Ajd pogledaj tamo njih dvojica se nasmijali i šta sada ? Netko će meni uzvratit i nikom ništa.
I ja sam ti uzvratio. A ti si se na moje uzvraćanje uzjebao, i angažirao preko svake mjere. A takva je tvoja reakcija, recimo, ogledan primjer histerije.
Baš kao šta sam ti i rekao.
zrine89 je napisao/la:
Pa jesi živčan si, stalno se petljaš, svađaš sa forumašima. Stalno hoćeš utrpati svoja prava. Isti si ko tanuki. A tko zna možda ti je i to otac.
Zašto lažeš?
Nisam živčan. Ne petljam se nikad, a pogotovo ne stalno. Također, nikome niti nigdje ne želim "utrpati svoja prava" - šta god da ti to znaćilo.
Usput, moje se familije ostavi. Ja tvoju familiju ne spominjem, pa nemoj ni ti moju.
zrine89 je napisao/la:
iiii paaa štaa onda tebe briga kojim ću se ja " metodama " koristit ?? Pa zaboli tebe neka stvar.
Bolje ću se koristit tim metodama nego tvojim idiotski metodama. Tipa vrijeđanja,podjebavanje i spominjane mater nečiju i tako.
Jel te moram podsjetit koju su to tvoje metode ?
Naravno da se ti možeš koristit kojim god hoćeš metodama. To je tvoje neotuđivo pravo, i ja ti uopće ne sporim to tvoje pravo.
Dakle, koristi se ti kojim god hoćeš metodama.
Ja samo konstatiram da se ti koristiš purgerskim metodama. Ako to tebi smeta, onda ti predlažem da se prestaneš koristit purgerskim metodama. Jer je očito da ti smeta kada se konstatira da se ti koristiš purgerskim metodama.
A rješenje tog problema nameće se samo po sebi - nemoj se koristit tim metodama.
Jednostavno, zar ne?
E da... Gdje sam ja to, kada, i kome spominjao mater? Do sada si jedino ti spominjao tuđu familiju.
I zaista nije lijepo da mene stavljaš u svoj bezobrazni kontekst. Jer nikada nikome nisam spominjao familiju. Takve tehnike prepuštam likovima poput tebe.
zrine89 je napisao/la:
Od takvi tvojih hrpa gluposti i sranja lako čovjeka natjera da se dobrano isere.
Hvala ti na tome, sada mi je puno lakše
Kao šta već rekoh - ono šta ti činiš nad zahodskom školjkom i ono šta ti pišeš po forumu se toliko malo razlikuje, da je doista jako teško razlučit između te dvije tvoje radnje.
Na žalost, tvoje moždane vijuge i tvoje debelo crijevo proizvode isti konačan rezultat - sranje.
A za to nije nitko kriv, osim tebe.
damfisk- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
damfisk je napisao/la:Vidi se da često sereš... Očito osim oftalmoloških, imaš i probavnih problema.
Pa i da imam takvih problema ne tiče se.
Barem ne lažemu u odnosu od nekig
Ne, to nije strašno. To je duhovito.
Ima bit da ne razlikuješ ni pojmove "strašno" i "duhovito".
Šteta... Obrazovni je sustav zaista gadno podbacio u tvojem slučaju... Baš šteta...
uuu što kaže. Pametan si ti jako, duhovit kao i svaki advokat.
Jel, prije bi rekao da tebe obrazovni sustav zabrijao i to jako gadno da stalno sereš nešto.
Upravo tako, nisam histerično reagirao.
A "tamo" sam napisao onda kad sam vidio tvoj post.
Zar se tvoja definicija histerije iscrpljuje u vremenu reakcije? Očito je, dakle, kako ne poznaješ ni značenje pojma histerije.
Eto, opet taj naš prokleti obrazovni sustav... Šteta...
Hmmm baš studiram kako te je šteta, šteta što jako utječe na tvoj mozak taj sustav. Ne valja ti to momak.
Morat ću ti poslati par soma i šarana da ti razbistri tvoju glavu.
I ja sam ti uzvratio. A ti si se na moje uzvraćanje uzjebao, i angažirao preko svake mjere. A takva je tvoja reakcija, recimo, ogledan primjer histerije.
Baš kao šta sam ti i rekao.
