Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Domovinski rat - ono što se sudi

+14
m
tanuki
gio_deluxe
pustinja
jasim
evitaa
scorpio57
mala_lutkica
ager
mrkyblu
Mass
Neu
House
Hell
18 posters

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty Re: Domovinski rat - ono što se sudi

Postaj by m čet tra 28, 2011 7:09 am

eh ovaj doljnji dio teksta nsii ti napisao ........
to je kristalno jasno .......

zds .....................

kiša
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty14 / 99914 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty Re: Domovinski rat - ono što se sudi

Postaj by tanuki pet tra 29, 2011 5:47 pm

marko je napisao/la:eh ovaj doljnji dio teksta nsii ti napisao ........
to je kristalno jasno .......

zds .....................

kiša
misliš zbog uporabe srbskih riječi
sustav, bezbednost,
naravno pa scorpi to nikada ne bi napisao Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty700 / 999700 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet tra 29, 2011 6:27 pm

Sporazum koji je u prosincu 1994. godine otvorio autocestu Zagreb-Okučani-Lipovac pružio je povod za pokretanje napadne operacije HV za oslobođenje zapadne Slavonije. Budući da je sporazumom bilo omogućeno da se u zajedničkom prometu po cesti, prvi put poslije 1991. godine, sretnu Srbi iz RSK i Hrvati, 28. travnja 1995. godine došlo je i do ozbiljnog incidenta u kojem je jedan Hrvat, nakon svađe na benzinskoj crpki, ubio Srbina iz Okučana. Rođaci i prijatelji ubijenoga postavili su zasjedu na autocesti i zapucali na automobile u prolazu, ubivši troje ljudi. Autocesta je potom zatvorena u atmosferi opće napetosti.
Taj pravoslavac je ubio roditelje toga Hrvata

Među ubijenima je bio i moj brat-Dragovoljac D.R. do 2.mj.94.kada je demobiliziran i tada je dolazio iz Njemačke mome sinu na prvu pričest.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty65 / 99965 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pon svi 02, 2011 7:36 am

scorpio57 je napisao/la:
Među ubijenima je bio i moj brat-Dragovoljac D.R. do 2.mj.94.kada je demobiliziran i tada je dolazio iz Njemačke mome sinu na prvu pričest.

to znam , da ti je bro poginuo, da je ubijen , moja sučut , iskreno žaljenje ..
nema veze kaj mi ideš na kiki ...........
moja iskrena sučut druže skorp ..........

a tvom burazu , laka mu bila naša , njegova zemlja , i vječna slava mu .........

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty14 / 99914 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m sri svi 04, 2011 6:38 am

neki dan ,jučer ili pekojučer je bila objetnica maskakra u borovu selu , u kojem su mučki ubijeni hr policajci od strane domačih četnika ....
nitko nije još odgovarao , neki su se izvukli opčim oprostom , nije mi jeasno kako mesić može netkome to oprostiti ...

sramota ..........
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pon lip 20, 2011 10:54 am

Marko kad vec pomenu Borovo koliko ja znam da su vasi policajci zrtvovani namerno........ Iza toga stoji vasa vojna bezbednost i nasa........ ( Aleksandar Vasiljevic......... inace glavni zlocinac sa Srpske strane svih Srpskih zlocina..... inace covek koji vedri i oblaci i dan danas i niko se ne usudjuje da ga optuzi iz Haga i ako je pomenut vise puta........).

Znam da vam ovo jako cudno zvuci ali mozda nekad se sazna istina.......
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty120 / 999120 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pon lip 20, 2011 11:01 am

Velika rana i sramota je OVCARA......... Mesto koje nikome ne sluzi na cast........
Sudjenje u Hagu Sljivancaninu i Radicu je samo farsa i oni nisu smeli da kazu pravu istinu........ Niko ne sme da optuzi ALEKSANDRA VASILJEVICA kao glavnog tvorca Ovcare........ U toj igri je imao i pomoc vase strane da ih ne imenujem........ (Neki su ipak heroji domovinskog rata)........

