Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta

+13
Neukrotivi pastuh
Mass
vanessastjepa
fosforica
Arkannen
Love
Shtiriputanac
House
tanuki
WEYLAND-YUTANI
Sinister
Hell
Neu
17 posters

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

Go down

Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty Re: Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta

Postaj by vanessastjepa ned vel 22, 2009 9:42 am

dobro sam rekla :angel

vanessastjepa
Trajno baniran/a

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 383
Reputacija Reputacija : 3
Započeo/la tema :
Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty Re: Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta

Postaj by Mass čet oľu 12, 2009 8:35 pm

tanuki je napisao/la:istoćni grijeh nije pojedena jabuka već seks! zmija simbolizira penis!Laughing

znaci li to da su crnci vecu gresnici? Wink
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty200 / 999200 / 999Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet sij 07, 2010 10:57 am

^^nikako nisu

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty999 / 999999 / 999Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neukrotivi pastuh čet sij 07, 2010 11:10 am

Mit i legenda. Glupost kojom se razbija UM.
Neukrotivi pastuh
Neukrotivi pastuh
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty72 / 99972 / 999Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned pro 18, 2011 4:43 pm

Simbolizira ljudsku zlobu i pokvarenost.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty999 / 999999 / 999Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo ned pro 18, 2011 5:35 pm

Hell je napisao/la:..gle biblija ja kontradiktorna
ugl.. zmija u ovome označava mudrost, jer je nadmudrila čovjeka, ali govorila je istinu...bog je želio da čovjek bude neuk...
mudrost nikako, nego lukavost
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen ned pro 18, 2011 5:40 pm

Zmija predstavlja iskušenje.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty39 / 99939 / 999Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jozefk pon pro 19, 2011 12:24 pm

Kod:
Otkrivenje 20,2   I uhvati aždahu, staru zmiju, koja je đavo i sotona, i sveza je na hiljadu godina,
Otkrivenje 20,3   I u bezdan baci je, i zatvori je, i zapečati nad njom, da više ne prelašćuje naroda, dok se ne navrši hiljada godina; i potom valja da bude odriješena na malo vremena.

Jasno kao dan ko je i sta je zmija.
jozefk
jozefk
Junior
Junior

Registriran/a : 19.12.2011
Broj postova : 697
Reputacija Reputacija : 133
Godina imam : 48
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by fosforica pet oľu 15, 2013 10:48 pm

Najlukavija od sve zvjeradi što je stvori Jahve bog.
fosforica
fosforica
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty21 / 99921 / 999Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet oľu 15, 2013 11:08 pm

u hrvatskoj su sve zmije jestive a poskok je najsavršenija zmija na svijetu
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty700 / 999700 / 999Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja ned oľu 17, 2013 8:08 am

biblijska zmija je ko naša vlada, svašta ti obečaju i ponude a na kraju se uvijek zajebeš jer im povjeruješ
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen ned oľu 17, 2013 8:16 am

Zmija predstavlja hedonizam. Uživati u svemu, bez zadrške i raditi što te volja.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty39 / 99939 / 999Šta mislite šta po bibliji simbolizira zmija iz Edenskog vrta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

[Vrh]

- Similar topics