Šta si ti meni uzvratio ? Tako da si se počeo pjenit na onu šalu ?
Zašto lažeš?
Nisam živčan. Ne petljam se nikad, a pogotovo ne stalno. Također, nikome niti nigdje ne želim "utrpati svoja prava" - šta god da ti to znaćilo.
Usput, moje se familije ostavi. Ja tvoju familiju ne spominjem, pa nemoj ni ti moju.
Ja ne bježim od istina i vidi se po tvojem načinu pisanja.
Uuuu što si se nabrijao, gdje sam ja tebi mater spominjao ili nešto ? Jel sam možda vrijeđao tvoju familiju ?
Ja sam samo rekao da ti je Tanuki možda otac ali nisam psovao ili vrijeđao
Eh kako primaš dobro, koliko duboko primaš ?
Naravno da se ti možeš koristit kojim god hoćeš metodama. To je tvoje neotuđivo pravo, i ja ti uopće ne sporim to tvoje pravo.
Dakle, koristi se ti kojim god hoćeš metodama.
Ja samo konstatiram da se ti koristiš purgerskim metodama. Ako to tebi smeta, onda ti predlažem da se prestaneš koristit purgerskim metodama. Jer je očito da ti smeta kada se konstatira da se ti koristiš purgerskim metodama.
A rješenje tog problema nameće se samo po sebi - nemoj se koristit tim metodama.
Jednostavno, zar ne?
E da... Gdje sam ja to, kada, i kome spominjao mater? Do sada si jedino ti spominjao tuđu familiju.
I zaista nije lijepo da mene stavljaš u svoj bezobrazni kontekst. Jer nikada nikome nisam spominjao familiju. Takve tehnike prepuštam likovima poput tebe.
Tebi očito smeta što se ja koristim " purgerskim " metodama jer onda nebi spominjao to.
Dakle ti imaš velikih psihički problema.
Jel nisi Marki, Tanukiju spominjao mater ?
Ah da, nisi to je ona tvoja odvjetnička metoda...
Kao šta već rekoh - ono šta ti činiš nad zahodskom školjkom i ono šta ti pišeš po forumu se toliko malo razlikuje, da je doista jako teško razlučit između te dvije tvoje radnje.
Na žalost, tvoje moždane vijuge i tvoje debelo crijevo proizvode isti konačan rezultat - sranje.
A za to nije nitko kriv, osim tebe.
Čuj gluposti čovjeka natjera da čini neke stvari. Isto tako tvoja glupost je natjerala mene da se dobro iserem od tvojih gluposti.
Dakle pusa i smiri malo taj tlak.
OOO neeee, oh shit i moje obrazovanje.
Zapravo snizi taj tlak malo... Kažu stari ljudi snižen tlak i dugo ćeš življeti
I da, evo idem pecati na Dravi, pa da ti posaljem malo soma...
I još nešto za kraj, ipak je ono bilo istina. Da su odvjetnici naučeni da lažu
Gost- Gost
Nikome nije stalo do vašeg prepucavanja nevezanog za temu, za to imate pm ili eventualno kavicu.
Sljedeći koji nastavi sa offtopicom dobija u najmanju ruku karton
Sljedeći koji nastavi sa offtopicom dobija u najmanju ruku karton
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Šta je s huliganima u zadnje vrijeme
Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr
Neredi u Sarajevu
Pripadnici Torcide sat vremena uoči utakmice provalili su na južnu tribinu, gdje inače stoje domaći navijači, počeli lomiti stolice i tuči pristaše Željezničara
Navijači Hajduka i Željezničara napravili su groznu uvertiru prijateljskog susreta u Sarajevu. Pripadnici Torcide sat vremena uoči utakmice provalili su na južnu tribinu, gdje inače stoje domaći navijači, počeli lomiti stolice i tuči pristaše Željezničara. Za to vrijeme dvije navijačke skupine sukobljavaju se i izvan stadiona. Letjele su boce i baklje, ali policija je nekako uspjela razdvojiti sukobljene strane. BiH portali pišu da se čuju pucnji iz vatrenog oružja. Sarajevo-x.com piše da su napadnuta tri kombija navijača Hajduka i da je nakon desetominutnog kaosa dosta ljudi i ozlijeđeno.