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty120 / 999120 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pon lip 20, 2011 11:26 am

bokaso1 je napisao/la:Marko kad vec pomenu Borovo koliko ja znam da su vasi policajci zrtvovani namerno........ Iza toga stoji vasa vojna bezbednost i nasa........ ( Aleksandar Vasiljevic......... inace glavni zlocinac sa Srpske strane svih Srpskih zlocina..... inace covek koji vedri i oblaci i dan danas i niko se ne usudjuje da ga optuzi iz Haga i ako je pomenut vise puta........).

Znam da vam ovo jako cudno zvuci ali mozda nekad se sazna istina.......

ne znam boki , negdje se ne slažemo u tom pogleda , ma ja točno znam gdje ......
ali nema veze ok si ti lik i imaš pravo na to svoje mišljenje , na svoje pogled što se događalo tih 90 godina .....

ja sam bio klinac , mališa , daleko od rata , u zagrebu ..
ali sam se potrudio u zadnje vreme pročitati , pogledati sve dokumentarce , naše ,vaše , strane , tko je koga , zašto i zbog čega .....

ti momci , naši heroji su u borovu upali u stupicu , njih nije napala armija jna , nego domicijalno stanovništvo , ili ti ga četnici ..
oni su napravili masakr nad njima , normalno pod zaštitom jna ...
čisto sumljam da je tu išta imala bilo koja " tajna " služba ..
to je bio čisto zaluđeni narod , podojen velikom srbijom , naoružan od strane jna ......
pušten sa uzice ko bjesna đukela , da radi što hoče .........
a to su i radili ..........

ali mi nije jasno to kasapljenje več umrlih , ubijenih ljudi ..
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pon lip 20, 2011 12:05 pm

Tacno si opisao ono sto treba ali ne povezujes sa ptavim akterima...... KOS ili ti stoji iza naoruzavanja tih ljudi, postavljanja u zasedu....... Nije li malo cudno sto je toliko spremnih ljudi bilo u zasedi....... Malo nerealno za tamo neke besne seljake....... Hocu reci da su oni znali da dolaze MUP-ovci koji su tu poslati....... Iza stoji KOS....... Cak ni JNA je bila orudje u rukama KOS-a.... Kao i Rusenje jevrejskog groblja u ZG i gomila drugih akcija........

Skrnavljenje leseva i glupiranje je opet potrebno bilo da bi se rasplamsao sukob....... To ti je naj bolji nacin da se sukobi i mrznja rasplamsa..... Zato je trebalo da se sto vise izazove efekat mrznje........ Kao i formiranje paravojnih formacija i kod nas i vas.......

Podvlacim rat je rezija da bi neko debelo zaradio.......... Poluge preko kojih su to radili su pripadnici KOS-a i kod nas i vas i kod Bosanaca...... Kad je onaj vas malo hteo biti patriota slikovito su mu objasnili da je to karta u jednom pravcu..... Posle ga je zamenio onaj vas drugi...... Inace Bisanac i nas su glavni organizatori svih zlocina i pljacki po nalogu nekoga od preko.....

Samo cista lova je u pitanju............
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by juricamatacic pet ruj 16, 2011 10:47 am

Kako možemo biti krivi za rat 1991. kada nismo uopće imali vojsku. Nismo imali niti dovoljno pješačkog naoružanja. Oni su imali tenkove, avione, topove, a mi nismo imali dovoljno municije. Mislili su do Zagreba, Vukovar je trebao pasti za tri dana.

