Spominju li se u Bibliji vanzemaljci? Vjeruje li Crkva u NLO i postojanje vanzemaljaca?
5 posters
Stranica 1 / 1.
Spominju li se u Bibliji vanzemaljci? Vjeruje li Crkva u NLO i postojanje vanzemaljaca?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Spominju li se u Bibliji vanzemaljci? Vjeruje li Crkva u NLO i postojanje vanzemaljaca?
ne vjerujem u izvanzemaljce, to su gluposti
ali bilo bi zanimljivo da postoji jos jedan planet sa ljudima,
kao šta je serija Zvjezdane staze Voyager i sl.
ali bilo bi zanimljivo da postoji jos jedan planet sa ljudima,
kao šta je serija Zvjezdane staze Voyager i sl.
Lenica- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Re: Spominju li se u Bibliji vanzemaljci? Vjeruje li Crkva u NLO i postojanje vanzemaljaca?
Vanzemaljci u smislu kako ih mi vidimo se ne spominju. A crkva, kolko mi je poznato, nije baš iznosila svoje stajalište.
Inače, jako je teško vjerovati da smo sami u našem svemiru. I sa vjerske strane bi bio apsurd da je svemir stvoren samo radi ljudi koji su potpuno nevažni i neprimjetni u tom prostranstvu. Zrnce pijeska u nepreglednoj pustinji, kap vode u nepreglednom moru. Ako je samo naša galaksija veličine 60000 svjetlosnih godina, a takvih galaksija ime jako puno, tko može vjerovat da život postoji samo na Zemlji? Koliko je stara Zemlja, a koliko su stari ostali objekti u svemiru? Daleko starijih objekata ima jako puno, i već prema tome je teško zamisliti da smo sami i jedina inteligencija u tolikom prostoru.
Ljudska mašta izvire iz podsvjesti, koja je malo bolje upućena od svijesti. A ta mašta je inspirirala pisce da napišu sve one priče o vanzemaljskom životu.
Uglavnom, egocentrici i ljudi apsolutno lišeni mašte mogu vjerovati u nepostojanje vanzemaljske inteligencije i života.
Inače, jako je teško vjerovati da smo sami u našem svemiru. I sa vjerske strane bi bio apsurd da je svemir stvoren samo radi ljudi koji su potpuno nevažni i neprimjetni u tom prostranstvu. Zrnce pijeska u nepreglednoj pustinji, kap vode u nepreglednom moru. Ako je samo naša galaksija veličine 60000 svjetlosnih godina, a takvih galaksija ime jako puno, tko može vjerovat da život postoji samo na Zemlji? Koliko je stara Zemlja, a koliko su stari ostali objekti u svemiru? Daleko starijih objekata ima jako puno, i već prema tome je teško zamisliti da smo sami i jedina inteligencija u tolikom prostoru.
Ljudska mašta izvire iz podsvjesti, koja je malo bolje upućena od svijesti. A ta mašta je inspirirala pisce da napišu sve one priče o vanzemaljskom životu.
Uglavnom, egocentrici i ljudi apsolutno lišeni mašte mogu vjerovati u nepostojanje vanzemaljske inteligencije i života.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
u bibliji u prvoj knjizi mojsijevoj se spominju sinovi božji koji su se počeli ramnožavati sa čovječijim ženama, a njihovi potomci su bili divovi. postoje teorije da su ti sinovi božji pali anđeli, a njihovi potomci sa ženama ljudske vrste, nefili. lako je zamisliti i da su to bili vanzemaljci, neki niži bogovi.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Naravno, jer dobri Andjeli i demoni postoje!Neu je napisao/la:Spominju li se u Bibliji vanzemaljci? Vjeruje li Crkva u NLO i postojanje vanzemaljaca?
Mihael12- Privremeno baniran/a
- Registriran/a : 11.05.2013
Broj postova : 503
Reputacija : 42
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.