Nakon nereda na stadionu Torcida je istjerana vani, a u ovom trenutku upitno je hoće li utakmici uopće biti i odigrana. Naime, na travnjak je izašla - Hitna pomoć...
Ulazi na tribine su blokirani, ali domaći Manijaci probili su policijsku blokadu i ulaze na svoju južnu tribinu...
Domaći su obznanili da bi utakmica trebala početi u 19 sati.
U neredima ne sudjeluju navijači Hajduka iz Splita. Naime, policija je na ulazu u grad zaustavila tri autobusima s torcidašima iz Hrvatske i ne daju im da uđu u Sarajevo. Na tribinu domaćih provalili su huligani iz Širokog Brijega, Kiseljaka i drugih mjesta u Hercegovini...
Zanimljivo, torcidaši koji radili nerede na stadionu zapovijedili su kapetanu Bijelih Andriću:
- Ne igrajte ako nas ne bude na stadionu!
Prema posljednim informacijama, tri autobusa i nekoliko kombija ipak je stiglo do stadiona na Grbavici.
Uprava Hajduka i dalje želi da se utakmica igra, ali igračima nakon prijetnji nije svejedno...
Splitske Torcide sasvim sigurno neće biti na stadionu, jer su autobusi u pratnji policije počeli napuštati Grbavicu.
Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Napokon se otkrilo zašto hajdukovci redovito idu u crkvu.
Naime, jedino tamo mogu vidjeti čovjek au bijelom da diže pehar
Naime, jedino tamo mogu vidjeti čovjek au bijelom da diže pehar
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Sretan ti rođendan Hajduče!
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Razvališe Zagreb u gostima, vele da je Sharbini bija sjajan.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Ode nam krešo..
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Opet iz početka.
Postavlja se pitanje čemu ovi stranci, kada odlete na prvu bolju ponudu...
Ne ide to tako, triba se odrediti za nekoga napokon na duži rok i krenuti u novi početak. Neka zovnu Viljaša Boaša!
Postavlja se pitanje čemu ovi stranci, kada odlete na prvu bolju ponudu...
Ne ide to tako, triba se odrediti za nekoga napokon na duži rok i krenuti u novi početak. Neka zovnu Viljaša Boaša!
Započeo/la tema :
Sad kako je Vukušić u zadnjih par kola počeo/nastavio zabijat i on će brzo otići za neku siću..
Mnogo su preplaćeni svi u Hajduku, od trenera do igrača.
Ja bi volio da dođe Miše
Mnogo su preplaćeni svi u Hajduku, od trenera do igrača.
Ja bi volio da dođe Miše
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Njega i triba prodati, falš talent, ko većina, bolje ubrati neku lovu za njega.
Započeo/la tema :
Dobar je on. Zapravo, za Hajduk savršen
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
ma niti meni se ne sviđaju svi ti naši talenti .........
sve sami talenti a ono .......
sve sami talenti a ono .......
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Meni, sa neutralog gledišta, je taj Balakov bio debelo precjenjen.
Nije napravio nikakve posebne pomake, ako je imao slobodne ruke u tranferima, nije pogodio ni jednog igrača osim Lime.
Onog Gabrića drži u prvoj na osnovu čega?
Pa da meni onakav idiotizam igrač napravi kao protiv Dinama, 7 mjeseci bi trenirao sa juniorima i poboljsavao reakcije u takvim siguracijama.
3v1, a on pukne sa 25 metara.
Nije napravio nikakve posebne pomake, ako je imao slobodne ruke u tranferima, nije pogodio ni jednog igrača osim Lime.
Onog Gabrića drži u prvoj na osnovu čega?
Pa da meni onakav idiotizam igrač napravi kao protiv Dinama, 7 mjeseci bi trenirao sa juniorima i poboljsavao reakcije u takvim siguracijama.
3v1, a on pukne sa 25 metara.
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
u principu i nije , imao je ograničen buđet što se tiče kupnje igrača , da ne pišem o limitiranom kadru u svlačionici ....
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Stranica 20 / 23. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» Hajduk Split vs Barcelona 23.7.2011
» Hajduk - Dinamo - vječni derbi između dva velika hrvatska rivala, te svađe između navijača
» Hajduk - Dinamo - vječni derbi između dva velika hrvatska rivala, te svađe između navijača
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 20 / 23.