Hajduk
+23
Angie
Hate
lexfan_96
Mattej
Stevo Largo
shakti
scorpio57
Neu
THUNDER_DINIX
Ive
FALKON 2
Sinister
goc
Prop
m
gio_deluxe
Purgy
WEYLAND-YUTANI
tekilinho
Mass
Iron Man
Max007
fernando torres
27 posters
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 15 / 23.
Stranica 15 / 23. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Re: Hajduk
ma mogu oni o nekom hajdučkom srcu , kad nemaju igrače za to ..........
kaj misliš da bu se nekaj promijenilo .
kaj misliš da bu se nekaj promijenilo .
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Hajduk će u subotu protiv Zadra igrati bez Anasa Sharbinija, kojeg je trener Goran Vučević suspendirao zbog doista nepromišljenog, i teško je ne reći, prilično glupog poteza.
Anas je, naime, desetak minuta prije treninga uzeo Golf vratara Danijela Subašića i počeo juriti atletskom stazom oko igrališta na Poljudu!
Anas je, naime, desetak minuta prije treninga uzeo Golf vratara Danijela Subašića i počeo juriti atletskom stazom oko igrališta na Poljudu!
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
dečec se zabavil , jebiga kadd su treninzi hajduka bezvezice .......
zato tako i igraju ,........
dinamo , dinamo , dinamo ..........
zato tako i igraju ,........
dinamo , dinamo , dinamo ..........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Da se malkoc osvrnemo na tekmu.. Prvo poluvrijeme hajduk bez ideja dok je dinamo samo gricko. Badelj zabio jako lijep gol.. Oremuš je mogo zabit krajem 1. dijela al jebiga, promašio je, ja sam mislio da je gol.. Drugo poluvrijeme hajduk je morao ići na sve ili ništa pa su igrali sa 3 napadača i sa trojicom u obrani, što se i vidilo po silnim dinamovim prilikama..
Eh, da je ta Oremušova lopta završila u mreži vjerujem da bi 2. poluvrijeme drugačije izgledalo, tj. sigurno bi bilo drugačije jer bi i rez bio drugačiji, što ne znači da hajduk ne bi primio 3-4 gola No to je sve šta bi bilo kad bi bilo..
Sve u svemu kao ljubitelji nogometa možemo biti zadovoljni sa igrom, obje ekipe su pokušavale napadati, jedni su u tome uspjeli. Drago mi je bilo vidit da nije bilo tako puno prekršaja.. Sve u svemu apsolutno zaslužena pobjeda dinama, koji trenutno ipak ima bolju ekipu od hajduka
Eh, da je ta Oremušova lopta završila u mreži vjerujem da bi 2. poluvrijeme drugačije izgledalo, tj. sigurno bi bilo drugačije jer bi i rez bio drugačiji, što ne znači da hajduk ne bi primio 3-4 gola No to je sve šta bi bilo kad bi bilo..
Sve u svemu kao ljubitelji nogometa možemo biti zadovoljni sa igrom, obje ekipe su pokušavale napadati, jedni su u tome uspjeli. Drago mi je bilo vidit da nije bilo tako puno prekršaja.. Sve u svemu apsolutno zaslužena pobjeda dinama, koji trenutno ipak ima bolju ekipu od hajduka
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Problem Hajduka ipak je ta vezna linija, koja sinoć nije mogla odgovoriti Dinamovoj, poglavito pri ozljedi Andrića.
Trebotić nevidljiv, kao i Brkljača po ulasku, Ljubičić samo nervozan, skrivio čist penal.
Oremuš je morao zabiti ono, mada je falilo njegove borbenosti, možda ga je Vučević triba pogurati malo u sredinu ili čak zaminiti njega i Anasa, kad je bilo jasno da 99% akcija plavih ide preko Tomečaka, koji je ima u drugom poluvrimenu prostora ko u priči, jer ga nitko nije ni čuva. A i u prvom dijelu ga je Anas samo gleda.
Inače, dojma sam da bi Hajduk puno bolje izgleda da s ovakvom formacijom igra i protiv ostatka HNL-a, dakle, dva napadača, di Ahmad glumi sidruna i time daje prostora Vukušiću, koji je i sinoć pokaza da ima mota....
Trebotić nevidljiv, kao i Brkljača po ulasku, Ljubičić samo nervozan, skrivio čist penal.