Mass je napisao/la:u ratu nema pobjednika

U obrambenom i oslobodilačkom ratu ima pobjednika.

jasim je napisao/la:Neistina !!!!!!
Postoje mnogi podatci i svedoci koji ovo negiraju.Mnogi su iz raznih delova evrope i sveta.Ovaj rat je bio smisljen a Amerikanci su davali logistiku.
Zlocina je bilo na svim stranama i da bi se neke stvari dovele u red ne sme se manipulisati mrtvima.Citam da je neko napisao da su neki pojedinci vrsili zlocine u Oluji..........neka mi onda objasni kako je onda nekoliko pojedinaca uspelu da izvrsi akcije u kojima je iz izbeglickih kolona nestalo oko 10 000 civila ?
Da li su to mogli da izvedu pojedinci ili je u tome ucestvovala i drzava ?

Ma nemoj, reci mi jedan grad koji su Hrvati do temelja razorili kao što su Srbi Vukovar?! Tko je kontrolirao JNA?!

jasim je napisao/la:Ema Bonino, Evropski komesar za izbeglice, konstatovala je da je oko 10.000 Srba nestalo iz kolone izbeglica koja je bežala pred hrvatskim napadom na Krajinu. Mnogi od njih su završili u masovnim grobnicama.

Junastvo kavica

Ispravak, takozvanu krajinu. Kada niste htjeli milom, dobili ste silom i kao što je rekao Milošević - bili ste kao zečevi, BEŽANIJA.
A ove brojke o 10 000 i masovnim grobnicama, ma daj molim te, nemaš drugi forum nega nas uvjeravat je Srbija nebeski patnički narod.

juricamatacic
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 16.09.2011
Broj postova : 11
Reputacija Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pet ruj 16, 2011 4:20 pm

juricamatacic je napisao/la:U obrambenom i oslobodilačkom ratu ima pobjednika.

No no kenjati, no no
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty200 / 999200 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sub ruj 17, 2011 9:48 pm

aj ti seronja balavi ne laprdaj

edit:šornio sam ti dupelizac-ako oš još reci Laughing
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty65 / 99965 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass ned ruj 18, 2011 5:13 pm

scorpy turčine...
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty200 / 999200 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja ned ruj 18, 2011 5:54 pm

mass si ti normalen, naravno da ima pobjednika, nabili smo nogu u guzicu četnicima i baš mi je drago što sam pripadnik takvog zločinačkog udruženja
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty0 / 9990 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass ned ruj 18, 2011 6:01 pm

http://hr.wikipedia.org/wiki/Pirova_pobjeda
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja ned ruj 18, 2011 6:16 pm

Da ti ne objašnjavam neke stvari kad ih ionako ne možeš shvatiti i to očito, nekima je lakše nabiti k...c u guzicu nego pamet u glavu.
U svakom ratu ima žrtava, okupirani teritorij je oslobođen, banda protjerana a sad to kaj su se vratili ti je neka druga prića pa če se opet trebati ponoviti prva radnja.
Sad ti meni pojasni po čemu je udaranje nogom u guzicu četnika pirova pobjeda
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass ned ruj 18, 2011 6:20 pm

Stvar je u tome da su oni nama prvo natjerali kurčinu u guzicu, i to do jaja. Prošle su godine nakon što smo se vratili na našu zemlju koja je opustošena, porušena i pokradena. Naše je srušeno, njihovo nije, obnovu smo mi platili ne oni.
Ili ukratko - pirova pobjeda
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja ned ruj 18, 2011 6:28 pm

polako, svaka rit dojde na šekret, prije ili kasnije pa tak bude i kod nas. To što su političari prodali narod valjda će im sada to narod vratiti olovkom a to koliko ih boli srce i duša kad pogledaju granice hrvatske to je neprocjenjivo.
Zatim kosovo i srbija je ko japanski proizvod iz godine u godinu sve manja i manja a i to je danak rata, bombardiranje beograda i slično, pušiona najjače armije
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk ned ruj 18, 2011 8:01 pm

House je napisao/la:mi smo se branili, i mi smo pobjedili, sve što je učinjeno bila je obrana, u ratu ljudi umiru, al pobjednicima se nesude, osim u Hrvatskoj

Daj ne seri.