Oremuš je morao zabiti ono, mada je falilo njegove borbenosti, možda ga je Vučević triba pogurati malo u sredinu ili čak zaminiti njega i Anasa, kad je bilo jasno da 99% akcija plavih ide preko Tomečaka, koji je ima u drugom poluvrimenu prostora ko u priči, jer ga nitko nije ni čuva. A i u prvom dijelu ga je Anas samo gleda.
Inače, dojma sam da bi Hajduk puno bolje izgleda da s ovakvom formacijom igra i protiv ostatka HNL-a, dakle, dva napadača, di Ahmad glumi sidruna i time daje prostora Vukušiću, koji je i sinoć pokaza da ima mota....
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Da, vezna linija.. Imo sam dojam da je lopta stalno bila ili u dinamovom napadu ili hajdukovom napadu a vezna linija hajduka da se samo pomjerala 10 metara naprijed, pa onda 10 metara nazad, trčkarali su na prazno, niti su proigravali ili smirili loptu, niti su prekidali dinamove napade..
Ima u Vukušiću potencijala, nije spor, zna predriblat, ima solidan udarac, čini se borben a izgleda da nije neki ukurčeni balavac.
Na Trebotića su previše toga svalili, stalno se spominje da on treba biti nasljednik Ibričića, a mlad je još a i nema puno utakmica u nogama..
Malo mi je bilo čudno što je Hajduk mijenjo formaciju baš protiv utakmice sa Dinamom.. Cijelu ovu i prošlu sezonu igraju (skoro stalno) istu formaciju i sad baš pred derbi oni nešto pokušavaju promjenit..
Ima u Vukušiću potencijala, nije spor, zna predriblat, ima solidan udarac, čini se borben a izgleda da nije neki ukurčeni balavac.
Na Trebotića su previše toga svalili, stalno se spominje da on treba biti nasljednik Ibričića, a mlad je još a i nema puno utakmica u nogama..
Malo mi je bilo čudno što je Hajduk mijenjo formaciju baš protiv utakmice sa Dinamom.. Cijelu ovu i prošlu sezonu igraju (skoro stalno) istu formaciju i sad baš pred derbi oni nešto pokušavaju promjenit..
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Meni Trebotić smrdi na prevaru, krivo trči, ne sviđa mi se. Više Tomasov izgleda na igrača, a to nešto govori .
I slažem se da je promjena formacije potez očajnika, nada u čudo, di sve baciš na mulca Trebotića i Ahmada koji ne igra godinu ipo.
Alibi trener taj Vučević, ni on mi se ne sviđa.
I slažem se da je promjena formacije potez očajnika, nada u čudo, di sve baciš na mulca Trebotića i Ahmada koji ne igra godinu ipo.
Alibi trener taj Vučević, ni on mi se ne sviđa.
Započeo/la tema :
sve u svemu tekma je bila na eu razini-usput nisam ni malo sumnjao da će Dinamo dobiti
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Eto, i onda oni žele publiku na stadionu. Chuck i da je Dinamo izgubio, svejedno bi bio prvak ove sezone. Jednostavno bolje igraju, nekako su uigraniji.. Zato su trebali prodat utakmicu, fino Hajduk pobjedi i dođe na -2 boda, publika poludi i počne dolazit na stadion. tako jednostavno zvuči, na prvi pogled
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
kolko će to bit godina u nizu bez naslova?
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
pa ni puno
Započeo/la tema :
12 godina bi bilo optimalno
Započeo/la tema :
Stevo Largo je napisao/la:12 godina bi bilo optimalno
tako je stevo , tako je ................
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Tišina tamo
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Mass je napisao/la:Tišina tamo
uzmite si kup svake druge godine....
Započeo/la tema :
teško
Započeo/la tema :
sramota ja ovo što se događa Hajduku ........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
o ne, nemoj..........
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Drago mi je što se Mišo vratio na klupu Hajduka. Mislim da je on najbolji izbor za Hajduk..
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
ali iskreno dokad, ma već je bio na klupi i potjerali su ga...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Za ovakvog Hajduka ne postoji dobar izbor.
Započeo/la tema :
Stranica 15 / 23. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Similar topics
» Hajduk Split vs Barcelona 23.7.2011
» Hajduk - Dinamo - vječni derbi između dva velika hrvatska rivala, te svađe između navijača
» Hajduk - Dinamo - vječni derbi između dva velika hrvatska rivala, te svađe između navijača
:: Sport :: Nogomet forum
Stranica 15 / 23.