Kako te nije sram taj bijedni sramotni idiotski argument uopće upotrebljavat u ovom kontekstu?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pon ruj 19, 2011 4:13 am

Istina, gdje si čuo bilo gdje da su sudili nekome od partizana, amera, rusa i ostalih koji su pobjedili u oslobodilačkom ratu.
Samo kod nas su generale strapali u bajbokanu i to zbog svojih guzica.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pon ruj 19, 2011 12:01 pm

pustinja je napisao/la:Istina, gdje si čuo bilo gdje da su sudili nekome od partizana, amera, rusa i ostalih koji su pobjedili u oslobodilačkom ratu.
domovinski rat je na svu sreću završio-
sad nam je kako nam je-
u glavama politićara još uvijek traje-
a što se tiće generala-
malo trebamo posmatrati i iz druge perspektive-

generali koji su to postali u katkom periodu, a prethodno su bili kamionđije, skladištari , svjetski avanturisti sa diplomom više saobračajne, teško da se mogu smatrati generalima!
da za hrvatski ego je šamarčina presuda generalima- ali oi su očigledno samo piuni u rukama nesposobne hrvatske politike-
ne ne mislim samo na HDZ i SDP je bio na vlasti!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty700 / 999700 / 999Domovinski rat - ono što se sudi - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pon ruj 19, 2011 2:18 pm

pustinja je napisao/la:Istina, gdje si čuo bilo gdje da su sudili nekome od partizana, amera, rusa i ostalih koji su pobjedili u oslobodilačkom ratu.

Zašto to radiš? Zašto prljaš ovu temu sa takvim stupidnim, žalosnim i uvredljivim floskulama?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pon ruj 19, 2011 3:45 pm

Koje floskule, daj primjere, ameri čak nisu dozvolili pristup haškim tužiteljima blizu bilo kakvih spisa, tko je od izraelaca završio u haškom tribunalu ili na bilo kojem sudu za raketiranje škola i bolnica.
Ako smatraš te floskule uvredljivima imam ti ja jedan dobar lijek za to, nemoj čitati i nečeš se vrijeđati.
Ako ne znaš o čemu trabunjati ne radi to ovdje smajlić
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pon ruj 19, 2011 4:17 pm

Sd u Haagu koji sudi, između ostalog, i našim generalima je tzv. ad hoc sud, koji je osnovan isljučivo i jedino za kaznenopravni progon zločina počinjenih u oružanim sukobima na prostoru nekadašnjih republika ex-SFRJ.

Kakve jebene veze Amerika ima sa tim sukobima, kakve jebene veze Izrael ima sa tim sukobima?

I onda ja, kao, "trabunjam". Pa ti nemaš pojma o čemu sereš, ali ipak uporno i dalje sereš o tome.

Ajde ti fino prvo nešto nauči o ovome, pa se onda vrati, i pokušaj napisat kakvu suvislu rečenicu, za promjenu, umjesto sranja koja non-stop ponavljaš.

OK?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon ruj 19, 2011 5:13 pm

Stalni arbitražni sud (eng. Permanent Court of Arbitration - PCA) je međunarodna organizacija sa sjedištem u Palači mira u Haagu, Nizozemska. Osnovan je 1899. na prvoj Haaškoj mirovnoj konferenciji, a u svijetu je poznat i pod nazivom "Haaški tribunal". Osnivanje Stalnog arbitražnog suda je određeno člancima 20. do 29. Haaške konvencije iz 1899. radi rješavanja međunarodnih sporova. Na drugoj Haaškoj mirovnoj konferenciji ta je konvencija revidirana Konvencijom iz 1907. u čijem se Prvom dijelu govori o potrebi mirnog rješavanja međunarodnih sporova.

Između ostalog se traži da se sudi i Gadafiju,i drugim zločincima...zato ne laprdaj bez veze da je osnovan isključivo zbog progona zločinaca na prostoru bivše Yuge...momak oladi rul
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]

- Similar topics